מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דם מפי הטבעתנ25/03/2010
כשאני עושה את צרכיי לעיתים יורד לי מפי הטבעת, האם להיות מודאגת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר אורי גור25/03/2010כן.
פני לרופא לבדיקה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה, מה זה יכול להיות?
נ26/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ
ד''ר אורי גור28/03/2010ראשית, הגעת לפורום הלא נכון. דימום מפי הטבעת אינו קשור בבעיות אורלוגיות.
יכול לנבוע מטחורים, פיסורה, או גידול.
לכן מציע לפנות לבדיקת רופא בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצות שק האשכיםיואב24/03/2010
התכווץ לי שק האכים ללא קשר לבקע האם יש בדיקות דם שיוכלו להראות מה הבעיה האם זה יכול להיות קשור לבעיה הורמונלית רצוי לצין שזה התחיל מאז שאני משתמש בפרימוניל 50 מיליגרם ולפניכן זה קרה כאשר השתמשתי באיקסל רצוי לצין שתרופות אלה גם לפני 4 שנים נלקחו ולא נוצר בעיה זאת למה זה קשור אם יש בדיקות שאפשר לעשות ותוכל לצין אודה לך מאוד.
תודה רבה וכל טוב וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר אורי גור25/03/2010מומלץ להיבדק על ידי רופא שיחליט לפי הממצאים בבדיקה גופנית מה צריך לבדוק בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום למומחים.. יש לי שאלה בנושאעידן24/03/2010
שלום
יש לי שאלה בנושא טפטוף לאחר מתן שתן.
כאשר אני עושה שתן ואני מרגיש כאילו סיימתי .
תמיד לאחר דקה פלוס מינוס
אני מרגיש טפטוף במכנסים.
כאילו השתן לא הסתיים.
למה זה קורה ? מה זה ? וכיצד ניתן לטפל בזה ?
זה כבר כמעט שנה ככה .. אני בן 28
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידן
ד''ר אורי גור25/03/2010אם אין הפרעות במתן שתן (זרם חלש, מקוטע, מאמץ בהשתנה, תחושת שארית שתן , דלקות בשתן) אז זה מצב טבעי. הקפד לכווץ את הסוגר בסיום ההשתנה, וניתן גם לסחוט/לנער לפי הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה קורה אם ..
עידן25/03/2010היי ד"ר
ומה קורה אם כשאני מתחיל לעשות שתן
אז יש בהתחלה מצב כזה כאילו כמו 2 זרמים כאלה
כאילו כמו מזרקה כזו
כאילו ההשתנה לא בקשת היא כמו v כזה
ואחרי כמה שניות שמנערים אז זה משתין בקשת.
מה זה אומר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן
ד''ר אורי גור28/03/2010שוב, ראה תשובתי הקודמת.
אם פרט לכך ההשתנה רגילה - אל תתייחס לבעיות שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקקה
אנונימי18/04/2010אולי ישנם בעיות בדרכי השתן..אולי לא שמתה לבה וזרימת השתן היתחלשה..בדוק זרימת שתן אולטרא סאונד לדרכי השתן בדיקצת תרבית ושאר הבדיקות לדרכי השתן למיניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריחואנה ואי אונותעופר23/03/2010
שלום לך דר יקר
מאושרת לי תרופה מריחואנה "קנביס רפואי" ע"י דר' יהודה ברוך מנהל המרכז לבריאות הנפש אברבאנל - עקב מחלת CRPS קשה כתוצאה מתאונת עבודה- להקלה על מצבי הרפואי
זו התרופה היחידה שאני נוטל ושעוזרת לי ומקלה על כאבי הקשים מנשוא.
מאז שאני צוך תרופה זו חלה ירידה משמעותית ביכולותי המינית כלומר היום אני במצב של אין אונות מלא.
שאלתי היא היש קשר בין הקנביס הרפואי שהשפעתו עלי חזקה ביותר לבין אין אונות- האם מצב אין אונות זה הוא אורגני או נפשי?
האם ניתן להגיע לקלינקה שלך לבדיקה?
חג שמח
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופר
ד''ר אורי גור25/03/2010יכול להשפיע.
יתכן כמובן גם מנגנון נפשי
ניתן להגיע לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטת זרע על חולצהיוסי23/03/2010
שלום רב,
בדר"כ כאשר יוצא לי זרע על חולצה או על בד כלשהו בזמן קיום יחסי מין
זה בצבע צהוב ,כתמי הזרע שעל הגופייה הלבנה הם בצבע שחור
מה זה אומר ?
תודה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר אורי גור25/03/2010לצבע אין חשיבות, אם אין דימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבת צינורית הזרערונן 3722/03/2010
אני מעוניין לצרוב את צינורית הזרע , אני בן 37 גרוש+2
א. האם יש צורך לראות פסיכיאטר לפני ?
ב. האם בארץ יש מספיק ניסיון בביצוע ניתוחים כאלו ?
ג. איפה ביה"ח /הקליניקה המומלצת בנושא
בתודה מראש
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשירת צינוריות הזרע
ד''ר אורי גור25/03/2010אין חובה לפגוש פסיכיאטר לפני - בתנאי שאתה מודע להשלכות
הניתוח אינו שכיח בארץ - הציבור ככל הנראה אינו פונה לניתוח זה שהוא מאד נפוץ בחו"ל
לא יכול במסגרת זו להמליץ על מקום מסוים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמוש בויאגרה עם בלוטת ערמונית מוגדלמ.כהן22/03/2010
שלום ד"ר. בבדיקה נמצא שיש אצלי בלוטת ערמונית מוגדלת .היתה לי הפסקת שתן ,ולאחר שבוע עם קטטר והמצב חזר לסידרו , לוקח כל ערב כדור קסטרל 10 מ"ג,נותן שתן רגיל ,, מבקש לדעת האם שמוש בויאגרה יכול לגרום נזק לבלוטת הערמונית ואו אין בעיה בשמוש בו.מודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כהן
ד''ר אורי גור22/03/2010לא יגרום נזק.
יש מחקרים שהראו אפילו יעילות ושיפור במתן השתן באנשים שלקחו ויאגרה
יש להפריד מספר שעות בין נטילת קסטרל לנטילת ויאגרה
תקבל הדרכה מתאימה מהרופא שירשום לך את התרופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחנניה בוחבוט22/03/2010
שלם ד וקטור לפני חמש שנים עברתי ניתוח במעי הגס בגלל פוליפ לא סרטני אחרי הניתוח האשך השמאלי היה מוגדל הלכתי לרופא המישפחה אמר שזה מים אים זה יפריע אז נשאב את זה עכשו זה מפריע אומנם אין כאבים זה הגיע לגודל שכבר לא נוח בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנניה
ד''ר אורי גור22/03/2010נוזל סביב האשך נקרא הידרוצל
בהחלט יכול לגדול ולהפריע
אין טעם לשאוב כי חוזר אחרי זמן קצר
אם מפריע פנה לאורולוג לתיקון ניתוחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן איקוקלמיןדנה22/03/2010
ערב טוב. בעלי בן 38 יש לו שתי ספירות זרע נמוכות. אנחנו גם מנסים להכנס להריון מעל חצי שנה ללא הצלחה. יש גם בעיות חשק מיני וזיקפה. הרופא המליץ לו מתן איקוקלומין בשילוב עם ויטמין e וסילניאום. האם איקוקלומיןנותנים גם לגברים. מה תופעות לוואי? והאם שילוב זה יכול לשפר את מצבינו?(יש וריקוצלה בדרגה קטנה שלא להתערבות ניתוחית)תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד''ר אורי גור22/03/2010לא מוכר לי מתן איקקלומין לגברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליטה בסוגריםאלמוני21/03/2010
בן 26. מזה שלוש שנים בהערכה גסה אני זקוק לגירוי מכני כמעט בכל פעם שאני נותן שתן.
את הגירוי אני מספק בידיי, עדיף ביד רטובה מעט.
לפני שנה וחצי גיליתי פריצת דיסק בין L5-S1 ואני סובל ממנה ויכול להחליט על ניתוח משיקולי "איכות חיים".
מעולם לא קישרתי בין הדברים כי הנחתי שהשאלה האם אני שולט בסוגרים מכוונת להאם הכתמתי את עצמי בלא שליטה וכן משום שהתופעה החלה הרבה לפני שידעתי על בעיית הגב והנחתי שככה זה אצלי.
הערב בבדיקה אצל כירופרקט הדבר התברר והדליק אצלו נורה אדומה לגבי מצבי אם כי הודה כי לא שמע על כך ב25 שנות עיסוקו.
הוא הפנה אותי לאורתופד שלי ואני כמובן לא מחליף פורום באינטרנט בבדיקה אך ברצוני לברר את הנושא עד תום בינתיים.
האם לך מוכר סימפטום כזה כמצביע על לחץ ישיר על העצב הרלבנטי למתן שתן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
ד''ר אורי גור22/03/2010לא ברור מהו גירוי מכני
בכל מקרה, פריצת דיסק יכולה להשפיע על מערכת העצבים האחראית על תפקוד שלפוחית השתן
פנה לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף באיבר המיןרועי21/03/2010
הי,
אני כותבת את ההודעה בשם חבר שלי.
יש לו מן נקודת יובש קטנה על איבר המין- כמו קילוף בשפתיים אבל על איבר המין
ליד זה יש עוד אזור בערך בקוטר ס"מ של עור יבש ואדום
הוא לא רוצה ללכת לרופא כי הוא משוכנע שזה סתם יובש (כמו בכל מקום בגוף) - האם יש סיבה לדאגה
האם התופעה מוכרת? ממה זה נגרם והאם זה מדבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רועי
ד''ר אורי גור22/03/2010אני חושב שאם הדבר מטריד אותו/אותך - עליו להיבדק על ידי רופא.
איני יכול אבחן על פי התיאור שנתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הבן שליSIMONA21/03/2010
שלום
יש לי בן - היום בן 8- שאוד מהברית מילה ראו שיש לו " ביצה " אחת יותר גדולה מהשניה
מה אפשר לעשות במקרה הזה ?
ו מה ההשפעות של הדבר הזה ?
תודה סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן
ד''ר אורי גור22/03/2010יתכן ומדובר בנוזל סביב האשך ? בקע? התפתחות שונה?
לאחר שרופא יאבחן ניתן יהיה להגיד האם דרוש טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BWT?בר20/03/2010
מהו טיפול BWT לסרטן שלפוחית השתן? אני מבין מהו BCG , האם יכול להיות שהרופא התבלבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BWT
אייכלר26/03/2010לשאלתך - BWT הוא טיפול לסרטן שלפוחית השתן של חברת יוניתרמיה
הטיפול עד כמה שאני יודע נעשה בבית חולים וולפסון, שם עברתי טיפול זה
אני חושב שיש אתר באינטרנט של החברה ובו הנכד שלי מצא את ההסברים למחלה.
רוצה לברך את הצוות שטיפל בי בברכת חג שמח היחס מצויין מצאתי שם אוזן קשבת
התחשבות והמון אהבה
מי יתן ויהיו בריאים ומאושרים הם ובני ביתם.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באשך הימניאבי20/03/2010
דר שלום
ביומיים האחרונים אני חש כאבים באזור האשך הימני, הכאב הוא לא באשך עצמו אלא ליד ולפעמים או גם עולה למעלה לכיוון האגן. אני רק אציין שבזמן זקפה הכאב חזק יותר.
מזה יכול להיות והאם עלי לפנות לרופא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר אורי גור22/03/2010דלקת? תהליך אחר?
עליך לפנות לרופא להיבדק בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה בזקפהשלמה20/03/2010
אני בן 36 סובל מסוכרת אבל מאוזנת בעזרת אינסולין . לוקח 80 מג ליפיטור ו2 כדורי אלטרוקסין של 100 ביום אני סובל מהשמנת יתר שאלתי הזקפה לא משהו איך אני יכול לשפר אותה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלמה
ד''ר אורי גור22/03/2010ישנן דרכים
עליך לפנות לרופא לבדיקה , בירור וטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)