יש לי מספר שאלות,אשמח לקבל תשובות

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• יש לי מספר שאלות,אשמח לקבל תשובות
    היי
    16/08/2011

חד משמעיות,ומפורטות..בבקשה תתייחסו לכל שאלה בנפרד:
    1)כאשר בודקים גובה,האם צריכים לעמוד זקופים ממש(ראש ישר,רגליים ישרות,גב ישר)?
    2)האם לפני תחילת הגדילה המהירה לגובה אצל הבנים,ישנה האצה קלה בגובה(כלומר לפני שצומחים 9-12 ס"מ לשנה,האם למשל שנה לפני כן גובהים יותר מאשר 5 ס"מ בשנה,כמו ילדים רגילים?)
    3)האם אצל הבנים ההאצה לגובה מתרחשת במקביל להופעת הסימנים המיניים הראשוניים או המאוחרים יותר(האם היא מופיעה במקביל להתחלת גדילת האשכים הפין והתחלת הופעת השיעור במפשעה,או כאשר מתחילות שערות בבית השחי,ברגליים,בירך ובידיים)?
    4)זה נכון שבזמן ההאצה לגובה אצל הבנים מתחלף גם הקול?
    5)האם הגיוני שתהיה ההאצה לגובה של גיל ההתבגרות,מבלי שיופיע שיעור בבית השחי,ברגליים ובידיים(רק התחלף הקול)?אני מכיר ילדים שגבהו 10-12 ס"מ בשנה,הקול שלהם התחלף(הפך להיות גברי,וגם היו להם קפיצות - כשהם צעקו למשל וכו'),אך כשהרימו את ידם לא היו להם שערות בכלל בבית השחי וגם ברגליים אין להם כמעט(וכמובן שגם בבטן,בחזה ובפנים אין להם).האם זוהי ההאצה(מדובר בגילאים 13-16)?ואם לא,אז הם יגבהו שוב פעם 10-12 ס"מ בשנה,כשיתחילו להיות שעירים(ושוב - התחלף להם הקול)?
    אם תענו על כל שאלה בנפרד אני אשמח מאוד!
    תודה רבה.....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי מספר שאלות,אשמח לקבל תשובות - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    17/08/2011

חשוב לעמוד ישר בזמן המדידה.
    לני ההתבגרות יש האטה בגדילה.
    האצת הגדילה של גיל ההתבגרות מתחילה שנה וחצי אחרי תחילת ההתבגרות המינית.
    נכון שמתחלף הקול, אך הזמן אינו קבוע.
    השיעור מתחיל לפני האצת הגדילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מכאן - איך יש נערים שגובהים

היי
    17/08/2011

המון בשנה מסוימת וגם מתרחבים ואמרתי לך מתחלף להם הקול - אבל כמעט ולא מתחילות אצלם שערות?מה זה אומר?שהייתה אצלם כבר ההאצה בגדילה,אבל אין להם בכלל שערות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מכאן - איך יש נערים שגובהים - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    19/08/2011

אני כמובן לא מכיר את הילד שלך. תראי אותו לרופא והוא יוכל לענות לך אם הכל בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו