מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בזיקפה ובשפיכהי.נ.ב14/10/2008
דר' שלום לפני כ-5 שנים עברתי אירוע מוזר פסיכולגי שאובחן בטעות כאירוע לב SVT לאחר בירור מעמיק הוחלט כי זה התקפי חרדה אני מטופל בציפרלקס 10מ"ג ומודל 25 מ"ג ובכדור נוסף ששמו דפלפט500 מ"ג במשך השלוש שנים האחרונות אני סובל מחוסר חשק מיני ואי זקיפה ואנני מצליח להגיע לשפיכה, לא בחדירה ולא באוננות . אני נשוי ואנו מעונינים להביא ילדים. האם הבעיות המתוארות קשורות בסוג הכדורים ? האם יש דרך לפתור את הבעיות?וכיצד ניתן לטפל בבעיה יש לצין כי אלו נישואי השניים ויש לי ילד מהנישואים הקודמים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ינב
ד''ר נחום זילבר19/10/2008התרופות שאתה מציין גורמות להפרעות ניכרות בתפקוד המיני מכל סוג שהוא ובין השאר שפיכה לאחור. אתה צריך לפנות לאורולוג המטפל בתפקוד מיני לקוי שבשיתוף פעולה עם הפסיכיאטר אולי ישנו את התרופות כך שהחשק ישתפר, הזיקפה תתחזק והשפיכה תהיה בכיוון הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשת?????א.בא13/10/2008
האם אני צריך לבצע בדיקות? ואיזה? למי לפנות לאיזה רופא? בעבר השתמשתי בויאגרה שעזרה כיום לא משפיע כלל. כאשר יש לי זיקפה יש לי צורך במתן שתן וכמו כן יש לי כאבים ברא הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.בא
ד''ר נחום זילבר19/10/2008צריך לפנות לרופא המשפחה/ אורולוג שלאחר שישמע ממך את בעיותיך ישלח אותך לבדיקות דם.
בתום הבירור הרפואי יקבע לך טיפול על ידי אורולוג/ אנדוקרינולוג שימנע ממך כאבים ויחזיר לך את החשק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה~~~13/10/2008
אני בן 16.5 וכשיש לי זקפה האיבר נוטה לצד שמאל (כמו בננה) וזה לא מלווה בכאבים.. האם יש דרך שהוא יחזור להיות ישר והאם יש עם זה איזה בעיה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר נחום זילבר19/10/2008יתכן ויחזור ויהיה ישר.
כל זמן שהקמט לא מלווה בכאב אין צורך לעשות דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בדרכי השתןבת אחת12/10/2008
שלום, אני בת 25. ביום כיפור האחרון, בעקבות הצום, היו לי כאבים עזים בדרכי השתן, כך שלא מצאתי תנוחה לעצמי, ועם כל שינוי תנוחה היתה לי ממש צמרמורת שהגיעה עד לצוואר. כך אני מרגישה בכל צום מזה כשנתיים (!) הכאבים חולפים בדרך כלל כשאני שותה מספר כוסות או בולעת כדור ולכן אני מניחה שזאת לא דלקת. בימים רגילים אני מרגישה צורך לתת שתן באופן תכוף מאד, לפעמים אפילו במרווחים של חצי שעה, למשל אחרי ישיבה ממושכת, ואם אני מתאפקת אז אני חשה כאבים. גם בזמן מחזור לפעמים יש לי כאבים באזור זה אציין שאני שותה הרבה. כילדה, היו לי מספר פעמים דלקות בדרכי השתן, ובמשך תקופות ארוכות שתיתי מיץ חמוציות ובלעתי כמוסות. האם זו סתם רגישות? או אולי דלקת בכל זאת? או משהו אחר בכלל. ומ ניתן לעשות? תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת אחת
ד''ר נחום זילבר12/10/2008האם יש במשפחה סיפור של אבנים בדרכי שתן? הסיפור שלך ניראה כמו אצל מישהו שהוא "יצרן חול- גבישים בשתן". כאשר במערכת השתן אין נוזלים ומופיעים כאבים, וכאשר את מרבה בשתייה- יש גירוי עז להשתנה תכופה. את צריכה לעבור בירור מטבולי של אבנים בדרכי השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהאיתן11/10/2008
שלום ד"ר, התגייסתי לצה"ל לחי"ר לפני שנה וחודשיים. לפני הגיוס הייתה לי וריקוצלה בצד שמאל 2 מ"מ. לאחר חודשיים שמתי לב להתרחבות ואכן ראו באולטרסאונד שקוטר הורידים גדל ל4.5 מ"מ בצד שמאל בלבד. כיוון שאני דתי לא הייתי מעוניין בבדיקת זרע (לאחר התייעצות עם רב) ולכן אמרו שאין מה לעשות כרגע חוץ מלהשאר במעקב. לפני כשבועיים, תוך כדי בדיקות עצמאיות שאני עושה לפעמים שמתי לב כי גם בצד ימין יש לי ורידים נפוחים, שלא היו קיימים לפני כן. יש לי 2 שאלות: 1. האם הד"ר חושב שיש צורך או דרך לטפל בעניין למרות שאיני מעוניין בבדיקת זרע (קראתי מאמר שלפיו וריקוצלה דו צדדית וליקויים הורמונליים הם עילה לניתוח גם ללא בדיקת זרע)? 2.הציעו לי לצאת לקורס קצינים ואני רוצה לצאת לקורס אך אני חושש שכתוצאה מהקורס שיש בו חלקים קשים מבחינה פיזית המצב יוחמר עוד יותר כמו שכבר קרה בזמן השירות שלי. האם לדעת הד"ר זו סיבה לא לצאת לקורס, האם אני יכול לצאת לקורס ולהתעלם מהבעיה? הנושא מטריד אותי מאוד. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאיר
ד''ר נחום זילבר12/10/2008אין סיבה לבדיקת זרע או לדאגה לגבי הפיריון בוריקוצלה בגדלים שכאלה. אם אין כאבים בעזים במאמץ ו/ או אין שינוי בגודל האשך משמאל אין צורך לחשוב על ניתוח. אין סיבה שלא תצא לקורס קצינים. אם יהיו כאבים עזים ביותר שיצריכו ניתוח תוכל להפסיק באמצע הקורס, להינתח ולחזור להמשך הקורס הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באשך שמאלשלום11/10/2008
שלום לד"ר הנכבד, בן 25, כבר שבועיים סובל מבעיה בבלוטה ביותרת אשך שמאל. ניגשתי לרופא לאחר 5 ימים (כאבים עזים שהקרינו על הגב ועל בטן תחתונה), נתן לי אופלודקס ל5 ימים ואיבחן כנראה אפידידיטיס (INFLAMATION ביותרת האשך). עשיתי בדיקות שתן כולל תרבית והכל תקין (הוא חשד שזה התחליל מדלקת שתן). כשסיימת לקחת את האנטיביוטיקה אין כמעט כאבים, אבל בלוטה עדיין ישנה ואולי מעט רגישות. אולי היא התקשתה מעט. בכל אופן, אני לוקח עוד 5 ימים את האנטי אבל לא נראה שהבלוטה תרד... אין בעיות במתן שתן או זרע. אני כבר מיואש. קראתי על זה המון מביוחד בפורום שלך ואין לי כח לכל הבדיקות והפרוצדורות. מה נראה לך ? רב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר נחום זילבר12/10/2008יתכן וסבלת מאפידידימיטיס שהתבטאה בין השאר בכאבים ואנטיביוטיקה שיפרה את מצבך. אולם כפי הניראה נשאר באזור ציסטה אפידידימאלית. אין צורך יותר באנטיביוטיקה. יכול להיות בעתיד שהבלוטה תעלם. בכל אופן בעוד חודש תבצע US אשכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת/החלפת תותב אשךי11/10/2008
שלום, אני בן 25. לפני כשנה עברתי השתלה של אשך תותב בעקבות תסביב אשך. אני מאוד לא מרוצה מהתותב - הוא קשה מאוד, קטן בהרבה מהאשך השני, ויושב תמיד גבוה בשק האשכים, צמוד לפין (בזמן זיקפה הוא עולה לפני הפין בעוד שהאשך האמיתי נשאר מתחתיו). תהיתי לגבי אפשרות של להחליף או פשוט להוציא את התותב, ויש לי כמה שאלות: הרופא שהשתיל את התותב טען שאין למה להחליף את התותב, כי הם תמיד בעלי מרקם קשה שכזה - בניגוד מוחלט למה שהוא סיפר לי לפני הניתוח. מצד שני, קראתי שקיימת תופעה בשם fibrous capsular contracture שעשויה לגרום לתותב להתקשות. איך אפשר לדעת אם זה מה שקרה לתותב, ואם יש סיכוי שתותב חלופי יהיה מוצלח יותר? אם אבחר להחליף או להוציא את התותב, האם קופת חולים תשתתף בעלות של ניתוח כזה? והאם יש רופאים שאתה יכול להמליץ עליהם שמנוסים במיוחד בעניין תותבי אשך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותב אשך
ד''ר נחום זילבר12/10/2008סוגי התותב של האשך הם אחידים ובעלי מוצקות דומה לאשך רגיל.
אם אצלך הוא נוקשה מאוד, יתכן ובאמת יש סביבו קפסולה פיברוטית. אולם מיד לאחר ההשתלה הוא היה צריך להיות רך הרבה יותר.
לגבי עלויות ומיקום בית חולים - התייעץ עם רופא המשפחה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתותב היה קשה מיד לאחר ההשתלה
י12/10/2008הוא דומה יותר לעצם מלאשך. האם ייתכן שהקפסולה נוצרה עוד לפני שהתעוררתי מההרדמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי
ד''ר נחום זילבר19/10/2008הקפסולה נוצרת עם הזמן ולא היית צריך לחוש עצם. פנה בשנית למנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובל מאותה בעיה בתותב
אייל19/10/2008רק שאצלי הוא יותר גדול ובכלל לא טרחו לבדוק שיש להם גדלים מתאימים לא מספיק טראומה שעברנו אחרי תסביב אשך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתותב שלך גם הגיע מגטר ביומד?
י20/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיע ממה?
אייל23/10/2008לא יודע מאיפה הוא הגיע, עשיתי את הניתוח בבלינסון בחדר הניתוח אני שומע שיש רק 2 גדלים ולא 3 כפי שנאמר לי בהתחלה הוא קשה ונמצא גבוה מהאשך השני ולפעמים הצורה מוזרה בקיצור לא טבעי ואפילו שמו לב לזה פעם/ פעמים בזמן יחסי מין כך שזה מעצבן... הרופא לא רוצה להחליף וטוען שאין סיבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג מ- PSA שעלה וירד ועולה, מפורטמשה11/10/2008
בן 60, בריאות תקינה. US ערמונית מוגדלת (50 גר') עם הסתיידויות. תמצית TRUS: "רוחב 56 מ"מ, אורך 50 מ"מ, גובה 33 מ"מ, נפח 48.3 סמ"ק.. ללא אזורים חשודים.. גבולות חדים, מירקם הומוגני.. הסתיידויות.. סיכום-הגדלה בינונית של הערמונית עם אונה אמצעית והסתיידות בתוכו". סימפטומי דלקת ערמונית נעלמו לאחר הטיפולים האנטיביוטיים. תרבית זרע אחרונה שלילית (והלויקוציטים ירדו לבודדים). כל הבדיקות הנוספות למחלות מין שערכתי מיוזמתי במשרד הבריאות שליליות. לא נעשתה בדיקה/תרבית לזיהוי הזיהום/החיידק הספציפי. בדיקות רקטליות של הערמונית תקינות. מרגיש בריאותית טוב, אבל נתוני ה- PSA, לרבות ה- F/T, מדאיגים אותי מאוד (מעניין שבדיקות חורף מראות ירידה ובדיקות קיץ עליה): אפריל 2002: 1.96 ספטמבר 2007: 3.75 (31. F/T) נובמבר 2007: 3.17 (18. F/T) לאחר 21 יום 1 200MG אופלודקס פברואר 2008: 3.00 (22. F/T) מרץ 2008: 2.92 לאחר 14 יום 2 500MG ציפרודקס אוקטובר 2008: 3.09 (17. F/T) לאחר 60 יום 1 200MG אופלודקס ד"ר, מה עצתך לבדיקות נוספות ו/או ביופסית ערמונית (שהרי גם אם תצא שלילית הספק נשאר)? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר נחום זילבר12/10/2008ה PSA תלוי במרכיבי נפח הערמונית, בגודלה ובדלקות החוזרות בערמונית. על פי מה שכתבת איני חושב שאתה זקוק בשלב זה לביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו גוש על איבר המיןחי11/10/2008
שלום, יש לי מעין גוש על איבר המין, כמו עור טבעי שפשוט מסודר בצורה של אפונה (בשר) עם עור עליה, יש לציין שזה מולד ואני מאמין שלא מסוכן מכיוון שנולדתי עם זה והכל בסדר איתי ברוך השם. בכל מקרה הדבר מהווה בעיה אסטתית ואני רוצה לכרות אותו. השאלה שלי האם זה אפשרי והאם המחיר גבוה? הגוש לא קטן ונראה מאד לעין אבל אני חושב שזה פגם אסטתי כתוצאה מברית מילה (הוא באותו צבע של העור רק כמו בשר מרוכז כזה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חי
ד''ר נחום זילבר12/10/2008צריך לראות את הממצא הזה כדי להחליט - רופא אורולוג או רופא כירורג פלסטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...אלמוני10/10/2008
אני מצליח לגמור רק מאוננות (יש לציין שהאוננות היא על יד יבשה ונראה לי שאבדתי תחושה בחדירה וגינלית)וכשאני מקיים יחסי מין עם אשה אני לא חש את העונג אשר אמור להביא אותי לשפיכה השאלה שלי האם אני צריך ללכת לטיפול או שאני יכול לפתור את הבעיה בעצמי....מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
ד''ר נחום זילבר12/10/2008כאשר יש בעיה שכזו יש מקום לטיפול.
טיפול סקסולוגי בתחילה ואם לא עוזר- אז טיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהasd10/10/2008
לפני 3 שבועות בערך אני גילחתי קצט שיערות מליד הפין (זה לא פעם ראשונה) ומה שקרה במפתיע ירד לי קצט דם מאיזור אמצע הפין, ואני מודאג כי מאז הגירוי ירד בהרבה מלפני המקרה שזה אומר שקשה לי להגיע לזקפה מדברים שהייתי מגיע, אני חושב שאולי איבדתי הורמונים של גיבר לבין אישה. חיכיתי מאז ככה חודש ולא השתנה ממש המצב מה לעשות? ובנוסף הטעם שלי השתנה למשל כשבנות שחורות עושות לי את זה יותר שלפני זה זה לא היה. גם אני רואה שהביצים שלי נופלות כזה למטה והם פחות נפוחות להבדיל מאחי. (אני בן 16.5)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר asd
ד''ר נחום זילבר10/10/2008פנה לרופא עור בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
asd10/10/2008אתה לא יכול לעזור להביע חוות דעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
asd11/10/2008למה בהקדם יש סיכון למשהו? אתה יכול להביא לי אולי אימייל של רופא עור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהasd
ד''ר נחום זילבר12/10/2008איני יכול לחוות דעה. לכן, פנה להקדם לרופא עור. אין לי מייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלה-שאלה.אור09/10/2008
התגלה אצלי וריקוצלה ועכישו התחילו לי כאבים במהלך השרות הצבאי הרופא שלך אותי לשתי בדיקות -בדיקת זרע ובדיקת אולטראסאונד לאחר התוצאות יש אפשרות שיורדו תפרופיל הצבא?י מכיוון שכאשר אני מבצע פעולות פיזיות מתחילים לי כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ד''ר נחום זילבר10/10/2008וריקוצלה הגורם לכאבים במאמץ - בלי קשר לתוצאות בדיקת זרע - מצדיק התערבות ניתוחית. בתחילה לאחר הניתח יורד הפרופיל וכעבור 3 חודשים הוא חוזר להיות אפילו יותר גבוה מאשר הוא היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה הורדה זמנית?
אור10/10/2008מה הכוונה עולה יותר מאשר הוא היום? מורידים פרופיל באופן זמני ? הכאבים לא יכולים לחזור לאחר ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ד''ר נחום זילבר12/10/2008חשבתי שאתה מתמצא במונחים צבאיים.
אם אובחן לך וריקוצלה בעבר אז הפרופיל שלך נמוך מ- 97.
בזמן תקופת הניתוח הפרופיל הצבאי יורד ואחרי 3 חודשים הוא חוזר- הפרופיל- להיות יותר גבוה מאשר היה קודם הניתוח וקודם הסיבה שגרמה להורדת הפרופיל מתחת ל- 97.
לעיתים יש כאבים קלים בתקופה הראשונה לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל..
אור13/10/2008הפרופיל שלי הוא עדיין 97 בדקתי את זה השבוע . אורלוג צבא מתחשב בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ד''ר נחום זילבר19/10/2008יפה. כל עניין הפרופיל הוא תהליך רפואי צבאי שכל רופא צבאי יודע אותו.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפישי09/10/2008
שלום. רציתי לשאול: אני כבר בן 17.7, ושולט מזמן בשלפוחית השתן שלי. אבל לפעמים קורה, נגיד כשיש לי בבית פיפי, אני מתרוקן בבית, אבל אחר כך, יש לי עוד פעם בנסיעה ארוכה, בטיול, וכד', וזה כל כך לוחץ לי, עד שממש קשה לי להתאפק, ולפעמים, בורחות לי כמה טיפות פיפי בתחתונים, או רוב הפיפי בורח לי בתחתונים, כנ"ל במקומות שאין בהם שירותים. מה עלי לעשות שלא יברח לי בכלל, אפילו שאני ממש לא יכול להתאפק? מצפה לתשובה בספיד. שי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד''ר נחום זילבר10/10/2008לעיתים שלפוחית השתן היא בנפח מסויים המצריך התרוקנות כל 3-4 שעות. אם תרגיל את הגוף לכך ותבצע זאת קרוב לוודאי שלא "יברח" בטיול. יתכן, ויש מקום לעשות בדיקות מקיפות בקופ"ח אצל האורולוג כולל אורודינמיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בפיכהמישהו08/10/2008
שלום אני בן 15 ושיוצא לי זרע יש לי נוזל כמו מים ומין גושים כאלה האם זה בעיה ואני מרגיש מן קליקים כאלה באשכים מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו
ד''ר נחום זילבר10/10/2008אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיניא.בא08/10/2008
אני בן 59 ללא חשק מיני מזה זמן. שמתי לב שהפין התעקם בזמן זיקפה. הזיקפה נוצרת כאשר יש לי שתן בעיקר בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני - ליבידו
ד''ר נחום זילבר10/10/2008יש לברר בהקדם את הבעיה ולנסות לעזור לך לשוב למצב הקודם.
אין קשר בין עקמת יחסית של הפין לבין הליבידו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)