מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- יתר פעילות בלוטת התריס ???עמליה21/04/2013
סליחה על הקיטוע...
יש לציין גם שבפגיה בני קיבל הרבה תרופת קפאין ואדרנלין.
כבר בפגיה היתה לו עלייה דרמטת של הדופק (300)...(הדופק התאזן אחרי נטילת 'פלקניד' ו 'פרופנולול' למשך כמה שבועות).
האם יתכן שהתרופות מן הימים ההם אחראיות ליתר הפעילות?
אני, על סמך בדיקות דם, מעולם לא אובחנתי כחולה בבלוטתה תריס (אף כי לפעמים נדמה לי שאני סובלת מתת תריסיות...)
ושאלה נוספת ואחרונה - הייתי שמחה גם להבין למה האבחון של מחלות בלוטת המגן כל כך קשות לאבחון.
סליחה על ריבוי השאלות.
מצפה בתודה לתשובתכם.
בברכה,
עמליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתר פעילות בלוטת התריס ??? - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ22/04/2013לבנך אין פעילות יתר של בלוטת התריס !
הערכים התקינים של FT3, FT4' TSH בבדיקות חוזרות שוללים זאת. לבדיקת TG אין כל משמעות בתרחיש שאת מתארת.
יש לא מעט מחלות שסימנהן מחקים יתר פעילות של הבלוטה, אך בנוכחות תפקודים תקינים של הבלוטה , הפרעות בתפקודה נשללות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עוד זה יכול להיות?
עמליה22/04/2013תודה על תגובתך.
אם כך, אתה יכול לתת לי רעיון לכיוון, מה עוד זה יכול להיות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עוד זה יכול להיות? - תגובה
פרופ` זאב הוכברג25/04/2013ברור שלא מדובר המחלת התריס. כדי לאבחן, יש צורך לבדוק את הילד. כמובן שאי אפשר לעשות זאת ברשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה רופא לפנות
עמליה25/04/2013שלום,
תודה על תגובתך.
אני מתגוררת בגרמניה.
תוכל לומר לי לאיזה רופא עליי לפנות להמשך בדיקות ולאבחון?
בברכה,
עמליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)