מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זיקפת בוקרהלחוץ20/01/2009
היי, אני בן 36.בריאות תקינה. לאחרונה נדמה לי שזיקפת הבוקר לא קיימת כמו בעבר... ביחסי מין \ אוננות אין בעיה. זה יכול להעיד על בעיה? זה עניין של גיל? תקופות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפת בוקר
ד''ר נחום זילבר23/01/2009מעידה על מערכת פיסיולוגית תקינה. אולם, יתכן, שכעת היא מופיעה בשעות הלילה כשאתה ישן ואינך רואה זאת. אם השאר תקין אין מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ועזרה?אבי20/01/2009
שלום רב. אני סובל מכאבי גב כמה שנים ולפני כ שבוע עברתי בדיקת mri . והתשובה היא. 1.קונוס מידולרי מסתיים בגובה L1 . 2.שינוי ניווני עם סימני התייבשות בדיסק בגובה L4-L5 . 3.דיסק וסטיגיאלי בגובה L5-S1 כאשר חולית L5 נראית כחוליית מעבר . 4.בגובה L4-L5 -- מודגם בלט דיסק אחורי קמור שטוח עם לחץ בינוני על קדמת השק התקאלי . 5.בגובה L5-S1 --מודגמת סקרליזציה דו צדדית . דיסק וסטיגיאלי ללא בלט. לאחרונה כ 6 חודשים סובל מקושי מהטלת שתן ואפילו בוכה עד שיצא שתן מהכאבים וכול 40 דקות בערך חייב לכנס לשרותים אבל מרגיש שאני לא מתרוקן עד הסוף . מבקש הסבר ועזרה במצבי . ומודה לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר נחום זילבר23/01/2009עפ"י תוצאות ה MRI מומלץ לפנות לנוירוכירורג או אורטופד.
מומלץ לעשות בדיקת אורודינמיקה באמצעות אורולוג. כאשר יהיו מימצאים ברורים בידי הרופאים הנ"ל אפשר יהי להמליץ על טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Enterobact aerogenesדוד20/01/2009
ערב טוב לך, לקראת סוף שבוע שעבר התחלתי להרגיש תחושה עזה למתן שתן כאשר היה מעט מאוד שתן לתת, בנוסף גם הרגשתי תחושת צריבה בעת מתן השתן. בתחילת השבוע פניתי אל רופא המשפחה והוא ביקש ממני לבצע בדיקת שתן פשוטה (שלרוב אינה מהימנה) ובדיקת שתן שנשלחת למעבדה (מפורטת יותר). בעת קבלת תוצאות בדיקת השתן הפשוטה, מצא הרופא כי אני סובל מדלקת ורשם לי אנטיביוטיקה כשלמרכיב הפעיל קוראים Cephalexin, במינון של 500 מ"ג לכדור, סה"כ - 3 פעמים ביום. לקחתי את הכדור והאמת היא שאני מרגיש הרבה יותר טוב וכבר כמעט שלא צורב לי בעת מתן השתן. היום בערב קיבלתי את תוצאות בדיקת השתן המורחבות מהמעבדה, שם נמצא כי יש לי בקטריה בשם Enterobact aerogenes בממצא של 100,000CFU/ml. העניין המוזר הוא שמתחת רשומות שמות של אנטיביוטיקה והרגישות של הבקטריה לאותה אנטיביוטיקה. תחת האנטיביוטיקה שהרופא נתן לי, Cephalexin, רשומה האות R. אני רק מניח ש-R מייצג Resistive, משמע שעבור האנטיביוטיקה שקיבלתי אותה בקטריה עמידה בפניה, אך יחד עם זאת אני כבר לא מרגיש כמו שהרגשתי בתחילת שבוע שעבר. בעוד כמה ימים אני עומד לסיים את האנטיביוטקה ורציתי לדעת האם יש משהו שאני צריך לעשות בנידון? להלן הבדיקה: Urine culture p ממצא תהליך ...צמיחה של Urine culture 100,000CFU/ml. Bact.count 1 isolate הערה לרגישות תשובה רגישות אנטיביוטיקה חיידק >=32 R Amoxicillin/Clavul A Enterobact aerogenes >=8 R Ampicillin Enterobact aerogenes 32 R Cephalothin Enterobact aerogenes . R Cephalexin Enterobact aerogenes <=0.25 S Ciprofloxacin Enterobact aerogenes 4 R Cefuroxime Enterobact aerogenes <=1 S Ceftazidime Enterobact aerogenes <=1 S Gentamicin Enterobact aerogenes 64 I Nitrofurantoin Enterobact aerogenes <=0.25 S Ofloxacin Enterobact aerogenes <=20 S Sulfamethoxa/Trimeth Enterobact aerogenes תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דור
ד''ר נחום זילבר23/01/2009הרבה בשתיה. אם לקחת 3 ימים אנטיביוטיקה ויש שיפור עליך להמשיך ליטול אותה. אם אין שיפור, יש לעבור לתרופה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בזרעיוני20/01/2009
בן 24 לפני כשנה הופיע דם בזרע ואח"כ גם בשתן. עברתי את כל הבדיקות ציטוסקופיה TRUS ושתן לציטולוגיה לפני כחצי שנה. הכל תקין. לפני כשבוע הופיע שוב דם בזרע ובשתן. בבדיקת תרבית זרע לויקוציטים רבים, מה זה אומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוני
ד''ר נחום זילבר23/01/2009אם הבדיקות שעברת תקינות משמעותם שאין ממצא פתולוגי הגורם לדמם בזרע ולדמם בשתן.
לפי תשובת בדיקת הזרע יש זיהום ולכן, עפ"י התרבית, יש ליטול אנטיביוטיקה מתאימה.
המשך להיות במעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AML בכליותנועה18/01/2009
עשיתי CT בטן בגלל כאבי בטן תחתונה,לאחר שנשללה בעיה גניקולוגית. בבדיקה נמצא כי יש AML בכל אחת מהכליות . עברתי גם בדיקת גסטרוסקופיה,בה נמצא בקע בסרעפת ונלקחה דגימה מהמעי (אני חולת צליאק שאובחנה מאוחר). רציתי לדעת מה זה AML - רופא המשפחה והגסטרולוג אומרים שאין קשר בין כאבי הבטן לממצא,אך לא קיבלתי הסבר מה זה וממה זה נגרם, והאם עלי להיות במעקב כלשהו. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
ד''ר נחום זילבר20/01/2009זהו ממצא אנטומי מבני תקין בכליה שרואים אותו לעיתים בבדיקת US; CT אין צורך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןרונן18/01/2009
מעוניין לדעת האם יש סיכוי שבעקבות דלקת בדרכי השתן נוצרת בעיה בהגעה לזיקפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן
ד''ר נחום זילבר20/01/2009בד"כ דלקות "רגילות" בשתן לא גורמות לבעיות זקפה אלא אם כן, ישנה פרוסטטיטיס או מחלות מין כרוניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אשך תותברפאל18/01/2009
בע"ה אחי אמור לעבור ניתוח להשתלת אשך תותב ונאמר לו שהוא נדרש לרכוש את התותב עצמאית , בבקשה אם תוכלו להפנות אותי לחברות המוכרות את התותב כי חיפשתי בכל מקום באינטרנט ולא מצאתי, אחי קיבל מידע מהרופא רק על חברה פרטית מסוימת ואין לו מידע השוואתי על הנושא מבחינת טיב ומחיר . אודה לכם מאוד אם תענו לשאלתי בהקדם האפשרי בברכה והמון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח תותב
ד''ר נחום זילבר20/01/2009השתלת תותב נעשית ע"י אורולוג שהחליט על כך. עליו להפנותך לנציג החברה המיצרת המעביר את התותב בגודל המסויים לחדר ניתוח שבאותו בית החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת הפין מעלהיניר17/01/2009
אני בן 32 ולפני כחודש הרגשתי שיש לי כנראה עקמת בפין וגם כאב בזמן זקפה, אבל הוא לא פונה למטה אלה למעלה. ואני מרגיש איזה גוש באיבר מין בצד העליון הקרוב לבטן האם זה גם דורש ניתוח ואם כן כמה זמן החלמה עד חזרה לתפקוד מלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
ד''ר נחום זילבר20/01/2009עקמת יכולה להיות לכל הכיוונים. המידה והמצב מחמיר פנה לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזים בביצה שמאלחיים17/01/2009
שלום רב ד''ר אני בן 22 עם עבר בריא אין לי שום היסטוריה של כאבים בביצים אבל אתמול והיום כאשר הייתי עם בחורה (ניסתי ליהיות איתה)חשתי כאבים עזים בביצה שמאל ובצד התחתון השמאלי של הבטן חשבתי שזה כאב ביצים וחבר אמר לי שאם אני יסיים את העבודה לבד אז זה יעלם אבל מהכאבים(ניראה לי) אין לי זיקפה אתמול פשוט הלכתי לישון וזה עבר אבל עכשוו זה לא עובר ונורא כואב אשמח לתשובה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
חיים17/01/2009על האשך השמאלי יש סוג של עוד כדור יותר קטן יכול ליהיות ווריד אני לא יודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים
ד''ר נחום זילבר20/01/2009כאשר יש כאב באשכים שאינו חולף יש לפנות לחדר מיון בשאלה של סבב האשך. אם הכאב נעלם ועדיין אתה חש בנפיחות כלשהי םנה לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטלת שתןאיילת16/01/2009
שלום שוב ושאלה נוספת, האם לעובדה שגם כאשר השלפוחית שתן שלי מלאה אין לי צורך ממשי להטיל שתן, רק אולי כמה שעות לאחר מכןת יש השפעה כלשהי על דרכי השתן או משהו נוסף? תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר20/01/2009ברגע שאת חשה שברצונך להטיל שתן עשי זאת. אין טעם בהתאפקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקה למניעהאיילת16/01/2009
שלום, הייתי רוצה לדעת האם אנטיביוטיקה למניעת דלקות בדרכי השתן (כדור אחד לפני או אחרי קיום יחסי מין) מסוג מקרודנטין או diseptyl forte פוגעת ביעילותן של גלולות במידה כלשהי? האם יש צורך באמצעי מניעה חילופי? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר20/01/2009לא פוגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כליותאור16/01/2009
האם בעיות בכליות גורמות לאימפוטנציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ד''ר נחום זילבר20/01/2009בד"כ לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש בכליה במערכת המאספת השמאליתד''ר נחום זילבר15/01/2009
שלום רב ד"ר,
היום ביצעתי US לדרכי השתן והכליות עקב כך שבמשך שבוע וחצי סבלתי מכאבים בבטן התחתונה .
התשובות היו תקינות בסה"כ למעט AML של 1 ס"מ בחלק העליון של כליה ימנית ו-ציסטה של 1 ס"מ בכליה ימנית .
יחד עם זאת היה ממצא נוסף שממש מדאיג אותי והוא הסיבה לכך שאני כותבת את ההודעה הנ"ל. צויין שם: גודש מינימלי במערכת המאספת בכליה השמאלית , גם לאחר ריקון שלפוחית השתן.
מה זה בדיוק אומר? מה זה הגודש הזה ולמה הוא מופיע. לפני 3 או 4 חודשים עברתי US של דרכי השתן והכליות והממצא הזה לא היה.
האם יש סיבה לדאגה או שזה מעיד על אי ספיקת כליות ??? יצויין שהיני סובלת מאנדומטריוזיס ומטופלת.
עברתי גם ציסטוסקופיה שיצאה תקינה.
אודה לך באם תוכל להשיב לשאלתי אני פשוט ממש בלחץ ודואגת שזו לו בעיית כליות חמורה.
תודה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי
ד''ר נחום זילבר20/01/2009לעיתים, בבדיקת US שבו מתבקש הנבדק לשתות 6 כוסות מים לפני הבדיקה ניתן לראות גודש בכליה. אין קשר בין גודש לאי ספיקת כליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסטטיטיסאביעד15/01/2009
שלום אני בן 30, בדר"כ בריא וגם דר"כ חרמן מאוד.. בעקבות ירידה חמורה בתפקוד המיני בחצי השנה האחרונה הגעתי לרופא משפחה ואובחנתי בפרוסטטיטיס, הדיאגנוזה אושרה בנוסף ע"י אורולוג שביצע גם בדיקה רקטלית בנוסף לאולטראסאונד בטן תחתונה (שהדגים ערמונית גבולית) ובדיקת דם (שהראתה PSA קרוב ל-1), טסטוסטרון תקין. הטיפול שניתן לי ע"י האורולוג הוא אנטיביוטיקה דיספטיל/רספרים פורטה פעמיים ביום למשך חודשיים. יש לציין: 1. שבעבר סבלתי מוריקוצלה חמורה, ועברתי ניתוח תיקון לפני 8 שנים.. לא כל הדליות נספגו ועדיין אני חש אי-נוחות באשך שמאל בעת ישיבה. האורולוג שלל חזרה של הוריקוצלה למרות שזה מציק לי. 2. אין בעיות או כאבים במתן שתן. רציתי לדעת: 1. האם אכן יש קשר ישיר לתפקוד מיני נמוך המתבטא בחוסר חשק כללי, ליבידו נמוך, עייפות ודכאון, חוסר חרמנות, זקפה לא מלאה או קצרה מאוד, קושי לשמור על זקפה לאורך זמן, שפיכה מעוכבת וחלשה לפרוסטיטיס? מחומר שקראתי דווקא רוב התסמינים הם דווקא במתן שתן ושם אין לי בעיה, תודה לאל. 2. האם יש דרך לטיפול (הבנתי שיש זריקה) מהירה ויעילה יותר לבעיה? האם זה מומלץ? אני סובל מלקיחת אנטיביוטיקה לאורך זמן ובגלל אורך חיים שאני מנהל קשה לי להתמיד ולדייק בשעות הלקיחה, מה גם שטיפול של שבועיים שנתן לי רופא המשפחה, לפני האורולוג לא הראו שום שיפור.. 3. האם מותר לי לקיים יחסים בלתי מוגנים עם החברה בינתיים או שאנחנו עלולים להמשיך להדביק אחד את השני במעגל ולא לגמור עם הבעיה למרות האנטיביוטיקה או שאין בעיה כזו? יש לציין שחברתי לקחה 10 ימים אנטיביוטיקה לפני המחזור האחרון שלה.. 4. אני לא ממש רוצה אבל האם כדאי להעזר בויאגרות למיניהן או עדיף שלא? תודה רבה!!
ד''ר נחום זילבר20/01/2009פרוסטטיטס בגברים צעירים גורמת לבעיות שתארת בתפקוד המיני, ההפרעות בשתן פחותות.
אכן, אתה צודק, במגביל לטיפול האענטיביוטי ניתן לטפל בתפקוד המיני שנחלש ואתה אינך יכול להדביק את בת הזוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שאלתי..
אביעד21/01/2009דבר ראשון תודה על תגובתך שנית: לא התייחסת לטיפול הישיר - זריקה? האם מומלץ? מה אני צריך לבקש מהרופא? מה המשמעויות של טיפול מסוג זה לעומת חודשיים נטילת אנטיביוטיקה במינון גבוה? תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד''ר נחום זילבר23/01/2009זריקה לפרוסטאטיטיס? לא מכיר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת U.S לדרכי השתן שאלהיורם15/01/2009
בצעתי בדיקת סונר לדרכי השתן עכב אי שליטה במתן שתן והממצא הוא: שתי כליות פוליציסטיות. גדולות . סרידי פרנכימיה אקוגונית אורכו כ-12 ס"מ מימין , וכ- 12 ס"מ משמאל באגן קטן כיליה מושתלת . שומרת על מבנה . ללא הידרונפוזיס. אורך כ.10.5 ס"מ . עובי הפרנכימיה כ-20 מ"מ. שלפוחית השתן : בעלת קיבולת ודפנות תקינים . ערמונית מוגדלת, משקל 52 ג לאחר התלת השתן 130 סמ"ק לשאלתי מה התצאות אומרות והאם הבדיקה מראה סיבה לאי שליטה בהטלת השתן וכן לגבי הערמונית האם אני צריך להיות מודאג. תודה ד"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יורם
ד''ר נחום זילבר20/01/2009לפי תשובת הUS ישנה שארית שתן גדולה. פנה לנפרולוג המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)