מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות בדבר בדיקות זרעמיקה02/11/2007
שלום ד"ר
לפמי חודש וחצי עשיתי בדיקת זרע בה היו 10-15 לוקוציטים ( תרבית שלילת )
לאחר שבועיים טיפול אנטיביוטי חזרתי על הבדיקה והיתה החמרה בלוקוציטים ("רבים") + תרבית שלילית
לאחק שבועיים נוספים ללא שום טיפול , ביצעתי שוב תרבית והתשובה:
- לוקוציטים : בודדים
- תרבית :
"הבדיקה לא מתאימה לזריעה בהעדר סימני דלקת"
שאלותיי:
1. מה פשר תשובת התרבית המוזרה ? וזאת ששאר התשובות הקודמות היו עם תשובה פשוטה : "שלילית"
2. מה יכול להסביר את שוני כמות הלוקוציטים : 10-15 ==> רבים ==> בודדים ?
האם יש סיכוי שדלקת הערמונית נעלמת ? או שדלקות מאופינות בעליות וירידות כאלו ?
3. בהתאם לתוצאות , מה אתה ממליץ לי לעשות ?
לבקש טיפול נוסף ? בירור (איזה ) ? לחכות ולעקוב ?
תודה רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות זרע
ד''ר נחום זילבר05/11/2007ההסבר לתשובות הוא כי הטיפול הנטיביוטי השפיע. אין לויקוציטים ואין לזהות חיידקים. לכן, אי אפשר לבצע תרבית. בעתיד, יתכן, שתופיע שוב דלקת בערמונית עם או בלי שינויים בזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע...
אלון05/11/2007שלום ד"ר,
כרגע קיבלתי את תוצאות תרבית השתן שביצעתי ונמצאו בה תאי דם אדומים:
Erythrocytes 10 (0-10)
( כל שאר הפרמטירים תקינים )
מה זה אומר והאם זה משנה את אבחמתך הקודמת שהדלקת חלפה ?
תודה
רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
ד''ר נחום זילבר05/11/2007אנחנו כרגע עובדים און-ליין ומקבלים כל העת תשובות חוויה מרגשת של ממש. ברגע נתון זה אין זה משנה את אבחנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריד באשכיםניר02/11/2007
שלום רב,
הבחנתי לפני כמה זמן באשכים שלי שעובר שם וריד/או כלי דם צינורי אחר שניתן לראות אותו מבחוץ והוא בצבע סגול כהה.
הוא דיי דק, הרוחב שלו לא עולה על 2 מ"מ, והאורך לא עולה על 4 ס"מ.
הוא לא תמיד כזה בולט, לפעמים כן ולפעמים לא.
זה משהו רע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריד באשכים
ד''ר נחום זילבר05/11/2007לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת+אורינומהאמיר02/11/2007
עקב שתן בדם נשלחתי לבדיקת c.t. של הבטן.
בבדיקה נמצא בין היתר "הכליות במנח וגודל תקינים ללא עדות להידרונפרוזיס. ללא עדות לאבנים. מימין הסננה קלושה בשומן הפרינפרי מתחת לכליה וקולקציה נוזלית קטנה בקוטר 3.2 ס"מ לטרלית ל-IVC , צמוד לאורטר הימני, יתכן אורינומה קטנה".
בסיכום הבדיקה נכתב:
בצקת ומעט נוזל סביב הכליה הימנית.
קולקציה קטנה ליד האורטר הימיני העליון, יתכן אורינומה קטנה.
אני סובל מערמונית מוגדלת (6 ס"מ) ומטופל באבודרט.
רפואת המשפחה טוענת שהדימום בא כנראה מהערמונית המוגדלת שיש להסירה, אך לא יכלה למסור לי פרטים בנוגע למימצאים. (מחוסר התמצאות בנושא).
בנוסף אני ממתין לבדיקת ציסטוסקופיה.
אודה על הסברך למימצאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת+אורינומה
ד''ר נחום זילבר05/11/2007פרוש הממצא, באזור השומן סביב החלק התחתון של כליה ימנית וסביב אזור שופכן ימני עליון הצטבר נוזל הגורם לבצקת במקום. יתכן, ומקורו בדליפת שתן ממוקמת באזור זה הנגרמת מלחצים בתוך מערכת השתן. ממצאים כאלה קשורים בד"כ לאירוע של חבלה או נוכחות אבן או ממצא מקומי אחר באזור השופכן. המשך מעקב אצל האורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בזרעא02/11/2007
שלום,לאחר קיום יחסי מין עם חברתי גיליתי טיפות דם שיצאו עם הזרע (רק בסוף כי אצל חברתי לא ראינו סימנים לדם). לאחר מכן השתנתי ואולי הטיפות הראשונות היו עם דם אך רוב השתן היה נראה לי נורמלי. יש לצין שיום לפני זה קבלתי בטעות בעיטה באשכים שמאוד כאבה אך מאז קימנו יחסים פעם אחת והכול היה בסדר. בנוסף יש לציין שהתופעה לא התרחשה בעבר, והדימום לא היה מלווה בכאב. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
האם עלי לפנות לבדיקת אורולוג? מה הדחיפות?
אודה לתשובתך המהירה
א' המודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בזרע
ד''ר נחום זילבר02/11/2007המוספירמיה יכולה להופיע ללא כל סיבה. אם היא נשנית יש לבצע מספר בדיקות. במקרה שלך לאור סיפור של חבלה באשכים פנה לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלכות בנטילת כדורי אתופן לזרעיניב כהן02/11/2007
שלום רב ד"ר
אני קבלתי אתופן 200 מ"ג ומוקסיוט פורטה 500 לשינים (השתלת שן) ובזמן הביוץ של אישתי נטלתי בטעות ואיני בטוח אתופן , רצתי לדעת האם יש השלכות לזה לאיכות הזרע ,אנחנו מנסים תקופה ארוכה וסוף סוף יש ביוץ אבל הפחד מנטילת כדורים אלו גורמת לי לחוסר שקט .
תודה יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתופן
ד''ר נחום זילבר02/11/2007למיטב ידיעתי, הכדורים שאתה לוקח אינם צריכים להשפיע על העובר. תרופות מסוג זה, שהאישה נוטלת בשליש ההריון הראשון יכולות להזיק לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מזיק לאיכות הזרע ? תודה
יניב כהן02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב
ד''ר נחום זילבר05/11/2007לא ידוע לי על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד חשוב!נוי01/11/2007
שלום רב!
לאמא שלי היו 2 הריונות כשבראשון התינוקת נפטרה לאחר יום, והריון שני הופסק בשבוע 27 וכל זאת מסיבה אחת: infantile polycistic kidney disease.
שאלה 1: האם יש בדיקה גנטית אותה אני יכולה לעשות על מנת לבדוק מה הסיכון שלי בהריון? האם אני צריכה את ההורים לשם כך?
שאלה 2: יש לי עבר של אבנים בכליות, ומדי פעם (בעיקר כשקר) יש לי כאבים בכליות ו-UTI. האם זה אומר שאני נשאית למשל.
שאלה 3: האם יש קשר בין בעיה בתפקוד כלייתי לשקיות מתחת לעיניים.
העניין מאוד חשוב לי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוי
ד''ר נחום זילבר01/11/2007א. פני בהקדם לגנטיקאי.
ב. היותך נשאית אינה קשורה לאבנים בכליות
ג. יתכן ויש קשר אך זה יופיע במחלות מתקדמות של הכליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע האורולוגיים שמרניים?שרה01/11/2007
האם הרופא הנכבד יכול לענות על שאלתי בנוגע לשמרנות של האורולוגיים?
מדוע בארצות הברית ובאירופה קיימים מיגון גדול של טיפולים והרופאים חושפים את החולים ליתרונות ולחסרונות של כל שיטת טיפול.
מדוע כאן בארץ הרופאים שוללים כל טיפול חדש שאינו ניתוח? האם מסיבה שכל האורולוגיים הם מנתח אורולוג ולא אורולוג פשוט?
מדוע בדפי זהב אין סקציה לאורולוג, אבל יש סקציה למנתח אורולוג?????
האם הכל שיקולים כלכליים לכיס הרופא?
תקן אותי במידה ואני טועה, אבל אני כלל לא טועה דוקטור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבגני
ד''ר נחום זילבר01/11/2007איני יודע מהי כוונתך בשמרנות של רופאים. האורולוגים בארץ פעילים מאד מבחינת פיתוח שיטות טיפול. מישראל יצאו לעולם טיפולים בכדורים מיוחדים להפרעות במתן שתן בערמונית מוגדלת (דיבנלין לפני 30 שנה). בישראל פיתחו את טיפולי ההיפרטרמיה שמיוצאים לכל העולם. לשאלותיך: לכל רופא יש את גישתו כשהוא מוסר על טיפול ניתוחי או תרופתי וכו'. הוא יספר על היתרונות והחסרונות של הטיפול הממולץ כמו כל רופא אחר בעולם. האורולוגים מבצעים טיפולים חדשניים רבים גם אם הם לא ניתוחיים. לכן, אינך צודק בשאלתך. כל אורולוג הוא כירורג אורולוג /מנתח אורולוג. אין כל אפשרות אחרת. אי אפשר להיות אורולוג מבלי להיות מנתח. לכן, כך גם יופיעו בדפי זהב ובמקומות אחרים.
שיקולים כלכליים אין להם כל מקום או קשר להיות הרופא מטפל בגישה זו או אחרת החשוב ביותר הוא התוצאה מבחינת המטופל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים בחום באופן משולב גם בברזילישרה01/11/2007
שלום רב דוקטור,
ראיתי שכתבת לחולה שטיפולים בחום נעשיים במרפאתו של דר' דיין.
רק לידיעה ולטובת החולים שסובלים, אני טופלתי במרפאת החוץ של בית חולים ברזילי עם מכשיר פיתוח ישראלי ואני מאוד מאוד נהנה מתוצאות הטיפול.
הטיפול בוצע הן כחימום של הבלוטה והן בשק השתן באופן משולב.
והיחס היה מדהים, כל הכבוד לצוות הרפואי, כולל לאחיות התומכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבגני
ד''ר נחום זילבר01/11/2007נכון אתה צודק. גם בביה"ח ברזילי מטפלים בהיפרטרמיה. יתרה מכך, המחלקה האורולוגית בביה"ח ברזילי באשקלון הנה מחלקה מצוינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטנט כפתרון ל- BPHדני01/11/2007
מדוע אין כמעט שימוש בסטנטים להרחבת ההיצרות בשופכה עקב הגדלה של הערמונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטנט
ד''ר נחום זילבר01/11/2007הכנסת הסטנט בטיפול אינה נפוצה אם כי פרופ' ניסינקורן ופרופ' יחיא מבצעים זאת בשיטות שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות גורמת לחולי?מנסה31/10/2007
שלום רב,
מזה זמן רב (מס' שנים) אני סובל מתחושות לא טובות (פיזיות) לאחר אוננות.
באופן קבוע אני מרגיש לא טוב ונוטה להיות חולה לאחר מעשה האוננות.
מיד לאחר הגמירה( כעבור מס' דקות) אני מרגיש חולשה וככל שהזמן חולף התחושות מחמירות.
לדוגמא, אם אני מאונן בלילה, למחרת בבוקר אני קם אל יום נוראי ובקושי מצליח לתפקד. אני חוזר אל עצמי רק כעבור יומיים/שלושה.
רציתי לדעת האם התופעה מוכרת ומה יכול להביא לתופעות לוואי כגון אלו.
תודה מראש,
הנושא מכביד ומתסכל עד מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
ד''ר נחום זילבר01/11/2007תופעה לא מוכרת אבל יכולה להופיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה באפשרותי לעשות?
מנסה06/11/2007אולי תוכל לעזור ולייעץ לי מה באפשרותי לעשות ע"מ לטפל בענין?
הלכתי בעבר לטיפול פסיכולוגי והמטפלת שלי טענה כי זו אינה בעיה פיזית אלא בעיה נפשית.
אני רוצה לדעת באיזה מישור עלי "לתקוף" את הבעיה. האם ייתכן כי זכיתי להיות יחיד סגולה ולסבול מאוננות בזמן שכל שאר העולם נהנה ללא שום בעיה? האם יתכן כי יש לי בעיה רפואית (פיזית) כלשהי?
כמה פרטים ייחודיים לי: בגיל 9 או 10 עברתי ניתוח הורדת אשך טמיר, פעם ראשונה שיצא לי זרע היתה בגיל 21 בערך, התופעות שתיארתי לא הופיעו כל השנים אלא רק בשנים האחרונות (היום אני בן 28), אף פעם לא היה לי קרי לילה, אני לוקח כדורים נוגדי דכאון, אני משתייך למגזר הדתי (ועדיין גר אצל הורים דתיים).
תודה על ההיענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות
ד''ר נחום זילבר06/11/2007ראה תשובתי הקודמת. אולי יש להוסיף לסיפורך את נושא התרופות נוגדי הדכאון. פנה לפסיכיאטר המטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרפטוקוק Bמושון31/10/2007
לאחר סדרת בדיקות שעברתי אחרי שהופיעה לי צריבה בעת מתן שתן ובזמן שפיכה נמצא הסטרפטוקוק מסוג בי גם בתרבין זרע וגם בתרבית אורטרלית.
האורולוג הראשון שפניתי אליו נתן לי אנטיביוטיקה (טארוויד) ל-10 ימים בהתאם לתוצאות העמידות של החיידק לאנטיביוטיקה והצריבה לא עברה.
האורולוג השני אליו פניתי לאחרונה נתן לי אוגמנטין 875 פעמיים ביום ל-20 יום ודוקסילן פעמיים ביום במשך 10 ימים אחרי שאסיים את האוגמנטין.
בו זמנית המליץ שאקח איזו שהיא תרופה פרו-ביוטית על מנת לסייע למערכת העיכול.
האם הטיפול שהמליץ האורולוג השני הוא טוב לדעתך? האם האוגמנטין והדוקסילן מתאימים לטיפול בסטרפטוקוק בי? האורולוג הראשון נתן לי אנטיביוטיקה בהתאם לעמידות החיידק אליה במעבדה ואילו האורולוג השני המליץ על הטיפול וד לפני שראה את התוצאות של הבדיקות הראשונות.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרפטוקוק B
ד''ר נחום זילבר01/11/2007זהו חיידק לא שכיח במערכת השתן. האורולוג שהחליט על מתן אנטיסיוטיקה בפעם השניה עשה זאת, כפי הנראה, בגלל שהתרופה הראשונה לא עזרה והתרופות השניות מתאימות מבחינת רגישות לחיידק זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
מושון01/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- " אורופלומטרי מורכבת-אורודינמיקה"יואב ב.31/10/2007
שלום רב ד"ר
ברצוני לדעת האם בדיקה זו כואבת והאם ניתן לעשות אותה בהרדמה מלאה?
וכמה זמן היא נמשכת?
נשלחתי לבדיקה זו מכיון שאין לי הרגשה כאשר אני צריך לגשת לשירותים לצורך הטלת שתן.
נפגעתי בשתי תאונות דרכים בגב וצוואר.....
בברכה ובתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורופלומטרי מורכבת-אורודינמיקה
ד''ר נחום זילבר01/11/2007זו בדיקה רגילה שנעשית ללא הרדמה ללא כאבים מיוחדים. משך הבדיקה בהתאם לרופא המבצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ניתוח TURPעדי31/10/2007
שלום רב דר' זילבר
אבי בן 78 הוא עבר ניתוח להסרת הערמונית בהרדמה ספינאלית.
בסיכום האישפוז נכתב שבניתוח נראתה טרבקולאציה קשה של דופן כיס השתן עם ריבוי תאים. פיות תקינות אונה אמצאית בינונית הבולטת לחלל כיס השתן ושתי אונות צידיות מפותחות.(נכרתו 72 גר' BPH) .
בסיום הניתוח נאמר לנו שכרתו את הערמונית ולא יותר מזה. שאלתי היא האם לפי סיכום האישפוז התוצאות תקינות? (כמובן שיש צורך להמתין לתוצאות היסטולוגיות....)
בתודה מראש
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח TURP
ד''ר נחום זילבר01/11/2007לפי דבריך הכתוב בסיכום האשפוז מצביע על שלפוחית שתן שנפגעה בשנים האחרונות כתוצאה מקושי בהתרוקנות השתן עקב הערמונית המוגדלת. מצב זה משתפר לפחות בחלקו במהלך התקופה הקרובה. לגבי תשובה היסטולוגית של הערמונית היא לא ניתנה עדיין ועליך להמתין לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ערמונית ורגישות לפנציליןאלון31/10/2007
שלום רב,
ע"פ אימי , אני אלרגי לפנצילין ( על סמך תופעה שקרתה לי בילדות ולא זוכר מהי )
האם זה יכול להגביל את הטיפול בדלקת הערמונית ?
כמו כן , האם יש בדיקה שיכולה להוכיח או לאושש את הטענה ?
האם יש בדיקות למציאת רגישות לאניטוביוטיקה ? אם כן , איך הם נקראות ?
תודה רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ערמונית ורגישות לפנצילין
ד''ר נחום זילבר01/11/2007בד"כ התרופות הנתנות לדלקת בערמונית אינן ממשפ' הפנצילין.
רופא אלרגולוג יכול לבדוק רגישות לפנצילין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכלמידיה + UREASMA .מיקה31/10/2007
שלום ד"ר,
ברצוני לדעת כיצד מתבצעת בדיקה לאיבחון : לכלמידיה
וכן מהי : UREASMA ?
תודה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
ד''ר נחום זילבר01/11/2007בדיקות דם ותרבית. האורגניזם השני הוא טוקסופלסמה במערכת השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)