מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת שתןאלון28/01/2008
שלום,
בדיקת שתן שביצעתי לפני שבוע היו הערכים הבאים כלא תקינים:
Glucose = 300 ( ערך סוכר בדם : 133 )
Erythrocytes = 10
( כל שאר התוצאות היו בסדר כולל תרבית שלילית)
בבדיקה חוזרת מהיום , השתנו הערכים:
Glucose = NORMAL
Protein = 15
Erythrocytes = 10
( כל שאר התוצאות היו בסדר כולל תרבית שלילית)
האם זה הגיוני שערכים כה משתנים תוך שבוע וכן מה משמעות הימצאות Protein בשתן ?
תודה רבה
מרקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי
ד''ר נחום זילבר29/01/2008משהו לא תקין במעבדה. המתן מספר ימים ועשה בדיקות דם ושתן חוזרות ואז אוכל לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נולדתי נימול וחור השתן גדוליוסי28/01/2008
דר שלום ,אני נולדתי נימול ועברתי מס' ניתוחים בילדותי מכיוון שיש לי חור גדול באיבר מין והשתן משפריץ למס' כיוונים ,בנוסף לזה האיבר מין פונה לכיוון מטה במורת בננה , כל הניתוחים לא עזרו ונראה לי שאף גרמו לי נזק , כיום אני בן 27 ונורא מתבייש ללכת לייעוץ רפואי.
אודה לך אם תענה לשאלתי בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר נחום זילבר29/01/2008נולדת עם מצב שנקרא היפוספזיאס. עקב כך עברת ניתוחים. כתוצאה מהניתוחים ומהמצב יש לפין קשת ומאטוס פתוח לרווחה. ניתן לתקן פגמים אלה. פנה לכירורג פלסטיקאי או לאורולוג האחרון שניתח אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לאשכים.vicki27/01/2008
מדוע אשך שמאל נמוך יותר מאשך ימין.
אשמח לקבל תשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויקי
ד''ר נחום זילבר29/01/2008נכון יותר לומר שהאשך הימני הוא קדמי יותר לאשך השמאלי. אולם, גם לעיתים, הימני גבוה יותר. כך נבראנו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במתן שתןמיכל27/01/2008
אבי בן 82 נמצא 5 ימים לאחר ניתוח כריתת אונה ימנית עליונה של הריאה עקב גידול סרטני.
לאחר הוצאת הקטטר שהוכנס במהלך הניתוח הופיעו לפני יומיים בעיות קשות במתן שתן.
השתן צורב, יוצא בקושי ויש צורך לתת שתן כל 10 דקות. אין סימני דלקת.
הרופאים רוצים להחזיר את הקטטר אך אנחנ ו מתנגדים.
מהו הפתרון האופטימאלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ד''ר נחום זילבר29/01/2008ממליץ עך הכנסת קטטר והשארתו לשבוע ימים נוסף עד שיתחיל ללכת ולהסתובב. אז יוכל לחזור למצבו קודם הניתוח. כעת הוא אוגר שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפי שלא יוצאגילה27/01/2008
שלום רב
כבר כמה ימים אני מרישה שיש לי פיפי , וכל כמה דקות אני הולכת לשירותים, רוב הפיפי יוצא אך בסוף אני מרגישה שיש לי עוד להוציא והוא "נתקע", וכך כל היום אני מסתובבת עם תחושה של פיפי.
במיון פנימי אמרו לי שאולי זה "urethritis". אני לוקחת אנטיביוטיקה כבר 5 ימים בלי שיפור
מה אתה אומר?
בדיקת שתן תקינה וגם בירור גניקולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילה
ד''ר נחום זילבר29/01/2008האם בבדיקת השתן לא היו כדוריות לבנות-לויקוציטים?
לפי תאורך, נראה לי, שמדובר בציסטיטיס- דלקת שלפוחית השתן על רקע ויראלי החולפת מאליה ואין צורך באנטיביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בקשר לגודל.חנן27/01/2008
אני ממש קרוב לגיל 17 והאורך של הפין שלי במצב רפוי הוא 3 וחצי ס"מ ובמצב זיקפה הוא כמעט 10 ס"מ.
אני יודע שזה ממש קצר יחסית לגיל שלי.
כשנולדתי היה לי היפוספדיאס אם זה תורם לשאלה.
1.מה הממוצע לגיל שלי?.מתי מפסיק איבר המין לגדול?
האם האיבר שלי עוד יגדל?
2.האם עלי להיוועץ עם אורולוג?. עד שנה שעברה היו לי פגישות של פעם בשנתיים עם אורולוג והוא טען שהכל בסדר.
3.גם כאשר אני חובש קונדום אז במצב גמירה השפיך לא יוצא מכיוון שהוא לוחץ לי על הצינורית שגם קצת כואב(בטח קשור להיפוספדיאס שהיה לי).
בבקשה ענו לי על כל השאלות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנן
ד''ר נחום זילבר29/01/2008יתכן, וזה קשור לניתוחי ההיפוספזיה.
הפסקת הגדילה קורית יחד עם הפסקת צמיחת הגוף הכללית.
היוועץ עם האורולוג המטפל גם לגבי עניין פליטת הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא
חנן29/01/2008הבעיה היא שאני לא מרגיש נעים לדבר עם אורולוג ובייחוד אני לא מרגיש נעים מלדבר עם אבא שלי על זה כדי לקבוע עם אורולוג.
רק כדי להיות בטוח...היפוספדיאס זה כאשר הצינורית כשנולדתי הייתה קצרה והייתה באיזור התחתון של האיבר ולא בקצה האיבר נכון?
בכל מקרה...העניין עם האורולוג קצת מביך מאחר וכדי להיוועץ עם פסיכולוג אני צריך לדבר עם אבי קודם.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנן
ד''ר נחום זילבר01/02/2008כן זה חלק מהבעיה שצינורית השתן-שופכה לא הגיעה לקצה.
עדיין, הייתי ממליץ להזמין תור לאורולוג בקופ"ח ולפנות אליו.
אפילו בהקשר של הגעה לבקו"ם רצוי שיהיה מכתב של אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות בזיקפהעמית27/01/2008
שלום רב
אני בן 34 סובל מיתר לחץ דם גנטי עוסק בספורט רזה וללא עודף שומנים בדם. התחלתי טיפול ב טריטייס 5 מ"ג ביום ולאחר כ 4 חודשי טיפול החלו הפרעות בזיקפה (קשה לי יותר להגיע לזיקפה מלאה אך אני מצליח לשמור אותה)
זה מפריע לי מאוד
האם יש קשר בין הטריטטיס לבין הבעיה?
מה עליי לעשות על מנת להחזיר את המצב לקדמותו?
תודה על ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמית
ד''ר נחום זילבר29/01/2008עד כמה שידוע לי תרופה זו לא גורמת להפרעות בתפקוד מיני. יתכן והסיבות הן אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- u.s.טלי27/01/2008
האם ניתן לבצע אולטרסאונד אשכים בעמידה? האם יתכנו הבדלים באיבחון בין שתי התנוחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ד''ר נחום זילבר29/01/2008כן. הבדלים בעיקר במרכיבים סביב האשך ופחות בתוך האשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאותאילנה26/01/2008
שלום רב
בעלי עשה בדיקת זרע.מפני שיש לו וריד נפוח באשך השמאלית. וזה התוצאות תוכל להגיד לי בבקשה מה דעתך עליהם? והאם הא עקר?
נפח 5.5 סמ"ק
PH: 8.1
ריכוז 69 סמ"ק/מליון
סה"כ בתנועה פרוגרסיבית 178.3
תאים בתנועה: פרוגרסיבית מהיר 34%
פרוגרסיבית איטית 13%
בתנועה לא פרוגרסיבית: 2%
בלי תנועה 51%
מס כולל של תאי זרע : 379.5
סה"כ תאי זרע בתנועה: 185.9
מיד לאחר התנזלות 49%
תאים מתים 10%
תאים פרמטיביים 1-0
אשך ימין תקין ללא עדות להידרוצלה או וריקוצלה אשך שמאל ללא עדות להידרוצלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה
ד''ר נחום זילבר29/01/2008תוצאות מצויינות. הוא לא עקר אלא פורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה באיכות השפיכה+כאביםמוקי25/01/2008
לפני כשבוע וחצי אוננתי והשהתי את האורגזמה עד שלבסוף גמרתי.
לאחר מכן הופיעו לי כאבים באשך ימין שהקרינו בצורה כואבת למדיי לבטן תחתונה...
עבר מאז זמן ואיכות השפיכה נפגעה הן בזרם והן בהנאה של האורגזמה גם באוננות וגם בעת קיום ..יחסי מין...שלא חר מכן מופיע לי כאב באזור אשך צד ימין ובבטן.
כאבים אלה פחתו עם הזמן אך האורגזמה השתנתה בצורה דרסטית ולא נעימה כשהייתה.
לפעמים גם יש תחושה של מעצור בזרם..וגם לפעמים בהשתנה.
מה זה יכול להיות אני מיואש.
תודה ושבת שלום
מוקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקי
ד''ר נחום זילבר26/01/2008אל תהיה מיואש אחרי 10 ימים. יתכן וזה קשור להשהיה שעשית. חכה שבוע ובדוק עצמך בשנית. אני בטוח גם שזרם השתן ישתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת בדיה בבקשהעופר25/01/2008
שלום רב ,
אודה לך אם תאמר לי מה עלי לעשות ?
- ---------- REMARK
60- 0 minutes 20 INTERVAL eJac-analy.
- א SIGNATURE
7- 2 days 3.0 ABSTINENCE DAYS
- NORMAL SEMEN APPEARANCE
1 - NORMAL LIQUEFACTION
- NORMAL CONSISTENCY
8- 7.2 7.7 SEMEN PH
2 7- 2 ml 3.0 SEMEN VOLUME
120- 20 mill/ml 34.0 CONCENTRATION
100- 25 % 38 RAPID PROGRES MOTILI
100- 0 % 3 SLUGGISH PROGRESSIVE
- % 18 NONPROGRES MOTILITY
3 86- 0 % 97 MORPHO ABNORMAL
1- 0 mill/ml 0.00 SEMEN WBC
4- 0 mill/ml 2.00 ROUND CELLS
100- 75 % - VITALITY
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופר
ד''ר נחום זילבר26/01/2008לא ברור לי מה שכתבת. אולם, בין השורות אני מסיק שמדובר בבדיקת זרע תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CPPSיונתן25/01/2008
שלום ד"ר,
לאחר מחקר באינטרנט על CPPS, הגעתי ל"פרוטוקול סטנפורד",
(www.pelvicpainhelp.com/)
שהתרשמתי שהוא גישה חדשה ומוכחת לתסמונת, בעלת אחוזי הצלחה גבוהים. שאלתי היא: האם ידוע לך על מישהו בארץ מטפל בתסמונת בצורה זו (או לפחות נוקט בגישה הטיפולית שבמקור השיטה, לפיה מקור הסיפטמים במתח בשרירי האגן, ולא בערמונית).
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונתן
ד''ר נחום זילבר26/01/2008לא ידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לויקוציטים ואריטרוציטיםאיה25/01/2008
שלום
אני בת 42 סובלת מזה שנים מדלקות חוזרות בדרכי השתן
לאחרונה בבדיקות תרבית שתן התקבלו הערכים הבאים:
לויקוציטים 500
אריטרוציטים 100
אוסיף שאריטרטציטים תמיד היו לי בבדיקות השתן השונות במהלך השנים
לגבי לויקציטים זופעם ראשונה שיש חריגה
על מה זה מצביע?
ומה עושים.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איה
ד''ר נחום זילבר26/01/2008כשיש לויקוציטים-כדוריות לבנות בשתן זה מראה על זיהום בשתן.
לא ברור לי מדוע את מדברת על דלקות חוזרות בשתן ומעולם לא היה לך לויקוציטים בשתן.
איזו מין דלקת שתן זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוריות דם אדומות בבדיקת שתןחגי24/01/2008
שלום,
רציתי לדעת מהן הסיבות השכיחות להופעת כדוריות דם אדומות בשתן ?
תודה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר נחום זילבר26/01/2008הרבה סיבות לאריטרוציטים בשתן. הכנס לאתרים כגון, ויקופדיה; רפואה וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרוגייטאריק24/01/2008
שלום מבקש לדעת האם קיים סרוגייט זכר לגברים? בארץ או בחול תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריק
ד''ר נחום זילבר26/01/2008לא ידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)