פין קטן ?

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• פין קטן ?
    חיים
    03/12/2012

אני בן 17 ויש לי 13 וחצי סנטימטר בזקפה וברפוי בין 7 וחצי ל 7 עכשיו זה נושא שממש מטריד אותי האם להזמין תור לאנדוקרינולוג/אורלוג? האם הוא עוד יכול לגדול לי בשנה או בשנתיים הקרובות בשתי סנטימטר לפחות ? ומה ההממוצע?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פין קטן ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פין קטן ? - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    11/12/2012

זה גודל תקין . ממוצע במתיחה הוא 13 סמ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פין קטן תיקון

חיים
    11/12/2012

שלוםם לצערי הרב מדדתי אותו שוב פעם ויצא לי 12 וחצי 13 משו כזה עכשיו אני באמת על סף דיכאון קשההה אני בן 17 גבוהה רחב בריא יש לי שיערות בגוף כולי התפתחתי ורק הפין שלי לא מה אפשר לעשות?!?!?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פין קטן תיקון - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    13/12/2012

אם הממומצע הוא 13, אז ברור שלחצי מהאנשים יש פחות מ13: 12, 11, 10, 9 - כולם נורמליים.
    כמו שאתה אומר, הבעיה היא בראש (דיכאון) ולא בפין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו