בעיה בגדילה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• בעיה בגדילה
    הדר גלעדי
    17/08/2012

שלום.
    אני הדר ואני בן 14 וחצי , 1.69 ומשקל 70.
    בשנה האחרונה הרגשתי כי לא גבהתי ובאמת לא גבהתי ונשארתי 1.69.
    כתוצאה מכך הלכתי לעשות בדיקה בכף היד.
    בבדיקה יצא כי גיל העצמות שלי הוא 17.
    הרופא אמר לי שזה לא טוב ויש סיכוי כי לא אגבה יותר,הוא הפנה אותי לאנדוקרינולוג אך יש תור רק בעוד חצי שנה.
    רציתי לדעת אם אוכל לשים פה את תוצאת בדיקת כף היד ותגיד לי אם אני באמת לא אגבה יותר או שיש לי עוד כמה סנטימטרים...ואם אפשר לעשות דבר בעניין,זה מאוד חשוב לי.
    תודה מראש,הדר.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בגדילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בגדילה - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    21/08/2012

הדר
    גיל עצמות של 17 שנים מציין אכן את סיום הגדילה.
    מה רע בגובה 1.69 סמ ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בגדילה

הדר גלעדי
    21/08/2012

איני רוצה להיות אב בגובה 1.69..
    הלכתי עם תוצאת כף היד שלי לאורטופד מומחה והוא אמר לי שיש סיכוי שיש טעות בבדיקה והוא חושב שגיל העצמות שלי הוא 15 כי הוא ראה שם חלקים פתוחים בפרק כף היד.
    אם אני אשים פה את התוצאה של בדיקה כף היד תוכל לדעת מה גיל העצמות?
    זה חשוב לי מאוד מאוד.
    תודה רבה מראש הדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בגדילה - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    27/08/2012

הדר
    למען הסר ספק את יכולה ללכת עם הצילום לאנדוקרינולוג ילדים שיפענח בעצמו את גיל העצמות.
    אך גם אם גיל העצמות הוא 14-15 נשאר לך מעט מאד (ס"מ ספורים) לגדול!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדרוש בתוקף טיפול

אסף
    21/08/2012

תדרוש בתוקף טיפול בהורמון גדילה אתה עוד צעיר אתה יכול עוד לעשות משהו .
    אני יספר לך על עצמי אני היום בן 25 אני מגיל 13 הולכתי לרופא בזמנו הם ההורים ישבנו ואמרנו לו שאני נמוך מהנורמאלי בכמה רמות ישבנו ודיברנו והוא לא עשה כלום אתה יודע מה ההנדוקרינולוגים אומרים בגיל הזה זה בסדר אתה עוד תגדל יש לך עוד זמן היום אני בן 25 גובהי הוא 166 כן כן הנבועה של הרופא הייתה פשוט נהדברת עכשיו שניסיתי ללכת לרופא הוא אמר לי אתה מבוגר מידי אין מה לעשות עכשיו הייתה צריך לבוא 10 שנים אחורה באמת 10 שנים אחורה .
    תשמע לי טוב טוב טוב תכך את ההורים שלך ותלך תבקש הורמון גדילה אתה בגיל הנכון תאמין לי הדבר הכי נורא זה להיות הנמוך .

אם היה לך תת פעילות בבלותת התריס או רמת סוכר בדם בטיפה יותר גבוה ישר היו דחופים לך אינסולין אתמול ,תעשה לעצמך טובה תבקש הורמון תבקש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בגדילה

הדר גלעדי
    22/08/2012

אני אעשה את זה ,תודה רבה רבה לך על העצה גבר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו