מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סויהחסוי10/04/2010
שלום.
האם סויה משפיעה על גודל איבר המין הזכרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר אורי גור10/04/2010לא מוכר לי קשר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל איבר המיןד'10/04/2010
שלום.
אני בן 16 ורציתי לדעת עד איזה גיל איבר המין גדל?
כי עד עכשיו אני לא חושב שהאורך מתאים לגילי, סביבות ה12-13 ס"מ אם לא פחות בכמה מ"מ..
האם יש סיבה לדאגה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד
ד''ר אורי גור10/04/2010הגודל משתנה בין אדם לאדם (כמו גם הגובה, מידת הנעליים, וכו')
יתכן וטרם סיימת את הגדילה, אם כי הנתונים שציינת בהחלט מתאימים לממוצע באוכלוסיה - כך שאין מקום לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה.
ד'13/05/2010כשאיבר המין במצב רפוי לפעמים הוא מגיע למימדים מאוד קטנים, במיוחד לאחר התעמלות הוא פשוט "מתכווץ" ונראה קטן מאוד.
גם מעולם לא עינגתי את עצמי למצב של גמירה, האם זה תקין לנער בן 16?
והאם באמת גודל של 11-13 ס"מ זה תקין לנער בגילי? האם זה יכול להמשיך לגדול? זה פשוט מדאיג, אני רואה אנשים מבוגרים שבגדלים כאלה פונים למומחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תענו על השאלה השניה. קראו
ד'16/05/2010לרוב שאני מודד, בזקפה די חזקה האורך הוא 12 ס"מ, ובערך כמעט 5 לרוחב.
האורך קצת מטריד אותי כי אני כבר בן 16 וזה נראה כאילו אין לאיבר המין לאן לגדול, וזה מבאס להיות 3 ס"מ מתחת לממוצע, ולהיחשב כאחד עם איבר מין קטן.
גם במצב רפוי איבר המין נראה מצחיק, בערך 7 ס"מ, וזה כבר מתחיל להדאיג אותי מה יהיה בצבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד
ד''ר אורי גור17/05/2010אל תהיה מוטרד.
הפין קטן בהרבה במצב רפוי אצל רוב האנשים
הממוצע נע בסביבות 12-13
בכל מקרה- תהיה מרוצה ממה שיש לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. עוד שאלה קטנה.
ד'19/05/2010אני שמח לשמוע, אבל לצערי ברוב המקומות באינטרנט שאני בדקתי הממוצע הוא בדר"כ 14-15 ו-8 במצב רפוי.
וגם לא תמיד אצלי במצב רפוי הגודל הוא 7 ס"מ.
ובקשר לגדילה - יכול להיות שהאיבר ימשיך לגדול? כי לפי מה שנראה כרגע זה לא קורה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על משהו.
ד'27/05/2010ציינתי גם שמעולם לא אוננתי. האם זה תקין?
כי בגיל 16 אני חושב שנדיר מאוד שאדם לא מאונן. אני פשוט לא מרגיש את הדחף הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת זרע ובעיית וריקוצלהנעה, 3509/04/2010
אובחן אצלי וריקוצלה בצו הראשון בצבא.
לאחר מכן הלכתי לרופא האורולוג לבדוק את העניין.
הוא שלח אותי לבדיקת זרע אותה עשיתי.
בכל המדדים קיבלתי ציונים סבירים בתוך המדד.
אך בסעיף 15 שנקרא מורפולוגיה כתוב לי:
Normal forms 5%
Abnormal forms 95%
וסומן X על שני סעיפים כדלקמן
Tapered heads X
Amorphous X
לא ברור לי לגמרי מה משמעות הסעיף הזה בכלל.
אנא מכם תוכלו להסביר לי?
לאחרונה יש לי גם כאבים בורידים (זו ההרגשה) מעל איבר המין באיזור האגן הקדמי ב"פסי המשולש" שמקיפים אותו.
מה הבדיקה אומרת? שיש לי וריקוצלה כנראה? מה עושים עם זה?
איך אפשר לדעת את דרגת החומרה?
והאם זה קשור גם למחלות אחרות?
תודה רבה מראש, אריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריק
ד''ר אורי גור10/04/2010לא ברור היכן הכאבים, לרוב לא גורמים לכאבים משמעותיים
דרגת החומרה נקבעת על ידי רופא בבדיקה גופנית.
מורפולוגיה פירושו המראה/מבנה של תאי הזרע - אצלך מספר התאים התקינים נמוך מהרצוי. אם זו הבעיה היחידה - לרוב אין צורך בהתערבות.
בכל מקרה יש להסיק מזקנות על פי 2 בדיקות נפרדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלה דרג 1-2 משמאל-תוצאות מעבדהויקטור08/04/2010
ד"ר שלום,
אתמול עברתי בדיקת אולטרא סאונד באשכים כתוצאה מכאב שחשתי בחודש האחרון באשך שמאל.
בסיכום התוצאות נרשם:וריקוצלה דרגה 1-2 משמאל.
רצ"ב תוצאות בדיקה מלאות:
שם בדיקה:דופלר צבע ורידי אשכים
להלן ממצאי סריקת US DUPLEX של אשכים:
האשכים בעלי גודל תקין ומרקם אחיד.
ראשי האפידידימוס בעלי גודל ומרקם תקינים.
אין עדות להידרוצלה.
באספקט עליון ולטרלי של האש השמאלי הודגמו ממצאים טובולריים עם זרימה ורידית בתוכו.
יש לציין היפוך זרימה קל בזמן המאמץ נשימתי.
בסיכום: ווריקוצלה דרגה 2-1 משמאל.
אשמח אם תוכל לעזור לי בפענוח התוצאות, יש לציין כי אשתי בהריון כרגע בשבוע 12+2 וזהו היה הריון ראשון, טבעי לחלוטין ומיידי (אשתי הופרתה בעת קיום יחסי מין מיד כשהחלטנו בניסיון הראשון להביא ילד לעולם, ללא אמצעי מניעה).
האם יש סיבה לדאגה בנוגע לבעיות פריון אצלי בעתיד ומה הם דרכי הטיפול בבעיה.
בתודה מראש,
ויקטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויקטור
ד''ר אורי גור10/04/2010מדובר בוריקוצל לא חמור, והוכחת לאחרונה כי אין בעית פוריות.
יתכן ותיגרם בעתיד, אך הסיכוי נמוך.
מציע לפנות ולשקול טיפול רק אם יהיו בעיות בהריון עתידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםבונבון08/04/2010
כל פעם, לאחר שימוש בויאגרה או סיאליס: כאבי רגליים, שרירים, גב עכוז והרגשה של שפעת קשה.
המצב הזה נימשך שבוע. זה סביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור10/04/2010כאבי ראש או שרירים מוכרים כתופעת לוואי לאחר נטילת תרופות אלה, לרוב נמשך 1-2 ימים לכל היותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
בונבון11/04/2010אצלי הכאבים המתוארים למעלה נמשכים עד שבוע.
זה ממש בלתי ניסבל.......
יש פיתרון/עיצה להקלה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אורי גור11/04/2010לא סביר שנגרמים מהתרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם קרוש בשתן הראשון לאחר יחסי מין1108/04/2010
שלום, אני בן 25,
הבעיה של התחילה שהיתי בן 21 היתי מתאמן בחדר כושר מידי יום, במשקלים גבוהים ביחס למשקלי ובתדירות גבוהה.
במתן שתן שיגרתי הכל בסדר לחלוטין, אבל בכל פעם לאחר קיום יחסי מין (או מגע מיני) היה מופיע דם בשתן הראשון (וגם מעט בזרע),
חשוב לציין שבעת מתן השתן הייתה יוצאת חתיכת דם קרוש ולאחר מכן שוב הכל נפסק.
מאז כמובן שהפסקתי לעשות שום פעילות ספורטיבית, וגם המצב השתפר אבל עדיין
תופעה זו חוזרת על עצמה לעיתים אחרי מגע מיני (פעם ב3-4 חודשים). מדוע?
היתי אצל אורולוג מומחה שנתן לי לעבור את הבדיקות הבאות:
1) סיטי בטן ואגן- הכל יצא תקין.
2) אולטרסאונד כליות, שלפוחית השתן וערמונית- הכל תקין.
3) בדיקת דם P.T , P.T.T - הכל תקין.
שאלתי היא:
מה עלי לעשות כדי שזה יפסיק?
האם זה מסוכן, או יכול להחמיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 11
ד''ר אורי גור10/04/2010עליך להתייעץ עם האורולוג המטפל - יתכן ויציע לבצע בדיקת ציסטוסקופיה לאבחן את הבעיה (או לשלול)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשיחתנו,
1110/04/2010קודם כל תודה על התייחסותך לשאלתי,
מבדיקה שעשיתי לגבי ציסטוסקופיה זוהי בדיקה לאבחון גידולים,
במקרה שלי זוהי תופעה שחוזרת על עצמה אך ורק לאחר פעילות מינית (ומאז שהפסקתי את הספורט, זה קורה פעם בכמה חודשים)
מבחינתי, אני בטוח שזה משהו משותף בין פעילות פיזית לחיכוך איבר המין,
ז''א משהו שנקרע\מתפוצץ לאחר מאמץ פיזי ויוצא החוצה בשתן הראשון רק לאחר חיכוך עם איבר המין.
בנוסף, כל זה התחיל לפני 4 שנים, אם זה היה גידול זה לא היה מתפשט?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה11
ד''ר אורי גור11/04/2010אכן, סביר שאם היה גידול היה מדמם גם ללא קשר לקיום יחסים, וגם היה גדל עם השנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובותייך, שאלה נוספת.
1125/04/2010קראתי מאמר מארה''ב שנותן דוגמא דומה מאוד למקרה כמו שלי,
שם נאמר שהסיבה לכך יכולה להיות מקרע של אחד הוורידים ו''שבירה'' של בלוטות הערמונית,
(שבמקרה שלי מהחדר כושר שהתאמנתי בצורה חזקה במיוחד),
לדעתך זה יתכן?
וחשוב לי במיוחד לדעת אם יש לזה טיפול?
והאם יתאפשר לרפא את זה לחלוטין או שאני אסבול מזה עוד הרבה?
שוב המון תודה על עזרתך עד כה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה11
ד''ר אורי גור26/04/2010לא סביר קשר בין אימון בחדר כושר לבלוטת הערמונית
לא ברור לי מה אתה רוצה לרפא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין לייזר לירידה בחשק המינישירלי08/04/2010
חבר שלי מבצע טיפולים לדילול שיער בלייזר (בכל אזורי גופו) מזה כשנתיים,
בכל מהלך התקופה הנחתי שאין קשר בין הדברים אך האם ישנו קשר בין הטיפולים ובין הירידה בחשק המיני?
יש לציין כי לפני שנתיים לא הייתה קיימת אצלו בעיה זו ואף סיפר שהיה מבלה לעיתים גם עם מספר בחורות שונות בכל לילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
ד''ר אורי גור10/04/2010אולי קשר/השפעה פסיכולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בשלפוחית השתןג'ינה08/04/2010
אני סטבלת מאבנים בכליות (בת 49) לפני חצי שנה ביצעתי ריסוק אבנים דרך השופכן יש לציין כי רוב האבנים ירדו.
לאחרונה אני סובלת מחלץ בחלק התחתון של הבטון לחץ בשלפוחית השתם כל הזמן עם הרגשה שאני צריכה פיפי למרות שאני נכנסת לשרותים ההרגשה עדיין קיימת . הרגשה ממש לא נאימה
אשמח מאוד לשמוע את דאתכם
תודה
ג'ינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ינה
ד''ר אורי גור10/04/2010תיתכן דלקת ? אבן בשופכן?
עלייך לפנות לרופא לבדיקות שתן ויתכן גם צילומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5 מייל של סיליקוןירון08/04/2010
בהזרקה לאבר- מה הסיכונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון
ד''ר אורי גור08/04/2010לא מומלץ!!!
זיהום, תגובה לגוף זר, פגיעה בשופכה.
מציע להימנע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה5 ממ של סיליקון- שאלה נוספת
ירון08/04/2010אילו אותם סיכונים לסליקון בחזה לנשים . האם גם בניתוחים אילו אתה מסתייג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
ד''ר אורי גור10/04/2010אני לא מטפל בנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע באיזור איבר המיןדניאל07/04/2010
שלום רב,
אני בחור בן 21, סובל מאקנה ומתת משקל. לאחרונה הבחנתי בפצע מוגלתי מתחת לשערות הערווה קרוב לשלפוחית השתן.
יש לציין כי אף פעם לא קיימתי יחסי מין ואני מקפיד לרחוץ עם סבון את האיזור...
מה משמעות הדבר והאם יש צורך להמשיך בבירור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד''ר אורי גור08/04/2010יתכן נגע של אקנה?
אין צורך בבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר נגיעה בציסטהמוטרד07/04/2010
שלום רב,
בצד שמאל של שק האשכים (באפדידמוס) יש לי ציסטה גדולה (4 ס"מ), לפני 3 חודשים נגעתי בציסטה, וככל הנראה נגעתי במקום שיש לציסטה קצה חד או משהו כזה, וזה גרם לכאבים, הכאבים היו בציסטה ולא באשך, הכאבים היו היה נוטים להיות חזקים, והיה גם כאבים למשך יומיים בערך. הבעיה היא שהכאבים חוזרים בכל פעם שאני ממשש את שק האשכים, או למשל אחרי תזוזה או תנועה מוגברת של שק האשכים, לאחרונה הכאבים עברו גם לצד ימין והם נעלמו בצד שמאל, בצד ימין אין ציסטה ולכן הם מופיעים כאילו בחלל הריק שיש באזור זה, במצב זה אני מרגיש את הכאבים שהם מתחת לעור או אולי בעור- לעומת שאין בעיות אצלי בעור של שק האשכים, וכבר יומיים הכאבים עברו כלפי מעלה כלומר משק האשכים לאיבר המין, הכאבים נמצאים הקצה הקרוב ביותר לשק האשכים. הכאבים אף פעם לא היו באשכים עצמם. אני מאוד מאוד מודאג מהמצב, מה זה יכול להיות? בסך הכל רק נגעתי בציסטה, אני מודאג אם נגרם נזק מסויים או אם הכאבים שיש לי יכולים לגרום לנזק.
ברצוני לציין שבדרך כלל אין כאבים, אבל הכאבים מתעוררים מחדש לאחר מישוש (מישוש מוגבר ולא רק touch רגיל) שק האשכים או תזוזה ותנועה מוגברת של שק האשכים. הכאבים הם לא באשכים.
יש לי ניתוח וריקוצל בעוד חודש.
אשמח לקבל את עזרתכם
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
ד''ר אורי גור08/04/2010לרוב לא גורמת לכאבים
יש להיבדק על ידי רופא לוודא שאין דלקת ביותרת האשך (אפידידימיס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהשני07/04/2010
סיימתי לפני יום וחצי את האנטיביוטיקה
האם אפשר כבר לעשות בדיקת שתן או שמוקדם מדי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר
ד''ר אורי גור08/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שתן-בדיקהשני07/04/2010
נשלחתי לעשות בדיקת שתן והרופא רשם בטופס את שם הבדיקה:
URINALYSIS
URINE DIPSLIDE CULT
האם בדיקה זו כוללת בדיקת תרבית ובודקת עם יש לי דלקת או חיידק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית
ד''ר אורי גור08/04/2010urinalysis היא בדיקת שתן כללית לראות תאי דלקת
CULT -קיצור של CULTURE- תרבית, לצמיחת חיידק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפישלומית07/04/2010
כשבני -בן השנתיים- עושה פיפי הוא תמיד יוצא באלכסון חזק שמאלה, בדר"כ זה משפריץ לו על כף הרגל השמאלית, מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומית
ד''ר אורי גור07/04/2010גשו להיבדק אצל הרופא, יתכן והפתח צר ויש לפתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה חזקה וממושכתמיקו06/04/2010
היי
יש לי בעייה של זקפה ממושכת, אני עושה הרבה סקס, כמעט כל יום
האם גת פלוס מומלץ ? או האם ויריל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקו
ד''ר אורי גור07/04/2010לא ממליץ על תחליפים אלו שאינם תרופות
לא ברור מהי בעייתך ? זקפה ממושכת? או ההיפך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)