מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גודל הפין במצב רגועברונו26/07/2009
שלום גובה שלי 170 ,משקל 84 . גודל הפין שלי בעמידה הוא בערך 14 ,אבל ברגיע הוא בערך 3-4.
השאלה שלי היא באפשרות להגדיל אותו במצב רגיעה . אני מתבייש להיכנס לסאונה או מקלחת משותפת וזה פוגע בביטחון עצמי חזק למרות שחיי המין שלי טובים ושם אין תלונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל פין
ד''ר אורי גור26/07/2009ממש לא צריך להטריד אותך. אתה במקום טוב.
תמשיך ליהנות. התפקוד הוא החשוב (אלא אם אתה מצטלם לעיתונים בעירום, וגם שם יש עיבודי מחשב שמשפרים...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן שתן מרובה+זרם מפוצלגם הכבוד עזב26/07/2009
זה הרבה זמן שיש לי מתן שתן מרובה כלומר אני משתין כמעט כל רבע שעה(בלי הגזמה)
והזרם שלי לרוב מפוצל(לא תמיד)
צריך לדאוג?? לפני כשנה אולי קצת יותרכשהיה לי צו ראשון אז הבדיקת שתן שלי יצאה טוב דוקא
וגם בתקופה אז היה לי שתן מרובה
מה לעשות? האם לעשות עוד בדיקתשתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתן מרובה ומפוצל
ד''ר אורי גור28/07/2009נסה לעקוב אחר תכיפות ההשתנה עם יומן השתנה - רישום שעה וכמות במשך 48 שעות רצופות.
חזור על בדיקת שתן לשלול דלקת בדרכי השתן
פנה עם הממצאים לאורולוג לוודא כי אין חסימה או הפרעה בתפקוד דרכי השתן התחתונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עוד שאלה ממש קטנה!
גם הכבוד עזב28/07/2009שאלה קטנטנה:
כמה פעמים בממוצע בן אדם משתין ביום? שאני אדע אם אצלי זה מוגזם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכיפות במתן שתן
ד''ר אורי גור28/07/2009תלוי בהרבה גורמים, אך אם פחות משעתיים בין השתנה להשתנה זה נחשב תכיפות במתן שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלעד25/07/2009
שלום,
החל מהבוקר השתן שלי עכור בצבע כתום חזק מאוד נוטה לאדום. לאחר שתייה מרובה צבעו הפך לורוד צלול ואח"כ חזר לכתום אדום. עלי לציין כי תופעה זו קרתה לי כבר לפני כחודש וחצי ועברה לאחר יום וחצי יומיים. לא ניגשתי אז לרופא. לפני כשבועיים עברתי בדיקת דם ותוצאות קריאטנין היו טובות בגבול הנורמה. גם אולטראסאונד של דרכי עיכול כולל הכליות אמר כליות בגודל תקין, לא נמצאו אבנים. שאלתי ממה זה יכול לנבוע? האם עלי לראות רופא בהקדם?
גילי 31 בריא בד"כ.
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אלעד25/07/2009אציין כי אני נשוי ולאשתי אין תופעות שכאלה.
בנוסף , אבי סבל מאי ספיקת כליות במשך שנים ארוכות ולאחרונה אף עבר השתלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתן אדום
ד''ר אורי גור26/07/2009דימום בשתן מחייב בירור לסיבתו. פנה לאורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהאור24/07/2009
שלום,
אני חייל בן 21 לקראת שיחרור משירות צבאי.
לאחרונה חשתי כאבים באשך שמאל,מבדיקה אצל רופא התגלה אצלי וריקוצלה באשך שמאל.
נשלחתי לאולטרא סאונד ולספירת זרע.תוצאות האולטרא סאונד הראו שהכל בסדר פרט לוריקוצלה, ואילו ספירת הזרע עצמה תקינה, אבל נמצא כי יש לי אגלונטציה. לאחר שתי הבדיקות האלו נשלחתי לאורולוג אשר המליץ לעבור ניתוח. שאולתיי הן:
1)כיוון שהבנתי שהאגלונטציה בזרע לא חייבת להיות בהכרח מהוריקוצלה, וניתוח כזה עושים רק כאשר יודעים שהוריקוצלה משפיע בוודואות על איכות הזרע, האם בכל זאת ניתוח כזה מומלץ?
2)אם כן,מה הסיכויים לסיבוכים אפשרים לאחר או בזמן ניתוח כזה והאם ניתוח כזה עלול להיות מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח וריקוצל
ד''ר אורי גור24/07/2009מהנתונים שמסרת, לא ברורה לי האינדיקציה (הסיבה) לביצוע הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה לניתוח
אור24/07/2009לפי מה שהבנתי מהאורולוג הסיבה לניתוח היא בגלל האגלוטינציה שנמצאה בזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם על האשךבן24/07/2009
גיליתי הבוקר כתם על אשך ימין, שנראה כמו שטף דם תת עורי.
עד הערב הכתם גדל קצת.
יש לי כאב עמום באשך.
מה משמעות הסימפטומים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם על האשך
ד''ר אורי גור24/07/2009אם יש כאבים באשך - רצוי להיבדק. אם כאב חזק ופתאומי - בדחיפות.
כתם כחלחל מעל חלקו העליון של האשך יכול להיות סימן לתסביב של תוספתן האשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידהו.23/07/2009
שלום רב!
אני בן 30, בדר"כ בריא בכל המובנים, לאחרונה (לפני חודשיים וחצי)חליתי בדלקת אוזניים חריפה, קיבלתי מרופא אף אוזן גרון טיפול תרופתי אנטיביוטי חזק מאוד (לא זוכר את השם) והדלקת עברה.
כעת אני ואשתי מנסים להביא ילד, אך דווקא עכשיו אני לא מצליח להגיע לשפיכה, ולעתים גם לא לזקפה. הדבר לא קרה לפניכן מעולם, ולא סבלתי אף פעם מבעיות מהסוג הזה.
ועכשיו עולות השאלות:
האם הקישור שעשיתי בין האנטיביוטיקה לבין השפכה והזקפה נכון?
במידה ואשתי נקלטה להריון (מתוך הפעמים האחדים שכן הצלחתי להגיע לשפכה) האם יש סכנה לאיכות הזרע ו/ או לבריאותו ומצבו של העובר?
בתודה מראש,
ולדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה והריון
ד''ר אורי גור24/07/2009אין קשר ידוע בין דלקת אוזניים והטיפול האנטיביוטי לבין קושי בזקפה או שפיכה.
אם הושג הריון - אין חשש לתקינותו. תמשיכו לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- niko ureo plasmaיוסי23/07/2009
את הוירוס/מחלה הזאת מצאו את בת הזוג שלי
רציתי לדעת במה מתבטאת המחלה, דרכי טיפול ואם אפשר גם לא לטפל
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר micoplasma
ד''ר נחום זילבר24/07/2009זה זיהום קל שכיח אצל בנות החולף מאליו. והיה וזה יגרום לתופעות דלקתיות היא תקבל אנטביוטיקה מיוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שארית בשלפוחיתצרלי23/07/2009
שלום
פניתי לאורולוג מכיון שאני סובל ממתן שתן תכוף כמעט כל שעה והרגשת אי התרוקנות. כמו כן שתן מזרזף ולא משפריץ וכן הזרע.
נשלחתי לאולטרסאונד והתוצאה היתה שמתוך 140 סמ"ק שהיו לפני התרוקנות נשארו בשלפוחית 40 סמ"ק לאחר התרוקנות
הרופא אמר שהבדיקה תקינה ו 40 סמ"ק זה בסדר והוא לא ממליץ לי לעבור עוד בדיקות אלא לחיות ככה כי כל הבדיקות הבאות בתור עלולות גם ליצור נזק.
האם באמת אין שום דבר שאני יכול לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שארית בשלפוחית
ד''ר אורי גור23/07/2009שארית 40 בלבד אכן אינה משמעותית.
עם זאת, אם ישנן הפרעות במתן שתן אולי ניתן לטפל.
פנה לאורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת וזרעערן23/07/2009
שלום, בבדיקת זרע שביצעתי התוצאה היתה :צבע: צהבהב
צמיגות: 3
ph:7.4
נפח: 2.6
ריכוז: 48
תנועה: 56
a " :21
b ":25
c: ריק
סיבובית: 10
לויקוציטים: 0
אגלוטינציה: חיובית ++
total motile count: 70
swim up test: ריק
תאים תקינים: 3%
פתולוגית ראש: 77
פתולוגית זנב: 20
עד כמה שהבנתי הצורה בעיתית אם כי שאר הפרמטרים טובים אלא שנבדקתי אצל אורולוג עקב כאבים באשכים שאבחן לאחר מישוש המקום שיש לי דלקת(כמדומני שמדובר באפידידימיטיס) ונתן לי ציפרודקס וכן הפניה לבדיקות דם ולבדיקת זרע עוד חודשיים.
הייתי מעונין לדעת האם הבעיה בזרע היתה עקב הדלקת וכן האם הזרע לאחר הטיפול האנטיביוטי יעלה באיכותו וכן חוות דעת על מצבי לנוכח נתונים אלו
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת וזרע
ד''ר אורי גור23/07/2009צודק. הפרמטרים טובים פרט לצורה (מורפולוגיה) שמראה תאים לא תקינים.
יתכן ונובע מדלקת שתיארת.
צפוי להשתפר לאחר טיפול אנטיביוטי, אם אין גורמים אחרים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברית מילה למבוגריםערן22/07/2009
שלום אני בן 19 ומסיבות רפואיות לא יכולתי לעבור ברית מילה בגיל צעיר.
אני אמור לעבור בחודשים הקרובים ברית מילה ויש לי מספר שאלות/חששות.
1. לאילו כאבים/תופעות אני יכול לצפות בימים ובשבועות לאחר הניתוח?
2. האם ברית המילה תשפיע על התחושה שלי באיבר המין? (בעיקר בהיבט המיני).
3. אילו הבדלים יש בין איבר נימול לאיבר שאינו נימול מלבד המראה כמובן.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברית מילה
ד''ר אורי גור23/07/2009צפויים כאבים במקום, כמו אחרי כל ניתוח. עשויה להיות גם נפיחות מסוימת.
יש הטוענים שהתחושה משתנה אחרי ניתוח, אך קשה להעריך כי לא תמיד ניתן לזכור איך היה לפני.
ההבדל העיקרי הוא במראה, וכאמור אולי בתחושה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןאירית22/07/2009
שלום,
בבדיקת שתן התגלה הנתון הבא:
Chemistry, Urine
------------- 159.51
mgAlb/grCre:יחידות
Ref. value for adults: <20 mg/gr
מה זה אומר והאם החריגה הגדולה בעייתית ?
תודה על תשובתכם
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתונים לא ברורים
ד''ר אורי גור22/07/2009כנראה שהסימנים והמספרים התערבבו והתשובה שצטטת אינה ברורה
כתבי שוב כפי שכתוב בתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שתן
אירית22/07/2009Chemistry, Urine
------------------ Album./Creat.Ratio 159.51 mg/gr:
יחידות Ref. value for adults: <20 mg/gr* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון בשתן
ד''ר אורי גור23/07/2009האם מדובר בהופעת חלבון בשתן?
התייעצי עם רופא המשפחה או נפרולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשי22/07/2009
שלום,
אנ י מושתל כליה בן 56, היום בבוקר הוציאו לי את התומכן. לאחר ההוצאה השתן הראשוני היה מעט דמי. אח"כ התבהר לגמרי בשתי הפעמים שנתתי שתן. כשהגעתי הביתה לקחתי אספירין ולאחר כחצי שעה בזרימה הראשונית של מתן השתן היתה הפרשה דמית. וכך חוזר על עצמו כמה פעמים מאז. מדובר רק בזרימה הראשונית שלאחריה השתן יוצא רגיל. האם מדובר בתופעה שכיחה או שמא עלי לגשת לבית החולים?
אודה על תשובתך, לא מצאתי פורום נפרולוגיה פעיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר אורי גור22/07/2009בהחלט שכיח שאחרי פעולה כמו שעברת מופיע דימום.
אל חשש - לרוב הדבר מסתדר מעצמו תוך יומיים-שלושה.
הקפד לשתות 10-12 כוסות ביום בימים הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על אשכים... האם צריך טיפול?ליאור22/07/2009
שלום רב
יש לי לפעמים כאב עמום באשך הימני (זה יותר כמו תחושה לא נעימה)
שמתי לב שהתחושה הזאת לא נובעת מהאשך עצמו, והיא בעצם משהו פנימי יותר בשק האשכים, כמו
ורידים או משהו כזה. קראתי על וריקוצלה ואני לא יודע אם זה קשור.
חשוב לציין שאין לי שום עבר רפואי עם האשכים, ואין לי כאבים לא בהליכה ולא בישיבה.
ועוד שאלה בנושא:
שמתי לב שהאשך הימני קטן במיוחד ונמוך יותר מהאשך השמאלי
לעומתו האשך השמאלי גדול במיוחד וגבוה יותר מהאשך הימני.
אני לא יודע אם זה תמיד היה ככה. מה זה אומר?
ושאלה אחרונה:
אני סובבתי עם היד את האשך, והרגשתי שהוא הסתובב לי בתוך שק האשכים אולי פעמיים, ועכשיו אני לא זוכר איך הוא היה. האם זה מסוכן? זה לא כואב, אבל זה קצת הציק ולחץ בהתחלה כשסובבתי אותו. האם יש בעיה אם האשך מסתובב בתוך שק האשכים?
באמת תודה על העזרה וכל הכבוד על הפורום
שלכם
ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשכים
ד''ר אורי גור22/07/2009פעמים רבות אשכים אינם באותו הגובה, ואין לכך משמעות
אם אשך קטן יותר, יתכן שהתפתחותו התעכבה בגלל וריקוצל
וריקוצל יכול לגרום לתחושת אי נוחות, אך הרבה יותר שכיח בשמאל
יכול להיות מסוכן לאשך אם מסתובב בתוך שק האשכים, אך לא שמעתי על אשך שסובב, תמיד מסתובב מעצמו, ואז הסימן הכי בולט הוא כאב חזק מאד (שאצלך לא היה).
כדי לענות לכל שאלותיך - פנה להיבדק אצל אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין קטןחסוי22/07/2009
שלום אני בן 18 ואיבר המין שלי קטן
אני לא שמן וכו'
במצב של זקפה הוא מגיע ל6 -7 ס"מ
אשמח לקבל עזרה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר נחום זילבר24/07/2009אם אתה מרגיש שיש לך בעיה בנושא זה וגם אולי בנושא של הופעת סימני מין משניים של הגבר פנה לאנדוקרינולוג ילדים דרך הקופה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלה-מלחיץדנה22/07/2009
נודע לי שיש לי וריקוצלה דו צדדית.אמנם האשכים בגודל שווה אבל איו לי מושג מה זה נחשב
"ורקוצלה גדול" שיכול לגרום לבעיה בפוריות..אגב אישתי ילדה לפני כחודש ואולי מאז הכניסה שלה להריון הוריקוצל גדל??דר' מה המשמעות של "גדול"?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצל לא מלחיץ
ד''ר אורי גור22/07/2009להרבה אנשים יש וריקוצל, ורק מיעוטם סובל מהפרעה בפוריות.
אתם הוכחתם לפני כחודש שאצלכם אין בעיה בפוריות.
מזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדוקטור
דנה25/07/2009ראשית קודם כל תודה רבה על התשובה..
מה שמלחיץ אותי הוא שהבנתי שגם אם כבר אישתך ילדה לך ילד יכולים להיות בעית פוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקוצל
ד''ר אורי גור26/07/2009נכון, אך הסיכוי נמוך.
אם אתה מאד מוטרד בקש מרופא המשפחה שיפנה אותך לספירת זרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)