מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דקירה באשך שמאלשרון06/01/2008
בן 38. בריא בדר"כ. לא לוקח שום תרופות קבועות. ללא מחלות כלשהן.
עקב הפרעות שהיו במתן שתן +אי נוחות בבטן תחתונה (שתן מקוטע,קושי לתת שתן עד הסוף,תכיפות בהטלת שתן)- בוצעו בדיקות שתן כללית + תרבית -ללא ממצא כלשהו.
אולטרה סאונד-כליות וכיס השתן -תקין. בבדיקת אורולוג -ערמונית תקינה.אברי מין תקינים. ללא שארית שתן.
כל בדיקות הדם שנעשו כולל PSA וקריאטינין תקינות.
טיפול ע"י האורולוג- אורגנין למשך 10 ימים.(2 כדורים 3 פעמים ביום).
אחרי הטיפול המצב אכן השתפר -אך נותרה מעט תכיפות במתן השתן+ אי נוחות בבטן תחתונה.
לטענת האורולוג- כל הבדיקות תקינות. נבדקה שנית שארית שתן - תקין. ואם הכדור אמנם עזר-להמשיך לקחת אותו בטיפול של 3 חודשים -כדור אחד 3 פעמים ביום.
אחרי שבועיים נוספים של טיפול-רוב התסמינים עברו. מתן שתן בצורה טובה. ללא אי נוחות בבטן תחתונה.ללא תכיפות במתן השתן.
כיום עדיין מטופל באורגנין (לוקח אותו כבר כמעט כחודש).
לפני כשבוע לאחר אוננות בערב ושפיכת הזרע , החלו מין דקירות לסירוגין באשך שמאל (דקירות שבאות והולכות)- היו לסירוגין במשך הלילה. יש לציין שהדקירות עברו כבר למחרת.
שאלתי - מה יכולה להיות הסיבה לדקירות אלו (דווקא אחרי השפיכה), האם זה מצריך בדיקה כלשהי (הדקירות עברו כבר למחרת) - יש לציין שהאורולוג בדק לפני כחודש את האשכים והיו תקינים לפי בדיקתו ללא ממצא כלשהו.
האם יכול להיות קשר לטיפול האורגנין שאני לוקח?
יש לציין שמאז לפני שבוע, לא אוננתי שוב, כך שאיני יודע בינתיים אם התופעה חוזרת.
אשמח לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד''ר נחום זילבר06/01/2008האורגנין עוזר להפחתת מצב של נפיחות הערמונית ולכן, סייע לך בכל התקופה האחרונה. יתכן, שהיה שלב של דלקת קלה בדרכי שתן תחתונות שחלפה מאליה. הייתי ממליץ שתמשיך ליטול את האורגנין ותגביר את השתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי שתןמרי06/01/2008
שלום רב,
כבר הרבה זמן אני סובלת לגירודים וצריבות וכאבים בפתח של איזור דרכי השתן ובעור מסביב. בדקו לי כל המחלות מין האפשריות וזיהומים גניקולוגיים שונים, עברתי אינסוף פעמים בדיקות שתן וכל פעם תרבית יוצאת שלילית ואין לי שום זיהום. בדיקות שתן הראו רק שיש לי כמות מוגדלת של לקוטסיטים. בגלל טעות באבחון טופלתי רבות ע"י תרופות נגד פיטריות ואנטיביוטיקות שונות נגד זיהומי דרכי שתן, שום דבר לא עזר. אולי ידוע לך על משהו שאני יכולה לעשות עוד או בדיקה שניתן לעבור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני סובלת בדרכי השתן
קלי טליאס09/01/2008אני בחורה בת 50 כשאני נותנת שתן שורף לי מאוד
כל פעם שאני מבקרת אצל רופא נשים הוא נותן לי טיפול נגד פטריה
המון שנים אני מקבלת נירות ומישחה לא עוזר לי
הייתי אצל רופא אורולוג ועשיתי בדיקת שתן ואוטרסנד עדין מחכה לתשובות מה עלי
לעשות הצריבה הורגת אני כבר לא מסוגלת יותר בתודה מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרי
ד''ר נחום זילבר06/01/2008איני יכול לעזור לך במקרה זה במיוחד. פני לגניקולוג העוסק בבעיות זיהומים או לרופא עור המטפל במחלות מין. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויאגרהשמעון06/01/2008
אם נוטלים ויאגרה האם לאחר שפיכה עדיין התרופה משפיעה?(איבר המין עדיין ז"קוף")
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעון
ד''ר נחום זילבר06/01/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מהירהשמעון06/01/2008
אני בן 36 סובל משפיכה מהירה (בערך דקה לאחר החדירה) .
זה מפריע לבת הזוג שלי .האם ניתן לטפל בבעיה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעון
ד''ר נחום זילבר06/01/2008כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסטטיטיס ופוריות...שמואל נווה05/01/2008
תודה רבה ד"ר זילבר על תשובתך המהירה והמקצועית. בהמשך לשאלתי הייתי רוצה לשאול דבר נוסף: כאמור הנני אב ל-3 ילדים ומזה שנה וחצי אני ואשתי מנסים להרות בפעם הרביעית ללא הצלחה. בבירורי פריון שביצענו נמצא שאצל אשתי הכל תקין לחלוטין (יש לנו כבר 3 ילדים שהגיעו ללא בעיות כלל) ואילו אצלי לאחר אינספור בדיקות זרע השבחת זרע והזרעות נמצא כי ספירת הזרע תקינה לחלוטין, המורפולוגיה תקינה, תנועתיות תקינה אך נוזל הזרע צמיג מאוד ועל כן אנו מבצעים הזרעות. לאחרונה אנו מטופלים אצל פרופ' מומחה לפריון בעל שם באופן פרטי והוא ציין בפניי שמאז ומעולם נוזל הזרע אצלי הוא צמיג ואין מניעה להרות כמו קודם גם באופן טבעי. האם זה נכון? והאם בעיית הפרוסטטיטיס ממנה אני סובל יכולה לגרום לזה או להחמיר ולפגוע ביכולת שלי להפרות בעתיד? מה הסיכונים שאני צריך לקחת בחשבון? מכיוון שאשתי בת 36 אנו מעוניינים להרות כמה שיותר מהר ובהצלחה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמואל
ד''ר נחום זילבר06/01/2008אין מניעה להרות במצב של צמיגות נוזל הזרע כמו שהיה בעבר.
פרוסטטיטיס עלולה לפגוע בפריון וצריך לטפל בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשך שעולה למעלהנתיב04/01/2008
שלום רב
אני בחור בן 23 ובריא באופן כללי.
לעיתים, כאשר אני מקיים יחסי מין, כאשר בת זוגתי נמצאת מעלי ואני שוכב על הגב, האשך השמאלי שלי עולה מעט ונכנס פנימה, זאת אומרת הוא כבר לא נמצא בתוך שק האשכים. דבר זה גורם לי לכאב כאשר בת זוגתי מתקרבת אלי בעת המגע. (בתנוחה של עליה וירידה אז כואב לי שהיא יורדת).
באופן כללי אם אני מנסה אני יכול לעיתים להכניס את, האשך השמאלי בעיקר, פנימה. (לא תמיד זה אפשרי).
חשוב לציין שהתהליך לא מלווה בכאב, הכאב נובע רק כאשר מופעל לחץ פיזי על האשך, כאשר הוא בפנים, כמו שקורה לעיתים, בזמן קיום יחסים, כפי שצינתי.
אוסיף שלפני 9 שנים עברתי ניתוח בקע מפשעתי בצד שמאל (קילה) ואשך שמאל באופן קבוע יותר גבוה מאשך הימני.
אני מבקש לדעת:
1. האם זה נורמלי שאשך שמאל יותר גבוה? האם זה יכול להיות כתוצאה מהניתוח?
2. האם זה נורמלי שאני יכול להכניס את האשך פנימה? האם כל גבר יכול לעשות זאת?
3. בהנחה שהכאב שציינתי אינו מטריד במיוחד וקורה רק לעיתים מאוד נדירות, האם יש צורך בטיפול? (האם ישנן בעיות נוספות שיכולות להיות קשורות לתופעה הזו?).
שוב, ברצוני להדגיש שכאשר אני שוכב על הגב לאשך יש יותר נטיה להיכנס פנימה וכאשר אני עומד זה אף פעם לא קורה אלא אם כן אני יוזם את זה ואז זה מלווה בתחושת אי נוחות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתיב
ד''ר נחום זילבר06/01/2008בד"כ אחד האשכים יותר גבוהה. יתכן, שאצלך האשך יותר גבוהה משמאל עקב הניתוח שעברת באותו צד. אם זה גורם לכאבים פנה לאורולוג שיבדוק את האשכים ויחליט מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת הפיןגיל04/01/2008
אני בחור בן 21, עברתי ניתוך לעקמת הפין כשהייתי בן 16 אבל כיום הוא נראה במצב דומה לכשהיה לפני הניתוח
האמת היא שהבעיה היא גדולה מאוד כי הוא עקום למטה וזה מכאיב נורא לבחורה שלי
בנוסף לפעמים אני בקושי מרגיש אותו בזמן הסקס ויוצא מצב שבו הזיקפה יורדת כמה פעמים במהלך הסקס
הבוקר נפרדנו בגלל הצטברות הבעיות איתו- היא כבר לא רוצה לשכב איתי וזה מכעיס ופוגע
אני פוחד ללכת שוב לניתוח אולי הוא פגע ברגש שלי שם ויעמוד לי אפילו פחות ואולי הוא בכלל לא יעזור כמו בפעם הקודמת
אני מוכן לעשות הכל- באמת הכל
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
ד''ר נחום זילבר06/01/2008המצב אותו אתה מתאר מבחינה הקושי בתפקוד המיני יחייב כפי הנראה ניתוח נוסף. פנה למנתח שלך בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחד 2
גיל06/01/2008יש מצב שאחרי ניתוח נוסף ארגיש אפילו פחות או שאולי אפילו תהיה החמרה בזיקפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון בשתןאלה04/01/2008
עשיתי בדיקות דם ושתן ,
בתשובות רשום ש:
protein 100
leucocytes 25
lymphocytes 21.1
האם זה אומר שיש לי בעיה בכליות?
מה זה אומר בדיוק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה
ד''ר נחום זילבר06/01/2008הופעת חלבון בבדיקת שתן יכול להצביע על מספר דברים. אולם, לפי התוצאות בבדיקת השתן שלך של רמה נמוכה יחסית של חלבון ונוכחות מוגברת של כדוריות לבנות יש מקום לשער שזה נובע מדלקת של דרכי השתן התחתונות ולא בהכרח מבעיה כליתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלה וספירת זרעיצחק04/01/2008
שלום- בUS שעשיתי נמצא וריקוצלה משמאל (התרחבות עד 4 מ"מ עם היפוך זרימה),
בספירת זרע נמצא שיש בעיה בצמיגות (N) ובמורפולוגיה 6% תקינים (85% פתולוגיה ראש, 9% זנב)
שאר הערכים תקינים:
נפח 3מ"ל
PH- 8
ריכוז= 6^10*27
תנועה= 50%
סוג תנועה= 2.9
האם במקרה כזה אני זקוק לניתוח וריקוצלה? האם ניתוח כזה יפתור את הבעיה?
כחצי שנה אשתי ואני מנסים להכנס להריון ללא הצלחה (בעבר נכנסנו להריון לא רצוי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצחק
ד''ר נחום זילבר06/01/2008תשובת הזרע על פי מה שכתבת, נראית ברובה תקינה.
אבל, כשיש גם וריקוצלה קטן וגם הקטנת האשך באותו צד, יש לשקול ניתוח במידה ואשתך אינה נכנסת להריון והתפקוד ההורמונלי אצלה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשכים לסירוגין מזה זמן רב...שמואל נווה04/01/2008
בוקר טוב ד"ר,
אני לראשונה בפורום זה ושמח לדעת שיש מקום שאפשר להתייעץ עם רופא מומחה לגבי בעיות שכאלו. אני בן 39 נשוי ואב ל-3 ילדים. במקצועי אני נהג מונית עצמאי. לפני כשנה וחצי חשתי לראשונה בכאבים/התכווצויות בדרגה לא חריפה ואף נסבלת באזור האשכים. פניתי לראשונה לאורולוג מומחה מטעם קופ"ח לאומית שהפנה אותי לבדיקת הפרוססטה דרך פי הטבעת. תוצאות הבדיקה היו תקינות. לפני כחצי שנה שוב חזרו הכאבים ואז הופניתי לאולטראסאונד של שק האשכים שיצא תקין ושלל וריקוצלה. לפני כחודש הכאבים חזרו שוב והפעם הופניתי לתרבית שתן וזרע שתוצאותיהן היו זהות: חיידק מסוג קולי. טופלתי במשך 20 יום ב-2 כדורי אנטיביוטיקה ליום בוקר וערב מסוג אופלוקסצין. ברצוני לציין שמזה 15 שנה יש לי כ-3 ציסטות באזור האשכים שניכרות מאוד במימוש ידני והאורלוג ציין בפני שאינן מדאיגות כלל ואין ליחס להן חשיבות רק לעקוב אחריהן מדי פעם. מאז לפני חודש ועד היום הכאבים/התכווצויות מטרידים אותי אך לא באופן קבוע זוהי תחושה הולכת וחוזרת ורק בזמן ישיבה אני חש אותם ביתר שאת. במהלך עמידה או הליכה אין לי כאבים כלל. הייתי רוצה לשמוע את דעתך המקצועית בנושא אני מתחיל להיות מוטרד וזה גם מאוד מפריע לי. סליחה על אורך ההודעה, אשמח לקבל תשובות מפורטות. שבת שלום ומבורך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמואל
ד''ר נחום זילבר04/01/2008יתכן ומדובר בדלקת הערמונית ושלפוחיות הזרע. במקרים אלו הדלקת מגיבה בתחילה לאנטיביוטיקה אולם כעבור זמן היא מופיעה בשנית.
התלונות שלך של התכווצויות וכאבים המופיעים בישיבה ונעלמים בעמידה והליכה הם מאד אופייניים לפרוסטטיטיס. הקפד להיות במעקב אורולוגי ולקבל טיפול מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסטוסטרון נמוךאורי02/01/2008
אני בן 45 נשוי +4 .מזה ששה חודשים אני סובל מירידה משמעותית בתפקודי המיני.. פעמים רבות אני לא מצליח להגיע לזקפה.. עשיתי בדיקות והתברר שרמת הטסטסטורון נמוכה בבדיקה לפני כחודשיים 9.3 ובבדיקה לפני כמה ימים זה ירד ל-7.2 . שאר הבדיקות תקינות..מצבי הבריאותי הכללי הוא טוב. מדי פעם אני משתמש בכדורים על בסיס צמחים טבעיים להשגת זקפה.. מוזר הוא הדבר שלפעמים אני משיג זקפה ללא השימוש בתרופות הנ"ל.. יש לי זקפת בוקר. האם הבעייה היא בגלל הטסטסטורון הנמוך? האם טסטסטורון נמוך עשוי להעיד על בעיה בריאותית שאינה קשורה למערכת המין וכיצד היא מטופלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסטוסטרון נמוך וירידה בתפקוד המיני
ד''ר נחום זילבר04/01/2008אתה צודק בהשערתך. טסטוסטרון נמוך או שינויים אחרים במערכת ההורמונלית גורמים לפגיעה בתפקוד המיני יחד עם תופעות אחרות. הזקפה הנה תוצאה של שילוב בין גורמים עצביים ואסקןלריים (כלי דם) והורמונליים. לכן, יתכן שמדי פעם אתה משיג זקפה - אומנם לא חזקה - למרות הטסטוסטרון הנמוך כמו בשעות הבוקר.
רמת ההורמון הנמוכה אינה מצביעה על בעיה אחרת בגוף.
הטיפול המומלץ הנו שימוש במשחת אנדרוג'ל יום יומית והתוצאות טובות מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באשכים ובאיזור התחתון של הגוףטל02/01/2008
שלום
הסיפור שלי כבר נמשך שבוע ימים.
לפני כשבוע קמתי בבוקר וברגע שנעמדתי על רגליי חשתי בכאב עז באשך הימני.
לאחר מספר רגעים גיליתי שהכאב משפיע על רגלי הימנית והרגשתי כאב נורא בכל הרגל , לא יכלתי לזוז והרגשתי ממש משותק בעודי עומד.
לאחר מספר רגעים נוספים בעוד שאני מנסה לזוז הרגשתי כאב נוסף אך שונה, בגוף התחתון - ממש יכלתי להרגיש את הדופק בכל האיזור התחתון מהבטן ועד למטה אל האשכים.
לא יכלתי ללכת לצבא אז נשארתי באותו יום בבית , שכבתי רוב היום במיטה על הגב ברגליים פסוקות.
עד סוף היום הרגשתי הקלה , לקחתי במשך היום שני קפליות של "איבופרופון פורטה" (משכך כאבי ראש,שרירים אנטי דלקתי).
במשך השבוע הכאב ירד משמעותית ולא הרגשתי יותר את הכאב החזק הזה כמו ביום בראשון , אבל קשה לי לומר שהכאב עבר לצמיתות.
אני עדיין מרגיש כאבים קלים באשכים (הכאב עובר מאשך לאשך) , זה מלווה בהרגשה לא ממש נעימה.
כרגע שמתי לב שלוקח לי יותר זמן להשתין , ואני מרגיש כאבים קלים במותניים בבטן וטיפה בגב התחתון (כאב מקיף).
כמו כן באיזור איבר המין , מאין סוג כאב פנימי קל שכזה.
אני חושש שלקיתי בדלקת מסוג כלשהו , אני משער שאני צריך לפנות לרופא ביחידה (קיוויתי שהכאב יעבור אחרי כמה ימים) ובגלל שקשה לראות רופא בבסיס שבו שאני נמצא החלטתי לתת לזה כמה ימים.
אני לא יודע אם זה חשוב לציין אבל ערב לפני שכל זה החל , אכלתי עם חבר שווארמה והיה שם לחם שום שטוגן עם המון שמן (הלחם היה מפוצץ בשמן מטוגן) , אכלתי שתי חתיכות והרגשתי לא כל כך טוב לאחר מכן.
אודה לך על תגובתך המהירה ד"ר,
בברכה.
טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ד''ר נחום זילבר04/01/2008מספורך לא ברור מה קורה בזמן מתן השתן.
יתכן, ומדובר באירוע של הופעת אבן או חול במערכת הכליה מימין. בצע בדיקת שתן ואולטראסאונד של כליות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טל04/01/2008בזמן מתן השתן לוקח זמן עד שאני מצליח להשתין , וזה לא קורה מיידית.
בהנחה ואכן זו תופעה של אבן או חול , מה המשמעות של זה באופן הטיפול ?
מבחינת הכאב , זה משתנה מצד לצד- כרגע זה הצד השמאלי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ד''ר נחום זילבר06/01/2008כמו שציינתי בתשובתי יש לבצע בדיקות מתאימות ולראות מה הבעיה במערכת השתן. בהתאם לתוצאות יוחלט על הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בגידולים בשלפוחית השתןרונית02/01/2008
אבי בן 86 עבר ב7/07 טיפול turbt להסרת גידולים בשלפוחית השתן. עקב בעיות תעוקת לב
יש חשש כבד לביצוע ניתוח להסרת שלפוחית .
כיום עשה שוב ציטוסקופיה והגידול חזר בצורה "לא יפה ,"
האם יש טיפולים שניתן לסייע או לבלום את המחלה.
טיפול cgg-שטיפות וכו נמסר לנו שלא יהיה יעיל עקב גידול מפושט .
מאחר והגידול על חלק נרחב מהשלפוחית הדבר גורם לצורך תכוף במתן שתן.
האם יש משהו שניתן לסייע לו .
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
ד''ר נחום זילבר04/01/2008ניתוח להסרת השלפוחית הנו ניתוח מורכב לא רק מבחינת לבו של המנותח אלא מבחינת תוצאות הניתוח ואיכות החיים שלאחר מכן. לכן, רצוי להמשיך בטיפול של שטיפות מקומיות של שלפוחית השתן עם חומרים מיוחדים. כגון: BCG, מיטומצין C ועוד שאונקולוג המטפל בגידולים בדרכי השתן יוכל לייעץ לכם. יתכן, ובמקרה של אביךניתן לבצע טיפול של הקרנות חיצוניות לשפוחית השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת ואימפוטנציהמירי01/01/2008
שלום רב. בעלי בן 48 אובחן כסובל מסוכרת לפני כשנה. טופל רק על ידי דיאטה.
לאחרונה, יש תחושת יובש בפה והרושם הוא שכנראה ערכי הסוכר בעלייה.
הוא חושש לגשת לרופא לבדיקה עקב כך שרוב הכדורים נגד סוכרת גורמים לאימפוטנציה.
שאלתי
האם קיימות תרופות בשוק שאינן גורמות לאימפוטנציה ואכן יעילות לסוכרת.
והאם קיימת אפשרות לטיפול ללא כדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת ואימפוטנציה
ד''ר נחום זילבר02/01/2008כדבריך בכותרת- זהו ההקשר.
מחלת הסוכרת בעצם טבעה פוגעת בכל כלי הדם הקטנים ובעצבים והיא הגורמת לאימפוטנציה.
רצוי שבעלך יגש בהקדם לרופא כדי שיטפל בסוכרת ורק אחר כך יטפל באין אונות.
כדורים נגד סוכרת כשמם כן הם ואין להם כל קשר לאימפוטנציה. טיפול ללא כדורים בסכרת קיים כאשר מחליטים על טיפול בזריקות אינסולין. לגבי טיפולים לא קונבנציונאליים בסכרת- פני לגורמים מתאימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכרת ואין אונות
ד''ר נחום זילבר04/01/2008עייני בבקשה בתוספת לתשובתי. כמו כן, האם הראית לבעלך את התשובה והוא פנה לרופא המטפל ע"מ לטפל בסוכרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית הצרות - נסיון בהרחבת השופכה ?איל01/01/2008
תודה דוקטור על התשובה.
מה זה - טיפול ראשוני בהרחבת השופכה - איך מבוצע ? זה לא ניתוחי ?
תודה מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל
ד''ר נחום זילבר02/01/2008הטיפול אינו ניתוחי. טיפול ראשוני כוונתו טיפול בעזרת צנטרים המרחיבים את השופכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מכל הלב על התשובה
איל02/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)