מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות לאחר השתלת כליהאבי08/12/2007
שלום
לפני 10 חודשים עברתי השתלת כליה , לאחר מכן היה לי ווירוס פוליאומה והקריאטנין עכשיו 2.5
קודם כל הזרע שלי הוא נזיל ולא סמיך ולבן והוא נהיה כזה בערך כלפני 3 חודשים - זו שאלתי הראשונה , האם זה בסדר , האם זה יחזור להיות כמו שצריך והאם זה משפיע על איכות הזרע (עקרות)
אני גם מרגיש שכאשר אני מקבל זיקפה אז היא לא מחזיקה מעמד , לפעמים כן אבל לרוב המקרים האיבר המין לאחר שהוא מזדקף אז לאט לאט מתחיל כבר לרדת ,עשיתי עכשין בדיקת טסטוסטרון והוא יצא 16.6
אני גם לוקח תרופות נגד לחץ דם , היתי לוקח לופרסור ונורבסק , את הלופרסור הפסיקו הרופאים ועכשיו אני לוקח רק נורבסק 5 מ"ג בבוקר ו 5מ"ג בערב.
שאלה שלי היא מה צריך לעשות כדי שתהיה זיקפה חזקה וממושכת , יש לי חשק עדיר לסקס וכל זה מאוד מפריע לי ופוגע בי , בבקשה אם אתה יכול להתייחס כללית לכל המצב שלי ולהמליץ לי מה לעשות .
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר השתלת כליה
ד''ר נחום זילבר11/12/2007במצבים כאלה מופיעות בעיות הקשורות הן לתרופות נוגדות דחיה והן למצב כללי אחרי ניתוח. ההורמונים אצלך תקינים. במידה וימשיכו ההפרעות בתפקוד המיני יש מקום להתחלת טיפול בתרופות. כגון, סיאליס ויאגרה וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרערן07/12/2007
ד"ר שלום
אני בן 46, לפני 3 ימים הופיע לי מעט דם בזרע (נקודה אדומה )
ב 3 פעמים נוספות בהן שפכתי זרע מאז, התופעה לא חזרה.
האם יש סיבה לדאגה?
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
האם זה יכול להיות סימפטום לגידול בארמונית או במקום כל שהוא?
האם בגילי זה קורה?
מה לעשות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בזרע
ד''ר נחום זילבר11/12/2007הופעה חד פעמית אינה מדאיגה ואין סיבה לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המיןבוריס05/12/2007
ד"ר היקר יש לי שאלה :אצלי באיבר מיני יש פצאים קטנים לא הרבה וגם סמתי לב באזור היותר למעלה בין הפופיק לאיבר המין אם ידועה לכה מה זה תרשום את תגובתכה בבקשה.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוריס
ד''ר נחום זילבר06/12/2007פנה לדרמטולוג-רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרת ווריקוצלה לאחר ניתוח שנימתן05/12/2007
ד"ר שלום רב,
עברתי לפני כשנתיים ניתוח וריקוצלה בדרגה 4 מצד שמאל שכלל גם הסרת הידרוצלה.
לאחר כשנה חזר הוריקוצלה מצד שמאל ודרגה 4 ומצד ימין לדרגה 3-2 כאשר לפני הניתוח הראשון בצד ימין לא היה כלל וריקוצלה.
נכון להיות כחצי שנה לאחר הניתוח השני שבו הוסרו הורידים מצד שמאל ובצד ימין לא נעשתה כלל כריתה חזרו שוב הוורידים בדרגה 4 מצד שמאל ונשארו בדרגה 3 מצד ימין.
על פי האולטרסאונד האשך הימיני תקין אך יש ורידים ברוחב עד 3 מ"מ והאשך השמאלי קטן אורכו 2.5 ס"מ וורידים ברוחב עד 5 מ"מ.
על פי בדיקת האורולוג האשך השמאלי אטרופי (מנוון) והוא אמר כי לא ניתן לעשות דבר לגביו וכי יש לטפל בצד ימין במידת הצורך לאחר ספירת זרע.
מה משמעות האשך האטרופי והאם לדעתך גם אם ספירת הזרע לא תהיה בגדר הנורמה יש צורך לביצוע ניתוח נוסף?
בתודה מתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן
ד''ר נחום זילבר06/12/2007אם האשך אכן אטרופי ומנוון לא צריך לנתח וריקוצלה משמאל פעם נוספת. אולם, אם האשך השמאלי קטן יותר (ואולי היה כך כל הזמן) הייתי ממליץ על ניתוח וריקוצלה בשני הצדדים. לדעתי לא משנה כרגע מהי ספירת הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות במתן שתןחנהפ05/12/2007
ערמונית מוגדלת, PSA תקין -0.8 יש איזה פתרון לעניין התכיפות במתן שתן??
מדובר באדם בן 79, לאחר גידול בערמונית שטופל בהקרנות וטיפול הורמונלי לפני כ-7 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכיפות במתן שתן
ד''ר נחום זילבר06/12/2007לאור עברו הרפואי מצבו היום דורש טיפול תומך בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה דחוף! גידול באשךשימי05/12/2007
ישלי גידול מוזר בצד שמאל של כיס האשכים, מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי
ד''ר נחום זילבר06/12/2007פנה לרופא המשפחה שיבדוק אותך. כנראה מדובר על ממצא על עור כיס האשכים שאינו מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לדר' זילברדניאל05/12/2007
דר' זילבר היקר שלום.
קיבלתי את תשובתך מ2/12 בשעה 19.43 בקשר לשאלתי בעקבות החבלה המוחית עברתי בדיקת
טסטוסטרון (בדיקת דם) ונראה ערך נמוך 11.1 , תפקודי בלוטת התריס עדיין בעבודה ואין לי תשובה.
האם המימצא מראה על קשר בין כל בעיותי הרפואיות? ומה לדעתך עלי לעשות על מנת לשפר את מצבי?
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון נוסף לדר' זילבר
דניאל06/12/2007דר' זילבר, קיבלתי עוד תוצאות להלן: בנוסף לטסטוסטרון 11.1 ערך נורמה 8.4-28.8 lh2.5 ערך נורמה1.6-7.8
fsh 3.5 ערך 0.7-11.1
א. מה דעתך על מצבי?
ב.האם עלי לעבור בדיקות נוספות לפני פניה ליעוץ?
אודה לך אם תוכל לכוון אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
ד''ר נחום זילבר06/12/2007איני זוכר בפרוטרוט את כל בעיותך הרפואיות. אולם, אם ישנם הפרעות ברמות ההורמונים בדם בקש הפניה לאנדוקרינולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברית מילהאריק05/12/2007
יש לי מתחת לצינור שפין חתיכת עורלה קטנה שכנראה לא חתכו בברית האם זה אומר שהייתה לי עורלה קצרה או שפשוט לא חתכו טוב וגם החיתוך שלי של העורלה הוא עקום ולא ישר והאם גודל העורלה של תינוק שנולד משתנה לפי גודל הפין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריק
ד''ר נחום זילבר06/12/2007גם עורלה שלא "נחתכה" ונשארה אינה מפריעה. לא משנה כיום מצה קרה אצלך בגיל 8 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות תצאת בדיקה ותרבית זרעאייל04/12/2007
ברשותך ד"ר אוסיף שאלה ממוקדת, מה משמעות תוצאת בדיקה ותרבית זרע:
צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים.
Leucocytes (Sperm) /Field 5 - 10
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל
ד''ר נחום זילבר05/12/2007משמעות הבדיקה שיש זיהום בזרע עם כדוריות לבנות בו וצריך טיפול אנטיביוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר, איזה טיפול אנטיביוטי אתה ממליץ
אייל05/12/2007ד"ר, איזה טיפול אנטיביוטי אתה ממליץ במקרה זה?
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
ד''ר נחום זילבר06/12/2007בהתאם לתרבית החיידקים והרגישות אליהם שנמצאו בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך ל- PSA מדאיגאייל04/12/2007
ד"ר שלום, אבקש הערכתך מחדש לאור השלמת הבדיקות לרבות תרביות שתן וזרע.
האם עליות ב- PSA והירידה ב-Ratio free/total מחשידות סרטן ערמונית, או תוצאה של דלקת בערמונית(בן 61)?
· עליה ב-PSA:
מ- 1.96 באפריל 2002 ל- 2.54 באוגוסט 2006 ול- 3.75 בספטמבר 2007:
אלה עליות של 1.79 בחמש וחצי שנים האחרונות, ושל 1.21 בשנה האחרונה,
ואז - ירידה קלה (יתכן בעקבות 21 יוםX1 אנטיביוטיקה אופלודקס) ל- 3.17 בנובמבר 2007.
· ירידה ב- Ratio free/total:
מ- 31. בספטמבר 2007 ל- 18. בנובמבר 2007.
* יתר בדיקות הדם הכלליות תקינות.
* בדיקת רקטלית ידנית על-ידי אורולוג - ללא ממצא חשוד.
* איבחון אולטראסאונד טרנסרקטאלי (ללא ביופסיה):
"מידות בלוטת הערמונית: רוחב – 56 מ"מ, אורך – 50 מ"מ, גובה – 33 מ"מ. נפח – 48.3 סמ"ק.
חתך רוחבי: גבולות הערמונית חדים, מירקם הומוגני, אזואקו עם הסתיידויות מרובות במרכז הערמונית ובמעבר ל- TZ .TZ מפותח במידה רבה עם הסתיידויות ללא אזורים חשודים. אזורים פריפריים סימטריים בעלי גבולות חדים ללא אזורים חשודים.
חתך אורכי: גבולות חדים, מירקם הומוגני, אזואקו עם הסתיידויות במרכז הערמונית. צוואר השלפוחית מורמת ע"י אונה אמצעית אך פתוח בצורת משפך. גם בחתך זה לא הודגמו אזורים חשודים באזורים הפריפריים.
אונה מרכזית: מפותח במידה בינונית, בולטת לתוך השלפוחית ומרימה את הצוואר כלפי מעלה.
שלפוחית זרע: סימטרית ולובולרית עם תוכן צלול.
קופסית (קפסולה): שלמה.
סיכום: הגדלה בינונית של הערמונית עם אונה אמצעית והסתיידויות בתוכו".
* מתן שתן כצורך דחוף פחות משעה לאחר שתייה, בפעם אחת עד שלוש לעומת
פחות בעבר. אם שותה לפני שינה אז 1-2 השתנות בלילה
לעומת נדיר בעבר. במהלך היום מספר מתני שתן. נראה שירידה מסויימת בעוצמת מתן השתן.
* לעיתים רגישות או כאב בגוש קטן מוקשה הנמצא בשש השנים האחרונות בתוך ראש הפין (רגישות וגודל הגוש משתנים), במיוחד בזמן מתן השתן.
* כאב לא רציף בחלק האחורי השמאלי של שק האשכים.
· תוצאות בדיקות ותרבית שתן –
5.5PH BilirubinNegative, Protein15.00, GlucoseNormal ,UrobilinogenNormal NitritNegative, KetoneNegative LeucocytesNegative, ErytrocytesNegative, Urine Culture Negative,
· תוצאות תרבית זרע – צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים.
Leucocytes (Sperm) / Field 5 - 10
* תוצאת קולונוסקופיה לפני כשנה - תקינה (למעט טחורים).
* תוצאת גסטרוסקופיה לפני כשנה - דלקת כתוצאה מחיידק הקיבה Helico Pylori,
אנטיביוטיקות שלקחתי להכחדתו:
# לשבוע Klaridex + Metrogyl + Omeprazole = לא הוכחד.
# לשבוע Moxyvit Forte + Levo +Lanton = הוכחד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל
ד''ר נחום זילבר05/12/2007ניראה לי שהשבתי לך בעבר.
ה- PSA אינו מדאיג והבדיקה הרקטלית תקינה וללא ממצא. לפיכך אין מקום לפחדים מיותרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בזרעחזי04/12/2007
שלום דוקטור
יש לי מספר בעיות
הזרע שלי שקוף ולא לבן הוא יוצא חלש ולא משפריץ זיקפות לאורך זמן קצר ולפעמים הוא נופל לי באמצע זיון או שאני גומר מהר
איך אני מתמודד עם הבעיה הזאת כי זה כבר הרבה זמן ככה
מה אני עושה דוקטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזי
ד''ר נחום זילבר05/12/2007פנה לרופא המשפחה שלך, תאר לו את בעייתך בפרוטרוט כמו שכתבת אלי והוא ישלח אותך לרופא מומחה מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Diclofenac versus Etopalמיקה04/12/2007
שלום ד"ר,
בעקבות חשד לדלקת ערמונית , קיבלתי Diclofenac למשך 10 ימים,
רציתי לדעת מה דעתך על תרופה זאת וטיפול זה בכלל ומה ההבדל
בן Diclofenac לתרופות אחרות נוגדות דלקת כגון Etoal.
תודה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר נחום זילבר05/12/2007כל התרופות הינן "נוגדי דלקת" וחלק מהטיפול בדלקת הערמונית בשלבים שונים שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מרחיב את שאלתיאבי04/12/2007
הרופא נתן לי את הדוקסלין לאחר הבחנה של דלקת ריאות . אבל לפי מה שאני קורא באינטרנט שהדוקסלין יעיל לדלקות אחרות ושונות כמו זיהומים בדרכי הנשימה בלוטת הערמונית ומערכת המין ועוד. .. ולא מובן אם גם לדלקת ריאות הדוקסלין יעיל. לכן שאלתי אם הדוקסלין מתאים גם לדלקת ריאות.? ולמה לא בחר הרופא האנטיביוטיקה כמו אוגמנטין או זינט ועוד .....? אשמח לשמוע את תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי המרחיב
ד''ר נחום זילבר05/12/2007שאלך קצת מוזרה אם לקרוא לה כך בלשון עדינה. בתחילה 3.12.2007 שאלת ואמרת שהאורולוג נתן לך. אחר כך שאלת לגבי דלקת ריאות ועכשיו אתה שואל שהרופא שמטפל בדלקת ריאות נתן לך תרופה זו. מאימתי אורולוג מאבחן דלקת ריאות ומטפל בה? גש לרופא המטפל ושאל אותו מדוע נתן לך תרופה זו ולא אחרת. בריאות רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טפטוף סופיבדוי04/12/2007
שלום דר נחום זילבר,
יש לי בעייה של טפטוף סופי לאחר מתן שתן. 6-10 טיפות יוצאות 2 -3 דקות אחרי ההשתנה, והטיפות יוצאות יותר מהר אם אני מתעטש\משתעל או מתכופף להרים משהו כבד.... אין לי בעייה עם הסוגר, כלומר, לא בורח לי סתם כך, רק כמה דקות לאחר ההשתנה.
האורולוג בקופת חולים אמר שאין מה לעשות מאחר וכל הצילומים שעשיתי היו תקינים, ומכיוון שאין בעייה של הסוגר, אני אצטרך לחכות כמה זמן בשירותים ולהוציא את זה בעצמי. עם כל הכבוד לרופא, האבחנה נשמעת לי מוזרה, במיוחד שאני לא מצליח להוציא את זה בעצמי. האם הבעיה מוכרת? מה עושים? (יש לציין שאני בן 20, משקל בריא, אוכל בריא, הכל בריא!)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לבדוי
ד''ר נחום זילבר05/12/2007לעיתים נדירות בעיות מסוג זה מופיעות בבחור בן 20. איני יודע מה עשית עד עכשיו. אולם, צריך לעשות בדיקות הדמיה מקומיות של השופכה, בדיקות הדמיה של עמוד שדרה בנוסף לבדיקה אורודינאמית. בסופו של דבר יהיה ניתן לאבחן ולטפל בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
בדוי05/12/2007תודה על התגובה!!!
(רק חבל שהרופא בקופת חולים כללית לא יכל לתת מענה כזה עד עכשיו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בויאגרהחנן לביא04/12/2007
האם השימוש בויאגרה מתאים גם לבעלי ערמונית מוגדלת ולבעית קרישת דם (מיעוט טרומבוציטים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בויאגרה
ד''ר נחום זילבר05/12/2007אין קונטראינדיקציה לשימוש בויאגרה בערמונית מוגדלת או בבעיות קרישת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)