מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת בערמוניתשלומי23/12/2008
שלום , האם פגיעה בפוריות כתוצאה מדלקת מתמשכת בערמונית הינה תמידית ? כלומר, גם אחרי שהדלקת עוברת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יניב
ד''ר נחום זילבר24/12/2008בד"כ זה מצב הפיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בפין לאחר אוננותאלמוני012322/12/2008
שלום רב, יש לי בעיה שמטרידה אותי רבות לאחר אוננות מופיעה לי נפיחות רבה מתחת לכיפה בצד שמאל באותו אזור של הברית וסביבו. הנפיחות מופיעה ממש דקה לאחר השפיכה. היא נעלמת אחרי 10 שעות לערך. ממה יכול לנבוע הדבר? והאם זה נורמאלי או שיש צורך בבדיקה? עלי לציין שלאחר יחסי מין או אוננות הדדית עם בת הזוג התופעה לעולם לא הופיעה. היא מופיע לי לעיתים תכופות באוננות עצמית. אני נוהג לאונן עם חומר נעים וטוב מעין ג'ל מסז' ושללתי כבר את האפשרות של עוצמה ולחץ על הפין בעת האוננות כיוון שגם כשהגעתי לאורגזמה לאחר מעט מעוד זמן ומעט מאוד חיכוך הופיעה הנפיחות, לעומת זאת שגם מין של 20 -30 דקות עם בת זוג לא הסתיים עם נפיחות. אז מה זה יכול להיות ? מהחומר לא, מהעוצמה גם לא, אולי בגלל שהשפיכה לא מלאה ושלמה כמו במין ששם יש אולי עינוג רב יותר.. אין לי מושג זה ממש מוזר זאת נפיחות רבה בצד שמאל על האזור שעושים בו את הברית וסביבו.. ממש מתנפח עד שהכיפה נראת ממש קטנה לעומת שאר האזור. עלי לציין כי עברתי ברית רגילה בגיל שבוע. אין לי כאבין אם אני נוגע באזור אך יש מעין הרגשה של משקל רב יותר בפין ונפיחות מרובה שיורדת בהדרגה על להיעלמותה לאחר כ 10 שעות . אשמח מאוד לשמוע עצות והתייחסות אני בן 23 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 0123
ד''ר נחום זילבר24/12/2008כנראה שהחיכוך שאתה מפעיל הוא חזק למרות הג'ל הנעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה באפדידימיסאורן22/12/2008
שלום, אני בחור בן 22 לאחר us מצאו בראש האפדידימיס באשך השמאלי שני ממצאים ציסטיים בקוטר 1.1 ס"מ ואחד 0.3 ס"מ ללא זרימה בתוכם.. השאלה שלי זה האם יש סיכון בציסט? האם מומלץ לבצע בדיקות נוספות? או פשוט להשאיר אותם ככה..? רצוי לציין כי יש תחושת כאב קלה באיזור האשך לפעמים.. שאלה נוספת- מרקם הזרע שלי הוא לפעמים יוצא עם גושים ג'ליים בצבע צהבהב. רציתי לדעת גם אם זה תקין.. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן
ד''ר נחום זילבר24/12/2008אין סיכון. עדיף לא לגעת. יתכן והגושישים קשורים לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורן24/12/2008תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-חנוכה שמח
ד''ר נחום זילבר25/12/2008אורן. תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המיןאבישי22/12/2008
שלום רב האם קיים ניתוח להארכת איבר המין ב2 או 3 סנטים אני יודע שיש תרבויות שמאריכים את איבר המין על ידיי קשירה של משהו כבד לאיבר ראיתי מכשיר מתיחה באינטרנט שעובד על עיקרון דומה ומאפשר גם ליישר עקמת פין וגם להאריך עד 6 סנטימטר תוך 8 חודש אמשח למידע בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר24/12/2008הבעתי את דעתי בעניין מס' פעמים בפורום זה.
איבר המין הגברי הוא לא אזניים אפריקאיות ולא אוזניים של בורמזיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
אבישי24/12/2008קודם כל איינני יודע מה עמדך בנושא ולכן שאלתי דבר שני האם זה אפשרי או לא זו הייתה שאלתי יכול להיות שלדעתך זה מסוכן אבל זה לא הייתה שאלתי אלא האם זה אפשרי כי במקומות מסויימים בעולם ואפילו אורולוג ישראלי טוען שזה אפשרי אשמח להעביר לך קישור בנושא ואם אכן זה אפשרי? אז למה אתם מתנגדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד''ר נחום זילבר25/12/2008א. המלצתי לך לקרוא בפורום זה את עמדתי.
כ. עצם הטענה שזה אפשרי אינה אומרת כי אכן קיים תהליך רפואי שכזה עם תוצאות כלשהן.
ג. האיגוד האורולוגי הישראלי והאיגודים העולמיים מתנגדים לכל הפרוצדורות האלה מסיבות רפואיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה באיזור המפשעהנתי22/12/2008
לאחר הפגיעה הזיקפה נעלמה ולאחר מכן(יום יומיים)הופיעו כאבים באשך השמאלי שנמשכו מספר ימים ועברו אך הזיקפה לא חזרה.הרופא שלי נתן לי מרשם לויאגרה שעזרה מאוד.עם התרופה אני מצליח לקיים מגע מיני אלא שהזיקפה לא מושלמת כנראה שבכל זאת דם לא מגיע לאיזור העטרה בפין וזו הרשה לא מושלמת שמפחיתה מהאון,שאלתי היא מה דעתך על המקרה הנ"ל? והאם טיפול בעזרת זריקות יוכל לפתור את הבעיה של הגעת הדם גם לעטרה ?או שיש אפשרויות אחרות. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
ד''ר נחום זילבר24/12/2008כמדומני שדנו כבר בפורום בנושא זה.
מה הקשר בין מפשעה לזקפה?
אם אתה צעיר בגילך עם ויאגרה עליך לקבל זקפה מלא וחזקה. אין טעם לטיפול אחר בשלב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן כליה - כריתה חלקית בלפרוסקופיהאיל פיינמן21/12/2008
שלום אני בן 30 וגילו לי גידול RCC בגודל עד 2 ס"מ, בכליה ימנית. הגידול הוא פנים כלייתי, ז.א: כל הגידול בתוך הכליה בצידה הפריפריאלי הימני העליון , ואינו מבצבץ מחוץ לכליה. האם כדאי במקרה כזה לעשות ניתוח כריתה חלקית לפרוסקופית או ניתוח כריתה חלקית פתוח? האם במקרה שלי הסיכון בלפרוסקופיה הוא גבוה יותר והסיכוי לאבד את הכליה גדול יותר מאשר בניתוח פתוח? אם כן אשמח אם תוכל לפרט מדוע. תודה איל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל
ד''ר נחום זילבר24/12/2008כמדוני שנשאלתי בעבר על כך. במקרה זה אני ממליץ כריתה פתוחה עם שוליים רחבים סביב הגידול.
הכל עניין של נסיון הן מבחינת הצלחה והן מבחינת הסיכוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין ממש קטןמיואש21/12/2008
שלום דוקטור אני בן 24 ויש לי פין ממש ממש קטן ואני בקושי מצליח לבצע חדירה. וזה גם ממש לא יפה. מה עליי לעשות תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
ד''ר נחום זילבר24/12/2008בדוק הורמונים בדם. אם הכל תקין המשך בניסיונות לבצע סקס מלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש מתחת לעור האיבר מין.21/12/2008
שלום, לפני כשבועיים גיליתי גוש באיבר המין, מתחת לכיפה. הגוש נראה כך: חלק אחד הינו ארוך דק וקשה (מילימטר עובי, סטימטר אורך). חלק אחר, בצמוד אליו הינו בעל צורה יותר עגולה, כמו קבוצה של עצבים (אך לא עצבים). הגוש לא כואב אך נראה כי מתפתח לאורך בעיקר. הגוש נמצא מתחת לעור ממש ולא במיוחד בצמוד לכלי דם. ישנו תור ארוך במיוחד לאורולוג באזור שלי ואשמח להתייחסות מצידך לנושא. ביקרתי אצל רופאה עור ומין ותיקה שלא ידעה מה יכול להיות הדבר ואפנתה אותי לאורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש
ד''ר נחום זילבר24/12/2008הייתי חושב שהבעיה קשורה לעור. פנה לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר לעזרתך אודהgsh21/12/2008
שלום כחלק מיחסי מין בת זוגתי מכניסה לי אצבע לפי הטבעת למישוש הערמונית. לציין שמגע זה אינו כואב לי. קרה לי שיום אחרי קמתי עם מעין דקירות חלשות מידי פעם במפשעות וקצת בגב תחתון. קראתי באינטרנט ואני חושש שמא זה דלקת ערמונית 1)האם יכול להיות שע"י מישוש הערמונית עם האגודל זה יתפתח לדלקת? 2)אם חלילה כן אז יכול להיות שכבר יום למחרת יש סימנים של הדלקת (דקירות חלשות במפשעות וגב תחתון)? 3)האם מה שציינתי אלו סימנים של דלקת ערמונית 4)האם החדרת אצבעות מסוכן מחשש לפגיעה בערמונית? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
gsh22/12/2008היום-3 ימים אחרי מה שתיארתי למעלה אני מרגיש סוג של עצקוץ בקצה הפין יכול להיות בגלל שקראתי על הסימפטומים של דלקת ערמונית אני חש כך פסיכולוגית או שבאמת מעשה לי נזק בעקבות מה שתיארתי ונוצרה דלקת? תודה רבה וסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג
ד''ר נחום זילבר24/12/2008כל התשובות ל 4 שאלותיך הם לא.
התוספת שציינת תיתכן בדלקת אך לא בהקשרים שציינת למעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה-היתכן דלקת ערמונית ?
עדי24/12/2008יש צורך בטיפול? או לתת לעבור לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג
ד''ר נחום זילבר25/12/2008תלונותיך עדיין לא מספיק ברורות לדלקת ערמונית. חכה, יתכן והכל יחלוף מאליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באזור הבטן התחתונהאילן21/12/2008
שלום, ד"ר. אני בן 25, סובל כבר כמה חודשים מכאבים, לסירוגין, באזור הבטן התחתונה בצד שמאל. הכאב יכול להיות חלש ויכול להיות חזק ואין לי ממש מושג מה גורם לזה לבוא בדרגות שונות. נבדקתי ע"י כירורג ונשלל בקע, כמו כן נשללה דלקת בדרכי השתן ואבנים בדרכי השתן ובכליות. ביצעתי אולטרה סאונד בטן תחתונה ורקמות והבדיקות יצאו תקינות, אך הכאבים לא נעלמים. לעתים, גם במתן שתן, בעיקר כאשר השלפוחית מלאה ויש לחץ על השלפוחית, הכאבים מופיעים, אך כאמור בבדיקות נשללו דלקות/אבנים בדרכי השתן. בבדיקת אולטרה-סאונד אשכים שביצעתי לפני כ- 9 חודשים נמצאה וריקוצלה בדרגה קלה באשך שמאל וזרימת דם תקינה דו-צדדית. תוצאות דומות התקבלו גם בבדיקה פיזית אצל אורולוג ואצל כירורג. כמו-כן, אני סובל כ-9 שנים מכאבי גב שאובחנו ע"י אורטופד כספינה ביפידה. מה המלצתך לגבי המשך בדיקות, האם הכאבים יכולים לנבוע מדלקת בערמונית ? לא ביצעתי בדיקות הקשורות לערמונית. האם כאבי הגב יכולים להקרין לכאבים שאני חש בחודשים האחרונים (למרות שכאבי הגב קיימים שנים לפני הופעת הכאבים הנוכחיים) ? האם הוריקוצלה באשך יכולה להקרין לכאבים בבטן התחתונה (כאמור, הכאב הוא בצד שמאל והוריקוצלה באשך השמאלי) ? האם ממשהו אחר ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילן
ד''ר נחום זילבר21/12/2008וריקוצלה אינה גורמת בד"כ לכאבים בבטן תחתונה.
האם אין קשור לבעיה אורטופדית? לא תארת קשר של כאבים להפרעות סקס ושתן. כך שכפי הנראה לא מדובר בבעיה בדרכי השתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאטד בטן תחתונהשאול21/12/2008
אני מושתל כיליה ועקב בעיית שתן לא רצונית נשלחתי לאולטראסאנד בטן תחתונה ואורולוג רשם בהפניה לסרוק גם את כיליה וערמונית ושארית השתן לשאלתי איך יכולים לאבן לי את הבעייה ה כוונה לפי מה מה המטרה של הבדיקה . ואם לא נימצא שום ממצא חיובי . מה תהיה הבדיקה הבאה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאול
ד''ר נחום זילבר21/12/2008לאחר שתבצע את הבדיקה ותדע תוצאותיה יהיה מקום לדון מהי הבדיקה הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באוננות-דחוף!!חסוי20/12/2008
שלום אני בן 15 עושה ספורט פעמיים בשבוע(שחייה) ואוכל לעיתים קרובות אוכל בריא. אז ככה מאז שאני זוכר את עצמי יש לי בעיה מוזרה באוננות הבעיה היא שכשיש לי זקפה ואני מחליט לאונן אז רק שאני מתחיל עם האוננות הזקפה מתחילה לרדת מה זה אומר?! וחשוב להזכיר שאין לי כמעט אף פעם זקפות בוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר נחום זילבר21/12/2008תמשיך לאונן ולקבל זקפה. לא נראה לי שקיימת בעיה. במידה ואינך מרוצה ממה שקורה, בקש הפניה לאורולוג בקופ"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשוף באבר המיןחנן20/12/2008
שלום. הכרתי אישה ושמתי לב שלאחר קיום יחסי מין יש לי מספר שפשופים אדומים באבר המין שבהתחלה שורפים במקצת וזה נעלם לאחר יממה . שאלתי היא האם זה יכול להיות בגלל שאין לי זקפה חזקה (אני בן 50 ) או בגלל היובש אצלה . האם יכולות להיות סיבות אחרות לשפשוף באבר המין ? תודה ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
ד''ר נחום זילבר21/12/2008שפשוף כמו שאתה מתאר יתכן ונובע מחיכוך מוגבר באזור "יבש" בנרתיק. אולם, בת הזוג הייתה אמורה להתלונן על כאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשך ימיןעבור בעלי19/12/2008
שלום בעלי סובל מזה כשלושה שבועות מכאבים באשך ימין, נבדק אצל אורולוג וקיבל אנטיביוטיקה (אומפלודקס) למשך שובעיים, ללא הטבה. היום הכאב התחיל להקרין גם לירך ולבטן התחתונה ופנינו שוב לאורולוג, הפעם אחר, ששלח אותו לסדרת זריקות של אנטיביוטיקה במשך שבוע. הרופא נראה מוטרד אך לא רצה לפרט מדוע... נקבע תור לאולטרהסאונד ביום ד'. בינתיים אציין כי אני בהריון בשבוע 38, אנחנו מאד לחוצים ומודאגים... מזה יכול להיות? מה הסבירות שמדובר בדלקת שאינה מגיבה לאומפולדקס? האם כדאי לפנות למיון בשל הלחץ שלנו בזמן? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ד''ר נחום זילבר21/12/2008מדוע יש לחץ בזמן? תמיד אפשר לפנות למיון. נראה לי כי הרופא חושב על דלקת ולכן החליט על אולטראסאונד.
הצלחה בלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל19/12/2008
שלום, אני בת 35 , בשבוע האחרון השתן שלי יוצא באופן איטי, זרימה איטית (כמו קושי בהוצאת שתן) וכן באסלה ראיתי חתיכות לבנות (כמו צמר גפן ). מהן 2 התופעות ומה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר נחום זילבר21/12/2008יתכן וישנה דלקת בדרכי השתן. הרבי בשתיה ובצעי בדיקת שתן כללית ותרבית בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)