TSH גבוה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• TSH גבוה
    אילנה
    26/02/2013

שלום!!!!אנו מבצעים לילדתי בת ה4 במשך השנים לעיתים די תכופות בדיקות תפקוד בלוטת התריס בגלל רקע משפחתי ואנו במעקב אצל אנדו ילדים. למעשה אף פעם הערכים לא היו בטווח הנורמה וקצת מעל. כמה מהבדיקות האחרונות לפי הסדר- 7.34, 5.87, 7.26, 9.98, 8.58, 7.55, ולפני כמה ימים 7.22 ובכל אותם בדיקות הFT4 היה תקין, כלומר בטווח. הרופאה קבעה שבערכים הללו אין צורך בטיפול תרופתי וזה עדיין נחשב תקין והכל זה תלוי מעבדה, שבכל מעבדה זה שונה. וכל עוד זה המצב, להגיע לביקורת פעם בשנה. אני פוחדת שמא אפספס משהו ולא אהיה ערנית מספיק. מבקשת חוות דעת נוספת במסגרת המגבלות הורטואליות ושיפוט עפ"י תשובות בדיקות הדם. מה שניכר מאד זה קומה נמוכה (אבל גם ההורים לא גבוהים! אבל מזה אני בדיוק חוששת, שזה יהיה כביכול התשובה של כולם לקומתה הנמוכה ומשהו יחמוק לנו בין האצבעות....זה הרי מה שאמרו עליי כל הזמן עד שבגיל שש גילו לי תת פעילות וקצת היה מאוחר מדי בשביל זריקות הורמונים וכיוצא בזה)
    בכל אופן אשמח להתייחסות

תודה מראש!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TSH גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• TSH גבוה - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    03/03/2013

בפורום איננו נותנים המלצות על טיפול.
    כדי לקבל חוות דעת נוספת תצטרכו להתייעץ עם אנדוקרינולוג אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו