מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- התפתחות מוקדמת אצל בת 8+ליבי20/01/2012
הבת שלי בת 8 ו-11 חודשים. מגיל 7+ החלו ניצני שד, בגיל 8 כבר החל לצמוח שיער ערווה וריח זיעה מבית שחי, כמו גם חצ'קונים בפנים אשר מגיעים ברמה נרחבת יותר ויותר. כמובן שהחצ'קונים מפריעים לה הכי הרבה אבל אני כאם מודאגת מדברים אחרים.
בבדיקת צילום כף יד יצאו תוצאות של עצמות לגיל 11 , באולטרסאונד נצפו זקיקים קטנים .
אנחנו נמצאים בשליחות בחו"ל ולא סומכים מספיק על האנדקרונולגיה במקום. קראתי את הכתבה ובמובן מסויים היא הרגיעה אותי. ע"פ הנתונים הללו, האם יש סיבה לדאגה או בגילאים אלו פשוט כדי לתת לדברים לזרום מעצמם ולהכין אותה להתפתחות מינית מוקדמת מבחינה פסיכולוגית ? האם ההתפתחות המוקדמת שלה יכולה לעצור צמיחה לגובה ?
תודה רבה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התפתחות מוקדמת אצל בת 8+ - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ23/01/2012לדעתי השלוב של בגרות מינית מוקדמת כפי שתארת בשלוב של התקדמות כה משמעותית בגיל העצמות מחייבת המשך ברור אצל אנדו ילדים על מנת לברר סיבות אפשריות ואולי גם טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)