מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אולטרסאונד כליות ודרכי השתןמלי20/11/2007
שלום רב,
רציתי לדעת איך מתבצעת בדיקת אולטרסאונד כליות ודרכי השתן? זה תהליך חודרני או חיצוני (שמעבירים מכשיר על הבטן)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
ד''ר נחום זילבר25/11/2007זוהי בדיקה חיצונית בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנחיות ללקיחת ספסמקסנפתלי טל אל19/11/2007
ברופא רשם לי מרשם והנחה לקחת 2 כדורים ביום
בעלון התרופה לא רשום איך לקחת את הכדורים.
לפני האוכל או אחרי האוכל או ששזה לא משנה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנה
ד''ר נחום זילבר20/11/2007זה לא משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"רשלומי19/11/2007
אם זה ממצא בעמוד השידרה זה משהו מסוכן או שאין מה להילחץ?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי
ד''ר נחום זילבר20/11/2007אין מה להילחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיפות במתן השתן.עופר19/11/2007
שלום רב,
אני בת 17 הסובלת כבר מעל שנה בדחיפות במתן השתן.
לאחר בדיקות שעשיתי נאמר לי כי "שלפוחית השתן שלי קטנה"
נתנו לי "דטרוסיטול" 2mg - הכמות הוקטנה לאחר שלא יכלתי לסבול את תופעות הלוואי (יובש וכו')
ואני לוקחת אותו כבר מעל חודש ואנני רואה שום שינוי.
מהו הזמן הממוצע שהתרופה אמורה להשפיע?
האם יש צורך להתחיל טיפול פיזיוטרפי במקביל?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיפות במתן השתן.
ד''ר נחום זילבר19/11/2007את בחורה צעירה מדי מלקחת תרופות זמן ממושך מדי. אני ממליץ לך לפנות לאורוגניקולוג במסגרת הקופ"ח כדי שיבדוק את הסיבה לדחיפות מתמשכת שכזאת. טיפול פיסיותרפי לא יזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.
אילנית19/11/2007תודה רבה על התשובה המהירה.
קבעתי תור לאורולוג, כפי דברייך, אך הייתי רוצה לדעת האם יש לך עוד רעיון כיצד אפשר לנסות לפתור את הבעיה הזו?
אני כבר ממש מיואשת והתור לאורולוג רק בעוד חודשיים.
אם אני אנסה להחזיק את השתן ככל שניתן ולהתאפק.. זה עלול לעזור? להזיק?יש טעם בכלל?
ושוב, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדותם
ד''ר נחום זילבר20/11/2007מקווה כי תיאמת עם אורוגניקולוג. להמשיך פיסיותרפיה כמו שהודרכת, להמשיך בשתיה ולתרגל התאפקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מוזרהגלעד19/11/2007
שלום. יש לי בעיה מוזרה שמטרידה אותי. יש לי ידידה טובה מזה שלוש שנים, שהקשר שלנו הפך להיות יותר מסתם ידידות ובכך הגענו לאט לאט גם למיטה. עכשיו משום מה תמיד לפני שאני בא להלביש את הקונדום על הפין, הוא בוגד בי, מתקפל וזהו...מסרב להתרומם בשנית וכל הנסיונות להחיות אותו- לשווא. בו זמנית הכרתי בחורה גרושה בת 29, מה שנקרא יזיזה. באותו יום שהכרנו גם נכנסו למיטה. ואיתה משום מה...אני מתפקד כאילו אני באיזה סרט כחול: תנוחות, זקפה לאורך זמן...הכול. כמובן שיש לציין שהידידה היא חסרת כל ניסיון לעומת היזיזה שכבר מנוסה אבל עדיין מה גורם לי לתפקד עם היזיזה ועם הידידה הטובה לא? אנא עזור לי בבקשה כי עם כל הכבוד ליזיזה, היחסים עם הידידה קצת יותר חשובים לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלעד
ד''ר נחום זילבר19/11/2007ברור שהבעיה הינה פסיכולוגית ולא פיסיולוגית. פנה לסקסולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונה בצד שמאלראובן18/11/2007
שלום
שמי ראובן ואני בן 30
וכבר שנה שאני סובל מכאבים בבטן התחתונה מצד שמאל וממתן שתן מוגבר בשעות הלילה
וכלוחצים לי על האזור הוא מאוד כואב (לאחרונה הכאב משודר עד לאשך השמאלי)
התחלתי בדיקות אצל הרופא המשפחתי אבל לא ניתן לחזור אליו כי קשה מאוד למצוא אצלו תור פנוי .
רציתי לדעת מה לדעתך זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראובן
ד''ר נחום זילבר19/11/2007צר לי לשמוע שרופא משפחה אינו פנוי לקבל אדם שסובל כאבים.
לדעתי, עליך לפנות עוד היום למנהל המרפאה ולקבוע פגישה דחופה כדי לדון בעניין הבלתי אנושי הזה. מבחינה רפואית יש לבצע US של מערכת הכליות שיכלול גם את כל אברי הבטן ובדיקות התרוקנות של השתן וכן בדיקות דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ראובן19/11/2007תודה לך על ההצעה ,אני איישם את מה שהצעת
תודה שוב
ראובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשך תמיר שהפך למנווןאיתמר18/11/2007
אני בן 31 נשוי ואב לילדים.
כשהייתי ילד בן 10 עברתי ניתוח להורדת אשך תמיר. בזמנו לקחו ביופסיה מהאשך שהורד אולם אין לי מושג עד היום מה היו התוצאות ואין לי את מי לשאול.
האשך שהורד נותר קטן בצורה משמעותית מאוד ביחס לאשך האחר, ורציתי לדעת האם הדבר מעיד על היותו מנוון?
בהנחה שכן, אבקש לדעת האם ישנו סיכון בהמשך המצאותו של אשך מנוון בשק האשכים? אני שואל את השאלה על רקע אמירות ש שמעתי לפיהן אשך מנוון עלול להוות סיכון להתפתחותם של גידולים .
כיצד עלי לנהוג?
תודה
איתמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשך תמיר שהפך למנוון
ד''ר נחום זילבר18/11/2007נכון. באשך קטן ומנוון עלולה להיות שכיחות של סרטן אשכים גבוהה פי כמה. לכן, עליך לבדוק את עצמך מדי פעם - מעקב עצמי. כמו כן, עליך להיות במעקב אצל רופא ולבצע אולטרסאונד אשכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, אשמח להבהרה נוספת
איתמר18/11/2007שלום ד"ר זילבר
תודה רבה על התשובה המהירה.
אשמח אם תאמר לי מה בדיוק עלי לבדוק וכיצד.
כמוכ' המעקב הרפואי שציינת, האם מדובר במעקב אצל רופא המשפחה או אצל אורולוג?
שוב תודה על הכל
כל טוב
איתמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתמר
ד''ר נחום זילבר19/11/2007בדיקה עצמית של האשך. האם נעשה נוקשה? רך? גדול וכד'. בנוסף מעקב של רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי ציסטוסקופיהמשה18/11/2007
אני בן 59. לפני כשבוע עברתי בדיקת ציסטוסקופיה עקב חשד לאבן בכיס השתן וכאבים מתונים . הבדיקה היתה תקינה ולא נמצאו אבנים, אך מאז הבדיקה אני סובל מכאבים עזים ומטרידים באיזור שמעל ולאורך איבר המין. האם זו תופעה נורמלית? או נזק שנגרם בבדיקה עצמה? ומה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי ציסטוסקופיה
ד''ר נחום זילבר18/11/2007בד"כ הכאבים קשורים לבדיקה עצמה. הרבה בשתיה בתקופה הקרובה והמשך להיות במעקב אצל הרופא המבצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו לא מובןשלומי18/11/2007
היי ד"ר יש לי אבנים בכליות אחרי צילום סיטי האורולוג אמר לי שאני צריך רופא אחר אני לא זוכר בדיוק נראה לי נוירולוג או נאורולוג תוכל להסביר למה הוא יפנה אותי לרופא אחר(נוירולוג אם אני לא טועה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי
ד''ר נחום זילבר18/11/2007ההפניה לנוירולוג נעשית בעקבות ממצא כל שהו בעמוד השדרה התחתון שנתגלה ב CT יתכן אף שהכוונה לנוירוכירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה חלשהבן18/11/2007
שלום דוקטור
אני בן חמישים במצב בריאותי טוב.
בזמן שאני מקיים יחסי מין הזיקפה תקינה ,ופליטה הזרע תקינה.
בתקופה האחרונה ,אני מרגיש את הגמירה (פליטת הזרע) חלש מאד,
או לא מרגיש בכלל.
האם יש דרך לשפר את הרגשת האורגזמה?
בכבוד רב
בן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה חלשה
ד''ר נחום זילבר18/11/2007יתכן, ומדובר במצב תחילתי של הגדלת הערמונית ולעיתים בעקבות כך יש מעוט זרע.
האם יתכן שלאחרונה אצלך בזמן הזקפה הסופית לפני הפליטה ישנה החלשות/נפילת הזקפה? זה עשוי להסביר את העדרות הפליטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפהשלי18/11/2007
שלום
לחברי יש בעיה.. אנחנו כבר כמעט שנה ביחד, ויש לו בעיות זקפה. הוא הלך לאורולוג, שנתן לו טסופלמד פורטה למשך חודש (3 פעמים ביום). זה לא עזר כל כך, הוא חזר לאורולוג שנתן לו את הכדור למשך חודש נוסף. אני לא כל כך חושבת שהכדור עוזר. גם כשהוא מגיעה לזיקפה, זה לא זיקפה אמיתית וקשה ולאחר כמה דקות היא נחלשת עוד יותר. ובנוסף, כשהוא מגיע לזיקפה זה נראה כאילו אין לפין מספיק כח כדי להחזיק את כולו, ובסיס הפין יותר צר וחלש משאר הפין. ברצוני לציין שאני לא חושבת שקשורה לכך בעייה נפשית הקשורה לחרדת ביצוע מכיוון שאנחנו ביחד זמן רב ונורא פתוחים אחד עם השני.
האורולוג הספציפי הזה לא סיפק מידע לגבי מה יכולות להיות הסיבות לכך (הוא לא כל כך טרח להקשיב ורוב הזמן דיבר בפלאפון....)
כנראה שפעם הבאה ילך לרופא אחר. אך בינתיים, בבקשה, הייתי רוצה לדעת מה יכולות להיות הסיבות למה שכתבתי וכיצד ניתן לטפל בזה.
המון תודה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות זקפה
ד''ר נחום זילבר18/11/2007שלי, ראשית, לא נוח לי לקרוא במכתבך שהאורולוג דבר בסלולרי תוך כדי בדיקת חברך ולא הקשיב לכם. הנקודה החשובה ביותר בטיפול הנה האנמנזה - הסיפור האפואי מתחילתו ועד סופו. אנחנו הרופאים הוותיקים אומרים שלאחר שמיעת כל האנמנזה יש בידך יותר ממחצית האבחנה.
לפי הכתוב, יש כפי הנראה, שילוב של בעיה פסיכולוגית ופיסיולוגית אצל חברך. רצוי שיבצע בדיקת NPT ריג'יסקאן במסגרת קופ"ח ולאחר מכן, יפנה לאורולוג המטפל בתפקוד מיני שיחליט בהתאם לתוצאות ולבדיקתו כיצד לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר זילבר
שלי19/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסמי אלפא \ מעכבי 5 אלפא רדוקטאזמנחם17/11/2007
מה ההבדל בפעולה בין השניים? שניהם למיטב הבנתי מטפלים בגידול שפיר בערמונית, אבל מעכבי 5 אלפא רדוקטאז גם בנשירת שיער. האם גם חוסמי אלפא יעילים לנשירת שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסמי אלפא \ מעכבי 5 אלפא רדוקטאז
ד''ר נחום זילבר18/11/2007חוסמי אלפא פועלים על רצפטורים בערמונית ואינם יעילים לנשירת שיער. התרופות השניות מפחיתות בצקת בערמונית וגורמים לפגיעה בתפקוד המיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל לפרט יותר לגבי ההבדלים ביניהן
מנחם18/11/2007מחומרים שקראתי, הבנתי ששתיהן מטפלות בערמונית מוגדלת (מה שנקרא BPH) אז לפי מה מחליטים באיזו תרופה להשתמש? האם לחוסמי אלפא אין השפעה כלל על התפקוד המיני? והאם יש נזק מצטבר כלשהו שתרופות מסוג זה גורמות? (בעיקר טמסולוסין).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשואל
ד''ר נחום זילבר18/11/2007האורולוג הבודק אותך מחליט לפי הנתונים שנמצאו בבדיקתו יחד עם הנתונים שמסרת לו על סוג הטיפול המתאים לך במצבך. לכל תרופה יכולה להיות תופעת לוואי. התשובה שענ יתי לך קודם הנו המצב השכיח בתרופות אלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- psa + תוצאותיוחאי17/11/2007
שלום.
אני בן 55 ובשנת 2005 עשיתי בדיקת PSA והתוצאה הייתה 0.84 , בשנת 2007 עשיתי את אותה בדיקה והתוצאה הייתה 1.77 .
לא ברור לי האם התוצאה תקינה ולמה התוצאה עלתה פי 2 , האם זה בסדר או מצביע על משהו חריג ומסתר שכדאי להיבדק אצל מומחה .
כן אבקש לברר האם הייתי צריך להמנע מיחסי מין לפני הבדיקה ואם כן האם זה הגורם לשינוי בתוצאה (האם יש קשר?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר psa
ד''ר נחום זילבר18/11/2007התוצאה תקינה בהתאם לגילך. אין צורך להמנע מיחסי מין. לאור גילך הייתי ממליץ שתעבור גם בדיקה רקטלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת אינטרסטיטיאס סיסטאיטיקשרה16/11/2007
איך ניתן לאבחן את מחלת האינטרסטיטיאס סיסטאיטיק?
מה הטיפול למחלה הזו?
מה השכיחות של המחלה?
האם המחלה תוקפת רק נשים או גם גברים?
היכן ניתן לקרוא חומר בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עירית
ד''ר נחום זילבר18/11/2007interstitial cystitis הנה מחלה הפוגעת בד"כ בנשים צעירות ומתבטאת בצרבה ודחיפות במתן השתן ועם הזמן הצטמקות כיס השתן. שכיחות נמוכה. קיימים מספר טיפולים כגון: שטיפות והרחבות של כיס השתן, לעיתים תרופות סיסטמיות ואף לעיתים ניתוח בכיס השתן. חומר בנושא תוכלי למצוא באתרי האינטרנט השונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחנה מבדלתאלון16/11/2007
שלום לרופא,
אני סובל כשלושה שבועות מכאבים בצד שמאל במותן וכאבים קלים במפשעה. בבדיקת אולטראסאונד נמצאה הסתיידות בגודל 1 ס"מ. ברצוני לדעת מה הבדיקה שמביאה לאבחנה מבדלת בין גידול ( שפיר או סרטני) לבין אבן בכליות?
בברכה,
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון
ד''ר נחום זילבר18/11/2007אבחנה מבדלת בין גידול שפיר או ממאיר נעשית ע"י: בדיקות דם מיוחדות או באמצעות בדיקות הדמיה מורכבות.
הסתידות בגודל 1 ס"מ זו עדיין לא אבחנה של אבנים בכליה.
גש עם צילום זה ותוצאותיו לאורולוג שיחליט על המשך הבירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)