גדילה והתפתחות

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• גדילה והתפתחות
    ליטל
    14/05/2012

שלום אני ליטל ואני בת 15 וחצי.
    רציתי לברר כמה דברים לגביי ולגבי התפתחותי.
    כילדה בכיתה ד' הייתי מאוד מפותחת לגילי, קיבלתי מחזור בגיל 10 וחצי והתחילו לצמוח לי שדיים, והייתי גם בנוסף גבוהה יותר משאר הבנות.
    והינה היום אני בת 15 וחצי.. 1.53.. יחסית נמוכה לבנות בגילי.. השדיים שלי קטנות יחסית לשאר הבנות.. ופתאום נעשתי הכי פחות מפותחת מהן.
    ואני מדגישה שבמשפחה אין אצלי נמוכים.. אמנם לא הכי גבוהים.. אבל ברמה של בינונים- גבוהים. ובייחוד שגודל השדיים במשפחה הוא לא קטן כלל.
    אז רציתי לדעת האם אני עדיין בעצם מתפתחת אם זה בעניין גדילת השדיים\ גביהה ובכלל התפתחות וגדילה. או שפשוט התחלתי את הגדילה בגיל מוקדם וסיימתי אותו כבר עכשיו.
    אשמח לתשובה :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גדילה והתפתחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גדילה והתפתחות - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    21/05/2012

ליטל שלום

ההתפתחות המוקדמת שלך מסבירה את הגובה הנמוך יחסית. הגדילה לגובה מסתיימת שנים ספורות לאחר קבלת המחזור.
    גודל השדיים (למעט מקרים קיצוניים) אינו מעיד על אי התפתחות אלא אם חלה נסיגה בגודלם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו