מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כדורי סיאליסדני16/07/2009
אני כ-3 חדשים לאחר כריתה רדיקלית של הערמונית.בהמלצת אורולוג ,אני לוקח כדור סיאליס 5 מ"ג כל יום במשך חדשיים לשיפור האונות.
לצערי,לכדור יש תופעות לוואי וגורם לכאב ראש ,צרבות
1.האם יש משמעות להחלפתו בויאגרה או אחר?
2.האם צורת הטיפול הזאת הוכיחה את עצמה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימור האונות
ד''ר אורי גור16/07/2009צורת טיפול זו הינה מקובלת מאד לשימור האונות לאחר ניתוח כנ"ל.
אפשר להחליף לויאגרה 25 מ"ג ביום. לא הוכחו הבדלים ביעילות בין התרופות השונות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויאגרה וטינטןרמי14/07/2009
שלום ד"ר
אני בחור בריא לחלוטין ללא בעיות מיוחדות (כבן 40)
לפני עשר שנים התחילו לי בעיות בזיקפה (חלשה מאוד ושפיכה מהירה) יש לציין שקודם לכן הכל היה בסדר ופעל מצוין.
לאחר בדיקות דם דופלר וכו,לא נמצא כל פגם אך המצב לא השתפר, המצב רק הולך ומחמיר.
התשובה האולטימטיבית היא הכל בראש שלך תרגע זה יעבור.(הלואי וזה היה נכון)
לאור הבעיה התחלתי לקחת ויאגרה מדי פעם באופן לא קבוע. לפני כ5 שנים הופיע לי פתאום טינטון בשתי האוזניים (ללא סיבה מיוחדת) אני חושב שיש קשר לשימוש בתרופה אך אני לא בטוח.
תחושתי היא שלאחר שימוש בתרופה יש החמרה אך לאחר מכן המצב חוזר לקדמותו.(לאחרונה יש הדרדרות גם בענין הזה)
מעונין לדעת האם תרופות כמו ויאגרה יוצרות בעיה לתווך ארוך או שזה מקומי כל זמן שהתרופה משפיע (טינטון) האם יש קשר לטינטון לדעתך?
אשמח לשמוע אם יש לך רעיון כלשהו שיכול לעזור לי גם בענין האין אונות
תודה מראש
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר
ד''ר נחום זילבר14/07/2009יתכן אולם לא בטוח כלל שיש קשר בין הויאגרה ובעיה זו.
בירור בעית האין אונות החלקית צריכה להתבצע אצל רופא מומחה בנושא זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אונות ויאגרה וטינטון
רמי14/07/2009תודה על תשובתך המהירה ד"ר
איך אפשר לברר אם יש קשר בין השימוש לטינטון (אולי זה יביא אותי לפתרון הבעיה שדי מציקה לי)?
לגבי האין אונות, כפי שצינתי כבר הייתי אצל מספר אורולוגים,עברתי npt דופלר ובדיקות דם-על פניו כולם תקינות. אני ממש לא יודע מה לעשות יותר. הכל בסדר אבל הבעיה לא מגיע לפתרון והיא רק הולכת ומחמירה
חייב לציין שאפילו ניסיתי סרוקסט לאחר התיעצות פסכולוגית (אני בריא לחלטוין בנפשי ובגופי)
התרופה לא השיגה כל שינוי והשימוש בה הופסק.
אני באמת אשמח לשמוע אם יש לך כל כיוון או רעיון אחר שיכול להוביל אותי לפתרון הבעיה.
ושוב, תודה מראש על תשובתך
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמי
ד''ר נחום זילבר19/07/2009הפסקת ויאגרה גורמת להפסקת תופעות הלוואי.
אין צורך בסרוקסט לגבי בעיית האין אונות.
צריך לברר את בעיתך מהתחלה ולנסות לשלב בין טיפול פסיכולוגי לבין טיפול פיסיולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורתורוסקופיהליאת13/07/2009
שלום רב,
האם ייתכן כי לאחר אורתורוסקופיה להוצאת אבן מהכליה, יהיו כאבים כאלה המאפיינים אבנים בכליות במשך 3-4 ימים לאחר הניתוח? לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ד''ר נחום זילבר14/07/2009זוהי התופעה השכיחה ביותר אחרי ריסוק האבן והתפוררותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ליאת14/07/2009אם כך מה אפשר לעשות כנגד הכאבים שכבר שום דבר לא משפיע? מתי התופעה אמורה לחלוף? לתשובתך אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
ד''ר נחום זילבר19/07/2009ניתן לקבל מהרופא מרשם לתרופות הפפאברין ואופטלגין לשלב ביניהם ולהגביר שתיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת גת גורןאסף13/07/2009
שלום לכולם,
לפני חצי שנה עברתי צנתור לפתרון בעיית הוריקוצלה בשיטת גת-גורן. מאחר ובזמנו לא מצאתי חומר באינטרנט בנושא זה נשבעתי שחצי שנה לאחר הצנתור אפרסם את תוצאות הבדיקות שלי בכל פורום אפשרי ואתן מעט חומר רקע כמי שהתנסה בטיפול זה.
אז ככה :
לפני ביצוע הצנתור ספירת הזרע שלי היתה נמוכה מאוד (0.14 מיליון זרעים מורפולוגיה של 2% תנועתיות של 14% ועוד פרמטרים לא טובים)
חצי שנה לאחר ביצוע הצנתור ספירת הזרע שלי השתפרה באופן משמעותי (60 מיליון זרעים, מורפולוגיה של 9%, תנועתיות 66%).
כפי שניתן לראות איכות הזרע אכן השתפרה פלאים אם כי המורפולגיה עדיין גבולית (מקווה שעוד ישתפר).
עם זאת חשוב לצין מספר עובדות :
1. יתכן וניתוח היה מביא לאותם תוצאות.
2. לא ברור מה יהיה בעוד שנה לדוגמא. פעמים רבות הוריקוצלה חוזרת ויהיה מעניין לראות אם בשיטת גת גורן אחוזי החזרה הם אכן בודדים כפי שהם טוענים (בניתוח נהוג לומר שאחוזי החזרה הינם עשרות אחוזים).
3. הצנתור מאוד מאוד יקר. 29 א' ש"ח זה סכום לא גדול אם הריון מובטח אבל כמו בכל הליך רפואי דבר לא בטוח.
4. בשלב זה אני ואשתי לא מנסים להביא ילדים בכל מקרה אז מידע על הריון לא רלוונטי.
הנכם מוזמנים לשאול אותי שאלות על ההליך או כל דבר עליו אוכל לענות בנושא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסף
ד''ר נחום זילבר14/07/2009אני מודה לך על המידע שהעברת לנו. בתוך הפורום שלנו ישנם איזכורים רבים לשיטה זו. ראה ערך וריקוצלה 3 דפים לאחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המידע! זה בא בזמן
מירב15/07/2009תודה רבה על המידע
בעלי עובר את הטיפול בשיטה שלהם עוד שבועיים ומה שכתבת נשמעע מעודד
האם הרגשת כאבים כלשהם בזמן הצנתור הזה?
האמת שאנחנו הולכים על זה אחרי הלתבטויות. אני חושבת שחקרנו את התחום הזה ברמה שמגיע לי ולבעלי דוקטורט
בינתיים כל האינדיקציות מראות שזו השיטה הכי יעילה (וגם היקרה לצערנו אבל אם זה יצליח כמו שאמרת - זה שווה את זה)
מה שגילינו זה שיש בתי חולים שטוענים שהם עושים את אותו צנתור של שני הרופאים האלה - אז זהו שממש ממש לא. הם עושים צנתור עם סלילי מתכת שמחדירים דרך הגרון והלב אל המפשעה ומשאירים אותם שם במפשעה. ממה שהבנו אין סיכוי שסלילים כאלה יצליחו לאטום לנצח את כל הוריקוצלה ושעם הזמן הם מתכלים בגוף. הצינתור של גת זה ללא סלילי מתכת וכניסה מהבטן.
חבל שבתי החולים לא מדייקים ואומרים שזה אותו דבר כשזה ממש לא
מי שרוצה שאני אעדכן אותו גם אז מוזמן רק שימתין לעוד שבועיים אחי שנעבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
אמיר16/07/2009לא הרגשתי שום כאבים. נזהרתי שלא לבצע פעילות ספורטיבית במשך 10 ימים (ממליץ לבקש שד"ר גורן יבצע את התהליך) .
כפי שרשמתי המבחן האמיתי של השיטה הוא האם ההוריקוצלה לא תחזור כפי שהיא חוזרת לרוב בניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב/אמיר/אסף
ד''ר נחום זילבר19/07/2009יש כמה שיטות לטיפול בוריקוצלה: שיטת גת-גורן היא אחת מהן.
ניתוח של וריקוצלה הוא עדיין טיפול המקובל ביותר. יש הישנות-חזרה שךוריקוצלה באחוז מסוים ומעט סיבוכי לוואי נוספים. גם הניתוח עצמו נעשה ב 2-3 גישות שונות.
הצינתור הנו שיטה מצויינת. אכן, עם הכנסת סליל מתכת אחוז ההישנות בו נמוך. (דרך אגב לצעיר המעוניין להתגייס לטייס וסובל מוריקוצלה עדיף לעשות צינתור עם סליל. בד"כ מעדיפים לעשות צינתור רק כאשר הניתוח נכשל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת גת גורן
איל09/05/2010אסף היקר,
לאחר ששוטטתי ברשת שעות על גבי שעות ניתקלתי בתגובתך העניינת בה שיתפת במעט מנסיונך האישי בטיפול בשיטה.
רבים וטובים הביעו דעתם לכאן ולכאן ומקריאת תגובותיהם התקבל אצלי הרושם שהשיטה סתם יקרה ותוצאותיה החזויות אינן שונות בהרבה מכל צינתור דומה בבית חולים.
באופן אישי אני עתיד תוך זמן קצר לעבור צינתור דרך גת גורן ואשמח לשוחח איתך במידת האפשר אם תואיל לחזור אלי במייל עם מס' טלפון.
בתודה,
איל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן שתן בדחיפות גבוההררר13/07/2009
הי
אשמח לעזרה- אני מרגשיה צורך תמידי במתן שתן. אני יכולה לסיים לתת שתן בשירותים ומיד להיות צריכה שוב. בדקתי עם יש דלקת בדרכי השתן או פטירה והתשובה שלילית.
מאז ומעולם הלכתי הרבה לשירותים אבל בחודשיים החאורנים זה החריף וזה הפך למטרד ממשי.
האם אורולוגיה יכולה למצוא לי את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ררר
ד''ר נחום זילבר14/07/2009אורודינמיקה היא בדיקת הבחירה עבורך לאחר ש יחה איבחון והבהרה אצל האורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימפוטנציהיצחק12/07/2009
כל חיי הייתי פעיל מינית.לפני עשר שנים עברתי ניתוח הסרת הערמונית חלו סיבוכים בגין הניתוח וחליתי במחלת "פירוני"(התוצאה קיצור בהיקף ובאורך אבר המין).אני היום קרוב ל-77,אין לי סוכרת,לחץ דם מאוזן.אין לי חשק מיני לחלוטין הייתי מבקש עצה כיצד לשנות מצב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימפוטנציה
ד''ר נחום זילבר12/07/2009גבר בן 77 ללא מחלות פרט לפירוני במצב שלאחר ניתוח ערמונית צריך לעבור בדיקות מסוימות על מנת לאבחן מדוע החשק המיני נעלם לחלוטין.
בדיקות גופניות ובדיקות דם יתנו תשובות מסויימות לבעיה. אולם חשוב להיבדק אצל רופא מומחה שיעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרקת טסטוסטרוןאאא12/07/2009
התחלתי לקבל זרקת טסטוסטרון היום עכשיו השאלה שלי מתי אני יראה סימנים לתחילת העיניין ומה יהיו הדברים הראשונים שאני יראה ? או ירגיש ?אני מאוד אשמח לקבל תשובה .
הזרקה היא 250 מ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיון -ערוץ 10 15/7/09 11 בבוקר
ד''ר נחום זילבר12/07/2009מה הסיבה לקבלת הטסטוסטרון? זריקת הטסטוסטרון שקיבלת היא מהסוג הישן שמרבית האורולוגים לא משתמשים בה והשפעתו היא ל- 48 שעות במשך שבועיים שלושה.
כעת ישנה זריקה חדשה נבידו שמה, היעילה לשלושה חודשים ומקובלת עתה אצל האורולוגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת הטסטוסטרון
אאא13/07/2009רמת הטסטוסטרון הייתה נמוכה מהרגיל קיבלתי אותה בזריקה לשריר ברגל נאמר לי שאחרי שלושה ימים זה יתחיל לעבוד .
התרכיב שקיבלתי הוא טסטובירון אני כמאת בטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד''ר נחום זילבר14/07/2009זו בדיוק הזריקה שאנחנו לא מתלהבים לתת אותה למטופל. עקב כך שהתגובה מהירה וחולפת מיד.
צפה בראיון איתי מחר בערוץ 10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא
אאא14/07/2009השאלה היא למה הרופא דווקה נתנה לי את סוג התרופא הזה ולא את השני ?
ישנו איזה העדפה בנושא או שזה בשביל בעיה פחות חמורה והתרופא "הטובה " כמו שאתה אומר היא יותר בשביל דברים קשים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסף
ד''ר נחום זילבר19/07/2009זן הגישה המקובלת בקופת חולים. אנחנו האורולוגים מתחילים לעומת זאת בבירור של הבעיה, בדיקות דם ואחרות. לאחר מכן נותנים ג'ל לשימוש יום יומי ואחר כך אם אין שינוי עוברים לזריקה החדשה- נבידו (שעדין לא נמצאת כלל בקופת חולים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה חלשה, ירידה בכמות הזרע, כאביםm11/07/2009
שלום דוקטור.
לפני שנה התחילו לי כאבים באשך השמאלי כשביחד עם זה חלה ירידה בכמות הזרע (כעת יוצא ממש קצת זרע לעומת מה שהיה לפני הבעיה), וביחד עם זאת הזקפה נפגעה והיא כעת חלשה ולא מספקת.
עשיתי לפני כחצי שנה אולטרא סאונד שיצא תקין, לפני חודש עשיתי בדיקת זרע שיצאה תקינה חוץ מ-5 אחוז מורפולוגיה.
הייתי אצל 2 אורולוגים שאמרו לי שהבעיה תעבור לבד ואין להם פתרון בשבילי.
הכאבים מגיעים במיוחד בזמן הליכה ממושכת/ישיבה ממושכת/פעילות ספורט וכד'.
אני מאוד מאוד לחוץ ואין לי מושג מה אפשר לעשות ולמי לפנות.
על פי הבעיה שהסברתי לך מה אתה חושב שהבעיה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד דלקת ערמונית
ד''ר נחום זילבר12/07/2009לפי נתוני הבדיקות שכתבת אני מבין שבדיקת הזרע תקינה ברובה כולל הכמות. US אשכים תקין שולל בעיות כמו וריקוצלה או נזק לאשך וסביבתו. בכל זאת, לדבריך יש כאבים באשך וכמות זרע- לדעתך ירודה. בנוסף לכך הזיקפה מוחלשת. יתכן והכל קשור לדלקת בערמונית. פנה לאורולוג שלך בשאלה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
mmmm27/07/2009שלום דוקטור, הפנו אותי היום לבדיקת אולטראסאונד
התוצאות הם:
אשך ימני - גודל רגיל
אשך שמאלי - גודל רגיל
מירקם אחיד בשני האשכים
אפידידימוס תקין בשני האשכים.
ווסקולריזציה תקינה בשני האשכים
אין הידרוצלה דו צדדי
ווריקוצלה קל משמאל בלבד.
הוריקוצלה זאת הסיבה לכאבים, ולחוסר בזרע ובזיקפה?
איך פותרים זאת? בעזרת ניתוח? ואם הדוקטור לא ימליץ על ניתוח אז איך פותרים זאת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUS אשכים
ד''ר נחום זילבר30/07/2009בדיקת אשכים מראה שאין כל בעיה דלקתית באשכים ובסביבתם אלא, וריקוצלה קטן משמאל.
לעיתים ממצא שכזה יכול לגרום לכאבים בזמן מאמץ גופני (לא בזמן ישיבה ממושכת.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
mmmm30/07/2009איך פותרים את זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצירת שתן לאחר לידהמירב11/07/2009
היי.
אני חודש לאחר לידה , ומאז הלידה לא הצלחתי להטיל שתן כלל.
עד היום אני מחוברת לקטטר.
אני צריכה להחליט בין מעבר לצנטור עצמי או הוצאת צינורית מהבטן (ציסטוסטומי)
{או הותרת המצב הנוכחי עם הקטטר}.
מה עדיף? מה יוביל לריפוי יותר מהיר?
אם עובר חודש מהלידה , אזי הסיכוי המצב ישאר לצמיתות גבוה?
מאוד מאוד אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצירת שתן
ד''ר אורי גור11/07/2009הבעיה מוכרת. כנראה נגרמת מלחץ על העצבים בזמן הלידה. לרוב המצב חולף, אך צריך סבלנות.
ממליץ על צנתור עצמי , ואם הזמן תגלי שיש גם השתנה רגילה בין הצנתורים.
בהצלחה ומזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמתנדב10/07/2009
שלום , אני בן 40
בעת זקפה הפין שלי עקום כלפי מטה (קמור) בערך בזווית של 30 מעלות .
האם זה מצב תקין ? מה גורם למצב זה וכיצד ניתן לשנותו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת
ד''ר אורי גור10/07/2009המצב אינו תקין, אך אם אינו מפריע לתפקוד לרוב אין צורך בטיפול. האם מאז ומתמיד היה כך, או רק לאחרונה? ממליץ שתפנה לאורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירת שתןאורן10/07/2009
שלום רב,
אני גבר בגיל 36.
יש לי בעיה שלדעתי היא פסיכולוגית.
אינני יכול להתרוקן כאשר אני במקומות ציבוריים כמו מסעדות, בתים של חברים, מטוסים וכו'.
כשאני בביתי או במקום מוכר, הבעיה אינה קיימת.
התחושה היא כמו של" חרדת ביצוע" וכמה שאני מנסה להתרכז, אני לא מצליח.
כיצד ניתן לטפל בבעיה?
תודה רבה,
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית ביישנית
ד''ר אורי גור10/07/2009אכן צדקת, הבעיה פסיכולוגית, מקבוצת החרדות. מכונה שלפוחית ביישנית או BASHFUL BLADDER. הפתרון הפשוט הוא להטיל שתן בתא שרותים סגור, במקום במשתנה שם אחרים יוכלו "להציץ". אם לא עוזר, הטיפול הינו התנהגותי, על ידי פסיכולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ב-ADOVARTרון מיכל09/07/2009
לאחר שימוש במשך שנה ב-ADOVART, עקב חשד לסרטן הערמונית, השימוש בתרופה הופסק, הזיקפה חזרה, אך אין שפיכה. האם יש לתופעה שייכות לקבלת התרופה ובאם כן מה יש לעשות על מנת לתקן את המצב. מודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבודרט
ד''ר אורי גור09/07/2009יתכן והתופעה שתיארת משנית לתרופה, אך תן לזמן לתקן את המצב. קרוב לודאי שזמן מה לאחר הפסקתה, התופעה תיעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקינות עובראבנר09/07/2009
השתמשתי בסיאליס ואף בתרופות אנטי דיכאוניות וחברתי נכנסה להריון. האם יש בכך סיכון לתקינות העובר? אני ממש מודאג וזקוק לתשובה כי אם כן עדיף לבצע הפלה כי זה תחילת ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנה לעובר
ד''ר נחום זילבר11/07/2009אין כל סיכון לעובר בנטילה שלך תרופות אלו ואין צורך לבצע הפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה חלשהסמי08/07/2009
שלום דר
אני גבר בן 54 בריא ללא מחלות .
יש לי חשק מיני כל הזמן.
זיקפה חזקה וממושכת .
אני מקיים יחסי מין 3 - 5 פעמים בשבוע אבל בעת השפיכה כמעט לא מרגיש אורגזמה .האורגזמה חלשה. יש לציין שמצב זה נמשך שנים .
לפעמים בת זוגי ממששת את האשכים בעת האקט המיני ובזמן הפליטה, דבר המעלה את הרגשת האורגזמה.
האם זה טבעי?
מה ההסבר לכך ? ( הפרוסטטה שלי within normal limits המימדים בגבולות הטבעיים )
מה אפשר לעשות כדי לשפר את האורגזמה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמי
ד''ר נחום זילבר11/07/2009לאור תאורך התפקוד המיני שלך תקין אולם במצב של אורגזמה חלשה לא ניתן לשיפור מבחינה פיסיולוגית אורגנית. אולם, יתכן, ופגישה עם סקסולוג ייעצו לך לבצע פעולות שישפרו במעט את הרגשתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאת בדיקה usשלומי08/07/2009
שלום
פניתי לאורולוג בשל כאבי אשכים
הרופא בדק ואמר שניראה שהכול בסדר,אך יש חשש לבקע בשני הצדדים.
הפנה אותי לus ואמר שאם הבדיקה תקינה אזי יש לפנות לכירורג להמשך בירור, ואם הבדיקה לא תקינה לחזור אליו.
אלה התוצאות
לאן כדאי לפנות??
שני האשכים בעלי גודל,צורה ומרקם תקינים.
מבנה ציסטי בקוטר 3.5 מ"מ בראש האפידידימיס הימני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סונר אשכים
ד''ר אורי גור09/07/2009לפי התשובה נראה שאשכיך תקינים. ציסטה קטנה בראש האפידידימיס היא ממצא שכיח ולא מסביר את הכאבים. פנה לכירורג לשלול בקעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)