מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בבסיס האברשלמה20/12/2007
לפני הרבה שנים, נבהלתי כתוצאה מפיצוץ , והאבר התכווץ ונכנס לתוך הגוף עם כאבים.
כיום בזמן הליכה , ריצה , גם כשאני מתעצבן זה קורה , יש לי כאבים בבסיס של האבר עם נפיחות מסוימת.
לחיצה על הנפיחות גורם לכאב לחלוף אבל שוב בצעד הבא התופעה חוזרת על עצמה.
בעבר עשיתי בדיקות של שבר ואמרו שאין לי שבר.
אני סובל מזה מאוד , למי לפנות ומי יכול לעזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלמה
ד''ר נחום זילבר22/12/2007פנה לאורולוג במסגרת קופת חולים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלמה25/12/2007האם אפשר לדעת מה הכיוון של הבעיה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה התשובה
שלמה02/01/2008מלבד ללכת לרופא של קופ"ח שזה כבר נעשה ,
האם אפשר לתת כיוון יותר מקצועי להתמחות מסוימת או מה הכיוון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלמה
ד''ר נחום זילבר04/01/2008שאלתך הקודמת הייתה למי לפנות ועל כך קבלת תשובה.
הכיוון האורולוגי שיעשו בדיקה גופנית ואם יש צורך יפנו אותך לבדיקת US דופלר של הפין וכל זאת כדי לשלול בעיה בכלי הדם באזור זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
שלמה06/01/2008תודה על התשובה המהירה,
לבעיה בכלי הדם שיכולה להיות , יש טיפול שיכול לעזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשלמה
ד''ר נחום זילבר06/01/2008אני מקווה שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, יש לי בעיה.דני20/12/2007
שלום
הבעיה שלי היא שיש לי מן קילוף על איבר המין..
קילופים מגרדים.
כשאני מקיים יחסי מין אז איבר המין שורף
מה דעתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד''ר נחום זילבר22/12/2007פנה לרופא עור בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גב ושתן?הילה20/12/2007
האם קיים קשר בין כאבי גב לבין אי מתן שתן עד הסוף? שואלת בשם זכר בגיל 46.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ד''ר נחום זילבר22/12/2007יתכן קשר עקיף. ממליץ בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתה בגירוי מיני בפיןחיים20/12/2007
שלום רב,
אני בחור בן 29 ובתקופה האחרונה הגירוי המיני בכיפת הפין נהייה ממש נמוך,
וכמעט ואינו גורם לי הנאה מינית כבעבר.
העור שבכיפת הפין אינו חלקלק, אלא משונן וממה שהצלחתי לקרוא התופעה נקראת התקרנות.
באתרים שמדברים על זה, אומרים שזו תופעה שנגרמת בעקבות ברית המילה וכתוצאה מהעדר עורלה.
אותם אתרים מדווחים שהתופעה הפיכה, וממליצים על שחזור עורלה,
שאלתי היא כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו ללא מהלך שכזה ?
משחות מסוימות ?
בתודה מראש
הנימול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים הנימול
ד''ר נחום זילבר22/12/2007לפי דבריך השינויים הם בעיקר בעור, פנה לרופא עור ומין שיחליט אם יש צורך, בבדיקות, ביופסיות, מתן משחות כלשהן וכל דבר אחר שאותו רופא ימצא לנכון. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית רגיזה או דלקת?אלמוני20/12/2007
שלום!
אני בן 21 ותקופה ארוכה אני מרבה בפעמים של מתן השתן במשך היממה.
גם אם איני שותה הרבה, וגם כמה דקות לאחר שנתתי שתן, מיד מתחילה להיווצר מחדש
ההרגשה של הצורך במתן שתן נוסף.
איזה בדיקות כדאי שאעשה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
ד''ר נחום זילבר22/12/2007לפני שאייעץ לך על ביצוע בדיקות פנה לרופא המשפחה כדי שיבצע בירור נוירולוגי, הורמונלי ואורולוגי ראשוני. לאחר מכן, אם יהיה צורך בירור אורולוגי מקיף יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Jelking ומה שמסביב.אנונימי19/12/2007
ד"ר, שלום רב.
איבר מיני הוא באורך של כ12-13 ס"מ וכ11 ס"מ עובי.
בזמן האחרון קראתי הרבה באינרטנט אודות שיטת ה jelking להגדלת איבר המין, גודל איבר המין שלי מטריד אותי מאוד, אני ממש מרגיש רע בקשר לנושא , אני בן 18 ולא יודע מה לעשות, קראתי בפורומים בחו"ל שמאות אלפי אנשים הצליחו בעזרת השיטה (וישנן עדויות מתועדות וגם מצולמות) של אנשים שהצליחו להגדיל את איבר מינם בעזרת השיטה הזו, אשמח לדעת אם אתה מכיר את השיטה ואם שווה לי לנסות אותה?
בנוסף, אני הייתי רוצה להגיע לבדיקה אצלך, איך אוכל ליצור עימך קשר? תודה מראש, אנונימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
ד''ר נחום זילבר20/12/2007לא מכיר מכשירים מסוג זה. לא מכיר טיפול כזה ואינני מאמין בו. במידה ויש בעיות בתפקוד המיני אתה יכול ליצור קשר עם המרפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלונתאילנית19/12/2007
האם כל אורולוג יכול לבצע בדיקת סונר דרכי השתן(אולסטראונד)?
יש לי תור בעוד מספר ימים, ועלי לבצע את הבדיקה ורציתי לדעת אם אני צריכה לפני לברר אם אותו רופא שאליו אני הולכת מבצע בדיקה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר נחום זילבר20/12/2007בדרך כלל טכנאי רנטגן מבצע בסדיקה US. אורולוגים בדרך כלל אינם מבצעים בדיקה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות במתן שתןעומר19/12/2007
אני בן 29, בריא בד"כ.
מזה כשנתיים התחלתי להטיל שתן מספר רב של פעמים ביום.
פניתי לאורולוג, זה הפנה אותי לבדיקות שונות של השתן (נראה לי שתרביות למיניהם), ואלה לא הציגו כל ממצא חריג.
מיומן השתנה שניהלתי עולה שאני מטיל שתן 13-14 פעמים ביממה, בכמויות של עד 200 cc , לרוב פחות מ-100.
האורולוג הפנה אותי לבדיקת אורודינמיקה, ואני חושש מאוד ממנה ומתוצאותיה.
רציתי לשאול מהם האפשרויות הסבירות לבעיה שלי, ומה דרכי הטיפול בהן.
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומר
ד''ר נחום זילבר19/12/2007לאחר שתבצע את בדיקת האורודינמיקה שאפשר יהיה לחשוב על המשך טיפול. יתכן, ובעתיד תופנה לנפרולוג להמשך בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וויאגרהלימור18/12/2007
שלום לך
האם וויאגרה עשוייה לעזור לבחור בן 39 שיש לו זיקפה בעת מגע מיני, אבל מאבד אותה אחרי זמן קצר? האם מגיעים לשפיכה? אני ואשתי רוצים להביא ילד לעולם, האם הזרע תקין באם לקחתי וויאגרה באותו הזמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויאגרה
ד''ר נחום זילבר19/12/2007כן. בנוסף לכך הויאגרה לידיעתך אינו פוגע בזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לימור19/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדות מלאים לוקוציטיםיוסף18/12/2007
שלום
לאחר עיסוי הערמונית על ידי האורולוג ובדיקת הנוזל שהופרש מהערמונית נמצא הממצא הבא(בהסתכלות במיקרוסקופ):"שדות מלאים בלאוקוציטים".תלונתי העיקרית -כאב פרינאלי.בבדיקת זרימת שתן-זרימה חלשה התרוקנות מלאה.אין ממצא חריג באולטרסאונד..מהם ההבחנות המבדילות?תודה
יוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסף
ד''ר נחום זילבר19/12/2007קרוב לוודאי שיש דלקת זיהומית באזור הערמונית וסביבותיה. המשך טיפול אורולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מעל לאיבר המיןדניאל18/12/2007
שלום
במהלך היומיים האחרונים אני סובל מכאבים מעל לאיבר המין
לא כאבים חזקים אבל הם שם - אם אני נוגע במקום אז מרגישים כאב
זה לא מפריע לתפקודי השתן והמין - אבל זה כאב קיים
אשמח לחוות דעתך מה עלי לעשות או במה מדובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד''ר נחום זילבר19/12/2007המתן. זה יחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בדרכי השתןאילנית18/12/2007
שלום,
בחצי השנה האחרונה יש לי כאבים בדרכי השתן - תחושה כמוכשיש דלקת בדרכי השתן. ברוב הפעמים בהם נשלחת דגימה לתרבית התוצאה מגיעה שלילית. הכאב יכול להימשך כמה שעות, ואז לחלוף. שמתי לב שכמעטתמיד הכאב מתחיל מיד לאחר (או תוך כדי) יציאה. האם ידוע על בעיה כלשהי שזהו סימפטום שלה? תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית
ד''ר נחום זילבר19/12/2007פני לרופא המשפחה שלאחר שיבצע בירור של דרכי השתן התחתונות והכל יהיה תקין, הוא יפנה אותך לרופא פרוקטולוג המטפל באזור מערכת העיכול התחתונה. יתכן ושם מקור הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מביכהיסמין18/12/2007
היי,
אז ככה אני אקצר מכיוון שזה פורום..יש לי חבר כחצי שנה והיחסים בינינו ברמה הכללית מעולים,אנחנו מבינים אחת את השני ומאוד פתוחים זו אל זה..
בתחילת הקשר כשהתחלנו לקיים יחסים עלתה בעיה של נפילת איבר המין אצל חבר שלי ולאחר הסתכלות כללית באתרי אינטרנט למיניהם הסקנו כי היה מדובר סה"כ בפחד שלו לספק אותי ועל כן זה קרה.
מאז עברו חודשים שבהם ידענו סקס מדהים..
אבל לפני כמה ימים נסענו לנופש ביחד וחשבתי שיהיה מושלם עד שהבעיה חזרה בתדירות של שלושה ימים ברצף,לא הצלחנו לקיים יחסים כל הסופ"ש, הבעיה הזו לא הרפתה מאיתנו.כל פעם שהוא חדר אליי ישר האבר מין נפל. אני לא מבינה למה, אנחנו צעירים בני 21 זה לא אמור לקרות.
אני מבינה שזה יכול לקרות פעם בכמה זמן אבל כשזה בא בתדירות כזו זה כבר מתחיל לערער את היחסים ויוצר אווירה לא נעימה.
ברצוני לציין שבמהלך החודשים האלה קרה פעמיים בערך שהיתה לו נפילה של האיבר אבל לא בתדירות כזו של כמה ימים ברצף..
מה זה יכול להיות?האם זו בעיה שמצריכה טיפול רציני או שזה דבר שכיח? אני רק מזכירה שאנחנו בני 21 האם זה נורמאלי?
תודה,שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ד''ר נחום זילבר19/12/2007שאלתך אינה מביכה ומוכרת בקרב הרבה זוגות צעירים. זוהי בעיה פסיכולוגית קלה. פנו לסקסולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אורודינמיקהאסף17/12/2007
שלום וסליחה על אורך השאלה.
אני בן 29 ותמיד הייתי הולך לשירותים הרבה (גם אם לא היה לי הרבה מה להשתין). לאחר כ- 20 שנים כאלה החלטתי לבדוק את הענין כי זה התחיל להציק לי, גם כי נהייה לי קצת קשה להשתין והזרם רוב הזמן מפוצל.
לאחר בדיקות שתן ודם שיצאו תקינות הפנה אותי לבדיקה אורודינמית.
לאחר הבדיקה (שהיתה סיוט בפני עצמו) האורולוג שעשה לי את הבדיקה אמר לי שיש לי איזושהי חסימה (לא הבנתי בדיוק), ושאני אשמח לדעת שיש טיפול תרופתי לענין, ושהאורולוג שלי ידע מה לעשות ומה לתת לי.
כשבגעתי לאורולוג שלי הוא אמר שעלי לעשות עוד בדיקה RETHROGRAGE URETHROCYSTOGRAPHY, שהבנתי שזה צילום של צינור השתן (שזו בדיקה גם כואבת), ושאם יתגלה שיש לי שם חסימה, אצטרך שם ניתוח. כמובן, שההבדל בין האבחנות (כדורים לתקופת מה, לבין עוד בדיקה ויתכן גם ניתוח) הורא הפתיעו אותי. כמו כן, מין הסתם, בדיקה נוספת זה דבר שאני לא מעונין לעשות.
הייתי שמח לדעת מה עלי לעשות.
צירפתי את תוצאות הבדיקה האורודינמית:
1) עקומת השתנה ראשונה בכמות קטנה ביותר, אך ללא שארית שתן.
2) נפח כיס שתן תקין (343 סמ"ק)
3) בזמן מילוי כיס השתן, אין עליית לחצים פתלוגית, ואין התכווצויות לא רצוניות.
4) לקראת נפח מלא יש עליית לחצים קלה עם תחושות URGE
5) אין דלף של שתן בזמן המילוי
6) כיס השתן יציב
7) הענות כיס השתן תקינה
8) במבחן P/F מפתח לחצים בינוניים עם עקומה שטוחה, STRAINING, ושארית שתן של
170 סמ"ק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסף
ד''ר נחום זילבר19/12/2007הבדיקה האורודינמית, לפי הנתונים שכתבת, הינה תקינה. יתכן וישנה הפרעה ביציאת השתן דרך השופכה. לכן, התבקשת לעשות בדיקה שתבהיר את מיקום החסימה בשופכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה אורהציסטוגרפית
אסף19/12/2007שלום ותודה על התגובה,
הבדיקה שאני אמור לעבור היא אורהציסטוגרפית (משהו עם הצבע). הייתי מעוניין לדעת כמה ביחס לבדיקה האורדינמית היא לא נעימה (דבילי ככל שזה ישמע, אבל אחרי האורדינמית אני ממש חי בחרדה לקראת הבדיקה הבאה). כמו כן, האם ישהם אילו סיכונים לפגיעה באון או בפוריות.
כמו כן, הייתי מעוניין לקבל מידע על הניתוח שאמור לבהיות במקרה שרואים איפה החסימה. האם הוא בהרדמה? האם ישכולה להיות השפעה על האון או הפוריות? יש צורך ללכת עם קטטר אחרי? אם כן כמה ימים? ואיפה כדי לעשות אותו?
אודה על תשובתך, כי הענין נורא מלחיץ אותי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסף
ד''ר נחום זילבר20/12/2007אכן זו הבדיקה שאתה צריך לעבור. הבדיקה מעט מציקה מאשר אורודינמיקה. לפי התשובה שתקבל מהבדיקה אפשר יהיה לדעת איזה טיפול או הרדמה תזדקק בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה אורהציסטוגרפית
אסף20/12/2007
האם ישנם סיכונים בבדיקה (פגיעה באון או בפוריות)?
היית מעוניין גם לדעת על הניתוח שאמור לבוא אחרי (בעיקר על סיכונים).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסף
ד''ר נחום זילבר22/12/2007כמו שכבר כתבתי, אין סיבוכים. כשיוחלט על ניתוח כלשהו שאל את שאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת בדיקה ציסטוגרפית
אסף31/12/2007שלום דוקטור,
הייתי אתמול בבדיקה הציסטוגרפית (פחות נוראית מהאורדינמית, אבל לא סימפטית בכלל).
לפי מה שהבנתי מהבודק לא מצאו לי כל חסימה.
לפני ההפנייה לבדיקה האורולוג שלי אמר לי שאם לא תמצא כל חסימה אזי אצטרך לעבור בדיקה עם מצלמה לתוך השופכה ושלפוחית השתן.
דבר ראשון (למרות שאני משאר שתאמר שעלי לחכות לפגישה עם הרופא) רק רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות את הבדיקה הזו עם הרדמה.
דבר שני, רציתי לדעת מה מחפשים בבדיקה כזו.
צירפתי גם את תוצאות הבדיקה:
שלפוחית השתן עם גבולות סדירים וחלקים בקיבולת רגילה.
לא הודגם רפלוקס לשופכנים לא בעת מילוי ולא בעת התרוקנות השלפוחית.
יש לציין שההשתנה מקוטעת ללא עדות להיצרות או דיברטיקל.
התרוקנות חלקית של השלפוחית עם שארית.
ד''ר נחום זילבר01/01/2008הבדיקה נעשית באילחוש מקומי.
מחפשים את מקור החשימה ומיקומה.
אכן, הרופא המטפל יעדכן אותך בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין מעוקםערן17/12/2007
שלום , אני בן 35
במצב זקפה הפין מעוקם קלות כלפי מטה (קמירות) . הדבר מקשה על חדירה בתנוחה המיסיונרית בעיקר , ולאחר החדירה מקשה על השארת הפין בוגינה . אין כאבים.
אוסיף שכאשר האשה למעלה ניתן לשמוע לעיתים רעש של "קנאק" מהפין . בנוסף לכך יש ירידה במשך הזקפה במהלך המשגל - האם יש קשר בין הדברים?
האם מדובר בעקמת ? מה מומלץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן
ד''ר נחום זילבר19/12/2007אם בזמן מגע מיני יש לך כאבים או לבת זוגך. פנה לרופא אורולוג כי הרקע לכך הוא עקמת או פגיעה אחרת לפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)