מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תפרים באשכיםיפעת15/01/2009
כשבעלי היה ילד הוא נפל וחתך את האשכים. ועשו לו תפרים. האם יכול להיות מצב שזה ישפיע על תפקודו המיני? על הזיקפה? או בכלל? יש צורךל בדוק אם הכל בסדר? למי לפנות? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת
ד''ר נחום זילבר20/01/2009פגיעה באשכים בילדותו של הגבר, יכולה-אם בכלל-להשפיע על פוריות.
לגבי בדיקות- US אשכים, בדיקות הורמונליות (טסטוסטרון וכו') בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בזמן יחסי מין האשכים..תום14/01/2009
דר שלום אין לי מושג מזה ואך לטפל בזה אז ככה בזמן יחסי מין האשכים שלי עולים למעלה ואם הבת זוג למעלה עליי אז נוצר עליהם לחץ ויש כאבים מאוד חזקים במשך כמה דק כאילו בעתו לי באשכים. כשגומר גם כן זה קורה ואז הם יורדים מיד בחזרה לשק האשכים ואני ממש לא יודע מה לעשות. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תום
ד''ר נחום זילבר14/01/2009זה קורה לפעמים. שנה תנוחה בזמן יחסי המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן אשכיםיוסף דו13/01/2009
דוקטו נכבד, האשך הימני גדול אצלי פי שניים מגודלו הטבעי מזה כחצי שנה. תחילה היו כאבים אך הם חלפו. תחילה עברתי בדיקת US והוחלט לחזור על הבדיקה כעבור שלושה חודשים. בבדיקה השנייה לא נמצא שינוי משמעותי לעומת קודמו, למרות שהכאב חלף כבר. האורולוגים (יותר מאחד) אינם מוכנים לבצע ביופסיה כדי לברר אם מדובר בסרטן. לדעתם יש קודם לכרות את האשך ולברר את דבר הממאירות אחר כך. למעשה, לא ניתן לבצע בי ניתוח עם הרדמה, בגלל אי ספיקת לב. לדברי הקרדיולוג הסיכון הוא גבוה מאוד, מאוד. מפאת גילי אין מתעוררת שאלת הפוריות. שאלתי היא אם ניתן לבצע ביופסיה ללא כריתה. אחד האורולוגים הציע לאחרונה לעשות ביופסיה תחת US, אך אין מי שמסכים לבצע בדיקה מסוג זה. אני מודה מראש על חוות דעתך בברכה יוסף ד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסף
ד''ר נחום זילבר14/01/2009כאשר יש חשד לסרטן האשך על פי מבנהו וצורתו של האשך בבדיקה גופנית או בבדיקת US או על סמך המצאות מרקרים-סמנים- בדם יש לבצע כריתת אשך.
אין לקיחת ביופסיה ואין ביופסיה תחת אולטראסאונד בחשד לסרטן האשכים.
גם באי ספיקת לב ניתן ניתן לבצע הרדמה לצורך ניתוח הכרחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורולוגיה וסכרתאודי12/01/2009
שלום רב, רציתי לדעת האם חולי סכרת חשופים יותר לבעיות אורולוגיות מאשר אדם בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודי
ד''ר נחום זילבר13/01/2009במידה והסכורת מאוזנת -אז-אין "חשיפה"
אם אין איזון של הסוכרת אזי מערכות שונות בגוף נפגעות. בעיקר עקב פגיעה בכלי הדם כולל כליות, שלפוחית שתן, תפקוד מיני וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזון סכרת
אודי14/01/2009שלום דר' זילבר, אכן הסכרת נמצאת באיזון- על-ידי הזרקת אינסולין לנטוס. אם כך הדבר- האם לדעתך אין בעיה שיכולה להתפתח מבחינה אורולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודי
ד''ר נחום זילבר14/01/2009קשה לצפות את העתיד. הקפד לשמור על איזון הסוכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשך ודימום בשתןמודאג12/01/2009
לפני כשבועיים גיליתי בשתן דם ולאחר בדיקה התברר האכן יש דם בשתן אך אין סימנים לחיידקים. במקביל חליתי בוירוס ויראלי שכלל סינוסיטיס + חום וכאבי ראש שעדיין קיימים גם היום. לאחר 4 ימים התחלתי גם לסבול מרצון עז להשתין כל הזמן גם מיד אחרי השתנה. יום לאחר מכן ביצעתי אולטראסאונד כליות והכל תקין. רופא אורולוז נתן לי באותו היום "דיספטיל פורטה" הוא טען שיתכן שישנו חיידק שלא נתגלה בבדיקת השתן ןבו יש לטפל 10 ימים. לאחר מכן הוא ביקש שאעשה שוב בדיקת שתן. הצרה היא שלמרות שכבר 7 ימים שאני לוקח את הכדורים הרצון להשתין מתגבר ומציק מאוד, לעומת זאת למראית עין אין דם בשתן בכלל. בנוסף, לפני כשבוע היה לי למשך יממה כאב עמום קל מאוד מעל אשך שמאל, כאב זה חזר לי הבוקר וזה כואב קצת יותר עכשיו. 2 ההחמרות במצב שלי (התחלת הרצון להשתין כל הזמן + הכאב באשכים) הגיעו כמה שעות לאחר קיום מגע מיני חלקי והגעה לפורקן מצידי - האם זה קשור? האם זה הטיפול הנכון? מה ניתן לעשות עם הרצון להשתין והאם זה מלמד על בעיה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג
ד''ר נחום זילבר13/01/2009כפי הנראה יש לך דלקת בשתן הגורמת לך להרגשת התכיפות במתן השתן.
אם הכאב באשך אינו חולף, פנה לבדיקת רופא בשנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ועזרה?אבי12/01/2009
שלום רב. אני בן 33 מזה כ 10 שנים מבציע החדרת קטטרזס עצמי בערך 4 פעמים ביום כתוצאה מפגיעה בגב תחתון . לאחרונה כשאני נמצא במקום ציבורי ציוד השתן לא נמצא איתי ומרגיש שחייב להוציא שתן ומרגיש שאני מתפוצץ עד שאגיע לציוד ואעשה את הריקון באמצעות החדרת קטטרזס . השאלה ההרגשה זאת האם גורמת לבעיות נוספות בגוף כמו כליות וכ.... ומה כבודכה ממליץ לעשות בנושא. ותודה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר נחום זילבר13/01/2009צריך להשתדל לנקז 4 פעמים ביום בשעות קבועות כמו שכתבת בצדק זה יכול לגרום לנזקים במערכת השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלה קשה, דחוף!אדם11/01/2009
אני רוצה להציג כאן תוצאות בדיקת אשכים והייתי מעוניין שכבוד הד"ר יעיף את מבטו ויאמר לי לפי התוצאות האם יש חשש לפגיעה בפוריות ואיזה בדיקות וטיפולים אני צריך לעשות על פי התוצאות. שאלה נוספת: במידה וצריך טיפול האם ניתן לעשות זאת במקום פרטי ללא דיווח לתיק רפואי וללא רישומים? להלן התוצאות: הבדיקה: US אשכים שני האשכים הודגמו בגודל ובמרקם תקינים. מנח וציר אשכים תקינים. לא הודגמו תהליכים בתוך האשכים. הודגמה ציסטה בראש האפידידימיס הימני בגודל 13*17*22 מ"מ. לא הודגם נוזל מסביב לאשכים או בתעלה המפשעתית. הודגם וריקוצלה במידה קשה משמאל, עם הרחבה של הורידים עד ל4.5 מ"מ רוחבם, עם אי ספיקת מסתמי הורידים בבדיקת דופלר משמאל. ממתין לתשובה בתודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין אני בן 24 אם זה חשוב
אדם11/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדם
ד''ר נחום זילבר11/01/2009וריקוצלה קשה שכזה - רצוי לנתח ולעבור קשירת הוריד. במידה ולא תעבור ניתוח יתכנו בעיות פוריות בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות במתן שתןאלי10/01/2009
שלום ד"ר. הנני בחור בן 35 ללא כל עבר תחלואתי כלשהוא. לפני כמה חודשים התחלתי לסבול מתופעה של מתן שתן בתכיפות של 2 - 3 שעות כאשר עיקר הבעיה היא בלילה עת התכיפות הזו מעירה אותי משנתי פעם ואף פעמיים בלילה. ייעוץ עם אורולוג לא העלה דבר ולטענתו "ככה זה" כשמתבגרים. אינני מקבל את התשובה הזו בבחור יחסית צעיר והתופעה התחילה סתם כך ללא שום יבה נראית לעין. לאחר שהתעקשתי נשלחתי לבצע אולטרה סאונד שהדגים כי הכליות ודרכי השתן תקינות וכי הערמונית בגודל סתאים ולא מוגדלת. שאלתי היא ממה יכול לנבוע מצב זה? ובעיקר מה הפיתרון לבעיה? אינני מוכן ליטול תרופות באופן קבוע ( האורולוג המליץ לי על spasmex 15. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד''ר נחום זילבר11/01/2009גיל 35 זה לא "מתבגרים".
לפי תיאורך יש מתן שתן בתכיפות בשעות היום וגם בשעות הלילה. פנה לנפרולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לבצע ביופסיה ערמונית?אבי10/01/2009
גילי 62, בריאותי תקינה, מתן שתן מספר פעמים ביום בהתאם לשתיה, 2-0 פעמים בלילה בהתאם לשתיה לפני השינה, TRUS ללא ביופסיה ערמונית מוגדלת כ- 50 סמ"ק עם הסתיידויות וללא אזורים חשודים, בדיקות רקטליות שליליות, ללא סימפטומים אחרים, להלן תוצאות PSA: 04.2002 – 1.96 10.2004 – 2.43 08.2006 – 2.54 09.2007 – 3.75 (0.31 (F/T 11.2007 – 3.17 (0.18 F/T) 02.2008 – 3.00 (0.22 (F/T 03.2008 – 2.92 01.2009 – 3.31 (0.26 F/T) האם לבצע ביופסיה ערמונית? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר נחום זילבר11/01/2009אם בדיקה רקטאלית על ידי אוולוג היא תקינה לחלוטין וה PSA יציב ותקין משך כ- 6 שנים, לדעתי אין צורך בביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר נכבד, אני מרחיב את שאלתי, תודה.
אבי12/01/2009בן 62, בריאותי תקינה, מרגיש טוב. בדיקות דם ושתן כולל תרבית תקינות. CT בטן תקין. בדיקה רקטלית תקינה. TRUS * ללא ביופסיה (לפני כשנה): "מידות - רוחב 56 מ"מ, אורך 50 מ"מ, גובה 33 מ"מ, נפח 48.3 סמ"ק. חתך רוחבי: גבולות הערמונית חדים, מירקם הומוגני, אזואקו עם הסתיידויות מרובות במרכז הערמונית ובמעבר ל- TZ. TZ מפותח במידה רבה עם הסתיידויות ללא אזורים חשודים. אזורים פריפריים סימטריים בעלי גבולות חדים ללא אזורים חשודים. חתך אורכי: גבולות חדים, מירקם הומוגני, אזואקו עם הסתיידויות במרכז הערמונית. צוואר השלפוחית מורמת ע"י אונה אמצעית אך פתוח בצורת משפך. גם בחתך זה לא הודגמו אזורים חשודים באזורים הפריפריים. אונה מרכזית: מפותח במידה בינונית, בולטת לתוך השלפוחית ומרימה את הצוואר כלפי מעלה. שלפוחית זרע: סימטרית ולובולרית עם תוכן צלול. קופסית (קפסולה): שלמה. סיכום: הגדלה בינונית של הערמונית עם אונה אמצעית והסתיידות בתוכו". US * (לאחרונה): "..שלפוחית שתן בקיבולת טובה ודפנות סדירים, שארית שתן קטנה כ- 10 סמ"ק.. ערמונית מוגדלת 4.2X6.3X4 כ- 56 סמ"ק ומסוידת, לחץ מינימלי על ריצפת השלפוחית". * בדיקות שערכתי לשלילת מחלות מין (איידס, זיבה, כלמידיה, עגבת): "שלילי". * תרבית זרע עכשיו "שלילי", אך עדיין "לויקוציטים בודדים בזרע". * לא נעשתה בדיקה/תרבית לזיהוי אנטיביוטיקה יעילה לזיהום/לחיידק ספציפי. * לא בוצעה בדיקת נוזל ערמונית לכדוריות לבנות. *** נתוני ה- PSA וה- F/T המתנדנדים מדאיגים אותי: 04.2002: 1.96 - ----------- - - - - - - 10.2004: 2.43 - ----------- - - - - - - 08.2006: 2.54 - ----------- - - - - - - 07.2007: 3.22 - ----------- - - - - - - 09.2007: 3.75 - 31% F/T - - - - - - 11.2007: 3.17 - 18% F/T (לאחר 21 יום X1 200MG אופלודקס) :02.20083.00 - 22% F/T - - - - - - 03.2008: 2.92 - ----------- (לאחר 14 יום X2 500MG ציפרודקס) 01.2008: 2.99 - ----------- (לאחר 33 יום X1 250 MG ציפרודקס) 10.2008: 3.09 - 17% F/T (לאחר 60 יום X1 200MG אופלודקס) 01.2009: 3.31 - 26% F/T - - - - - - * סימפטומי דלקת ערמונית: לאחר הטיפולים האנטיביוטיים נעלמו המיחושים השונים וההשתנה בכמות קטנה ובזרם חלש. עכשיו בלילה 2-0 השתנות כפי כמות השתיה לפני השינה. עכשיו כל השתנה בכמות מוגדלת ובזרם מלא שנחלש קצרות למעט טיפטוף בסופו. מה עצתך לבדיקות נוספות שלא עשיתי? האם להסתפק במעקבים ואיזה? הלבצע ביופסית ערמונית? תודה ד"ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ד''ר נחום זילבר13/01/2009תודה על ההרחבה תשובתי הקודמת אינה משתנה
אם בכל זאת זה מדאיג אותך, כדבריך, איני מונע ממך לעשות ביופסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ד"ר.
אבי13/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באשך השמאלי ובעיית זקפה מהירהיואב09/01/2009
שלום אני בן 23 ויש לי כאב קל באשך השמאלי ברגע שאני נוגע בגולה,לפעמים כואב לי האשך השמאלי סתם ככה אבל זה לעיתים רחוקות וגם כאב קל,ושמתי לב גם שהאיבר מין לא מגיע לזקפה מהירה ואינו מגיע לזקפה במהלך היום לפעמים כן לפעמים לא כמו בעבר, והאשך השמאלי שלי ועולה למעלה לפעמים (הגולה) ואז חוזרת למקומה לאחר מספר שניות ,אשמח לדעת אם זה לגיטמי או חמור תודה רבה יואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יואב
ד''ר נחום זילבר11/01/2009זה לגיטימי אבל צריך לברר את סיבת הכאב באשך. לאחר שרופא יבדוק אותך הוא ישלח אותך לביצוע US ואז יראו מה הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח ורקוצלהאברהם09/01/2009
שלום רב אני בן 40 , אני ואשתי מנסים להרות מזה כשנה. בבדיקות הזרע שלי נפח-1.5 סמ"ק ריכוז-10000 תנועה-60% חיוניות-80% תקינים -2% פניתי לאורולוג אשר ערך לי בדיקת אולטרסאונד ומצא באשך שמואל וריקוצלה דרגה 1 . האורולוג המליץ על ניתוח. האם לניתוח סיכוי סביר לשפר את איכות הזרע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אברהם
ד''ר נחום זילבר11/01/2009אני מבין לפי תיאורך שבבדיקה הגופנית אין כל ממצא.
יתכן ובעקבות ניתוח יהיה שיפור קל של הזרע, אולם הבעיה היא בנפח ובריכוז וזה בד"כ לא משתנה אחרי ניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי וגירוד בפי השופכהרן09/01/2009
שלום ד"ר, לפני כשבוע התחיל אצלי גירוי וגירוד בפי השופכה, בעיקר במתן שתן אבל לאו דווקא. הדבר מפריע לי מאוד בתפקוד היומיומי ומקשה עליי לא מעט. זה לא בקטנה, זה משהו רציני. לגבי סימנים חיצוניים - יש טיפה אדמומיות ובריחת שתן מזערית. מה שבטוח זה שאני ממש סובל מזה. מה לדעתך יכולה להיות הסיבה ואיך אני מטפל בזה? מה זה בכלל? זה די מבהיל אותי. תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רן
ד''ר נחום זילבר11/01/2009יתכן ויש דלקת של השופכה הפנימית או גירוי חיצוני במקום. פנה לרופא עור בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית זקפהשלום08/01/2009
שלום רב לצערי הרב כלפני 3 חודשיים השתמשתי לפתוח גוף בסוסוטנון 250 בזריקה לשבוע למשך 7 שבועות וכתוצאה מכך הגעתי לאימפוטנציה וגם לאחר גירוי רב והתחממות אני מאבד עניין בכמה שניות כיום הפסקתי כבר חודש וחצי ניסתי להשתשמש באיקאקלומין 50 מ"ג כדור ליום למשך שבועיים כמעט ללא שינוי אבקש את עזרתך כמו כן עלי לציין שהתחלתי עם סוסטנון גם בגלל שהטסטרון היה אצלי גם נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר נחום זילבר11/01/2009לדעתי אתה מסתבך עם כל התרופות השונות. הפסק אותן מיד ובצע בדיקת הורמונים בדם בעוד שלושה חודשים. אם יהיה צורך בטיפול עשה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בישבןערן08/01/2009
היי דוקטור, אני סובל כבר כמה חודשים מכאבים בישבן לאחר שפיכה. במה מדובר ? מה עושים ? למה זה קורה ? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן
ד''ר נחום זילבר11/01/2009יתכן וזו תחילת דלקת בערמונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקוםדני08/01/2009
שלום ד"ר אני בן 32 והפין שלי עקום מה אני עושה? או שיש משהו שיכול לישר אותו? אני נשוי ואין לי חשק מיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד''ר נחום זילבר11/01/2009אין קשר בין עקמת לחשק.
טפל בחשק המיני בשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)