פין קטן בן 17

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• פין קטן בן 17
    חיים
    04/09/2012

שלום אני בן 17 עוד שלוש חודשים והפין שלי במצב רפוי קטן בערך 7 סמ ו3 וקצת סמ בעובי ושהוא עומד הוא גם יחסית קטן 13 וחצי ס"מ אני דואג כי לפי מה שבדקתי באינטרנט זה גודל ממוצע של ילד בן 14 ואני בן 17 זה לא נראלי תקין וגם עוד מעט יש לי גדנע שמתקלחים ביחד ואני מתבייש מגודל הפין שלי בבקשה מה לעשות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פין קטן בן 17

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פין קטן בן 17 - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    12/09/2012

הגודל הוא בהחלט במסגרת הנורמה. ייתכן וההתבגרות שלך עדין לא הושלמה והוא אף יגדל יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל יש לי עוד שאלה

חיים
    12/09/2012

מה יכול להיות שפתאום אני יביא צמיחה מואצת? כי כבר יש לי שיערות והכול בפנים ובגוף רק הפין לפי דעתי קטן אתה בטוח שהוא במסגרת הנורמה? הוא די דק שהוא במצב רפוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל יש לי עוד שאלה - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    14/09/2012

לא תהיה צמיחה מואצת, אבל זה יכול עוד לגדול קצת.
    אינך יכול לשנות זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו