חוששת

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• חוששת
    אמא טרייה
    03/05/2007

שלום רב פרופ' הוכברג

אני אמא לתינוק שאובחן לפני 10 ימים כחולה בסוכרת נעורים, אחרי אשפוז של 8 ימים שוחררנו ואני בבית מזריקה לו. אני מוצפת במידע ,משאבות ,השתלות לבלב, וכו' אך כיום הוא מקבל 3 פעמים ביום זריקות רגילות אפילו לא בעט , וזה גורם לו ולנו לטראומה.

1.מה ניתן לעשות בגיל כזה כדיי להקל?

2. כמה זמן אחריי הגילוי יתחיל ה"ירח דבש"

3.כמה תינוקות יש בארץ חולים? זה נפוץ? נדיר?

4.למה לא כדאי לתת לו משאבה או שכו כדאי?

5.יש כזה דבר משאבה תת עורית ?קראתי באתר אמריקאי משהו כזה....

6. הוא רעב מהרגיל ואוכל פי שתיים ממקודם, זה נורמלי? אוליי מקבל יותר מידיי אינסולין?

7. בצהריים לפעמים מקבל יחידה בודדת של ליספרו במזרק,למה אי אפשר לוותר בכלל? להזריק לו בשביל יחידה זה כאב לב?

8.איפה כדאי לטפל קבוע? האם יש מקום מיוחד לתינוקות ? שהרגלי התזונה שונים ממבוגרים או ילדים , הוא אוכל סימילאק עדיין ורוצה בקבוק גם בלילה, שעות האוכל והערנות לא קבועים בגלל שהוא תינוק , לאיפה כדאי ללכת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לך סיה לחשוש

פרופ` זאב הוכברג
    07/05/2007

זה בודאי קשה להתמודד עם תינוק סכרתי. השאלות המצוינות שלך לא יכולות להידון בפורום - זה מפורט מידי. את מוכרחה לדון עליהם במרפאת הסכרת של התינוק - חשוב שתהיה כזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו