מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות זקפה רציניותקיפודן13/08/2009
יש לי בעיה רצינית.
אני בן 30 , לא הייתי עם אשה מעולם בצורה טבעית , ובכל סיטואציה מזדמנת שהייתה לי נכשלתי. העסק פשוט לא עומד.
פניתי לטיפול פסיכולוגי ומיני באמצעות סרוגייט , והטיפול לא הצליח!.
מצד אחד , אני מאונן ומצליח להגיע לזקפה באוננות.
מצד שני הלכתי לרופא , עשיתי בדיקת NPT , פעמיים! , אני לא יודע כמה הבדיקה הזו אמינה כי היה ממש קשה לישון איתה , בשום מצב לא הגעתי ל 6 שעות שינה עם המכשיר הזה...והתוצאות אחרי 4 לילות - שתי סופי שבוע - שיש בעיה אורגנית.
אני כבר לא יודע מה לחשוב? ובמה להאמין? מה הבעיה? ואיפה?
הלכתי לפסיכולוגים , הלכתי לאורולוג - אף אחד לא מתייחס לזה ברצינות ואף אחד לא ממש עוזר לי...אין לי כסף ללכת לטיפול פסיכולוגי נוסף , ואני כבר לא מאמין בזה...
אני ממש מיואש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת זקפה
ד''ר אורי גור13/08/2009העובדה כי אתה כן משיג זקפה באוננות מעידה על כך שהמנגנונים הפיזיולוגיים אצלך עובדים היטב.
נראה שחרדת ביצוע, גורם מעכב פסיכולוגי משמעותי, מפריע לך להשיג זקפה בזמן אמת.
נחוצה סבלנות, ויתכן כי עזרה מסקסולוג תביא לפתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול בכליהאני13/08/2009
שלום
בן 21 סובל מדיכאון, עייפות, חוסר אנרגיה ומוטיבציה מספר שנים.
הייתי שנתיים בטיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי ללא שום הטבה. לפני מספר שנים מצאו אצלי גידול בכליה רציתי לדעת האם יכול להיות שיש קשר בין הדברים?
אני מציין שאין דיכאון במשפחתנו כלל ומאז הדיכאון גם אבד לי כל החשק המיני האנרגיה ושמחת חיים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול ודיכאון
ד''ר אורי גור13/08/2009לא. דיכאון אינו גורם להופעת גידולים, וגם במרבית האנשים גידול בכליה אינו גורם למצב דכאוני.
טפל בכל אחת מהבעיות בנפרד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות psaאיתמר12/08/2009
שלום רב
בעקבות תחושות צריבה במתן שתן, נבדקתי-
אין שום ממצא בשתן המעיד על דלקת, תרבית שלילית.
עשיתי בדיקת psa וקיבלתי ערכים מבהילים
לפני שנה - הערך היה 1.7
לפני חמישה חודשים- 1.49
ואילו היום - 54.44
הקפיצה נראית חריגה, האם מדובר בדלקת?
יצויין ש-אין לי תכיפות בשתן, הקליחה נחלשה אך לא נעצרה, אין לי שום כאבים, להוציא צריבה קלה בעת מתן שתן וגם בעת קיום יחסי מין.
תודה על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין אני בן 56
איתמר12/08/2009שכחתי קודם לכן לציין את גילי
56
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת PSA
ד''ר אורי גור13/08/2009בדיקת ה- PSA מיועדת לגילוי מוקדם של סרטן הערמונית, אך היא אינה ספציפית לסרטן ויכולה להיות מוגברת גם במצבים אחרים כמו למשל דלקת בערמונית, או אם נלקחת לאחר קיום יחסי מין.
הקפיצה הפתאומית מערכים נורמלים לערך גבוה מחשידה כי מדובר במצב חולף כגון דלקת (שיכולה להתבטא בצריבה במתן שתן ובזמן קיום יחסים), וכמובן תמיד אפשרית גם טעות מעבדה.
מציע לחזור על הבדיקה לאחר מספר ימים של המנעות מקיום יחסים (או כל פליטת זרע אחרת) ואם עדיין ערכים מוגברים לפנות להתייעץ עם אורולוג (לשקול טיפול בדלקת?).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסטיטיס - וולפסוןבראל12/08/2009
שמעתי שבבית חולים וולפסון קיים טיפול חדש בפרוסטיטס?
מהו סוג הטיפול הזה?
מי הרופא המטפל? האם טופס 17 יכסה עלות טיפול זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שמעתי על הטיפול החדש
ד''ר אורי גור13/08/2009האם חדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בשתןרמי ברנשטיין12/08/2009
במהלך היום בלעתי(בטעות) חרצן של שזיף, כעבור מספר שעות הטלתי את מימיי. השתן היה מלווה בדם. האם זה נגרם כתוצאה מבליעת החרצן.אני בן 53, בריא, לא נוטל תרופות, עושה פעילות ספורט מידי יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בשתן
ד''ר אורי גור13/08/2009לא.
החרצן יעבור במערכת העיכול ולא ישפיע על דרכי השתן.
אבל, בכל אדם שמופיע אצלו דם בשתן יש חשש למחלה (אפילו מסוכנת) בדרכי השתן.
פנה לאורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בעת מתן שתן.יוסי12/08/2009
שלום רב,
אני בן 22, בעת האחרונה קרו לי כמה מקרים של צריבה בעת מתן שתן. הצריבה מורגשת בעיקר ב"סוף" של השתן - את רוב הנוזל אני משתין ללא בעיה, וכשאני מגיע לחלק האחרון של השתן אני מרגיש כאילו משהו "חוסם" לי את הצנרת, והנוזל המועט שיוצא הוא ששורף וצורב. בנוסף, אני מזהה חלקיקים קטנים בנוזל הזה - הטיפות האחרונות של השתן יוצאות מרוכזות ומלאות בחלקיקים כאלה.
באחד המקרים הללו אף השתנתי דם - עקב כך הופניתי למיון, שם נערכו לי בדיקות שגרתיות, אינפוזיה והבייתה לאחר כמה שעות. לאחר הביקור במיון הופניתי לאורולוג, שערך לי בדיקות שתן ו-U.S, כולן תקינות. האורולוג אמר ש"כנראה גרגר קטן השתחרר למערכת" או משהו כזה, ולא נתן אבחנה אחרת.
מכיוון שהבדיקות נראות תקינות, אך בכל זאת המצב חוזר (ובעת האחרונה בתכיפות רבה יותר), חשבתי על כיוון אחר - אני נוטל 1.5 גר' אורסוליט ביום, לטיפול באבחנה טנטיבית של PSC (הצרות דרכי מרה בכבד). ממה שידוע לי, מדובר בתרופה שהיא למעשה מלחי מרה.
האם יש אפשרות שהחלקיקים שאני רואה והצריבות הללו קשורים איכשהו לתרופה? או לכיוון אחר שרופאיי לא חשבו עליו? אני סובל מהעניין רבות, אך לא נראה שהבדיקות שאני מופנה אליהן נותנות מענה או כיוון כלשהו.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה במתן שתן
ד''ר אורי גור13/08/2009לא נראה שיש קשר לאורסוליט או לדרכי המרה.
יתכן כי פירור אבן נפלט וגרם לתופעות שתיארת, אך אז הן צפויות להשתפר ולחלוף עם הזמן. אם נמשכות פנה לאורולוג לשלול בעיה בשופכה, כמו דלקת, אבן או היצרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי וריקולציה בירךdc12/08/2009
שלום רב.
לאור בעיה באזור הירך שיש לי זה זמן רב הופנתי לUS ושם התגלה שיש לי VARICOSE דרגה 3 בירך עם רפלוקס(הכאבים הם כנראה מדלקת במקרבי הירך שנמצאה גם היא בUS. אני ספורטאי ריצות של 10קמ וחדרכושר). הופנתי לאורולוג והוא הפנה אותי לUS אשכים+ בדיקת זרע. בUS אשכים הכל תקין חוץ מוריקולציה עד 0.55 ובוולסלבה עד 0.57.
ספירת זרע: נפח 2 סמק, ריכוז 60 M, נעים אחרי שעה 60%, תקינים בצורתם: 20%
בעקרון האורולוג אמר שלמרות שאחוז התקינים הוא מתחת לגבול תחתון(שהוא 30%) הוא לא ממליץ לבצע פעולה ניתוחית כלשהיא, אלא לחזור בעוד כשנה עם בדיקת זרע נוספת, ואם המצב לא ידרדר אז אין צורך בניתוח.
רציתי לשאול האם יש מקום לחוות דעת שניה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצל בירך?
ד''ר אורי גור13/08/2009וריקוצל מופיע בשק האשכים, ולא בירך. כך גם נראה בסונר אשכים.
בדיקת הזרע היא כמעט נורמלית, פרט לערך אחד כאמור של 20% תקינים בצורתם.
אכן מומלץ לחזור על בדיקה נוספת (עם 3 ימי המנעות כנדרש) לפני החלטה על הצורך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח נסטיב123איתי12/08/2009
שלום\עברתי ניתוח נסביט לפני כ5 חודשים..ועדין אין לי תחושה מלאה בראש האיבר(הכיפה) האים זה נורמלי?אם לא מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה בתחושה
ד''ר אורי גור13/08/2009לעתים ניתוח כזה גורם להשפעה על התחושה. זו צפויה לחזור לתקין לאחר מספר חודשים (לעתים ארוכים).
מה עושים? בכל מקרה - ממתינים. אין פתרון קסם שיוכל לעזור לזרז או לשפר את המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות על תחילתו של איבר מיניד''ר נחום זילבר12/08/2009
שלום אני בן 17 ועוד לא קיימתי יחסי מין אבל כבר זמן מאוד ממושך יש לי נקודות לבנות על תחילתו של איבר מיני השאלה האם זה משהו שאמור להדאיג אותי והאם לפנות לאורולוג לבדיקה(הנקודות כבר בתקופה של יותר משנה ואפילו יכול להיות שנתיים וחשבתי שזה יעבור אבל זה עובר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר pearly penile papules
ד''ר אורי גור13/08/2009לא מדאיג אך לא צפוי להיעלם בעצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה חלשה וחלקיתאתי11/08/2009
אני בחור בן 24 בריא בד"כ בשבועיים האחרונים אני לא מגיע לזיקפה חזקה ומלאה
כמו כן אין לי גם זיקפת בוקר אני מקיים יחסי מין עם חברתי באופן קבוע אך בשבועיים האחרוניים
כפי שציינתי הזיקפה לא מלאה/חזקה אך אני מצליח להגיע לשפיכה
אני בלחץ נוראי בבקשה תעזרו לי מה עלי לעשות
תודה מראש עמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי אני חייב עזרה
עמית12/08/2009אני ממש בלחץ ואין לי למי למפנות אני מתבייש ולא יודע מה לעשות ולמי לפנות
תוכלי לתת לי תשובה מה לעשות בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית
ד''ר נחום זילבר12/08/2009אם לא קבלת מכה באזור הבטן התחתונה/גניטאליה ואם לא חלית במחלה כלשהי (כמו: סוכרת, מחלה אנדוקרינית) אזי הבעיה היא פסיכולוגית ותחלוף בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אתי13/08/2009הורדת אצלי את רמת הלחץ תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך בעיות תפקודאני המשך11/08/2009
שלום,
תודה על תשובתך
הבנתי שהמערכות פועלות כמו שצריך אם יש בעיה אחרת כמו שציינת ביצוע לחץ וכו' תמיד יש
השאלה איך פותרים את זה בלי כדורים אני בטוח שהכדורים כמו כל דבר הגוף מתרגל ובסוף לא יעזרו וגם אני רוצה להיות ספונטני דבר שחסר לי מאוד
אני רוצה לדעת איך אני פותר בלי כדורים
לאיזה רופא אני צריך ללכת איזה סוג טיפול אני צריך לעבור ...?
תודה רבה שוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ד''ר נחום זילבר12/08/2009לא ברור לי המשך של מה. מה הייתה השאלה הקודמת.
אם אתה מדבר על תיפקוד מיני וספונטניות אזי במצבך הכדורים הם שלב הכרחי בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ריקון שלפוחית בגלל עיבוי דופןשירה11/08/2009
אבי בן 72, סובל מעיבוי דופן השלפוחית, לאחר שנעשו לו כל הבדיקות האפשריות(אורודינמיקה, ציסטולוגיה ועוד...) ששללו כל בעייה רפואית אמרו לו שזה נובע מהזדקנות השלפוחית, חשוב לי לציין שאבי הוא בן אדם ספורטיבי שצועד כל יום כ10 ק"מ, מטייל ונהנה מהחיים, הרופא שהוא אצלו אמר לו שכל מה שניתן לעשות הוא קטטר עצמי פעמיים ביום, מאז שהוא התחיל עם זה הוא ממש מדוכא, לא מצליח לעשות, פוצע את עצמו, נהייתה לו דלקת הוא מרגיש זקן וממש נהייה איש עצוב , שאלתי היא : האם אין פתרון אחר לבעייה של עיבוי דופן השלפוחית- פתרון ניתוחי (שיחזור שלפוחית השתן)? פתרון תרופתי? משהו? אני פשוט אובדת עצות ונשבר לי הלב עליו שהוא הפך להיות איש עצוב מהנושא? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה
ד''ר נחום זילבר12/08/2009יתכן וישנה אפשרות להחדרת הקטטר פעמים ביום ע"י אח בקופ"ח ולאחר מכן, שהאב ילמד החדרה עצמית.
לצערינו אין כעת תרופות שעוזרות לכיווץ שלפוחית "מעובה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאבי11/08/2009
שלום, אני לאחרונה סובל מאבנים בכליות ומכאבים חדים.
לפני ימים אחדים הכאבים הגיעו לשיאם וגילו שהאבן נמצאת בין השופכן לשלפוחית השתן.
כעבור זמן מה פסקו הכאבים, אך שמתי לב שכאשר אני מגיע ל"סיפוק" לא יוצא זרע.
האם האבן חסמה את הצינור? האם אני צריך ללכת לאורולוג או לניפרולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר נחום זילבר12/08/2009יתכן והאבן התקדמה, אך אינה "חוסמת" הזרע.
המשך במעקב אורולוגי אחר האבנים בדרכי השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בעקבות ממצאי אולטרהסאונדאמיר11/08/2009
בעקבות כאבים באשך עברתי בדיקת אולטרסאונד בהמלצת רופא משפחה וקבעתי תור לאוראולוג.
נמצא כי באשך שמאל יש לי וריקוצלה דרגה 2.
אך הכאבים היו בכלל באשך ימין. באשך ימין "אין לראות וריקוצלה" וישנו "גודש בורידים ספרמטיים".
מה אומרים הדברים הללו?
קראתי כי קשה מאוד להבחין וריקוצלה באשך ימין. האם לזה הכוונה ב"אין לראות" או שפשוט אין והכאבים באשך הם ממקור אחר?
מה מומלץ לעשות עם ממצאי הבדיקה? לקחת לרופא משפחה או ללכת ישר לאוראולוג (התור איתו זה רק בעוד שבוע)?
שאלה אחרונה. בגלל הכאב באשך הבחנתי בפצעים קטנטנים על איבר המין. הם בדרך כלל נפתחים אחרי סקס. חששתי שזה הרפס. האם יכול להיות קשר בין הרפס לבין הוריקוצלה האם זה יכול להחמיר את מצב האשך?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיר
ד''ר נחום זילבר12/08/2009לפי הממצאים שציינת לא נמצאה סיבה לכאב האשך הימני. בד"כ וגם אצלך אין ווריקוצלה מימין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי איבר מיןליאור11/08/2009
שלום,
האם יש דרך לעבות את איבר המין באמצעות הזרקת חומר כלשהו?
האם סיליקון הוא הפתרון?
האם במרפאה שלכם נותנים מענה כלשהו לעניין זה?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי האיבר
ד''ר אורי גור11/08/2009לא ממליץ על שום דרך לעיבוי/הגדלה של איבר המין.
רובן לא יעילות, ועלולות להיות מסוכנות.
הסתפק במה שיש. אני משוכנע שזה מספיק. אין שום עדות לכך שעבה יותר יגרום יותר הנאה לך או לשותפים לחיי המין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)