מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בתפקוד המינירני28/11/2007
אני בן 62 ואני בריא יחסית ללא בעיות רציניות, אין לי בעיות סכרת ולשמחתי אני לא זקוק לכדורים להורדת לחץ דם או כולסטרול. ברם, יש לי בשלוש שנים האחרונות ירידה תפקוד המיני. במילים אחרות יותר קשה לי להגיע לזיקפה ארוכה וטובה כמו בימים עברו. הנושא אמנם כוטאב ומציק לי...
לאחר התיעצויות הלכתי לרופא המשפחה והנ"ל נתן לי ויאגרה... זה לא עזר. ואין לי חרדת ביצוע כפחדים וכיאלוץ... מה עושים דוקטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקוד מיני לקוי
ד''ר נחום זילבר29/11/2007דבר ראשון ברצוני "לעוודד" אותך. בגילאי 60 כ 60% מאוכלוסית הגברים סובל מהפרעות מתפקוד מיני המתבטאת בזקפה מוחלשת ובנפילת זקפה תוך כדי האקט.
בנוסף, בין 30% - 50% אינם מגיבים טוב לתרופות מ"משפחת" ויאגרה או לא יכולים לקבל כדורים אלו.
בבדיקה מדוקדקת ואיבחון מתאים ניתן לעזור לך בצורה יעילה בעזרת טיפול הזרקתי. התוצאות הן למעלה מ 95% מהגברים או מהזוגות נהנים מטיפול זה.
ניתן לקבלו אצל רופאים המומחים לכך. אם ברצונך לפנות אלי, תוכל ליצור קשר 1-800-888-999 ולהודיע לאחת המזכירות כי שאלת אותי שאלה באתר והיא תפנה אותך אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות לתפקוד מיני
רני29/11/2007האם תוכל מעט להסביר על הטיפול הזריקתי. מה הם הסיכונים האמיתיים.במה זה כורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות לתפקוד מיני
ד''ר נחום זילבר30/11/2007זריקות אלו נמצאות בשימוש למעלה מ - 20 שנה. הן מכילות חומרים המשפיעים על כלי הדם בעבר המין. כאשר משתמשים בהן כראוי בהתאם להדרכת הרופא המומחה בכך אין סיבוכים, אין תופעות לוואי. הצלחות בטיפולים אלו הנם למעלה מ 95%. בזריקות אלו מטופלים גברים גילאי 20-90 כאשר הקבוצה העיקרית הנה מעל גיל 50. הטיפול הזרקתי מתאים גם ובעיקר לחולי סוכרת, למטופלים ביתר לחץ דם, ולמעשנים כבדים. בהצלחה בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות לתפקוד מיני
ד''ר נחום זילבר02/12/2007ישנם הפוחדים מהמילה זריקה ומההזרקה. המזרק בו משתמשים הוא מזרק מסוג "אינסולין" שהמחט דקיקה שאפילו נער בן 12 החולה בסוכרת נעורים משתמש במזרק זה לצורך הזרקה עצמית.
החומרים המוזרקים לפין אינם הורמונים. אלא, חומרים הנמצאים בשימוש יום יומי בשטחים שונים ברפואה.
לכן את טכניקת ההזרקה, הפיקוח על דרך הביצוע עד רכישת המיומנות המלאה מקנה אך ורק רופא אורולוג המומחה לכך.
לכן, גבר הפונה לאורולוג מומחה המאבחן את הבעיה ומתאים לכך את התרופה והטיפול הזריקתי אינו צריך לחשוש מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול זריקתי-- איך זה עובד בפועל?
רני14/12/2007דר זילבר, אתה מדבר כל הזמן על הטיפול הזריקתי כיעיל כל כך לכל כך הרבה מטופלים. ובאחרונה גם ציינת שזה הפתרון לאותם גברים שאינם נעזרים בויאגרה. האם סוף כל סוף תוכל להסביר קצת יותר מקצועית איך זה עובד. אולי איזה דיאגרמה...מה קורה שם בצד הרפואי. האם זה בטוח. פרט נמק הסבר. תודה מראש וסליחה שאני כ"כ ישיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרני
ד''ר נחום זילבר17/12/2007אכן אתה צודק. פרט למטופלים החווים את יעילות הטיפול רוב הציבור אינו מכיר זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בתפקוד מיני
ד''ר נחום זילבר04/12/2007שאלה חשובה נוספת בעניין זה- האם אתה מעשן? אחת הסיבות לירידה בתפקוד המיני הוא עישון בגבר המעשן בין 20 ל- 40 סגריות ליום משך 20- 30 שנה מופיעה פגיעה בכלי הדם הקטנים באיבר המין הגורמת להפרעות בזיקפה.
שאלה נוספת האם הדריך אותך רופא המשפחה כיצד עליך ליטול את התרופה. ה timing מאד חשוב במקרה זה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת U.Sטליה28/11/2007
בן 67, PSA 15.5 בדיקת שטן תקינה. תוצאות U.S ערמונית מוגדלת במידה בינונית,מידות 38 גרם. כל היתר תקין. לא מרגיש שום בעיה.
שאלה: האם ערמונית מוגדלת יכולה להיות כשלעצמה הסיבה ל PSA גבוהה גם ללא חשד לסרטן. לפחות 5 שנים ידוע שהערמונית מוגדלת. אין כל תלונות נוספות הבן אדם מרגיש מצויין.
רב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PSA
ד''ר נחום זילבר29/11/2007כמדומני נשאלתי כבר שאלה זו. פנו בהקדם לאורולוג. אם PSA מעל 15 וערמונית "רק" 38 גרם. למרות ההרגשה המצויינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקוד מיני לקוי-המשך
רני29/11/2007תודה דוקטור, אבל האמת יש לי חשש מזריקות, וגם אחד מחברי שעמו שיתפתי את בעיתי אמר לי להמנע מזריקות. אז לפני שנגיע לזריקות האם תוכל לפרט מה זה משפחת ויאגרה ומה ניתן לעשות תרופתית לפני הזריקות. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרני
ד''ר נחום זילבר30/11/2007נכנסת לשאלה של מישהו אחר. בכל מקרה חברך אינו מתמצא. יתכן וכוונתו הייתה לזריקות של הורמונים הניתנות לשריר פעם בחודש כדי להעלות את רמת הטסטוסטרון. איני מטפל בזריקות אלא, במשחת אנדרוג'ל.
לגבי ה"משפחה" מדובר בסיאליס ולוויטרה שכל אחד מהם ניתן בזמן שונה ובהתאם למטופל. כאמור לעיל, הצלחה בטיפולים אלה הנה מעל 50%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאילנית28/11/2007
האם יש קשר בין בלוטת התריס לתכיפות שתן??
עשיתי בדיקות וגילו שבלוטת התריס שלי נפוחה.. האם יכול להיות קשר בין זה לבין תכיפות שתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד''ר נחום זילבר29/11/2007יש לבדוק את תפקוד הבלוטה ולא רק את גודלה. בד"כ אין קשר בינה לבין בעיות תכיפות בשתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת לגמריאילנית28/11/2007
שלום
אני סובלת מתכיפות שתן כבר כמעט שנתיים
אני מטופלת כבר מספר חודשים בדטרוסיטול ובטיפול פיזיוטרפי.. אך אינני רואה שום שינוי במצבי.. היום אני מגיעה למצב שאינני מסוגלת להרדם בלילה מרוב ריצות לשירותיים (הלילה לא ישנתי בכלל), אני מיואשת לגמרי ואינני רואה איך בכל זאת אוכל להמשיך בחיים כאלו. אני בת 18... האם יש אפשרות לניתוח על מנת לפתור בצורה חד משמעית את התופעה? אילו עוד הצעות אתה יכול לתת לי?
(אני בקשר עם אורולוג אך הוא עובד עצות)
אודה לך על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל המיואשת
ד''ר נחום זילבר29/11/2007תכיפות כה רבה בשתן בגילך מצדיקה בדיקה נרחבת ועמוקה וטיפול מתאים. פני לאורוגניקולוג או גניקולוג העוסק בתחום האורולוגי.
יש לבצע בדיקות: אורודינמיקה, בדיקות נוירולוגיות, ובדיקות הדמיה שונות. בסופו של דבר האיבחון יהיה ברור והטיפול ימתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הערמוניתמשה28/11/2007
האם דלקת בבערמונית יכולה להגדיל את הערמונית בממדידם גדולים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר נחום זילבר28/11/2007לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאוד על התשובות
משה29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשלפוחית השתןשרה26/11/2007
שלום דוקטור,
יש לי דלקת בשלפוחית השתן, שאלתי היא, איך נקראת המחלה הזו בלועזית?
אני מעוניין לניכנס לאתרי מידע ולחפש פתרון לדלקת הזו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בראל
ד''ר נחום זילבר28/11/2007cystitis
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןלימור26/11/2007
שלום ד"ר
אני ובעלי נשואים כשנתיים, בכל התקופה שאני מכירה אותו, בזמן סקס, האיבר עומד ובזמן החדירה אחרי מס' דקות הוא נהיה רך..רוב הפעמים הוא לא גומר (פעם ב 5-6 פעמים הוא מצליח קצת לגמור), מה כדאי לעשות? האם זה נראה לך נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
ד''ר נחום זילבר28/11/2007צריכות להישאל מספר שאלות. האם בזמן חדירה ישנה פליטת זרע? האם בסוף האוננות יש פליטת זרע? האם בעבר לפני שנישאתם היו תופעות דומות?
אם התשובה לשתי השאלות הראשונות היא לא, אזי הוא סובל משפיכה מאוחרת או חוסר שפיכה.
במידה ןהתשובה היא כן לשאלה 3 עליכם לגשת בהקדם לטיפול.
במידה והתשובה ל 3 היא לא, אזי הבעיה תסתדר מאליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה להריון
לימור28/11/2007תודה על התשובה המהירה. לגבי אוננות הוא טוען שהוא גומר, בעת החדירה אין פליטת זרע ולגבי השאלה השלישית, מאז שאני מכירה אותו (עוד לפני הנישואים) יש את הבעיה הזאת. הוא טוען שבקשרים הקודמים שלו זה לא היה כך. למי כדאי לפנות ? לאורולוג או לסקסולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור
ד''ר נחום זילבר29/11/2007ממליץ לפנות לסקסולוג. בד"כ איני נותן שמות. במקרה שלכם אמליץ על עידן מיליצ'ר באזור ת"א או לאה בלטמן באזור השרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בקוטר 1 סנימטר בכליה שמאליתמשה26/11/2007
וערמונית בגודל של 3.5 - 4.9 4.4 מוגדלת עם לחץ קל על קרקעית השלפוחית
אני בגיל 62 למה הכוונה מוגדלת מה הערכים הנורמלים לגילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר נחום זילבר28/11/2007בזמן בדיקת אולטרה סאונד לא מתחשבים בגיל ולכן, כתוב מוגדלת בהשוואה לשאינה מוגדלת בנילאים צעירים. מבחינת גודלה, בגילך, זה תקין. במידה ויש בעיות במתן שתן זה קשור ללחץ שמופעל כל קרקעית כיס השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבין זאתאוראל26/11/2007
הרי אמרו שוריקוצלה פוגעת בפוריות איך אתה אומר בוודאי היא יכולה להיכנס להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראל
ד''ר נחום זילבר28/11/2007בהמשל לשאלתך הקודמת. רק אחוז קטן מהאנשים שיש להם וריקוצלה אסימפטומטי סובלים מבעיות פוריות. שים קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ca 9-19קרן26/11/2007
שלום, עשיתי בדיקות דם והערך של בדיקת ca 9-19 יצא גבוה מאוד (מעל 180). מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ד''ר נחום זילבר28/11/2007לא מוכר לי. פני לרופא ששלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות יתר ודלקת הערמוניתמיקה25/11/2007
שלום רב,
האם אוננות יתר\מוגזמת יכולה לגרום לדלקת הערמונית ?
ואם כן , מדוע ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו
ד''ר נחום זילבר26/11/2007לא. אין קשר בין אוננות לערמונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדר יכולת להטיל שתן.י"ש25/11/2007
לד"ר זילבר, שלומות
הבעיה אודותיה אבקש התייחסותך, היא כדלקמן:
מדובר בגבר בן 34 הסובל ממצב שבו שלפוחית השתן מלאה אך בבואו להטיל את השתן, הוא לוחץ בכוונה להטיל את השתן, יורד טפטוף קל ואין לו אפשרות להטיל שתן. הלחץ בעת הניסיון להטיל שתן, גורם לו לכאבי גב וראש חזקים.
אנא התייחסותך לבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העדר יכולת להטיל שתן
ד''ר נחום זילבר26/11/2007יש לבדוק בעיה זו בכובד ראש ולא לזלזל.
יתכן, שבנוסף לבעיה האורולוגית ישנה בעיה עצבית נוירולוגית. הייתי מתחיל בירור בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהאוראל25/11/2007
שלום
אני בן 17וחצי ויש לי וריקוצלה כך אמרו לי בצו ראשון לי זה לא מפריע לא כאבים ושתי האשכים הם אותו גודל אם אני יקיים אם מישהי יחסי מין ללא קונדום אז סביר להניח שהיא לא תיכנס להריון נכון?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראל
ד''ר נחום זילבר26/11/2007אוראל, כנראה רצית לכתוב "אם אקיים עם משהיא יחסי מין". ובכן, היא בוודאי יכולה להכנס להריון. שים קונדום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהמיכל25/11/2007
שלום,
אני יוצאת עם מישהו לאחר שנתיים של ידידות, פעם הראשונה שהגענו לסיטואציה של קיום יחסים פשוט לא עמד לו.
פעם שניה קרה אותו הדבר וכן גם פעם שלישית.
ברצוני לדעת ממה זה נובע?
בהתחלה אמרו לי מהתרגשות, אבל ממה שהבנתי ממנו הוא רגוע לידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ד''ר נחום זילבר25/11/2007הבעיה שאת מתארת ממנה סובל חברך היא מוכרת וידועה. חוסר הזקפה הנו על רקע פסיכולוגי אשר יסתדר מעצמו. אולם, אם זה יתמשך פנו לסקסולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חום באשכיםד'25/11/2007
יש ליל תחושת חום שבא בגלים לעיתים קרובות בשבוע האחרון, ולא מלווה בכאב. אנחנו מנסים להכנס להריון ואני חושש מהמשמעות של התופעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום
ד''ר נחום זילבר25/11/2007זו תחושה בלבד כפי הנראה, והיא תחלוף. המשיכו לנסות להכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)