מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמירה....יוסי23/02/2008
אני בן 23 יש לי גמירה מהירה ואני לא מבין איך זה הייתי אצל אורולוג האורולוג נתן לי משחה להשים האמת אני מפחד להשים אותה כי קראתי על המשחה {עזרקאין} אני לא יודע עם היא תעזור היא בכלל לקעקועים הסרת שער וכו... אני אשמח עם יש מישהו שיכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר נחום זילבר26/02/2008אם יש בעיה של שפיכה מהירה הרופא נתן לך טיפול אנא המשך אותו ואולי הבעיה תפתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפקט מסה על הכליהארי22/02/2008
בוקר טוב ,
מה זה אומר אפקט מסה משמעותי על הכליה השמלית ?
האם צריך מעקב או טיפול ?!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה , היה כתוב אפקט מסה בכליה
ארי23/02/2008סליחה , היה כתוב אפקט מסה משמעותי ( צריך בירור) בכליה ,
הבדיקה היא CT בטן עם חומר ניגוד ,
התלונות שלי היו כאבי בטן עליונה והקאות ( עשיתי גם כן בדיקת גסטרוסקופיה שהדגימה כיבים מרובים בקיבה ובתריסיריון) ,
הערה קטטנה : יש לי מדי פעם כאבים נוראים וחזקים בבטן השמאלית ממש מול הטבור במיוחד במאמץ או בנשימה עמוקה ( לא תמיד ) ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסה בכליה
ד''ר נחום זילבר26/02/2008אם מתקבלת תשובה של מסה בכליה הדורשת בירור אזי הכוונה ברורה. תן לרופא ששלח אותך לבדיקה להמשיך את הבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הפיןיניב22/02/2008
שלום,
אני נער בן 17 וברצוני לדעת אם מצבי נורמאלי למרות שאולי יקשה עלייך לענות לי לחלק מהשאלה:
מגיל קטן מאוד אני לוקח ריטלין במימון מתגבר עם השנים (היום כבר קונצרטה) והיום אורך הפין שלי מגיע לגודל בזקפה כ 12 וחצי ס"מ, גודל יחסית קטן מהממוצע. יש לציין עם זאת כשהוא במצב רפוי הוא לרוב בגודל שכמעט לא רואים 3 עד 5 ס"מ. לא ידוע לי על שום מחלה מלבד העובדה שאני לוקח כדור מידי יום שייתכן פוגע בגדילה, אני מפחד שזאת אולי הסיבה, כי אני לא יכול להפסיק את הטיפול בריטלין עד סוף לימודיי בתיכון ואז אולי יהיה מאוחר לשארית שנות הגדילה שנשארו לי. מה דעתך? והאם הגדלים שהצגתי נורמאלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יניב
ד''ר נחום זילבר26/02/2008המשך לקחת ריטלין. אין בינו לבין מערכת השתן או גודל הפין כל קשר. הגודל-סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה שעוברת מעצמה?יניב22/02/2008
שלום רב ד"ר.
לפני כ-חודש וחצי התחילו אצלי סימפטומים של המחלה "זיבה" אך לא נבדקתי לוידוי המחלה.
הייתה לי הפרשה אפורה קבועה, היה לי כאב במתן שתן, וכאב לי באיבר המין רבות. כל אלו נמשכו כשבוע וחצי. כעבורם נעלמו כל סימפטומים בבת אחת כאילו לא היו.
האם אלו באמת סימפטומים למחלה והאם באמת היא מסוגלת לעבור כך בלי שום טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יניב
ד''ר נחום זילבר26/02/2008כנראה שזה לא הייתה זיבה-גונוראה אלא קרוב לוודאי דלקת ויראלית בדרכי השתן התחתונים שחלפה מאליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקצולרון21/02/2008
אובחן אצלי וריקוצל בדרגה 4 והופניתי על ידי הרופא לביצוע 2 בדיקות זרע ..הבדיקות יצאו תקינות כולם למעט שבבדיקה השניה קיבלתי מורפולוגיה -3% תאים תקינים.. ש- 14% ומעלה נחשב תקין..(בבדיקה הראשונה היו לי 14%) ..רציתי לדעת מה זה אומר ? ומה אני צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון
ד''ר נחום זילבר26/02/2008זה אומר שהוריקוצלה הנו בדרגה גבוה דהיינו הרבה דם זורם בו והוא גורם לנזק באיכות הזרע.
מה שציינת הוא אחד הפגמים בזרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח וריקוצלה או הפריהאמיר20/02/2008
שלום ד"ר
אני ואשתי (גילאים 36 ו-35) מעוניינים להכנס להריון כמה שיותר מהר, 2 בדיקות הזרע לא היו תקינות וב US נמצא כי יש לי וריקוצלה בינוני מצד שמאל עם היפוך זרימה בוולסלבה (ראה פרטים למטה).
השאלה היא: בהנחה שאנחנו (לא צעירים) רוצים להכנס להריון כמה שיותר מהר, מה עדיף:
1. הפריה חוץ גופית ללא ניתוח (אשמח גם לתאומים?), מה ההשלכות בהנתן איכות זרע נמוכה ?
2. ניתוח וריקוצלה ללא הפריה + תקופת המתנה (כמה ? ) + כניסה להריון בדרך קונבנצונלית
3. ניתוח וריקוצלה + הפריה + תקופת המתנה (כמה ? )
4. שיטות אלטרנטיביות לניתוח וריקוצלה, מה הן ? האים הם מתאימות במקרה זה ?
בנוסף רצינו לדעת מי הם המומחים מס'1 בארץ בתחום הזה והאם יש ויטמינים או תוספי מזון אחרים המשפרים את איכות הזרע ?
תודה רבה
בדיקת זרע1:
Date: 15/1/2008
1. coagulum present : no
2. complete liquification: 30 min
3. odor: normal
4. color: normal
5.viscosity: normal
6. volume 2.5 ml
7. ph: 8.7
8. motile spermatozoa: 1hr (תאי זרע בודדים בתנועה)
4hr (תאי זרע בודדים בתנועה)
9. forward progression: 1hr I II
10.viable speratoza: 1 hr (חלקם חיים, חלקם מתים)
4 hr (חלקם חיים, חלקם מתים)
11. Sperm agglutination: no
12. sperm concentration: 0.8 mllion/ml
13. Morphology:
Normal form: 2%
Abnormal form: 98%
Tapered heads X Absent head
Microcephalus Double
Macrocephalus Immature form
Amorphous X Leucocytes
Round head RBC
14. Fructose mcgr/ml >1200 mcgr/ml
15. Zinic mcgr/ml 25-424 mcgr/ml
בדיקת זרע2:
Date: 29/1/2008
1. coagulum present : no
2. complete liquification: 30 min
3. odor: normal
4. color: normal
5.viscosity: normal
6. volume 2.0 ml
7. ph: 8.7
8. motile spermatozoa: 1hr 35%
4hr 20%
9. forward progression: 1hr I –III
4hr I –III
10.viable speratoza: 1 hr 65%
4 hr 60%
11. Sperm agglutination: no
12. sperm concentration: 2.0 mllion/ml
13. Morphology:
Normal form: 7%
Abnormal form: 93%
Tapered heads X Absent head
Microcephalus Double
Macrocephalus Immature form
Amorphous X Leucocytes
Round head RBC
14. Fructose mcgr/ml >1200 mcgr/ml
15. Zinic mcgr/ml 25-424 mcgr/ml
בדיקת דם:5/2/2008
Prolactin: 127 (תקין)
Lh: 5.8 (תקין)
FSH: 6.1 (תקין)
Testosterone total ichil: 3.96 ( נמוך אבל תקין)
Testosterone Biovalilable 1.37 (תקין)
בדיקת US אשכים:
אשך ימין גודל רגיל, בחלק עליון שתי ציסטות קטנות 0.5 ס"מ ו- 0.2 ס"מ.
אשך שמאל בגודל ובמרקם תקין.
אפידידימוס תקין
דופלר אשכים: וריקוצלה בינוני מצד שמאל עם היפוך זרימה בוולסלבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיר
ד''ר נחום זילבר26/02/2008לדעתי,רצוי לבצע דבר ראשון ניתוח וריקוצלה לאחר מכן, המתנה של מספר חודשים להריון קונבציונלי.
במידה ואין הריוןם אזי, הפריה חוץ גופית עם השבחת הזרע.
לא ידוע לי על מומחים מס' 1 או ויטמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייצור זרע ואיכותוקספר20/02/2008
שלום רב!
אני ואשתי מנסים מזה 9 חודשים להיכנס להריון ויש לי כמה שאלות שמטרידות אותי
1.אם קיימנו יחסים לאחר התנזרות של שבוע האם הזרע איכותי עדיין או שהוא לא שווה כלום
2.תוך כמה זמן הזרע מתחדש לרמה מספקת על מנת להפרות זאת אומרת אם קיימתי יחסים היום בלילה האם מחר בבוקר הזרע יהיה איכותי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קספר
ד''ר נחום זילבר20/02/2008התנזרות של 3 ימים מספקת (זו גם ההוראה בביצוע בדיקת זרע). הזרע הוא איכותי כל הזמן. השאלה היא האם בת הזוג מבייצת באותו הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי השאלה השנייה
קספר20/02/2008ומה לגבי השאלה השנייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפת בוריד באיבר המין.אנונימי19/02/2008
שלום רב, אני סובל מדליפה בוריד בגורמת לראש הפין שלי במצב של זקפה להשאר רך מאוד, הוא לא מתמלא כמעט בדם וזה אף גורם לי לזקפות חלשות, אני מעוניין למצוא מנתח בארץ שעושה ניתוחים לטיפול ב venous leak, הבנתי שצריך אדם שמתמחה בinterventional radiology
ורציתי לדעת אם בארץ יש אדם שעוסק בתחום הזה?
בתודה מראש, אנונימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
ד''ר נחום זילבר20/02/2008יתכן והאבחנה שלך נכונה. עדיין צריך לבדוק זאת. אין מנתח/רדיולוג שעושה ניתוחים/טיפולים מהסוג שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לפניתי ..אי נוחות בפליטהדור19/02/2008
ראשית תודה על המענה המהיר
אודה התיחסותך לנטילת : פרמיקסון ?
אנטביוטיקה AZNIL .?
או תכשיר שרכשתי כבר... SAW PLMETO - מינון גבוה של דקל ננסי /ליקון /אבץ
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דור
ד''ר נחום זילבר20/02/2008התכשירים מיועדים להקלת הפרעות במתן השתן הנובעות מהגדלת הערמונית. המשך לקחת אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיער מהפיןאבינועם19/02/2008
בעבר הומלץ לי לעשות אפילציה להורדת השיער מהפין ורציתי לברר האם לדעתך זהו הטיפול הנכון ואם כן אז היכן ניתן לעשות את הטיפול הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבינועם
ד''ר נחום זילבר20/02/2008כן. לא ידוע לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבדיקה של בלוטת הערמונית נאמר לי כיטל18/02/2008
הבלוטה אינה עגולה ומחוספסת. האם זה אמור להדאיג אותי עד לפעם הבאה שהתבקשתי להגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ד''ר נחום זילבר18/02/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה מולדת?ג'ונתן18/02/2008
שלום רב ד"ר.אני בחור בשנות ה-20,ייתכן ואני סובל מאיפוצנציה מולדת?האם קיימת כזאת?
מגיל צעיר אני מאונן אך לא "בשיטה הרגילה" אלא ע"י החזקת האיבר ושיפשופו על הירך.
האיבר גדל מאוד באקט אך איני יודע אם הוא נחשב "קשה".על כל פנים צורתו כבננה כאשר הכיפה גדולה מאוד והחלק עבה יותר מהחלק הקרוב לעצם.בנוסף לאחר שהאיבר מתמלא בדם אני כאילו מפעיל שריר ויכול להזיזו מעט אך לאחר זמן קצר מאוד הוא נחלש,רק אם אני מחזיק אותו הוא נשאר בגודל הנכון...אם אני מנסה ליישר אותו זה כואב מעט וכאילו שישנם גידים בחלקו התחתון
ייתכן וצורת האוננות מגיל צעיר גרמה לנזק?בלתי הפיך?או שאכן מדובר באימפו' מולדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ונתן
ד''ר נחום זילבר18/02/2008אין אימפוטנציה מולדת.
יתכן, שבזמן האוננות גרמת נזק לפין ואז נוצרה עקמת-בננה וכו'.
בכל אופן, יש לך זקפה ואז אין לך אימפוטנציה.
אם בעתיד בעת קיום יחסי מין יהיו כאבים יהיה עליך לטפל בכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
גונתן20/02/2008תודה רבה על תגובתך.ראשית לא הבנתי אם לא קיימת בכלל בעולם הרפואה תופעה של אימפוטנציה מולדת?או שלפי הנתונים שתיארתי לך אתה מעריך כי אין זה כך במקרה שלי?ב'.מתנצל על "הניג'וז" אבל רק להבהרה צורת הפין בשעת האוננות כבננה אך כלפי מטה.ובמידה ואני מפסיק לכמה רגעים נחלש לגמרי..יש לי וריד עבה מאוד באיבר ,ייתכן שישנה בעיה איתו?יתכן וישנה דליפה?מכוון שמעולם לא הייתה לי "זקפה" כפי שצריכה להיות..
אודה לתגובתך לגבי אילו בדיקות צריך לבצע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ונתן
ד''ר נחום זילבר20/02/2008אין אין-אונות מלידה. הבדיקה שתועיל לך NPT-RIGISCAN
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות סונר כליותדליה18/02/2008
כליה ימנית תקינה
כליה שמאלית - גודל 11.5 ס"מ, צורה ומבנה תקינים.
בקוטב תחתון מודגם גוש היפראקוגני בגודל 5 ס"מ - מתאים לאנגיומיוליפומה.
אין אדות לאבנים או סימני הידרונפרוזיס בכליה.
אודה על הסבר לממצא. קצת בלחץ.
תודה
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליה
ד''ר נחום זילבר18/02/2008זה ממצא של גידול שפיר בכליה. לא צריך לנתח. יש להיות במעקב באמצעות סונר כל חצי שנה - שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעקבות מציאת חיידק בזרעארז17/02/2008
אני בן 27 נשוי, מצאו אצלי בזרע את חיידק Ureapl. urealyticum ואני מטופל עם דוקסילין 100, האורולוג אמר לי לא לקיים יחסי מין עם אישתי שבועיים ואחרי שבועיים לקיים רק עם קונדום ורק לאחר אימות שהחיידק לא נימצא אצלי וגם אצלה אפשר ללא קונדום. השאלה אם בשבועיים הראשונים של הטיפול מותר לי בכלל להוציא זרע ? (לאו דווקא ביחסי מין)
ואם לא? אז למה אסור להוציא זרע בזמן לקיחת האנטיביוטיקה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארז
ד''ר נחום זילבר18/02/2008הכוונה היא לא לקיים מגע מיני.
לפלוט זרע רצוי יחד עם החיידקים שבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת הרחם לגבר?זקוק לתשובה17/02/2008
שלום,
לאחרונה קיימתי יחסי מין מוגנים עם אישה.
אולם לאחר מספר ימים התברר שיש לה דלקת ברחם.
רציתי לדעת מה הסבירות להדיבק
והכיצד זה יכול להשפיע על הגבר..?
כמו כן ראוי לציין שאני מחכה לתור לאורולוג
תודה
זקוק לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר נחום זילבר18/02/2008אין קשר בין דלקת רחם למצב לא תקין אצל הגבר. אין כל השפעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)