מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלהתהילה06/04/2010
שלום ד"ר,
לפני ארבעה חודשים פנה בן זוגי בן ה21 לאורולוג בעקבות כאבים באשכים, בעיקר בזמן קיום יחסי מין. לאחר בדיקות גופניות ואולטרסאונד, אובחנה אצלו וריקוצלה באשך השמאלי. בנוסף לכאבים, הוא סבל מבעיות זקפה (זאת רק כאשר השתמשנו בקונדומים). לאחרונה, התחלתי ליטול גלולות ובעיות הזקפה כמעט נעלמו לחלוטין, אך הופיעה בעיה אחרת: שפיכה מוקדמת (הוא גומר מיד לאחר החדירה). האם אפשרי שבעיות הזקפה והשפיכה המוקדמת נגרמות עקב הוריקוצלה?
אמנם אנחנו לא מתכוונים להביא ילדים בזמן הקרוב, אבל ידוע לי שוריקוצלה פוגעת בפוריות הגבר ועלולה להחמיר ככל שעולה הגיל. האם מומלץ לבצע ניתוח, למרות אחוזי ההצלחה הנמוכים שלו?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהילה
ד''ר אורי גור07/04/2010לא. וריקוצל לא פוגע בזקפה ולא משפיע על השפיכה
זהו מצב שכיח ולאו דווקא צפוי להחמיר
אם לא הוכחה בעית פוריות , הפרעה בהתפתחות האשך או ייצור הזרע- אין צורך לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר קיום יחסיםאמלי06/04/2010
לבעלי יש בעיה . בכל פעם שאנחנו מקימים יחסים לאחר שהוא גומר הוא חש כאבים עזים דבר המכאיב לו מאוד כאשר האבר מין יוצא. הבעיה קיימת אצל כבר הרבה זמן.
אנחנו רוצים לדעת ממה זה יכול להיות ולאיזה רופא או טיפול הוא צריך לגשת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר אורי גור06/04/2010מציע לפנות לאורולוג לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים בשפיכהאלון05/04/2010
שלום,
אני בן 24.
אתמול שמתי לב, בפעם הראשונה, שבשפיכה הנוזל הופיע בצבע צהוב-כהה שכזה, ובנוסף לכך יצאו מעין גושים חומים קטנים שכאלה (מעין ג'לי). אציין שאין לי כאבים כלשהם, והשתן (וגם הצבע) נראה לי אישית תקין לגמרי.
זה כמובן די מרתיע וקצת מפחיד, ממתין לתגובה..
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון
ד''ר אורי גור06/04/2010יכול לחכות מספר ימים-שבועות ואם נעלם אין סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם באיבר המיןישראל05/04/2010
לאחר הורדת הקונדום בקיום יחסי מין, שמתי לב כי בבסיס הקונדום בחלק התחתון של איבר המין נותר שטף דם קטן(פחות ממטבע של 10 אגורות), לא קיימים כאבים, לא שמעתי קול "שבר" ואין בעיות בזיקפה. כיצד מומלץ לטפל בזאת? האם קיים סיכוי לשבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר
ד''ר אורי גור06/04/2010לפי התיאור לא סביר שמדובר בשבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שתןשני05/04/2010
אני בת 51 לא מחזור
כבר שבוע ימים שיש לי בעייה בשתן,לחץ בבטן התחתונה וללא הפסקה רצון להשתין.
אני נכנסת להתרוקן ולא מרגישה שהתרוקנתי,לא מפסיקה להשתין,יוצאת מהשרותים וכבר רוצה פיפי.
כשהייתי אצל הרופא זה היה חג ולכן נתן לי זינט ללא בדיקת שתן אך זה בכלל לא עזר ,חזרתי אליו שוב ואמר לי להפסיק ולקחת פיפרודקס שגם זה לאחר לקעחה של 4 ימים לא עוזר.
לא כטאב ולא צורב רק לחץ וכל הזמן משתינה.
זה מלחיץ אותי ומגביל אותי מאוד.
מה היית ממליץ לי לעשות?
לפני כשנה עשיתי אולטרסאונד של שלפוחית השתן וכליות ויצא תקין מאחר והייתי יחסית מתרוקנת די הרבה אך ללא דלקות או צריבות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית
ד''ר אורי גור06/04/2010לשלוח שתן לתרבית.
להמשיך לפי התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת PSRאדי04/04/2010
שלום וברכה.
- אני בן 53 בבדיקת PSR לפני שנה התוצאה היתה 1.4 בבדיקה השנה 3.45 .
-נשלחתי לאולטרא סאונד : התוצאה ציסטה קורטיקלית 3.7 ס"מ בכליה הימנית וערמונית במשקל 26 גרם, שאר הדברים תקינים.
שאלתי : - האם יש קשר בין תוצאת ה-PSR לציסטה ?
- מה המשמעות של השינוי בתוצאת ה- PSR בין הבדיקה הנוכחית לשנה קודמת .
תודה וחג שמח - אדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הכוונה PSA?
ד''ר אורי גור06/04/2010אם כן - אין קשר לציסטה.
בגלל העלייה החריגה יש לפנות לאורולוג להחלטה להמשך בירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאילנה03/04/2010
שלום
בת 34 עם 3 ילדים ומנסה כבר שנתיים להיכנס להריון, אלה תוצאות בדיקת הזרע האם יש סיכוי באופן טבעי? (אצלי הכל תקין)
נפח: 2.5, צמיגות:2, ריכוז: 5.5מ"ל, תנועתיות: 45%, תנועה פרוגרסיבית טובה: 9%.
לאחר ביצוע שטיפה: ריכוז: 11ml, תנועה:36%, סה"כ תאי זרע בתנועה: 2 (לא יודעת אם אחוז או בודדים.)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה
ד''ר אורי גור06/04/2010חסרים קצת נתונים, אבל סיכוי בהחלט קיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם גאלקינג יכול לגרום לוריקולציה?מתוסכל02/04/2010
דר היי,
לפני כשבועיים עשיתי גאלקינג פעמיים, כמה ימיים לאחר מכן חשתי כאבים מתמשכים באזור האשך הימני, הכאבים לא היו חזקים אבל הם לא הפסיקו כמעט כל היום לאחר יומיים הכאבים עלו לאזור האגן ורק לאחר כמעט שבוע עברו סופית. עדיין האשך הימני שלי יותר רגיש למגע מהשמאלי.
הלכתי לרופא והוא הפנה אותי לבדיקות אולטראסאונד כי הוא חושב שזה וריקולציה.
השאלה שלי האם זה נשמע כמו וריקולציה? והאם הפעמיים שעשיתי גאלקינג יכלה לגרום לזה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור03/04/2010לא יגרום לוריקוצל
גם הכאבים שאתה מתאר לא אופייניים לוריקוצל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה יכול להיות??
ג03/04/2010דר,
איזה אבחנה יש שמתאים לכאבים הללו, אני רק אזכיר שעכשיו זה כבר לא כואב אבל זה עדיין רגיש למגע ועברו כבר כמעט 3 שבועות מאז שזה התחיל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת?
ד''ר אורי גור06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפהאור02/04/2010
אני בן 18 וחצי וכבר הרבה חודשים שיש לי בעיות עם הזקפה. אין לי זקפת בוקר ואני לא מגיע לזקפה מלאה גם שאני מאונן,מצליח לגמור אבל שהאיבר רפוי יחסית. איך מטפלים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ד''ר אורי גור03/04/2010פונים לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורולוג?
אור04/04/2010דרך הקופת חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומעכשיו
אור04/04/2010כל החיים אני אצטרך תרופות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ד''ר אורי גור06/04/2010פנה לאורולוג במסגרת קופת החולים, בירור מתאים יביא לאבחנה וכך גם לטיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהacr
אנונימי18/04/2010לפי דעתי יש סיכוי לשבר ו או בעיה נוספת ..אין ספק שיש בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר
ד''ר אורי גור21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר זיקפההגר02/04/2010
שלום לצוות המומחים
בן זוגי עבר ניתוח בערמונית , כתוצאה מכך אין לו זיקפה,
ניסינו עם הויאגרה, אך ללא תוצאות, עברנו לסיאליס הוא לוקח כדור מידי יום וגם לא עוזר
מה הם האפשרויות הבאות . ....
האם יש תקוה ?
זה מאוד מתסכל.... מה עושים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגר
ד''ר אורי גור03/04/2010ישנן מספר אפשרויות, חשוב לא להתייאש.
יש לפנות לאורולוג העוסק בתחום ולקבל טיפול מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצירת שתן - שלפוחית נירוגניתאור01/04/2010
שלום, מזה מספר חודשים אני סובלת מאצירת שתן, שלפוחית לא מתכווצת (על פי אורודינמיקה) ומצנטרת כל מספר שעות. הרקע לבעיה אינו ברור. בתקופה האחרונה הייתי עם קטטר קבוע בעקבות זיהומים ולאחר הוצאת הקטטר שמתי לב שיש לי בריחת שתן ז"א אני לא מרגישה צורך להשתין אבל פתאום מרגישה שאני רטובה (לא טיפות ממש כמות שתן). קרה גם פעם ששמתי לב לבריחה ומיד שמתי כוס מדידה והכמות הייתה 180 מ"ל. מיד לאחר בדיקה זו צינטרתי ולא הייתה שום שארית. האם זה אומר שהבעיה של השלפוחית מתחילה להסתדר והשלפוחית שלי מתכווצת או שזו בעיה חדשה? מה לדעתך אני צריכה לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ד''ר אורי גור01/04/2010לא ציינת את גילך.
האם נבדקת על ידי נוירולוג.
מציע להמשיך במעקב אורולוגי מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלפוחית נוירוגנית ע"פ אבחנת אורולוג
אור01/04/2010בת 26. נבדקתי אצל נוירולוג ועשיתי בדיקת MRI והבדיקות יצאו תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ד''ר אורי גור03/04/2010חשוב להמשיך במעקב אורולוגי
יתכן והמצב חולף ומתחילים להיראות סימני התאוששות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטות באשכיםרוני01/04/2010
שלום
יש לי בליטות אדומות בגדלים שונים באשכים שמידי פעם מגרדים מאוד וכשאני מתקלח ומנקה את האזור זה מאוד מגרד ולפעמים הבליטות הגדולות מדממות
רופאי עור טוענים שזה התרחבות כלי דם ואין צורך לטפל
אורולוג בדק וטען שזה לא וריקוצלה ואין מה לטפל
מה הן הבליטות הללו?
איך ניתן להעלים אותן? האם אפשרי בלייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
ד''ר אורי גור01/04/2010מהתיאור אני מבין שהבעיה היא בשק האשכים ולא באשכים עצמם
מציע להתייעץ עם רופא עור (קרוב לוודאי שרופא וירטואלי בפורום יוכל לעזור פחות מהרופאים שראו ובדקו אותך...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלהאלי01/04/2010
ד"ר אורי שלום רב.
לפני כמה שנים היו עושים ניתוחים להגדלת איבר המין בבית חולים מאיר.
אני הייתי כבר בתור לניתוח ומשום מה זה לא יצא לבסוף, אפילו קיבלתי מכשיר לבדיקה כל הלילה ששמים על הפין.
שאלתי היא האם עדין עושים את הניתוח הזה בבית חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד''ר אורי גור01/04/2010לא עושים ניתוח הגדלה.
מוזמן לפנות לבדיקה והחלטה אם ניתן לסייע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמדםדוד31/03/2010
אודה על תשובתכם
בזמן שפיכה נוזל הזרע לפעמים אדמדם ולפעמים רגיל. ללא כאבים.
לפעמים לאחר מתן שתן בסוף יוצאות טיפה או שתיים הנראות כמו זרע.
האם יש לי בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד
ד''ר אורי גור03/04/2010אם מופיע דם בזרע אך בהמשך חולף אין סיבה לדאגה.
אם נמשך - פנה לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית זיקפהרמי31/03/2010
אני בן 50 נשוי לפני 20 שנה עברתי ניתוח לב פתוח של החלפת שני מסתמים אורטלי ומיטרלי לאחרונה אין זיקפה וזה גורם לי סבל רב אני נוטל כומאדין 5 מג וסותאלול50 פעמיים ביום מה אני יכול לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמי
ד''ר אורי גור01/04/2010לפנות לרופא לבדיקות ולטיפול (יתכן גם שהחלפת הסותאלול לתרופה אחרת- אם ניתן - יסייע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)