מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים באשך שמאל ובאיזור המפשעהאאא26/12/2008
שלום רב. אני בן 21, לאחרונה מזה שבועיים-שלוש, התחלתי לשים לב לכאבים פניימים כאלה שפתאום מתחילים, בעיקר שאני שוכב פתאום אני מרגיש אותם. קשה למקד את הכאב, זה באיזור מפשעהאשכים, מרגיש את זה בנטייה לצד שמאל יותר. שאלה נוספת, מעבר לכך שמתי לב שבזקפה, האשכים לעיתים עולים למעלה, ,"יוצאים מהאיזור שלהם", לפעמים לכיוון כיס השתן. האם זה נורמלי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אא
ד''ר נחום זילבר30/12/2008לפי תאורך לא ברור מהו מקור הכאבים.
בזקפה-זה יכול חקרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשך גדולעמוס26/12/2008
שלום לפני 3 שנים נבדקתי עקב תלונתי לאשך גדול פי 3 מהשני - הרופא אמר שזו ציסטה שאם ארצה הוא יוריד אותה. לא עשיתי זאת עד היום מפחד - האם אפשר להשאיר למרות שפעם ב 2 שבועות יש לי כאבים באשך זה - איך מנתחים? תודה על התיחסותך מראש -גילי 56 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמוס
ד''ר נחום זילבר30/12/2008כפי הנראה מדובר בהידרוצלה. אם זה מפריע בצע ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת נוסף לגבי הנחיית האורולוגעדן26/12/2008
שלום בני בן שתיים וחצי, שבעקבות זה שבני משתין בקשת עקומה שמאלה פניתי לאורולוג שאמר שצריך להיות חור של חצי ס"מ ואילו לבני יש רק נקודה ודבר זה משפיע על זרימת השתן שלו ולכן הדבר מצריך ניתוח להרחבת החור עם הרדמה מלאה מה דעתך ד"ר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדן
ד''ר נחום זילבר30/12/2008האורולוג צודק. מאטוטומיה נחוצה וחשובה במצב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת .p.c.a.3איציק25/12/2008
ד"ר שלום שמעתי שישנה בדיקת דם או שתן שנעשת רק בבית חולים הדסה בירושלים ונקראת p.c.a.3 .מטרת הבדיקה היא גילוי מוקם של סרטן הערמונית.אני מבקש לדעת מה ידוע על הבדיקה הזאת ,מה מידת תקפותה, אם היא בשימוש במדינות מערב ארופה וארצות הברית ומדוע הבדיקה הזאת מתבצעת רק בבית חולים הדסה בירושלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCA3
ד''ר נחום זילבר30/12/2008בדיקה זו נעשית רק בבי"ח הדסה בשלב זה. אינה מיועדת לגילוי מוקדם אלא לאנשים שה psa שלהם גבוה ובביופסיות שנלקחו מהערמונית היו שליליות. בהולנד נעשית בדיקה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכליותחדוה25/12/2008
שלום יש לי היפר-פרהתירואידיזם במשך כ- 15 שנה ללא אפשרות לאיתור. תוצאות בדיקת אולטרסונד כליות: כליה ימנית במנח נמוך במקצת. הודגמה הידרונפרוזיס במידה קלה, ללא הרחבת אורטר ואין עדות לאבנים בכליה. שאלתי: מהו סוג האבנים שעלולות להיווצר ובאלו דרכים ניתן להפחית את הסיכוי להיווצרותן. בתודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדוה
ד''ר נחום זילבר30/12/2008לפי התשובה אין אבנים בכליות.
סוג האבנים הם בד"כ מסידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mesa/tesaאייל25/12/2008
שלום אנו עומדים לפני תהליך IVF. אני בגיל 37.מצב ההורמונים שלי תקין,יש לי ילדה וכן אישתי עברה הפלה לפני חצי שנה,כמו כן עברתי ניתוח שבר במפשעה בהיותי בן 5..בשתי בדיקות זרע שעשיתי לאחרונה נמצאו שני זרעים בזירמה בלבד לפני סירכוז. הרופא ביחידת ה IVF המליץ לי לעשות ניתוח TESE כגיבוי ביום שאיבת הביציות של אישתי.האם ניתן לבצע MESA או PESA במקום TESE כי כפי שאני מבין מדובר בהליך פשוט יותר?האם אפשר בהליך זה לקבל כמות דומה של זרעים בשאיבה? כמו כן האם ניתן לסמוך על כך שאם היו לי מספר זרעים בודד בבדיקות אזי ביום שאיבת הביציות יהיו לי גם כן מספר שיספיק למיקרומניפולציה? כמו כן האם ניתן לבצע שאיבת זרע מספר ימים לפני שאיבת אפילו במרכז רפואי שונה מזה שבו אישתי תעשה את ההפריה של הביציות ולהקפיא? אנו מאוד מתלבטים ואודה על תשובתך. אייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איל
ד''ר נחום זילבר30/12/2008מאחר ואלו שאלות הדורשות תשובות עם דיוק רב. אני ממליץ לך לפנות עם שאלה זו לפורום של ד"ר רזיאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת נוזל פרוסטטיעדי24/12/2008
ד"ר שלום עקב חשד לדלקת האורולוג עשה עיסוי פרוסטטי על מנת לשלוח לבדיקה. לציין שזה מאוד מאוד כאב לי עד סף עילפון!!! כעת אני בסדר ללא כאבים 1)לא יצא נוזל.האם תמיד צריך לצאת נוזל? 2)האם יכול להגרם כך נזק לערמונית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
ד''ר נחום זילבר25/12/20081. לא
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה רופא בחסד עליון.תודה רבה !!!
עדי25/12/2008ס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ד''ר נחום זילבר30/12/2008מודה לך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוספדיאסברק24/12/2008
שלום. אני בחור בן 31... ויש לי איזושהי בעיה באבר המין... רק היום ממש יצא לי לבדוק על התופעה ומסתבר שזו תופעה ידועה... כל החיים שלי גדלתי בידיעה ש"נולדתי עם ברית".. ובעצם בטכס עצמו רק היתה הקזת דם... מסתבר (לפי מה שאני קורא בכל אופן) שיש לי היפוספדיאס ברמה כלשהי... הצינור של השופכה לא מגיע עד לקצה הפין אלא כס"מ אחד לפני, וזה נראה כאילו שהחלק העליון של הפין פתוח עד אליו... המראה לא ממש אסטתי וגרם לי שנים רבות להתבייש בכל מה שקשור בקיום יחסי מין וכו'... רוב השאלות שמצאתי בתחום הזה מדברות על תיקונים בתינוקות בגילאים מאוד צעירים... השאלה היא מה ניתן לעשות בגיל שלי? האם ניתן לבצע את התיקון שיתן מראה אסטתי? מה הסיכונים? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב
ד''ר נחום זילבר25/12/2008אם זה מפריע לך מבחינה אסטטית (אחרי 31 שנה..). ניתן לבצע ניתוח לתיקון מקומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח
ברק23/01/2009עברתי את הניתוח ביום שלישי, ועכשיו אני בבית עם קתתר. מה שמפחיד אותי עכשיו זה הוצאת הקתתר, כי זה ממש ממש בפנים... איך מוציאים את זה? האם מרדימים לפני? האם המצב חוזר לקדמותו ברגע שמוציאים את הקתתר מבחינת מתן שתן וכו'? לחוץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברק
ד''ר נחום זילבר27/01/2009אין מה לפחד. הקטטר יוצא בקלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברק שלום
רן13/02/2009בדיוק פירסמתי בפורום שאלה לגבי פורומים שנוגעים להיפוספדיאס אצל גברים, ועברתי על הודעות קודמות בנושא כך שנתקלתי בשלך. אני יודע שזה נושא רגיש אבל אם בא לך לעזור לי בייעוץ אנונימי - לגבי התמודדות עם הבעיה עם נשים ולגבי כדאיות של ניתוח, אני אודה לך מאוד. אם אתה מוכן אז תגיב להודעה הזו בפורום ואני אחשוב כבר על דרך שנוכל לתקשר באופן פרטי (ואפילו אנונימי אם בא לך). בכל מקרה, ראיתי שכתבת שעברת ניתוח ממש לא מזמן, אז אני מאחל לך בהצלחה והחלמה מלאה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרן
ד''ר נחום זילבר17/02/2009מקווה כי תיצרו קשר ביניכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הניתוח הצליח ?
אבי04/10/2010ברק איך עבר הניתוח ? האם אתה מרוצה מהתוצאות ?? אני גם שוקל לעבור ניתוח דומה... רק שיש לי הרבה שאלות וחששות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מתמשכים באשך ימיןעבור בעלי24/12/2008
שלום ד"ר בעלי סובל מזה כחודש מכאבים באשך ימין. קיבל אנטיביוטיקה שלא הועילה, ועבר סדרת בדיקות - דם, אולטרהסאונד ודופלר אשכים, וכן בדיקת מישוש - הכל תקין. בינתיים הכאבים מחריפים וכן התכיפות במתן שתן. בביקור היום אצל אורולוג הוא נראה די אדיש ואמר שאין מה לעשות, אולם בינתיים בעלי ממשיך לסבול. הכאב מופיע בעיקר בערב אך לעתים גם בצהריים. מה עוד יכולה להיות הסיבה לכאב? מה כן ניתן לעשות? האם רצוי לפנות לרופא אחר?האם יש בדיקות נופסות לבצע? תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי אשך
ד''ר נחום זילבר25/12/2008מה היה בבדיקת השתן? האם היו כדוריות אדומות או לבנות? ממתי התחילה התכיפות? אולי פרט לדלקת בשתן יש לחשוב על אבנים בדרכי השתן מימין?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בשתןאנוני24/12/2008
שלום, בחודש וחצי האחרונים אני חש צריבה במתן שתן. נבדקתי את כל הבדיקות האפשריות (פעמיים שתן ודם וכל סוגי מחלות המין והתרביות כולל תרבית זרע שיצאה שלילית) והכל יצא תקין למעט הליקוציטים בשתן שגבוהים (מעל 500) בעקביות. בתחילה, לפני שכל הבדיקות חזרו נתנו לי 10 ימים דוקסילין וזה לא עזר... האורולוג שלי (וגם רופאת המשפחה) לא ממש יודעים מה לעשות ורופאת המשפחה אמרה לי שהיות ואני די סובל כדאי שאקח אנטיביוטיקה ממשפחת התריביד למשך שבועיים כל המלצה תתקבל בברכה. האם לקחת את האנטיביוטיקה? איך אפשר להמשיך מפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנוני
ד''ר נחום זילבר25/12/2008ברגע שישנם לויקוציטים בשתן באופן קבוע זה מצביע על זיהום במערכת השתן.
הייתי ממליץ על ביצוע אולטאסאונד של מערכת השתן כולל התרוקנות כדי לשלול ממצאים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קצר
אנוני25/12/2008תודה, האם כדאי לקחת את האנטיביוטיקה (אופלודקס לשבועיים)? הרי כל התרביות יצאו שלילי... האם יכול להיות זיהום עם תרבית שלילית? או שבכלל אין קשר בין הדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד''ר נחום זילבר30/12/2008כן. המשך לקחת עד לסוף התקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AVODARTרפי24/12/2008
שלום רב, אני בן 62. ביוני השנה, כאשר רמת ה PSA עמדה על 8.9 ורמת ה PSA FREE / RATIO על 0.29, עברתי ביופסיה של הערמונית שהראתה הגדלה שפירה ( 58*41*60 ) ללא ממצא סרטני. בדיקה רקטלית שנעשתה 3 שבועות לפני כן, הראתה ערמונית +2, גמישה, סימטרית ולא רגישה, APEX וקופסית שמורים וסימטריים. בדיקת מעבדה שביצעתי השבוע הראתה שרמת ה PSA עמדה על 8.2 ורמת ה PSA FREE / RATIO על 0.2. בעקבות תוצאות אלו, המליץ הרופא המטפל על נטילת AVODART במשך 4 חודשים. הבעיה מבחינתי היא שההתוויות לתרופה זו, בכל הקשור אלי,הן בניגוד גמור לכל התופעות המתוארות להלן, כלומר התשובה על כל אחת מהן היא שלילית : • האם אתה חש שלא התרוקנת לגמרי אחרי הטלת שתן? • האם פחות משעתיים אחרי ההשתנה אתה מרגיש צורך להשתין שוב? • האם זרם השתן שלך לא רציף ודומה לטפטופים? • האם קשה לך להתאפק מלהשתין לאחר שהרגשת את הצורך? • באיזו תכיפות שמת לב לירידה בחוזק ובעוצמת זרם השתן? • באיזו תכיפות היה לך צורך ללחוץ או להתאמץ כדי להתחיל להשתין? • האם אתה קם במהלך הלילה להשתין? כל זאת עוד לפני נושא תופעות הלוואי. אני מתנצל על הפירוט ואורך השאלה. אשמח לשמוע את חוות דעתך. בברכה, רפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפי
ד''ר נחום זילבר25/12/2008AVODART הנה תרופה לטיםול בתופעות בהפרעות שתן עקב ערמונית מוגדלת. אחת מהתופעות הלוואי המסוכנות שלה שהיא מפחיתה בצורה מעבדתית את ה PSA. אז לא ניתן לעקוב אחרי שינויים ברמתו.
אם אינך סןבל מהפרעות במתן השתן שכתבת - שכולם על רקע ערמונית מוגדלת - אין שום הצדקה לנטילת תרופה זו או תרופות אחרות ממשפחה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשומת הלב.
רפי25/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בערמוניתגיא23/12/2008
האם סקס יום יומי שיגרתי פוגע בהחלמת מדלקת בערמונית יש לציין כי יש לי רק שאריות בצקת ואין נפיחות בכלל לדברי הרופא תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג
ד''ר נחום זילבר24/12/2008מין יום יומי עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש באיבר המיןיוני23/12/2008
מלפני כמה ימים שמתי לב לאיזורים קשיחים ויבשים בפין ובשק האשכים. האם ידוע לך מה זה יכול להיות? ולמי עדיף ללכת אם בעיה זו, לאורולוג או לרופא עור? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
ד''ר נחום זילבר24/12/2008עדיף לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפהאופיר23/12/2008
הזיקפה שלי חלשה ולפעמים אני לא מצליח להגיע למצב של חדירה. זיקפת בוקר לא תמיד יש לי. אך אני ישן על הצד כל הלילה. האם שינה על הצד יכולה להשפיע על זיקפת הבוקר? והאם בעיה בזיקפת בוקר בהכרח מראה שיש בעיה פזיולוגית? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפת בוקר
ד''ר נחום זילבר24/12/2008צורת השינה אינה מפריעה להופעת זקפת בוקר. אי הופעתה מצביעה בד"כ על הפרעות בתפקוד המיני. זה משלים את דבריך על זקפה חלשה וחוסר חדירה. גש לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית זרעשלומי23/12/2008
היי, האם ניתן לבצע תרבית ובדיקת זרע באופן פרטי ואם כן אז היכן? כמה זה עולה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יניב
ד''ר נחום זילבר24/12/2008עליך לברר על מעבדות זרע באינטרנט או בדפי זהב לפי אזור מגוריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)