התפתחות מוקדמת אצל בת 8+

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• התפתחות מוקדמת אצל בת 8+
    ליבי
    20/01/2012

הבת שלי בת 8 ו-11 חודשים. מגיל 7+ החלו ניצני שד, בגיל 8 כבר החל לצמוח שיער ערווה וריח זיעה מבית שחי, כמו גם חצ'קונים בפנים אשר מגיעים ברמה נרחבת יותר ויותר. כמובן שהחצ'קונים מפריעים לה הכי הרבה אבל אני כאם מודאגת מדברים אחרים.
    בבדיקת צילום כף יד יצאו תוצאות של עצמות לגיל 11 , באולטרסאונד נצפו זקיקים קטנים .
    אנחנו נמצאים בשליחות בחו"ל ולא סומכים מספיק על האנדקרונולגיה במקום. קראתי את הכתבה ובמובן מסויים היא הרגיעה אותי. ע"פ הנתונים הללו, האם יש סיבה לדאגה או בגילאים אלו פשוט כדי לתת לדברים לזרום מעצמם ולהכין אותה להתפתחות מינית מוקדמת מבחינה פסיכולוגית ? האם ההתפתחות המוקדמת שלה יכולה לעצור צמיחה לגובה ?
    תודה רבה !!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות מוקדמת אצל בת 8+

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות מוקדמת אצל בת 8+ - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    23/01/2012

לדעתי השלוב של בגרות מינית מוקדמת כפי שתארת בשלוב של התקדמות כה משמעותית בגיל העצמות מחייבת המשך ברור אצל אנדו ילדים על מנת לברר סיבות אפשריות ואולי גם טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו