בעית גובה ומשקל

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• בעית גובה ומשקל
    שיר
    02/06/2013

שלום רב. בני יהיה בן 12 בעוד כחודשיים. גובהו 1.35 ומשקלו 26 קג. לפני כארבע שנים עשינו ברור האם יש חוסר בהורמון גדילה כולל צילום שורש כף היד והמסקנה הייתה שאין חוסר ושגיל העצמות תואם את הגיל הכרונולוגי. מבחינת התזונה, אנו משתדלים מאוד אף שהוא לא אכלן גדול הוא אוכל שלוש ארוחות לא גדולות אך די מאוזנות וגם שתי ארוחות ביניים קטנות. הרופאה המליצה להרפות מן הנושא כי הבדיקות תקינות אך אני בתור אמא איני רגועה וחורה לי לראות כמה שהוא קטן לעומת חבריו לכיתה שצעירים ממנו בשנה.ברצוני לדעת מה עוד אפשר לעשות והאם כדאי לעשות שוב ברור או כל דבר אחר שיכול לעזור. (גובהי הוא 1.65 וגובהו של אביו 1.78 וגם שתי אחיותיו הגדולות בגובה שתואם לגילן) תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית גובה ומשקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית גובה ומשקל - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    03/06/2013

הגובה של בנך הוא באחוזון 3 -הגבול התחתון של הנורמה.אך אינו תואם לטווח גובה המטרה שלו.במשקל הוא מתחת לעקומות.
    האם גיל העצמות הנוכחי תואם לגילו הכרנולוגי ייתכן והוא מאחר בהתפתחותו המינית
    הייתי בודק את נושא התזונה מבחינת כמות הקלוריות ואיזון בין אבות המזון.
    אם קצב הגדילה הינו תקין היתי עוקב בלבד, אם לא הייתי חוזר על הברור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו