מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גוש בכיס השתןדניאל14/01/2008
שלום לך, ותודה מראש על כל התייחסות מצדך.
לפני כחודש לערך היה לי דם בשתן עם שלוש גושים דם קטנים מאוד.
בוצע לי בדיקת אולטרסאונד ונמצא גוש בכיס השתן בגודל - 2.50 / 1.70 והוחלט על ניתוח להסרת הגוש.
אין לי כאבים, ופעם אחת בלבד היה לי דם בשתן, ואין לי צריבה או כאבים במתן שתן, ומלבד גילוי הגוש, והדם בשתן שהיה לי בסך הכול פעם אחת, אין כל סימן למחלה זו.
האם ייתכן כי מדובר בתחילת המחלה, ואם קיים סיכוי שהיא עברה או פגעה בחלקים אחרים שמסביב לשלפוחית השתן.
מה הסיכוי שמדובר בגוש שפיר או ממאיר ?
מה הסיכוי לריפוי עם מדובר בגוש סרטני ממאיר ?
מה הדרגות של סרטן בכיס השתן ?
מה הגורם לדם בשתן שקשור לגוש שנמצא בכיס השתן ?
האם הדם בשתן שהיה לי באופן חד פעמי, מעיד כי מדובר בתחילת המחלה, ואם כן, האם קיים סיכוי ומה הסיכוי שהמחלה התפשטה לעברים אחרים ?
לאחר הניתוח והסרת הגוש, האם לדעתך ניתן יהיה להסתפק במעקב או דרוש טיפול מיוחד במידה ומדובר בסרטן ממאיר.ואם כן, איזה טיפול ?.
האם ידוע כמה זמן נמשך ניתוח להסרת גוש בגודל שכתבתי במכתבי זה ?
האם ידוע מה משך זמן האשפוז לפני הניתוח ולאחריו ?
האם ידוע כמה זמן אמור חולה לאחר ניתוח להיות מחובר לקטטר.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד''ר נחום זילבר15/01/2008אין צורך שתתעסק בפרטים רבים כל כך.
הגוש שישנו בכיס השתן צריך להיות בחוץ. לאחר בדיקות פתלוגיות יחליטו מה צריך להיות המשך הטיפול.
משך הניתוח קצר ובדרך כלל ללא קטטר. שיהיה בהקדם ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההסבר,
דניאל15/01/2008אני תקווה שלא מדובר בגוש סרטני כפי שרוב התשובות שקבלתי מאחרים אשר הצביעו כי קיים סיכוי גבוה מאוד שמדובר בגוש סרטני ממאיר.
אני מאמין שהניסיון והידע הרב שלך הביא לתשובתך הקצרה והעניינית שהרידה ממני חשש כבד ודאגות רבות, למרות ששאר הרופאים ובמיוחד הרופא שגילה את הגוש וקבע לי את הניתוח אמרו לי שמדובר בניתוח שכלל לא קצר, ואשר מצריך אשפוז ממושך.
בכל זאת תודה על התייחסותך, והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היענות נמוכהרננה14/01/2008
בבדיקה אורודינמית נמצאה היענות נמוכה של השלפוחית (9.6?)
ללא דליפת שתן
התרוקנות תקינה
מה פשר התוצאה?
ממה זה יכול לנבוע? יכול להיות שזה נובע מחבלה חזקה שקיבלתי בבטן?
יש טיפול? (בת 24)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רננה
ד''ר נחום זילבר15/01/2008אני מניח שזה חלק מהבירור. המשמעות שכיס השתן לא מתמלא בהרבה נוזל. כפי הניראה, כיס השתן קטן יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מפשעה ואשכיםאנונימי13/01/2008
שלום רב,
אני בן 32 ובשבועיים האחרונים הופעיו אצלי כאבים באיזור המפשעה עם הקרנה לאיזור האשכים.
יש לציין,שלעיתים אני מרגיש תחושת של מעין עקיצה קלה שמופיעה לעיתים, פעם באשך הימני ופעם באשך השמאלי (לא בפרקי זמן מוגדרים יכול להיות אחת ליום או יומיים).יש לי הרגשה שהצד הימני של המפשעה תפוס ובמצב שכיבה זה מתגבר.אינני מרגיש נפיחות באשכים או במפשעה .יש לציין, שעד לפני שבועיים עסקתי בעבודה הקשורה לסבלות,אך מעולם לא חשתי כאב באיזורי המפשעה והאשכים פרט לפעם אחת, בערך לפני שנתיים אך זה חלף מהר.קבעתי תור לאורולוג אולם לצערי נקבע לי התור רק לעוד שבועיים.
רציתי לדעת:
1.מה יכולה להיות הסיבה לכאבים אלו?
2.האם יש קשר סיבתי לאופי העבודה שעסקתי בו?והאם יכולות להופיע תופעות לוואי עקב העבודה?
3.מה הסיבה שכאב זה מתגבר מיום ליום?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
ד''ר נחום זילבר15/01/2008יתכן שזה קשור לעבודה פיסית קשה ובעיה בגב התחתון המקרינה לכיוון מפשעות ואשכים. אם קיימת בעיה אורולוגית היא תהיה קשורה לאבנים בדרכי שתן וזה האורולוג יצטרך לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן מתוך שינה לביתי בת ה - 6ארביב סיגלית13/01/2008
ביתי בת 6 ועדין עושה שתן במיטה בזמן השינה
הלכתי לדר' שגיא עם הפיפימון לפני כשנה וזה לא עזר בכלל כשהפסקתי את הטיפול היא לבד קמה בלילה ועשתה את השתן בשירותים וכשהחלה לפני כחצי שנה ללמוד בכיתה א' (הכל תקין אין בעיות ויש חברות ומצליחה בלימודיה) חזרה לעשות שתן בזמן השינה
רק שאני מרימה אותה לעשות פיפי אחרי 3 שעות בתנאי שלא פיספסתי את ההקמה היא קמה יבשה
לטיפולך המהיר אודה
לייעוץ או לאורולוג משהו?
סיגל 0508767088* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבת של סיגלית
ד''ר נחום זילבר15/01/2008בדרך כלל כשמשתנה משהו בפעילות רגילה של ילדים קטנים הם חוזרים להרטיב. תפני לאורולוג ילדים באזור מגורייך והוא יחליט אם כדאי לחשוב על טיפול כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוחדנה13/01/2008
שלום, אבא שלי בן 82 עבר לפני שנה הוצאת אבנים מכיס השתן,
עברה שנה ושוב גדלו האבנים לאותם ממדים ויש לנתח.
לאבא שלי יש קוצב לב ומפרצת, בניתוח הקודם ההרדמה לא הספיקה
להוצאת האבנים ולניתוח פרוסטטה,
האם ניתן לחכות אם לא כואב לו, או כדאי לנתח,
האם יש טיפול אחר ולא ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד''ר נחום זילבר15/01/2008אני מניח שהאבנים לא קטנות וקשורות בהגדלת הערמונית. לכן, אין אפשרות להוציאם ב"משיכה". אם הוא אסימפטומטי לא הייתי רץ לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי ניתוח
דנה15/01/2008מה זה אסימפטומטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
ד''ר נחום זילבר19/01/2008פירושו, שאינו מתלונן על סימנים כלשהם כגון: כאבים וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדו פינסא'12/01/2008
דוקטור שלום,
האם זה נכון שאנדרו פינס יכול:
א. להגדיל את אורך/עובי של האיבר?
ב. לישר עקמת פין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר15/01/2008א. לא.
ב. לא. ותתרחק משטויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה הסבר למה לא?
א'15/01/2008אפשר בבקשה טיפה הסבר למה לא???
יש עדויות שזה כן עובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה באשךחן11/01/2008
שלום ד"ר זילבר
בעקבות כאב מתמשך באשך שמאל פניתי לאבחנה של אורולוג ולאחר בדיקה שלו איבחן(אשכים תקינים,מרקם חלק אחיד ללא אודם,לא רגישים,פין תקין ללא הפרשה,ציסטה אפדיימאלית קטנה משמאל+וריקוצל 1 משמאל.
בביצוע אולטרא סאונד אובחנו הממצאים הבאים:
ציסטה מימין 4 מ"מ +ציסטה משמאל 8 מ"מ אפדיימאלית
אשכים תקינים
שתן לכללית ותרבית תקינים
האורולוג אמר לי כי אין לי סיבה לדאגה אולם עדיין יש לי כאבים חזקים ומטרידים באשך שמאל באופן תמידי.
הרופא אמר לי כי במקרים כאלו לא בצעים ניתוח להסרת הציסטה,אני גם לא מתלהב מלעשות אותו כיוון שהוא מתבצע בהרדמה כללית
אודה לך על עצתך מה לעשות בכל זאת כדי להפסיק את הכאבים החזקים שיש לי באשך שמאל
אגב אשתי ילדה לפני כ-3.5 חודשים ונימנעו מקיום יחסי מין תקופה ארוכה מאוד של כמה חודשים,האם יכול להיות קשר כי לפני כן לא סבלתי מכאבים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
ד''ר נחום זילבר15/01/2008יתכן שמקור הציסטה האפידידימלית הוא מדלקת שנובעת מהימנעות מיחסי מין משך זמן רב.גם אני לא ממליץ על ניתוח בדרך כלל. תנסה להשתמש בתרופות אנטיאינפלמטוריות כגון: נקסין, וולטרן.לעיתים בזמן התקף כאבים ניתן לטפל 5 ימים באנטיביוטיקה מסוג צפורל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בזיקפה - בגיל מתקדםגילי11/01/2008
שלום רב, יש לי בעיה בזיקפה ואני מעוניין לשמוע פרטים על השתלת תותב, אין לי מושג לאן לפנות ועם מי להתייעץ עקב רגישות הנושא. אודה לכם על תשובה מכוונת. בתודה גילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי
ד''ר נחום זילבר15/01/2008בעיות בזיקפה מטפלים בדרך כלל בתרופות ובהזרקות לפין. לא שכיח שמבצעים השתלת תותב בשלב הראשון של הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכליותפוצי11/01/2008
שלום
אני סובל מאבנים בכליות (אבני סידן)
לפני שבוע התחלתי טיפול ליתר לחץ דם בשם "קלוריל" !
הבנתי שזה יכול לעזור למניעת אבני סידן בכליות ,האם זה באמת יכול לעזור ובאיזו מידה ?
האם יש השפעה על אבנים שכבר נמצאות ,כמו ניתוק אולי אחת מהשניה ???
כי זה אוסף של גרגירים קטנים לא אבן אחת שלמה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנים בכליות
ד''ר נחום זילבר15/01/2008ייתכן והקלוריל יעזור אולם אני לא חושב שיש מישהו שמאמין שזה ממיס את האבנים. הרבה בשתייה ופנה למרפאה מטבולית בקופ"ח אולי הם יסייעו בידך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות אצל האישהמודאג10/01/2008
שלום רב
אתמול קיימתי יחסי מין מלאים עם החברה (ללא קונדום), כאשר הוצאתי את איבר המין שלי משלה דיי נבהלתי כשראיתי מעין הפרשה לבנה דמויית קרם וכן הפרשה לבנה דמויית גבינת קוטג'.
בפעמים קודמות, גם ללא הפרשה, היה ריח חריף של איבר מינה.
החברה אחרי טיפול של מספר גניקולוגים שכלל כדורים, משחה וכמובן נרות.
האם יש לי איזושהי בעיה שגורמת לה להפריש בצורה כזו ? או אולי הבעיה אצלה ?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג
ד''ר נחום זילבר15/01/2008סיפור אופייני של פיטריות בנרתיק. שהיא תפנה בהקדם לגניקולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה במרקם הזרעאיש10/01/2008
יש לי בעיה במרקם הזרע.
כחודש שאני לוקח פרופסיה, אני לא יודע אם זה קשור לזה.
המרקם של הזרע נראה כאילו הזרע נקרש עוד לפני שהוא יוצא.
ישנה הפרדה בין חומר שכבר עבר קרישה לבין נוזל מימי לחלוטין כמעט כמו שתן.
יוצאים ממש שני חומרים שונים אחד הוא קרוש והשני נוזל לא סמיך.
אנא עזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איש
ד''ר נחום זילבר15/01/2008איני מכיר בעיה שכזו. תבצע בדיקת זרע ונהיה כולנו חכמים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני נתקלתי בתופעה דומה...
לירן05/04/2008נוטל פרופסיה באופן קבוע,
לאחר נסיון (מטופש) לקחת מינון גדול יותר של פרופסיה ( 2 מ"ג במקום 1) במשך כחודש בשביל השפעה חזקה יותר התחלתי בעת הפליטה להבחין בגושי ג'לי צהובים שניתן לפורר עם האצבעות שנפלטים יחד עם נוזל הזרע הרגיל.
פליטת זרע הייתה בזמנו ממש קשה (יציאה של גוף גדול דרך צינור צר) והשאירה צריבה מוחשית באיבר.
היום לאחר הקטנת המינון חזרה הגושים נעלמו עם הזמן אולם במקום בו הורגשה הצריבה הופיעה עקמת קלה של הפין כלפי מעלה.
ד"ר. האם יש סיכוי שתוך זמן מה העקמת תעלם? ואם כן/לא האם עלי להפסיק לקיים לזמן זה יחסי מין או להפסיק לאונן?
לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירן
ד''ר נחום זילבר07/04/2008העקמת לא קשורה לפרופסיה ואפשר לנסות לקיים חיי מין תקינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת גידול בשלפוחית השתן (TURBTׂ)דודו09/01/2008
אבי עבר ניתוח להסרת גידול צבשלפוחית השתן דרך השופכה.בביופסיה התגלה כי לא ממאיר.
לאחר הניתוח כבר שבוע הבטן של אבי עדיין נפוחה,איבר המין שלו התנפח גם כן.יש לו חוסר תיאבון חולשה כללית ,ועדיין הוא לא מצליח להטיל שתן לכן מחזירים לו את הקטטר מספר שעות לאחר שמסירים אותו.יש לצין כי בהוראת הרופאים הפסיק ליטול את המיקרופירין לדילול הדם.
כבר יומיים שהשתן שלו בצבע צהוב רגיל.אבי עדייין מאושפז (כשבוע לאחר הניתוח).
הרופאים טוענים כי בבדיקות שבוצעו כולל אולטרהסאונד נשללה האפשרות של נקב בשלפוחית השתן.
שאלתי היא מה עלולות להיות הסיבות לנפיחות הבטן ואיבר המין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודו
ד''ר נחום זילבר15/01/2008כל המקרה אינו ברור. היה גידול והוציאו אותו וזה לא גידול ממאיר. מוזר!? לגבי כל התהליכים אחרי ניתוח הם ממושכים יתר על המידה. במידה ויש נקב בשלפוחית בבדיקה אחת פשוטה אפשר לאבחן זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלה - לא שאלה רגילהמסוקרן09/01/2008
שלום ד"ר!
אני יודע שכבר הרבה דובר פה על וריקוצלה ודרכי טיפול בה, אבל אחרי שלא מצאתי תשובה לשאלתי ברשת, החלטתי לשאול:
אני רוצה לדעת אם איכות הזרע יכולה להפגע ממאמץ.
זה נשמע מוזר, אבל אסביר:
הרי הפגיעה בזרע מתרחשת בגלל הורידים בצמוד לאשך אשר מעלים את הטמפ' בשק האשכים. כמו כן ידוע שבשעת מאמץ רוחב הורידים גדל וזרימת הדם משנה את כיוונה - תופעות שגורמות לעליית טמפ' בשק האשכים.
מכאן, שמאמץ שגורם להתרחבות הורידים - פוגע באיכות הזרע.
תקן אותי אם אני טועה. זה מה שנאמר לי ע"י אורולוג, אך כיוון שלא ראיתי את ההסבר הזה בשום מקום אחר, אני רוצה שתחווה את דעתך.
אוסיף שאני בן 20, בעל וריקוצלה בדרגה 3, רוחב ורידים במאמץ - 5 מ"מ, עם היפוך זרימת הדם במאמץ (תוצאות האולטרה-סאונד).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסוקרן
ד''ר נחום זילבר09/01/2008מאמץ גופני לא גורם להופעת וריקוצלה, אלא, מבליט את קיומו. וריקוצלה בעצמו הוא זה שגורם לפגיעה באיכות הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בזרעיעקב09/01/2008
לפני יום קיימתי יחסי מיין אני ובת זוגתי ושגמרתי היתה שפכתי עם דם מה זה אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעקב
ד''ר נחום זילבר09/01/2008אירוע חד פעמי אינך צריך להתרגש נקווה שלא יופיע פעם נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהקפורי09/01/2008
שלום,
אני בחור בן 19 ולפני שנה אובחנה אצלי וריקוצלה באשכים מצד שמאל.
עשיתי בדיקת זרע ומה שיצא :
תאור צורות פתולוגיות:" לפי קרוגר:ראשים אמורפים וצוואר לא במרכז"
אני לא הבנתי וגם אם אפשר אני רוצה לדעת מה הם תופעות לוואי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפורי
ד''ר נחום זילבר09/01/2008אלה הם מרכיבי בדיקת זרע רגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)