מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- היפותרואידיזם מולד בת חודש וחציהיפו03/02/2012
היי בבקשה עזרה דחופה ...יש לי שתי בנות תאומות מקסימות (לא זהות) לאחת מהן לאחר הלידה אובחן היפותרואיד מולד אולם שבבדיקת סקר שנעשים לילדים אשר נולדים התוצאות יצאו תקינות -גילו זאת לאחר שבוע וחצי שבועיים מאחר ולא שמרה על חום גופה- במסגרת הפגיה הוחל טיפול תחת אלטרוקסין ! לאחר מס ימים שוחרננו הביתה ועוד שבועיים להגיע לביקורת אצל אנדוקרינולוג ..בביקורת שהיינו נדהמנו לגלות כי ה TSH עלה ל100 ולאחר כמה ימים עלה ל 300 הוגבר מינון התרופה ל 100 מיקרוגרם ביום ולאחר מס ימים החל לרדת כיום עומדת התוצאה על 40 מה שמחנו מאוד --ביום א' הקרוב יש שוב ביקור מקווים מאוד לתשובה מספקת ומאוזנת .. אני פונה אליכם לעזרה בבקשה אני די מודאגת מקצב ההתפתחות של הילדה שלי וכמה מסוכן החודש וחצי שהכדור לא בדיוק עשה את העבודה ? מעבר לזה שהתסימנים החיצוניים לא ממש השתנו ירד בקצת ...מישהי עברה את זה ? אשמח לתשובה בהקדם וסורי על אורך השאלה.. די מודאגת אפילו מאוד ! תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפותרואידיזם מולד בת חודש וחצי - תגובה
פרופ` זאב הוכברג03/02/2012נשמע שיש בעיה אמיתית, אך לא נוכל לייעץ כאן ברשת. זה דוש דיון מעמיק עם אנדוקרינולוג ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפותירואיד מולד
היפו03/02/2012מה ז"א בעיה אמיתית???? אנחנו מטופלים אצל אנדוקרינולוג ... אם התוצאה יורדת אין מצב לקצת תקווה?! חשוב לי עניין התפתחות הילדה בגלל חודש וחצי האם זה פער שניתן לצמצם?מהנסיון שלך יש מקום להרגע קצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפותירואיד מולד
היפו03/02/2012האם יש מצב לקבוע אליך תור במסגרת קופת החולים או באופן פרטי ממש לא חשוב לי ,אלא עתידה של הילדה אם כן אשמח לפרטים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היפותירואיד מולד - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ06/02/2012בדרך כלל טיפול בנמון מתאים מביא לנרמול בדיקות המעבדה תוך שבוע שבועיים.
בגילה של בתך יש חשיבות גדולה לזמן, לכן פני בדחיפות לאנדוקרינולוג ילדים על מת לברר את הסיבות לחוסר התגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)