מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר חשקרעות15/03/2010
שלום אני ובעלי זוג נשוי וטרי בשנות ה30 לחיינו , מאז שאני מכירה את בעלי אנחנו מקיימים יחסים פעם בשבוע או פעם בשבועיים , אנחנו אוהבים מאוד אחד את השני אבל נראה לי שבעלי סובל מחוסר חשק מיני , שאני מדברת איתו על זה הוא טוען שאין לו שום בעיה וזה נורמלי שאנחנו מקיימים יחסים פעם ב.. או שהוא מטיח בי שכנראה שזה בגלל ששמנתי , טענה שאני שוללת בגלל כשהייתי פחות במשקל הוא קיים איתי יחסים עדיין פעם ב.. זה הגיע למצב שאנחנו יכולים חודשיים לא לקיים יחסים אם אני לא מעירה את תשומת ליבו. אשמח מאוד אם תוכל לעזור לנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
ד''ר אורי גור15/03/2010עליכם להחליט ביחד אם מסכימים ומעוניינים לפנות לטיפול
אם כן - פנו לבדיקת הורמונים אצל הבעל , ואם תקינים - לטיפול זוגי סקסולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהחני15/03/2010
שלום,
הכתרתי בחור שכעבור כמה זמן סיפר לי שהוא סובל מוריקוצלה. מעולם לא שמעתי על זה אך לפי מה שהבנתי ממנו זה דבר מולד, נגרם ממאמץ, כאשר הגוף במצב של כושר גופני ואין צורך בטיפול רפואי (כמובן שהוא התייעץ עם עם רופאים בעבר.)
השאלה שלי האם הדבר עלול להשפיע על קיום יחסים ועל הריון בעתיד .
תודה רבה!! חני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חני
ד''ר אורי גור15/03/2010לא יפריע לקיום יחסים.
בחלק קטן אם וריקוצל משמעותי יכול להשפיע על הפוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפורלליאעה15/03/2010
שלום
הייתי אצל אורולוג כי היו לי דלקות חוזרות בדרכי השתן והוא נתן לי צפורל לשלושה חודשים כטיפול מניעתי.
הבנתי שזאת אנטיביוטיקה חזקה. אמרו לי שכעקרון שאסור לשתות אלכוהול בהמלך טיפול אנטיביוטי. לא ידעתי את זה ושתיתי כמה פעמים יין או בירות. גם עיינתי בעלון של התרופה ולא מוזכר שם שום דבר שקשור לאלכוהול. האם זה עלול להשפיע על יעילות הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר אורי גור15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בסיאליסיריב14/03/2010
שאלה לי, האם שימוש בתרופת סיאליס ברמה יום יומית מותרת?
2. האם שימוש במינון כזה גורמת לפגיעה באיכות הזרע ובפוריות הגבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
ד''ר נחום זילבר14/03/2010אין צורך בשימוש יומי של 20 מ"ג.
אין פגיעות שציינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםאסף14/03/2010
מה ההשפעה של לקיחת הורמון גדילה ו/או טסטוסטרון על עובי וגודל איבר המין?
הבנתי שטסטוסטרון הינו ההורמון האחראי לגדילת איבר המין בזמן הבגרות ושלקיחת הורמון גדילה בזמן הבגרות יכול להשפיע על גודל איבר המין, האם זה נכון ומה ההשפעות של לקיחת ההורמונים לאחר הבגרות.
תודה מראש
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר14/03/2010הורמונים נלקחים כאשר רמתם נמוכה. אחרי הבגרות את השפעה על הגדילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מובן
אסף15/03/2010ברור לי שלא לוקחים הורמונים כאשר אין צורך, אך אני לא מבין מהתגובה שלך את ההשפעה של הורמונים בשלב הצמיחה ולאחר מכן על הגודל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל מאד
ד''ר נחום זילבר15/03/2010בשלב הגדילה עד תום ההתבגרות יש השפעה על הגודל.לאחר בגרות מתן טסטוסטרון לא משפיע על הגודל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפיןרינה13/03/2010
היי לכם ותודה מראש בתגובתכם
אני חייבת להתייעץ עימכם בבעייה שבני חשף בפניי היום.
מזה שנים בני בן ה-18 סובל מכאבים בעת הטלת שתן. כאב חד לדבריו.
היינו אצל אורולוגים מומחים ולא נמצא משהו שאינו תקין.
היום בני אמר לי שהוא חרד שהוא עקר.
כאשר שאלתי אותו לסיבה- תשובתו הייתה בגלל הכאבים הכרוניים שלו.
מה עושים כי הוא ממש בחרדות?
האם יש ממש בחרדותיו?
בגלל רגישות הנושא כיצד עליי לפעול?
אודה מראש בתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר
ד''ר נחום זילבר14/03/2010אין קשר בין כאבים בעת הטלת השתן לבין עקרות. אם הוא חרד-ניתן לבצע בדיקות זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש באשךאורניקו13/03/2010
שלום ד"ר
אני בן 23...השבוע הרגשתי איזשהו גוש באשך ימין.לא הרגשתי כאב שאני נוגע בו וגם שאני לא נוגע בו אין כאב..
מה זה יכול להיות?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר14/03/2010לא ברור לי. אם זה ממשיך בצע אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין אונותמוטרד12/03/2010
שלום רב,
מתנצל מראש על אורך ההודעה, אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי. תודה על הסבלנות.
אני בן 24 שנים, ואני סובל מתסמונת המעי הרגיז מזה 3 שנים, רופא הגסטרו נתן לי שתי תרופות: מודאל (חומר פעיל: סולפיריד) ונירבקסל. אני השתמשתי בתרופת מודאל במשך שנתיים במינון לא קבוע ליום אבל בממוצע 100 מ"ג ליום. בנרבקסל השתמשתי למשך שנתיים וחצי, גם כן במינון לא קבוע, בממוצע 2-2.5 טבליות ביום. אני הפסקתי תרופות אלו ואני גם לא משתמש עכשיו בתרופות אחרות. רופא המשפחה יודע על כך שהפסקתי תרופות אלו.
לפני 4-5 חודשים בערך ראיתי באינטרנט שתרופת מודאל גורמת לאין אונות אצל גברים. אני מאוד מאוד מודאג מאז שידעתי שתרופה זו גורמת לאין אונות, ואני גם מרגיש שבאמת יש לי חוסר זיקפה או זיקפה לא מלאה, ברצוני לציין כי בתקופת השימוש בתרופה לא הרגשתי בתופעות אלו, אבל ייתכן שתרופה זו גרמה לנזק קטן שאי אפשר להרגיש בו כל כך טוב כאשר לא ניתן להשוות למצב ההתחלתי (מצב הזיקפה לפני השימוש בתרופה). כלומר אם במצב תקין (לפני השימוש בתרופה) הזקפה קיבלה "ציון" 100% , אז אולי לאחר או בתקופת השימוש הזקפה תקבל ציון 90% ומאחר שההפרש הוא קטן יחסית ואז גם לא ניתן להרגיש בו בתקופת השימוש כאשר המצב ההתלחתי לא קיים ולכן לא ניתן להשוות, מה שרציתי לומר שייתכן שבאמת יש פגיעה בזקפה.
כבר כמה חודשים אני מרגיש פגיעה מסויימת בזקפה, לפעמים הפגיעה חמורה מאוד ולפעמים פחות חמורה, ולכן יכול להיות שגם הגורם הנפשי משחק תפקיד, אני מאוד מודאג מהבעיה עצמה שהצגתי כאן, יש לי ניתוח וריקוצל בקרוב ואני מפחד מניתוחים, לימודים...
(הערה: אני לא פעיל מינית, ולכן אני לא יכול לקבוע אם בכלל יש בעיה בזיקפה)
אני פניתי לאורולוג, והוא נתן לי לעשות שתי בדיקות: בדיקת הורמונים ובדיקת זיקפה לילית באמצעות המכשיר rigi-scan.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 הערות
בן 2414/03/2010שלוש הערות ששכחתי לציין:
אני הפסקתי תרופת מודאל לפני 9 חודשים (בסוף חודש מאי 2009)
בדיקת ההרמונים בוצעה לפני חודש (פברואר 2010) כלומר לאחר 8 חודשים מהפסקת השימוש במודאל.
לפעמים* בזמן אוננות יש נפילה של הזיקפה או זיקפה חלשה, אבל ככל הנראה יש שני אפקטים שפועלים באותו כיוון וגורמים לכך, הראשון שזה התרופה והשני זה הגורם הפסיכולוגי, אני כל כך בטוח שיש השפעה של הגורם הפסיכולגי על הזקפה, אבל אני לא יודע אם יש השפעה של התרופה על הזיקפה ואם כן אז מה מידת ההשפעה, ואת זה אני מעוניין לשלול או להוכיח על ידי בדיקות.
*לפעמים יש זיקפה חזקה אבל אני לא יודע עד כמה היא חזקה, כלומר אני לא יודע אם היא מקבלת ציון 100% או קצת פחות (85%-90%)
עזרתך מאוד חשובה לי, אני מאוד לא מרגיש טוב כתוצאה מבעיה זו, ובגלל רגישות הנושא, אז זה גם מפריע לי עוד יותר.
אני אשמח לקבל כל עזרה או עיצה או תשובה, בנוגע לבעיה ולשאלות שהצגתי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 24
ד''ר נחום זילבר14/03/2010התרופה יכולה לפגוע קלות בזמן נטילתה. עם ההפסקה הכל הפיך.
ההורמונים תקינים. חכה לבדיקת זקפות הלילה. במידה ותהייה תקינה-הכל כנראה פסיכולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אונות
מוטרד16/03/2010שלום רב,
תודה רבה על תגובתך
יש לי שתי שאלות נוספות שאחת מהן כבר נשאלה בהודעה הקודמת אבל לא קיבלתי תשובה.
שאלה מס' 1:
לגבי מכשיר ה-rigi scan , אני ציינתי בהודעה הקודמת שקשה לי לבצע את הבדיקה בצורה הנכונה, כי אני לא לבד בחדר, וקשה לי לבצע את הבדיקה כשאני לא לבד בגלל רגישות הנושא. האם אני יכול "לבקש" או "לדרוש" שתהיה זיקפה הזמן מסויים במשך היום ואז לחבר את המכשיר ולמדוד את עוצמת הזיקפה? אני אשמח לקבל את עזרתך בנוגע לשאלה זו, כי אני מאוד מעוניין לבצע בדיקה זו על מנת להמשיך את החיים בראש שקט, אבל כפי שציינתי מאוד קשה לי לבצע אותה בגלל שאני לא לבד בחדר והנושא מאוד רגיש, מה עליי לעשות? (אני גם דיברתי עם האורולוג על כך שהבדיקה הזו קשה לביצוע, ואז הוא אמר שזו הבדיקה הכי חשובה ועליי לבצע אותה, והוא אמר גם שהוא לא יכול לתת לי טיפול כאשר עדיין הוא לא הוכיח אם יש בעיה או לא, ואמר שקודם כל בודקים אם יש בעיה ואז מטפלים אם יש, כי בדיקה זו תוכיח אם יש בעיה או לא ואז הוא יתן לי טיפול בהתאם ולפי מידת הצורך)
שאלה מס' 2:
אני ציינתי גם שהשתמשתי בתרופת נירבקסל במשך שנתיים וחצי, אז האם יכול להיות שהיא זו שגרמה לחוסר זיקפה או זיקפה חלשה (אין אונות)? האם ידוע לך שתרופה זו גורמת לאין אונות אצל גברים? בעלון לצרכן רשום כי היא גורמת להפרעה בתפקוד המיני במצבים נדירים בלבד. ואם כן היא גורמת לאין אונות, אז האם ההשפעה בזמן השימוש בתרופה בלבד או גם לאחר הפסקת השימוש?
עזרתך מאוד חשובה לי, תודה מראש.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אנונימי18/04/2010בדיקת זיקפת הלילה היא בדיקה אחת מתוך מספר בדיקות חשובות.
לא הבנתי במדויק במה הבעיה נובעת עם התרופות..אבל דע כי בדיקת הלילה היא הוכחה שאולי ישנה בעיה .אך ישנם מספר בדיקות שמומלץ לעבור ליפני טיפול-במיוחד אם מדובר בניתוח. מיכיוון שישנם ניתוחים שאינם צלחו. ואני במו עיניי ראיתי אורולוג שהפנה אותי לניתוח לאחר שתי בדיקות .ואורולוג אחר היפנה אותי לעוד שלושה בדיקות.או שניים אחרים.הוא במפורש אמר לי שהבדיקה של הלילה מוכיחה שהיתה בעיה במקרה ויש תביעה לאחר ניתוח לא צולח ואז זה בעייתי..חשוב מאוד..אם יש בעיה מוכחת בדף זה כביכול מגן על הרופא במידה ולא עברת את כל הבדיקות...וודא מהם הבדיקות.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אורולוגי לאחר ניתוח קיסריאני12/03/2010
שלום רב,
לפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח קיסרי דחוף, בניתוח התברר שהמנתח תפר את השופכה השמאלית לרחם. לאחר 3 ימים עברתי ניתוח נוסף להכנסת צינורית להפרדת השופכה מן הרחם. לפני חודשיים הוציאו את הצינורית במהלך תקין לחלוטין,
לפני כחודש עברתי צילום רנטגן עם יוד....שמזריקים יוד לגוף. התוצאה היתה תקינה.
היום כחודש לאחר הבדיקה נתקפתי כאבים בצד שמאל של הבטן והגב. הכאבים מתגברים, אני שותה משככי כאבים, אבל לא ממש עוזר.
האם יש קשר לניתוח שבוצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר14/03/2010מדובר בשופכן.
אם ישנם כאבים ניתן לבצע US של בטן לראות את מצב הכליה והשופכן משמאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני עקר?מישהו12/03/2010
שלום ותודה על תשומת לבכם....
אני בן 15 ו מאונן די הרבה.. עכשיו אני וחבר שלי הגענו לשיחה שאם אני מקבל מכה בשק האשכים שלי אז אני יכול להפוך לעקר..וקיבלתי כמה פעמים מכות בשק האשכים...צבע הזרע שלי הוא לבן כהה ואני בדרך כלל מאונן 3 פעמים ביום או פחות.
עכשיו השאלה איך אני יודע אם אני עקר או לא בלי ללכת לרופא?
בבקשה תענו!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
ד''ר נחום זילבר14/03/2010אינך יכול לדעת. בצע בדיקת זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשכים ממה זהאנונימי11/03/2010
שלום !
אני בן 30
נוטל ליזין + מולטיויטמין
מעשן סיגריות
מדי פעם יש לי כאב עז בבטן שנשך שעה לפעמיים 3 שעות או תוך כדי הליכה הוא מתפתח וכתוצאה מזה אני סובל מכאב עז מאוד באשכים , כאילו מישהו בעט לי באשכים , אני חייב לעצור לנוח , לאחרונה כאב הבטן לא עבר וכאבי האשכים נשארו אותו דבר למחרת היום , לקחתי אדוויל אשר הרגיע את הכאב אבל אני חושש שיש לי בעיה אחרת בגוף
מה עלי לעשות? האם יש כיוון לבעיה ? איזה בדיקות לעשות? האם זה נורמלי או חריג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
ד''ר אורי גור15/03/2010פנה לרופא לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול בשלפוחית השתןER11/03/2010
שלום רב
לאחר בדיקת סיסטוסקופיה בה נמצא אצל אבי גידול בשלפוחית בשתן בוצעה סריקת CT ולהלן הפענוח:
פענוח ט"מ של הבטן בלי ועם ח.נ.
סריקות במנח אקסיאלי לברור ראשוני בחולה עם פוליפ בשלפוחית
לאחר שתית תרחיף ח.נ. למילוי המעי ולפני ולאחר הזרקת 90 סמ"ק אולטראוויסט 300 לוריד ובפזה מאוחרת לאגן.
בבסיסי הראות תפליטים פלאורליים קטנים.
כבד, טחול לבלב ואדרנל ימיני תקינים. אדרנל שמאלי מעובה.
כליות עם אפקט נפרוגרפי תקין, ללא אבנים או הידרונפרוזיס, ציסטה קטנה מימין.
האורטה וכלי הדם האיליאקליים עם פלקים מסויידים.
אין גושים ברטרופריטונאום.
בשלפוחית בדופן ימיני תחתון מעל הפיה גוש פוליפואידי בקוטר 2 ס"מ עם אי סדירות בדופן ללא פריצה.
ערמונית מוגדלת.
באגן אין גושים. הידרוצלה דו"צ.
אין הרס גרמי.
-
לסיכום
גוש פוליפואידי בשלפוחית מימין.
ללא תפיסת שופכן.
הידרוצפלה דו"צ.
ערמונית מוגדלת.
אנא התייחסותך
האם הגידול ממאיר
מהיא מידת התכיפות בביצוע ניתוח
ומה הלאה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ER
ד''ר אורי גור15/03/2010מדובר בגידול בשלפוחית השתן. ללא עדות לפיזור לאיברים אחרים.
יש לפנות בהקדם לניתוח להוצאת הגידול (ואז תקבל תשובה אם ממאיר או לא)
על פי התשובה תתקבל ההמלצה מה הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש באשךשימרית11/03/2010
חבר שלי אמר לי שלאחרונה הוא הרגיש שיש לו "גוש" באשך הימיני -
ממש בליטה, כאילו יש אשך נוסף בצד ימין.
על מה זה יכול להעיד ומה כדאי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימרית
ד''ר אורי גור15/03/2010יתכן גידול באשך, נוזלים סביבו, ציסטה.
יש לפנות בהקדם לבדיקת רופא (יתכן שיפנה גם לאולטראסאונד - לפי הממצאים בבדיקה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שופכן שמאלי מורחבא.11/03/2010
ד"ר שלום
אני סובל מזה כבר כשנה כאבים עזים (במשך כל היום ובעיקר מלפנות בוקר עד אמצע הבוקר )
בצד שמאל (משמאל לכיבה-מתחת לכילייה)
בבדיקות שעשיתי:IVP+מיפוי עצמות+US+ CT וכל בדיקה אפשרית.. - הממצא הוא שיש לי שופכן מורחב (שמאלי) - (הכליות תקינות ואין דלקת בדרכי השתן או בכליות)
הרופא המטפל שלי אומר שאין מה לעשות עם זה וככה צריך להמשיך לחיות עד שאולי יום אחד
זה יעבור מעצמו.
נכון להיום אני כבר מותש מהכאבים ולא יכול לסבול יותרף,
האם יש למי לפנות או משהו לעשות לגבי זה?
הרופא טוען כי כל התערבות כירורגית תגרום יותר נזק מהקיים.
הייתכן שאין פתרון לבעיה זו ? הייתכן כי אני צריך להמשיך לחיות עם הכאב המתמשך ולא מתפוגג הזה?
אני מודה לך מראש על ההתייחסות ועל המענה על הודעה זו.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר אורי גור15/03/2010ממליץ לפנות לאורולוג עם כל הצילומים שבוצעו ולהעריך האם אכן אין מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אישיתחנן10/03/2010
שלום ד"ר.
בגלל יובש נרתיקי אצל אשתי התחלנו להשתמש בכל מיני שמנים לצורך סיכוך .
הבעיה היא שמאז השימוש בשמנים מופיעים על אבר המין שלי כתמים אדומים שמגרדים כמו שפשוף ,כוויות , הכתמים נעלמים לאחר מספר ימים שלא מקיימים יחסים.
שאלתי מעבר לבעיית היובש אצל אשתי , האם הבעיה יכולה להגרם בגלל חוסר זיקפה חזקה אצלי ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
ד''ר אורי גור15/03/2010יותר סביר שהכתמים הופיעו כתגובה לחומרי הסיכוך שהתמשתם, ולא כתוצאה מאיכות הזקפה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)