מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פין שקוע לבן 10 חודשיםקרן11/02/2008
בני בן 10 חודשים. כנראה שלאחר הברית חלה הידבקות של העטרה לעור. בהמלצת אורולוג הצלחתי להפריד חלק מההידבקות אך לא את הכל.
עכשיו הוא שלח אותנו להפריד את ההידבקות הזו ע"י חיתוך בהרדמה מקומית או מלאה.
רציתי לשאול מהם השיקולים לשתי סוגי ההרדמות ומה הם הסיכונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ד''ר נחום זילבר12/02/2008בגיל 10 חודשים- לניתוח קצר רצוי הרדמה מלאה המתאימה לגילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא נענתה-גירוי בשתןליאה11/02/2008
שלום רב, מזה מספר חודשים (!) אני סובלת מגירוי בשתן. הגירוי מתגבר לאחר מתן שתן (תחושה כאילו נותרות טיפות) ונרגע מעט לאחר זמן מסויים. עשיתי כבר מספר בדיקות שתן שכולן יצאו תקינות (תרבית שלילית) וגם אולטרא סאונד שייצא תקין. אין לי בעיית התאפקות בכלל וגם תדירות התלת שתן נורמאלית. רופא אורווג נתן לי טבעקוטן למריחה בפתח השופכה אך ללא הקלה משמעותית. מה ניתן לעשות? האם אני צריכה לבצע עוד בדיקות? ממה נובע הגירוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאה
ד''ר נחום זילבר12/02/2008לפי הבנתי במילה גירוי כוונתך להפרעה במתן השתן. האם אורולוג ראה אותך? יתכן ויש צורך בבדיקת אורודינמיקה ולאחריה בדיקת ציסטוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באשכיםפיטר11/02/2008
ד"ר שלום רב!
במשך תקופה של שנה מופיעים אצלי כאבים באשכים (לא חזקים בכלל) בתדירות של פעם-פעמיים בחודש החלטתי ללכת לאורלוג לבדיקה והוא קבע לפי בדיקת מישוש שיש לי ווריקולציה וציסטת קטנה (שלפוכית שתן) ושלח אותי לבדיקת אולטרסאונד ואמר שבמקרה והאולטרסאונד יהיה תקין אני לא צריך לעשות דבר בנידון עוד הוא אמר כי זה יכול לגרום לבעיות בפוריות למרות שאני הכנסתי טעות בחורה פעמיים להירון ועשינו הפלה יזומה פעם אחד ופעם שניה הפלה טבעית ולשאלה שלי
האם יכול להיות שהייתה לה הפלה טבעית בגלל הבעיות שלי??
האם אתה מסכים אם דעתו של האורולג שאני לא צריך לעשות כלום בנידון??
האם כדאי לי לשקול ניתוח בכלל??
האם זה יכול לגרום לבעיות בעתיד ועד כמה ומה הסבירות שיגרום לי לבעיות??
אני כיום נשוי האם יש לי סיכוי יותר גבוה להכניס בחורה להריון כיום מאשר בתקופה יותר מאוחרת?
תודה רבה רבה מראש!!
פיטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטר
ד''ר נחום זילבר12/02/2008אם יש וריקוצלה שאינו גורם לכאבים ובחורה נכנסה להריון פעמיים ממך אז אין בעית פוריות ואין צורך לנתח. כמובן אין שום קשר להפלה.
מהי תשובת ה US? לפי זה ננסה לענות לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות באשכיםרון11/02/2008
היי דר',
בהמשך לאבחנה שלך על המטוספרמיה, החלטתי לבצע אולטראסאונד לאשכים ובדיקות ההמצא מעלות:
בדיקת עלקולוגרפיה (סונר) של אשכים :
הודגמו שני אשכים תקינים בגודל ובמבנה, מירקם אחיד, אין עדות לממצאים מוקדיים, אין לראות נוזל בשק האשכים.
ציסטה באפידרמיס משמאל עד 5 ממ. וריקוצ'לה עדינה משמאל.
ציסטות באפידרמיס מימין עד 13.5 ממ.
אשמח לקבל עצה, דרכי טיפול וכיוב.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון
ד''ר נחום זילבר12/02/2008לפי US יש לך ציסטה אפידידימלית דו צדדית אם אין כאבים אין צורך בכל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיבה לחשש בכיוון הפוריות?
רון12/02/2008יש צורך לעשות בדיקת זרע? והאם בכלל יש צורך להמנע מפעילות כלשהי ע"מ לא להחמיר עם המצב?
שוב תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ד''ר נחום זילבר15/02/2008בד"כ אין לחשוש לבעית פוריות ואין צורך לעשות בדיקת זרע. התנהג כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע לגבי ניתוחמיה10/02/2008
אני סטודנטית לסיעוד וברצוני לקבל מידע
לגבי ניתוח שנקרא enucleation of renal tv-open
חפשתי וחיפשתי מידע ולא מצאתי אולי תוכלו לעזור לי
אודה לכם מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה
ד''ר נחום זילבר10/02/2008יתכן והכוונה לניתוח בו מתבצעת לאחר פתיחת הבטן חשיפת איזור הכליה. האיזור שנחשד כגידול נכרת ונישלח לבדיקה מידית בפתולוגיה ולאחר קבלת התשובה מחליטים על המשך הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בקע מפשעתישי10/02/2008
לפני מספר ימים חשתי בגוש קצת מעל איבר המין בצד שמאל
כמו בלוטה כזו שיוצאת החוצה
מדי פעם יש לי קצת כאבים מאותו אזור
האם מדובר בבקע?
מהו הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד''ר נחום זילבר10/02/2008לא נראה לי שמדובר בבקע. עליך להיבדק ע"י רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוספדייסדיקלה10/02/2008
שלום!
הילד שלי נולד עם היפוספדייס בינוני. הניתוח היה אמור להתקיים בגיל שנה אך הוא נדחה ל 1 ו4 חודשים האם זה נחשב גיל מאוחר מדיי?
לאחר הניתוח, האם האיבר המין שלו ייראה נורמלי ויתפקד בצורה רגילה כמו אצל כולם?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין
ד''ר נחום זילבר10/02/2008זה בסדר מבחינת דחית ניתוח בארבע חודשים. לגבי התוצאות הם יתבררו לאחר הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בויאגרה לצורך כניסה להריוןשימרית10/02/2008
שלום,
בפעמיים האחרונות שבעלי ואני מנסים לקיים יחסי מין לבעלי יש זיקפה חזקה בהתחלה ואחרי מספר דוקות היא יורדת ולכן הוא איננו מצליח לגמור.
אנחנו מנסים להיכנס להריון מזה כ5 חודשיים .
שאלתי היא אם בעלי יכול לקחת כדורי ויאגרה בנסיונותינו להיכנס להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימרית
ד''ר נחום זילבר10/02/2008כן. ניתן להשתמש. אינו מזיק לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה לאחר ביצוע ריסוק אבן בשופכהיעקב10/02/2008
ד"ר שלום
אני בן 50 ב 4/2 בוצע לי ריסוק אבן קשה 6 מ"מ מאמצע השופכה ע"י אורטרוסקופיה בהרדמה מלאה ( כ1.5 שעה )
פירורים נשלפו בעזרת מלקחיים לשלפוחית.הוכנס סטנט שאמור לצאת בסוף השבוע
שוחררתי למחרת היום ושאלתי היא כמה זמן אני עוד ישתין דם ? אומנם פחות מהימים הראשונים אבל עדיין יש ..ושאלה שניה האם תחושה של כאב עמום בכליה הימנית נורמלי? ועד מתי ?
תודה מראש על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעקב
ד''ר נחום זילבר10/02/2008כפי הנראה התכוונת לריסוק אבן בשופכן. זהו מהלך ידוע לאחר פעולה שכזו קצת דם בשתן וקצת כאבים. זה נמשך מספר ימים ויחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת?יוסי09/02/2008
שלום דוקטור נחום!
אני בן 18 וחצי ויש לי בעיה חמורה בזקפה.
כלומר, הפין קשה כמו שצריך, אבל קצת אחרי שק האשכים הוא "נשבר" לכיוון מטה ככה שהוא מתקשה אבל לכיוון מטה במקום למעלה.
אני חושב שזה נגרם מזה ששנים הייתי מאונן בשכיבה על הבטן על ידי חיכוך האיבר במיטה בלי לתת לו לעמוד כלפי מעלה.
זה מאד מאד מפריע לי ואני גורם לי לא להכנס למיטה עם בחורות.
יש לך מושג בערך במה מדובר? עקמת? אשמח לתשובה כי זה ממש מפריע לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר נחום זילבר12/02/2008לפי תאורך אתה סובל מעקמת הפין יתכן, שזה הופיע בעקבות פעילות "אגרסיבית" שלך במרוצת השנים הללו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
יוסי12/02/2008מה עושים במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ד''ר נחום זילבר15/02/2008כשתקיים מגע מיני בעתיד ואתה או בת הזוג תחושו בכאב הקשור לעקמת תצטרך לעבור ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין רכיבה באופניים ותיפקוד מיניצבי09/02/2008
שלום. אני בן 58 . כבר יותר מ-10 שנים אני רוכב באופניים כמה פעמים בשבוע במשך חצי שעה - שעה. בשנתיים אחרונות אני סובל מבעייות זיקפה. אבר מין לא עומד כמו שצריך. נוסף לזה יש לי ערמונית מוגדלת ואני מקבל כדורים. האים בעיות האלה קשורות לרכיבה באופניים.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבי
ד''ר נחום זילבר10/02/2008בין ערמונית מוגדלת והתרופות הקשורות אליה לבין אופנים אין קשר.
ירידה בתיפקוד המיני בעיקר בקטע של החזקת הזיקפה יש קשר לרכיבה על אופניים.
הלחץ על העצבים באיזור הפירינאום (קדמת הישבן) שנגרם בזמן ישיבתך על האופניים במשך זמן רב גורם לנזק עיצבי ווסקולרי הבא לידי ביטוי בשינויי זקפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת בפיןחסוי08/02/2008
שלום
אני בן 19 וחצי ויש לי בעייה שמציקה
יש לי עקמת בפין.. האיבר מין נוטה למטה בצורה קיצונית (העקמת מתחילה מבסיס האיבר)
שק האשכים מפוצל לשני חלקים ככה שכל אשך נמצא בצד ואשך ימין קטן מהשמאלי ...עשיתי בדיקות אולטרא-סאונד של האשכים והכל היה תקין.
עשיתי גם בדיקת זרע והרופא אמר לי שגם מבחינת פוריות הכל בסדר
אבל הבעייה היא איך פותרים את הבעייה של העקמת.. יש לציין כמה אבחנות:
**ידוע על Meningomyelocelle שאובחנה לפני שנה
**נולד עם Imperforated Anus And Scrotuim
**observation-patient under observation
**deviation of penis due fibrosis of skin
**meningomyelocelle
**pmperforated anus
**small testes
**tethered cord syndrome
**meningo cystocelle S/P L5 laminectomy
**scrotum bifida
**S/P colostomy
**S/P imperforae anus
אני רוצה להבין מה קשור למה.. כפי שהבנתי מהרופא שהייתי אצלו כי זה קשור למינינגוצלה.. והוא אמר שאסור לנתח בבסיס האיבר (בין שק האשכים)
אני רוצה חוות דעת לפחות האם יש מצב לפתור בעייה זו.. ואני רוצה להדגיש שהאיבר ממש נוטה למטה בזמן זקפה.. כמו כן הרופא רשם שהעקמת נוצרה עקב מתח עור שנראה לי שזה לא בדיוק העניין
אני מקווה לתשובה חיובית
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר נחום זילבר12/02/2008כמו שציינת יש לך כמה בעיות רמיניות במערכת העצבים התחתונה ובמערכת המין החיצונית. גם לדעתי לא רצוי לנתח בשלב זה כאשר יש צלקת באזור שמתחיל את כיפוף העקמת.
יתכן, וכירורג פלסטי צריך לראותך יחד עם האורולוג ולטפל בפין ובשק האשכים יחדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
חסוי23/02/2008איך אפשר לגשר ביניהם.. והאם נתקלת בעבר במצב כזה או דומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
ד''ר נחום זילבר26/02/2008לא ניתקלתי במצב כזה פרט לפציעה מלחמתית ואז בוצע תיקון יפה של האזור.
הנח לכירורג פלסטיקאי לבצע את מלאכתו והוא יעשה זאת היטב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת בפין
חסוי01/04/2008שלום ד"ר,
אני רק רוצה לציין שהצלקות הם מימי הלידה.
חוץ מזה נגמר עכשיו הרבעון ואני רוצה שתפנה אותי בכדי לטפל בבעייה זו.. ללכת לכירורג פלסטי?.. אורולוג?.. מה אתה מציע.
יש לציין שנותחתי לפני שנה בבי"ח איכילוב אצל פרופסור קונסטנטיני... האם אתה מציע שאלך למעקב בבי"ח איכילוב וכך גם הפרופסור יעקוב אחרי כל המהלך ?!!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
ד''ר נחום זילבר01/04/2008ברור שהמומים והצלקות הם מהלידה. כמו שציינתי בעבר רתוי שהרופאים המטפלים האורולוג והכירורג הפלסטי יעקבו אחריך ויחליטו על הטיפול במשותף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לדר' זילברלריסה08/02/2008
שלום דר' זילבר!
שלחתי לך את השאלה שלי ופתאום אני לא רואה אותה על הד באינטרנט, אז אני חוזרת לשאלה שלי. אם אותו בן אדם שסיפרתי לך עליו עבר בזמן הניתוח אפנדיצית את שיתוק מעיים עדיין אתה חושב ששיטה לפורוסקופית
לכריתת כיליה היא טובה בשבילו?
תודה לריסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לריסה
ד''ר נחום זילבר10/02/2008כן.
לפרסקופיה מתאימה לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחי אורולוגיהלריסה08/02/2008
ידיד שלנו עבר ניתוח בבית חולים "מאיר" של הורדת גידול מהכליה. בזמן הניתוח הורידו גם את חלק של אותה כליה איפה היה גידול. הגידול הוא לא סרטני. חודשיים אחרי הניתוח המקום לא מתרפה ואז הוא עבר בדיקת . C.T ובבדיקה התברר שכליה הזאת לא מתפקדת והאיש צריך עוד פעם לעבור ניתוח באותו מקום בשביל להוריד את הכליה. השאלה שלי האם אפשר להוריד את הכליה בלי ניתוח, בגלל שהידיד שלנו בשנתיים האחרונות(בן 64) עבר ניתןח לב וגם אפנדיצית והורדת גידול מהכליה, הדבקה לחיידק בזמן הניתוח לב, עברו עליו הרבה צרות, אז אולי עם הרפואה המתקדמת יש אפשרות לעזור לו בלי ניתןח ואז אם כן אז למי לפנות?
תודה לריסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לריסה
ד''ר נחום זילבר08/02/2008אם הכליה לא מתפקדת ולדעתכם לא רצוי לעבור ניתוח בגישה הרגילה יש אולו מקום לבצע את כריתת הכיליה בגישה לפרסקופית שהיא קלה יותר למנותח מבחינת המחלות האחרות מהם הוא סובל.
שאלי על כך את הרופאים בבית החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר תאונת דרכים בעיה בתיפקוד המינייוסף08/02/2008
עברתי תאונת דרכים וניפגעתי קשה ברגליים ובגב בעיקר באגן ובפרק ירך נותחתי והחליפו את הפרק ירך למלכותי וניפגעתי גם בכול האיזור של האבר מין וההשכים והיה לי שטפי דם מרובים ונפיכות של ההשכים לאחר כשנה של שיקום הרגשתי שיש לי בעיה של זיקפה ניבדקתי והמליצו לי על כדורי ויאגרה לקחתי מספר פעמים ולא היה לי שיפור יש לי מין הרגשה שהאבר מין כאילו רדום לאחרונה המליץ לי הרופא על זריקות לתוך האבר מין ויש לי שיפור הבעיה שזה גורם לי לתסביכים עם עצמי בכול פעם שאני צריך להזריק ואני מרגיש לא טוב עם זה רציתי בבקשה לדעת עם יש עוד מה שהוא להציע מבחינה טיפולית וגם אולי טיפול נפשי שמתלווה לטיפול .רציתי לשאול גם האם יש לי סוג .של נכות מבחינת תפקודית או רפואית כאשר אני המשיך להזריק לעצמי כול החיים אודה לך מאוד באם תשיב לתשובתי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול הזריקתי לבעייה בתפקוד המיני
ד''ר נחום זילבר08/02/2008יוסף,
צר לי על הסבל שאתה מתאר אותו שהופיע אצלך לאחר תאונת הדרכים.
מבחינת התפקוד המיני הטיפול הזריקתי הוא היעיל ביותר. אינך צריך "להרגיש לא טוב" עם הקטע של ההזרקה לפין. ברגע שלומדים להזריק היטב והרופא המומחה מראה לך איך לעשות זאת, ובנוסף לכך מתאים את המינון המתאים זוהי הדרך הטובה ביותר להינות מיחסי מין במצבך הנוכחי.
אינך צריך לחפש פתרונות אחרים, שאגב אינם קיימים (פרט לכך אם אתה חושב לעשות ניתוח השתלת תותב). יש אנשים שמזריקים לעצמם כ- 20 שנה באופן קבוע והם נהנים מיחסי מין עשירים ומספקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)