מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לאורלוגגיא30/12/2008
שלום רב אני בן 32,לפני כחודש במסגרת טיול בן חודש וחצי בתאילנד ,הופיעו על גופי מעין פצעיים(דמויי פצעי אלרגיה,גדולים,לא מוגלתיים),אחד כזה הופיע בזמנו על האשך,מאז חלפו הפצעים בגוף,אך זה שעל האשך,משנה נפחו,גדל וקטן ( אינני יודע לומר אם הוא חיצוני לחלוטין,כמו כן לא יודע לומר אם מרגיש גוש פנימי ),מה שכן,הממצא מגרד בנגיעה,ואינו כואב אני קצת מודאג,מה זה עשוי להיות? האם סרטן האשכים מגרד? אודה לתשובתך בהקדם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ד''ר נחום זילבר30/12/2008זה אינו סרטן האשכים אלא בעיה הקשורה למחלת העור שממנה סבלת פנה לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידת איבר המיןאניי30/12/2008
שלום אני מעונין לדעת איך מודדים בצורה נכונה את איבר המין בחיפוש ברשת מצאתי הרבה מחקרים שונים בנוגע ל גודל הממוצע אבל לא צוין בהם שיטת המדידה כלומר מדידה מהצד מלעמעלהבישיבה בקצה המיטה או פשוט לדחוף לעצם הפוביץ כל אחת מהשיטות משנה את התוצאה אשמח אם תוכל לומר לי את הגודל הממוצע ומאיזה שיטת מדידה והאם משקל יתר משנה בזמן המדידה ואם כן האם אליי לדחוף מעט בזמן מדידה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
אניי30/12/2008בחלק מהמאמרים היה כתוב ש 14-15 סמ זה הממוצע של החלק שנכנס למה הכוונה בחלק שנכנס מאיפה מודדים את זה יש מצב לתמונה שמדגימה איך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד''ר נחום זילבר30/12/2008האינטרנט יתו לך תשובה מדויקת באתרים השונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בשמירה על זיקפהאניי30/12/2008
אני מעולם לא הצלחתילשמור על זיקפה ליותר מכמה שניות וזה גם בגירוי רציף מעולם לא היו לי זיקפות בוקר אני בן 24 ושמן הגובה שלי הוא 175 ומשקלכיום הוא 82 לאחר שירדתי כ 30-40 כל חיי סבלתי מעודף משקל האם זה הגורם ומה אני יכול לעשות בנידון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר30/12/2008פנה לבדיקה אצל אנדוקרינולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורך בשתן, שאלה לאורולוגרן29/12/2008
כשאני נוגע באיזור עצם הזנב אני מיד חש צורך עז למתן שתן עד למצב שזה קורה אפילו ללא שליטה.מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רן
ד''ר נחום זילבר30/12/2008לא ברור לי פנה לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןריקי29/12/2008
שלום אני פונה אליכם בשם אימי היא בת 54 ולפני כשנתיים היה לה ניפרוסטום בכלייה עקב אבנים שגרמו לדלקת. האבנים נגרמו מעודף סידן - כשהסתיימה הדלקת האבנים רוסקו ומאז נשארה לה אבן בגודל 4 מ"מ בכליה ( מסידן) לפני כשבועיים קיבלנו את בדיקות השתן שלה ושוב יש לה עודף סידן וגם עודף נתרן בכלייה - איך אפשר להוריד את הנתרן והסידן כדי שלא יגרמו לאבנים ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר
ד''ר נחום זילבר30/12/2008כנראה התכוונת לכתוב שיש לה בבדיקות השתן רמות גבוהות של סידן ונתרן. א. יש להרבות בשתיה.
ב. פנו למרפאה מטבולית באזור מגוריכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אורודינמיתאהרון29/12/2008
שלום ד"ר זילבר, אני בן 23 וסובל מזה שנים מקושי בהטלת שתן ודחיפות במתן שתן. ביקרתי אצל אורולוג שביקש בדיקה אורודינמית. אלה התוצאות: 1)עקומת השתנה ראשונה עם PEAK טוב אך STRAINING ניכר ביותר ושארית שתן של 190 סמ"ק! 2)נפח כיס השתן גבולי (283 סמ"ק). 3)בזמן מילוי כיס השתן, החל מנפח של 200 סמ"ק מופיעה עליית לחצים הדרגתית עם תחושות URGE ניכרות ביותר, עד 22 סמ"ק מים. 4)הענות כיס השתן גבולית. 5)אין דלף של שתן בזמן המילוי. 6)חוסר יציבות של כיס השתן. 7)במבחן P\F מפתח לחצים בינוניים עד גבוהים עם STRAINING ושארית שתן של 10 סמ"ק בלבד. 8)חוסר יציבות כיס השתן עם מרכיב חסימתי קל. לפי דבריו של הרופא ישנן שתי אופציות. הראשונה היא ניתוח להרחבת השופכה. והשניה, טיפול בתרופות קדקס וספסמקס. מכיוון שאינני רוצה לעבור ניתוח, ולדברי הרופא ישנן תופעות לוואי כמו אובדן השפיכה הלכתי על הטיפול התרופתי. אך גם זה לדברי הרופא לא תמיד עוזר, במיוחד בגילי. ובאמת זה לא עזר. מכיוון שכרגע אינני מקבל שום טיפול לבעייתי, רציתי לקבל את חוות דעתך בקשר לנושא. אם אופן הטיפול והדיאגנוזה של הרופא נכונים, אם ישנן אופציות אחרות......??? תודה רבה, אהרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר30/12/2008לדעתי, כשיש unstable bladder ויש מרכיב חסימתי הייתי מבצע אורטרוגרפיה כדי לזהות את הסיבה לחסימה ולטפל בה. לאחר מכן לברר את הבעיה הנוירולוגית של כיס השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהעדי29/12/2008
ד"ר שלום עשיתי בדיקת נוזל פרוסטטי ונמצא חיידק מסוג STREPTOCOCCUS FAECALIS 1)האם זה חיידק פנימי או זיהום חיצוני? 2)צריך טיפול?גם לאישתי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
עדי29/12/2008האורולוג נתן לי ציפרודקס ל-3 שבועות. 1)האם החיידק יעלם אחרי טיפול זה? 2)אישתי יכולה להדבק ממני? 3)זה פוגע באיכות הזרע (אישתי בטיפולי פוריות)? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ
ד''ר נחום זילבר30/12/2008אשתך לא יכולה להבדק.
המשך באנטיביוטיקה
לעיתים יש פגיעה באיכות הזרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-דבר נוסף
עדי30/12/2008ד"ר אני למעשה די נואש. עשיתי לפני חצי שנה 3 תרביות זרע כאשר אחת יצאה עם החיידק הנ"ל ושאר התרביות שליליות. כעת בנוזל פרוסטטי יצא אותו חיידק.(סטרפטוקוקוס פקליס) 1)יכול להיות שבשני המקרים הזיהום הוא חיצוני כי למעשה לא נשטף האיבר בזמן הדגימה?האם זה חיידק שנמצא גם על העור? 2)האם יש צורך לאחר סיום האינטיביוטיקה לחזור שוב על בדיקת נוזל פרוסטטי?זה מאוד כואב 3)האם למעשה לאחר הכחדות החיידק אני נשאר עם דלקת ערמונית כרונית לא בקיטריאלית? תודה רבה וסליחה על כל השאלות.זה מדיר שינה מעיניי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי/משה
ד''ר נחום זילבר02/01/2009בד"כ לא מוצאים חיידק מסוג זה בנוזל פרוסטטי.
הייתי ממליץ שלא תעשה בדיקה כואבת נוספת כמו שעשעת.
במידה והדלקת הכרונית תימשך ינתן טיפול באותו זמן בהתאם לנסיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר ושבת שלום
עדי02/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מהירה מאוד !סלע28/12/2008
אני בן 50 ומקיים יחסי מין לעיתים דיי רחוקות ,משהו כמו פעם בחודש -חודשיים בממוצע . כמובן אני גם מאונן פעם עד פעמיים בשבוע . בשני המקרים אני פולט זרע תוך שניות ! כשאני עם בחורה ,אני גומר \ פולט זרע לפעמים עוד לפני שאני חודר לה פנימה וזה מאוד מביך . כמו כן , אין לי זקפה טובה שעה -שעתיים אחרי האקט הראשון. איך לפתור את הבעיה ? אין לי כסף לויאגרה \ סיאליס ,אני לא עובד ומקבל קצבה מביטוח לאומי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלע
ד''ר נחום זילבר30/12/2008במצבך-פנה לקופ"ח ותקבל סיוע לפסיכולוג/סקסולוג של הקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע של נוזל הזרע!!!שרון28/12/2008
שלום רב רצתי לשאול מה הסיבה לנוזול זרע בצבע חום בהיר נוטה לאדמדם? האם יש סיבה לדאגה באם זה קורה אחת לכמה זמן! תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוספרמיה
ד''ר נחום זילבר30/12/2008רצוי לבצע בירור כאשר צבע נוזל הזרע אדום-חום. חשד לדם בזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת אבן בכליה - תופעות לוואיר.א28/12/2008
אבי, בן 76, עבר ניתוח לפני שבועיים להסרת אבן מהכלייה.השתחרר לאחר שבוע מבית החולים ומאז כל חצי שעה ניגש לשירותים לאחר תחושה שהתאפק זמן רב. לפעמים אפילו אינו מספיק להגיע לשירותים. האם זו תופעה נורמלית? כמה זמן לוקח לתופעה זו לעבור?. עקב כך הוא אינו יוצא מהבית ומצב רוחו ירוד. בנוסף, לאבי יש גידול בכליה אך הפרופסור בבית החולים טען כי מומלץ לא לבצע את הניתוח (להסרת חלק מהכלייה) מכיוון שבגודל הנוכחי של הגידול ובגילו של אבי הסיכוי שהגידול יגדל הוא אפסי אך לעומת זאת ייתכן כי הניתוח ייפגע יותר בתפקוד הכליות (אבי סובל מאי ספיקת כליות בינונית) וכמו כן ייתכן כי ליבו של אבי לא יעמוד בניתוח שכזה. אבקש את חוות דעתך בנושא. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר.א
ד''ר נחום זילבר30/12/2008יתכן שישנם עדיין פרורי אבן שלא נפלטו וזה גורם לתכיפות רבה. כמו כן יתכן שישנה בעיה עם ניקוז השלפוחית עקב הגדלתהערמונית ולכן קיימת דחיפות ותכיפות.
יש לטפל בכך באמצעים תרופתיים.
לגבי הגידול כפי הנראה היועץ בבי"ח צודק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירקוצילהבן28/12/2008
שלום! אז כך אני יגש ישר ולענין. יש לי כמין וריד באשך ימין שיורד לי בתוך השק של האשכים והוא די גדול ומפחיד הלכתי לצילום והרופא אמר לי עפי' הצילום שזה וירקוצלה קטנה ואין מה לידאוג ושאני היה במעקב. , א. האם באמת אין לי מקום לדאגה?! כי אני קראתי שיש לזה השפעה על הפוריות האם זה נכון? עכשיו יש לי איזה בעיה אם השפיכה שלי שאני גומר, קודם כול יוצא לי מאוד קצת כפית בקושי או שכך זה רגיל? האם יש לכמות משחק בפריות? (ואחרי שאני גומר אני מרגיש כאב קל באשך השמאלי כך שאני קצת פארנויאד לגבי זה שאני מרגיש את הכאב רק באשך השני לגבי ימין שבו הבעיה שאולי הוא לא מתפקד בכלל) וגם סליחה על הביטוי אני לא משפריץ בכלל יוצא לי בהתחלה בערך ל 10-15 סמ מרחק ואח'כ כבר ממש כמעט לא עף. אני מודע לזה שיש לי חור קצת גדול בפין האם זה קשור אחד לשני? ושוב האם זה יפגע לי בפוריות? אני מאוד מודאג מזה אנא אם תוכל להתיחס אל זה. זה מאוד חשוב לי. והאם כדי ללכת לעוד רופא בשביל איבחון נוסף? תודה רבה יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב
ד''ר נחום זילבר30/12/2008וריקוצלה הנו משהו פנימי בשק האשכים שהרופא מוצא בבדיקה והמטופל חש בו.
אם זה קטן אין מה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוגע לשאר הדברים
בן31/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוגע לשאר הדברים???
בן31/12/2008אם יש מקום לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן
ד''ר נחום זילבר02/01/2009לגבי המשך השאלה. אין קשר בין וריקוצלה לשפיכה.
השפיכה שאתה מתאר מבחינת המרחק כנראה זה תקין (אם כי לא ניתקלתי מעולם בגבר המודד מרחקים של שפיכה).
הפתח הרחב בראש הפין לא פוגע בפוריות
אם אתה מודאג - פנה לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאודרונית28/12/2008
בעלי עשה בדיקת אולטראסאונד לאחר שהרגיש כאבים ולחץ באשכים. אלו התשובות שקיבל: "האשכים וראשי האפידידימיס בגודל ומרקם תקינים. ללא עדות לגושים. הודגמה הידרוצלה קלה מימין. הודגם וריקוצלה דו-צדדי, בינוני משמאל וקל מימין." מה זה אומר הוריקוצלה? לפי מה שקראנו זה משהו שדורש ניתוח וגם משהו שגורם לאיכות הזרע לרדת. אנחנו מנסים להיכנס להיריון האם זה משהו שעלול לפגוע? בבקשה תשובה דחופה אנחנו מאוד מודאגים קבענו תור לרופא אבל הוא יכול לקבל אותנו רק בסוף השבוע ובינתיים אנחנו מאוד מודאגים וחוששים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר
ד''ר נחום זילבר30/12/2008וריקוצלה יכול להשפיע על איכות הזרע. אם מופיעים כאבים באשכים המאמץ גופני זה יכול להיות קשור לוריקוצלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הסרת ערמוניתרחל27/12/2008
אבי בן 82 עבר ניתוח להסרת גידול סרטני שטחי(כרצינומה סוג 2) מדופן שלפוחית השתן לפני כחודש, שוחרר עם קטטר מכיוון שהערמונית מוגדלת מאוד ולא יכול היה לתת שתן. לפני שבוע אושפז עקב חסימה של השתן ודימום. בבי"ח מטופל כרגע בשטיפות סודיום כלוריד ומחובר לקטטר. בבי"ח נאמר יש להסיר את הערמונית בניתוח פתיחת בטן (עקב גודל הערמונית) בהקדם האפשרי, לעומת הרופא המנתח מבי"ח אחר שאמר שיש לבצע 6 שטיפות לגידול לפני שניתן יהיה לשקול הסרת ערמונית. שאלתי: א. האם ניתן במצבו לנתח את הערמונית לפני ביצוע השטיפות? ב. האם במצבו ניתן להסיר את הערמונית בעזרת לייזר ירוק? ג. מה הסיכונים בשתי הפרוצדורות הנ"ל? תודה, רחל
ד''ר נחום זילבר30/12/2008בד"כ נהוג לבצע את השטיפות לאחר הוצאת גידול מכיס השתן לפחות 6 שבועות קודם ניתוח הערמונית הדחוף.
רצוי במקרה זה ניתוח פתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין אונותניר27/12/2008
שלום ד"ר, טוב הסיפור שלי די ארוך ואני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל אז אני יתחיל בזיהוי מינימלי קצר: אני סטודנט בן 24, גובה 1.68 שוקל 67 ק"ג. אני סובל מבעיות בזיקפה מזה 5 שנים, מאוד קשה לי להגיע לזיקפה וגם כשאני מגיע היא חלקית, לא מלאה, ולא מאפשרת קיום יחסי מין. טופלתי אצל המון רופאים ללא הצלחה (אורולוג, סקסולוג, אנדו-כרינולוג, מרפאות מין ועוד..) כיום אני מקיים יחסי מין בעזרת הלויטרה. אני מצליח לקיים יחסים טובים עם הכדור אך ההנאה שלי בד"כ לא באה לידי ביטוי. בעברי עשיתי בדיקת NPT שיצאה תקינה ("NPT-317 דקות 3 זקפות מתואמות גדילה תקינה של היקף הפין קיימת ירידה קלה בקצה עד 73%") כמו כן לקחתי כדורים כמו ציפרלקס בשימוש יומיומי, ל-ארג'נין, DHEA(פעמיים ביום) ואפילו חצאי סיאליס כל יומיים. לצערי שום דבר לא עזר ושינה את המצב. חשוב לציין שאני מטופל אצל אורולוג מפורסם מאוד (ויקר!) כבר יותר משנה שאמנם נותן לי לחשוב שאני בריא והמצב ישתפר אך בפועל ללא כל תוצאה. בדיקות הדם שעשיתי לאורך השנים מראות שיש לי טסטוסטרון גבוה מהרגיל (47.8) וטסטוסטרון חופשי גבוה גם הוא (129.2). חשוב לציין שמידות הפין שלי גדולות בהרבה מהממוצע עד כדי כך שהיה איזה אורולוג שטען שאני רזה והפין שלי גדול מדי ולכן לא מגיע אליו מספיק דם, כמובן שכל שאר הרופאים סטרו את טענתו ואמרו שהיא מופרכת.. כמו שציינתי המצב נמשך 5 שנים שבהם כל שנה קשה יותר מהקודמת לה. המצב גרם לי להרגיש שונה מהחברה ולהתבודד, פעם הייתי מאוד פעיל חברתית היום את כל כולי אני משקיע בלימודים, לא יודע איך זה קרה אבל פתאום מצאתי את עצמי מנותק מכולם, כבר אין לי חברים, כלפי חוץ אני נראה ומתנהג נורמלי לחלוטין אך בפנים אני קרוע על סף אובדן השפיות. הכסף שבזבזתי בכל ה5 שנים האלו על טיפולים למיניהם כבר מזמן הפך ללא משמעותי, אני רק רוצה חיים נורמלים. לא רוצה יותר כדורים(שגם זה עסק יקר). אני יודע שיש לי נתונים טובים וכל בחורה שהייתי איתה שיבחה אותי ואת ביצועי.. אבל בעצם אף אחת לא יודעת שבלי הלויטרה אני לא מסוגל בכלל לבצע. אנא ד"ר עזור לי מה עלי לעשות? כבר אין לי ערך לחיים אני מאבד הכל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
ד''ר נחום זילבר30/12/2008לפי הציפרלקס אני מבין שאתה מטופל אצל פסיכיאטר. פנה אליו בכל השאלות החברתיות והפסיכולוגיות שהעלית.
לגבי כדור הלויטרה אם זה עוזר לך בשלב זה המשך לקחתו ללא קשר למעורבות בת הזוג בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בדרכי השתן וגוש מתחת לעוראני26/12/2008
אני בן 41, נשוי ובריא בד"כ. לפני מספר ימים התחילה לי צריבה במתן השתן ועיתים גם במשך היום ללא קשר למתן שתן. בבדיקה שתן לא נמצאו כל ממצאים חריגים, ובכל זאת הרופא נתן לי ציפרודקס לשבוע וחצי. לאחר 3-4 ימים חל שיפור, אך היום (5 ימים) שמתי לב (הופיע היום כנראה בפתאומיות) לגוש של כמעט חצי ס"מ מתחת לעור בתחילת איבר המין צמוד לחיבור לגוף, בצד-למעלה. (לא מכאיב כלל, אך במישוש מרגיש כמו משהו כדורי מבודד מתחת לעור) האם יש קשר בין הדברים? מה יכולה להיות הסיבה?
ד''ר נחום זילבר30/12/2008זה לא קשור.
פנה לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)