המלצה שקיבלו לבדיקת B-HCG לילדה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• המלצה שקיבלו לבדיקת B-HCG לילדה
    נעמה
    03/10/2012

שלום רב,

אני מאוד מקווה שכאן אמצע כמה תשובות.... כי אנוכי מודאגת מאוד.

בתי בת 5 ושלושה חודשים סובלת מזה כשלושה שבועות מבחילות לפנות בוקר כל יום בין 4:00-5:30 מתעוררת בדרך כלל ב4:30 עם ריפלקס הקאה - ללא הקאה ממש אלא פליטה של מים ורוק.

בדיקות דם תקינות בסה"כ היה תמונה של מחלה וירלית חריפה עם ספירת דם מתאימה- ציטוט ממכתב שחרור מחלקת ילדים {באמת סבלה יום לפני מחום - משהו קצר של פחות מ-24 שעות}

נשלחנו למיון כי הרופא חשב שאולי מדובר בלחץ תוך גולגלתי- בסופו של דבר בדיקות פיזיקלית ללא חסר נוירולגי. בדיקת עיניים - פונדוסים {מקווה שכך כותבים} תקינה! ללא תלונות על כאבי ראש או משהו דומה המתחברה לאבחנה נוראית שכזאת.

בהמלצה במכתב שחרור הומלץ לבצע כחלק מברור בדירת B-HCG. אני מבינה שמדובר בהפערה הורמנלית - יש לה שם? איך בדרך כלל מטפלים בה? האם התאור שנתתי מתחברת לבעיה שכזאת...

אציין שחוץ מנושא הבחילות העקשניות הילדה חיונית ובריאה- לא סובלת משיעור יתר, או סימנים מוקדים לבגרות מינית.

סליחה על האורך... מקווה שנתתי פרטים שעוזרים להבין את המצד.

בתודה,

בתאל -

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה שקיבלו לבדיקת B-HCG לילדה - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    09/10/2012

לא ברור לי כלל מדוע התבקשת לבדוק רמות B-HCG אצל בתך.
    אני מציע שתפני לרופא שבקש את הבדיקה על מנת לבקש הבהרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו