מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקותמישהו06/09/2008
שלום רב, האם כשאומרים בדיקת זרם שתן FLOW METRY + שארית שתן, ואורודינמיקה מתכוונים לאותן הבדיקות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו
ד''ר נחום זילבר07/09/2008לא. אלו הן בדיקות שונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירורירון06/09/2008
האם יש דרך להגביר את כמות השפיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
ד''ר נחום זילבר07/09/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש דרך להגדיל את איבר המין?ר06/09/2008
האם יש דרך להגדיל את איבר המין ומה אתה אומר על הניתוחים/שיטות למיניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר
ד''ר נחום זילבר07/09/2008ראה תשובה שלי לאיתי ב 2.9.08
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחרונהמור06/09/2008
האם שהשפיך הופף לנוזלי יותר זה אומר על משהוא כי לא אוננתי כבר תקופה אבל היה לי קרי לילה והא היה שקוף כזה ולא לבן זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
ד''ר נחום זילבר07/09/2008הכל בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבדיקת U.S אבן בכליה ימינית.אפרת05/09/2008
שלום רב, לפני כחצי שנה היתה לי אבן בכליה שמאלית בקוטר 6 מ"מ. היו לי כאבים חזקים מאוד. פניתי למיון ושם ערכו C.T שהראה אבן. האבן נפלטה בצורה טבעית מבלי שארגיש. לאחר מכן עשיתי U.S שהוכיח שהאבן אכן נעלמה. לפני כמה ימים היו לי מיחושים בלתי מובנים במותן ימין. הלכתי לרופאת המשפחה והיא הפנתה אותי לביצוע U.S דרכי השתן. שם נראתה אבן בקוטר 5.8 בגביעים התחתונים של הכליה הימנית. רופאת המשפחה שלחה אותי לאורולוג. הוא אמר שדבר זה אינו הגיוני והוא רוצה שאעשה C.T לראות שאין לי שום אבן, אף על פי שנראה באולטראסאונד. אינני רוצה לעשות C.T כל חצי שנה מבחינת הקרינה הרבה. הכאבים חלשים ביותר ולא מופיעים כל הזמן. אינני יודעת מה לעשות. נא עצתך, בברכה, אפרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת
ד''ר נחום זילבר07/09/2008אם יש סיפור קודם של אבנים בכליות (מצד שמאל) ואם כעת יש כאבים במותן ימין וב US רואים את האבן, סימן שיש אבן וצריך לטפל.
א. להתיחס אליך כ"יצרנית" אבנים ולהפנותך למרפאה מטבולית.
ב. שתיה רבה: ליטר נוזלים בבת אחת כל 4 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרימת זרעישראל04/09/2008
לאחרונה כאשר אני מגיע לפליטת הזרע יוצאים לי גושים של זרע לא שפיכה רגילה של זרע מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישראל
ד''ר נחום זילבר07/09/2008יתכן ומדובר בדלקת של הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת זרע
ישראל09/09/2008מה הכוונה לדלקת זרע ומה אני אמור לעשות בנידון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישראל
ד''ר נחום זילבר03/10/2008בדיקת זרע רגילה ובדיקת תרבית הזרע. לאחר מכן יש להחליט על אנטיביוטיקה במידת הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין תרופותאפי03/09/2008
שלום אני משתמש בתרופה שנקראת ציפרלקס אך רציתי לדעת מה היא התרופה המומלצת ביותר לעיכוב שפיכה ( ציפרלקס ? פרוזק ? .....) ומה עליי לעשות לגבי זה שכעבור זמן מה הגוף כביכול מתרגל לתרופה וההשפעה היא סבירה אך פחות מבהתחלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפי
ד''ר נחום זילבר07/09/2008ציפרלקס הנה תרופה פסיכיאטרית.
כאשר יש שפיכה מוקדמת הרופא צריך להחליט על טיפול ותרופות שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- testicular painronen03/09/2008
hellow right noe im in colombia for the last 12 hours i have a dull testicular pain in the right testical and right growin its berible and does not get worse i had some pain there beforeand in ultra sound theyfound nothing exept some fluid i can sleep and do every thing but im worried what to do ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ronen
ד''ר נחום זילבר07/09/2008you have to the emergency room. it can be testicular torsion or a sign of a small stone in the right kidney system
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומדין וזפהפרי זיסמן03/09/2008
אני בן 57 בטיפול לPE מזה חודשים היה לי זקפה טובה עםהןשערש במינן50 מ.ג שעה לפני מגע מיני בשבוע אחרון גם עם מינון 100 מ.ג ישלי זקפה שנופל אחרי מספר דקות האם יש קשר בין קומדין ו זקפה בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיסמן
ד''ר נחום זילבר07/09/2008בד"כ אין קשר בין קומדין לזקפה.
יש קשר בין פליטה מהירה המופיעה בגיל מבוגר וזקפה שנופ]לת מהר. זוהי דליפה ורידית המתרחשת בזמן החדירה ואתה זקוק לטיפול בבעיה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע ותוצאותיהטל03/09/2008
שלום למומחה, עשיתי לפני שבוע בדיקת זרע, אוסיף ואציין שאני בן 43 החלקים שמדיאיגים אותי על פי מה שאני רואה בדף התוצאות הם: 1) ריכוזיות 15 מליון כשהנורמל 20 מליון 2) מורפולוגיה 4% כשהנורמל 14% אשמח מאוד לשמוע מה זה אומר והאם יש לי סיבה אמיתית לדאגה. אציין שקבעתי תור לרופא מומחה, מכיוון שהם כנראה מאוד עמוסים, זה רק בעוד שבועיים והסקרנות לא נותנת לי מנוח. המון תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ד''ר נחום זילבר07/09/2008על פי חלק מהתשובות שכתבת הבדיקה היא יחסית תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושהאיתמר01/09/2008
יש לי בעיה באיבר מין כבר כמה זמן שבחלק התחתון שלו לאורך צינור השופכה אין כמעט תחושה, והאיזור ניראה בצבע כהה. הצבע הוא חום, כשאין זיקפה אז האיזור ניראה כמו פס חום כהה וכאשר יש זיקפה זה תופס חלק נירחב יותר ומקבל צבע קצת יותר בהיר אבל ממש אין שם תחושה, אני פוחד שזה אולי נמק. מה אתה חושב יכולה להיות הבעיה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרים
ד''ר נחום זילבר02/09/2008זה לא נמק אחרת הפין היה "נופל" ונעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפהרון01/09/2008
שלום רב, בן 44, למיטב ידיעתי ובדיקות תקופתיות שעברתי לאחרונה בריא. במשך החודשיים האחרונים החלו אצלי בעיות זקפה בעת קיום יחסי מין עם אישתי. אני מגורה בעת המשחק המוקדם, משיג זקפה טובה ויציבה אך מייד כשחודר או שגומר תוך כמה שניות "שפיכה מוקדמת" ואם לא פשוט מאבד במכה את הזקפה כאילו נפל השלטר ופשוט זהו-זה, לא בא לי יותר ולא מצליח להעמידו שוב... יש לציין שבעת אוננות או קבלת מין אוראלי אין לי כל בעיה להחזיק זקפה ולגמור. למיותר לציין שאני מאד מוטרד ומדוכא מהסיטואציה, האם זה הגיל? האם מעתה אזדקק לויאגרה על מנת לקיים יחסי מין?. במשך כל שנות הכרותי מעולם לא נתקלתי בתופעה זו עם אישתי, יש לציין שבעבר רחוק חויתי תופעות אין אונות בסטוצים... אנא עיזרו לי... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון
ד''ר נחום זילבר02/09/2008התיאור שנתת מתאים למצב שנקרא דליפה וורידית. תוך כדי הופעת הזיקפה שהינה תהליך וסקולארי- פעילות כלי דם בפין- הוורידים אינם מונעים חזרת הדם מהפין אל הגוף ואז מתרחשת "נפילת הזיקפה", פליטה מהירה וכו'. לדעתי יש צורך בטיפול ובהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פארוניסחררדו31/08/2008
אני בן 47 ולפני כשנה הובסחנה אצלי מחלה בשם פארוניס המפריע לי להגיע לזקפה ולקיום יחים מלאים לפי מה שנאמר לי אין מה לעשות חוץ מלקוות שהמחלה תעבור תוך שנתיים שלוש , דבר שלא בא בחשבון כלל האם יש משהו שמסוגל להציע אלטרנטיבה יותר טובה למצבי אשמח לשמוע ממנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חררדו
ד''ר נחום זילבר02/09/2008כדאי לטפל אם זה מפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבוליזציהנטע31/08/2008
שלום ד"ר אצל בעלי יש וריקוצלה דרגה 3 שהשפיעה על פוריות. הציעו לנו ניתוח אבל אנחנו החלטנו בינתיים לא לעשות ועוברים טיפולי IVF. חוץ מי זה רופא אמר שניתן לעשות דבר פשוט יותר - אמבוליזציה. שאלה אליך האם אמבוליזציה יכולה לשפא מצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטליה
ד''ר נחום זילבר02/09/2008אמבוליזציה גורמת לאותה תוצאה של הניתוח.
האם אתם מעדיפים לעשות IVF על פני ניתוח או אמבוליזציה שיתכן ותוכל לשפר את איכות הזרע ולא תזדקקו לIVF? מאוד לא מובן לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה שמציקה לי מזה כשנה...אבי31/08/2008
בהיותי מתאמן בחדר כושר,עברתי תקופה של חיטוב(הורדת פחמימות במתכון) בסביבות ספטמ'07. מאותה בתקופה חלה ירידה ניכרת בחשק המיני,קושי ליצור זיקפה,לשמור עליה. מיותר לציין שעברה כשנה והבעייה איננה נפתרה,למרות שחזרתי לאכול מסודר ו"להעמיס" פחמימות. הנושא מאוד מדאיג אותי מכיוון שהייתי בעבר מאוד פעיל מינית,וכרגע בגילי (22) אני מאוד חושש.. איזה פתרונות אתה מציע בכדי לחזור למצב שלפני הבעייה שהפעילות המינית שלי הייתה מוגברת??? דרך אגב,אין שום בעייה בסוכר ענבים+פרוטאין בנושא הזה נכון?? דואג אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר נחום זילבר02/09/2008ישנה בעיה בנושא של חומרים הנלקחים על ידי מתאמנים בחדר כושר והשפעתם על מערכות הגוף השונות. אולם זה לא קשור למקרה שלך.
במידה ויש שינוי בחשק ובתפקוד מיני בגילך הייתי מיעץ לך בראש ובראשונה לעבור בדיקת הורמונים כללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ד"ר,שאלה נוספת
אבי03/09/2008חלק מהשאלה הקודמת הייתה לתקופת החיטוב שעברתי,אני יודע שתקופת החיטוב ניכרת ירידת סוכר קיצונית בגוף... השאלה שלי האם יכול להיות שזה אחד הסיבות לירידה בחשק והזיקפה מאז?.. ואיך אפשר לפתור זאת?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ד''ר נחום זילבר07/09/2008זה לא קשור לחיטוב או סוכר ירוד.
תשובתי הקודמת נכונה גם כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)