התבגרות מוקדמת

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• התבגרות מוקדמת
    Dana
    23/10/2013

בתי בת 7 וחצי גיל נמוכה ורזה לגילה 117 סמ 17 וחצי ק״ג בשנה וחצי האחרונה מראה סימני התבגרות שיער ערווה בית שחי פצעונים על האף זיעה חריפה כאבי ראש מיגרנות גדל שד שמאלי בו הבחין גם רופא המשפחה אך לאחר חודש נעלם. בוצע MRI הכל תקין גיל עצמות 9 ,חריגה בפעולת בלוטת התריס (0.5)לא משמעותית ,לדעתו של רופא בית החולים יש אולי הפרשה מוגברת של הורמונים זכריים ויש עוד ערכים עם סטייה כנל לא משמעותית לדעתו. הוא שלל כרגע התבגרות מוקדמת ביקש לחזור בעוד חצי שנה בנתיים הילדה עם אותם סימפטומים שהזכרתי כולל שיעור יתר!!! כאשר במשפחתנו אף אחד לא שעיר. אני חוששת מהתבגרות מוקדמת בגלל שהיא ממש קטנה פיזית בעלי ואני 168 167 סמ בני משפחתי ממש גבוהים אני הכי נמוכה..איך כדאי לפעול???? תודה רבה!!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התבגרות מוקדמת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התבגרות מוקדמת - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    26/10/2013

נשמע אמנם שמדובר בפעילות מוקדמת של הורמונים גבריים, שהיא די שכיחה בגיל זה.
    אם ראיתם מומחה שקבע שאין מקום לדאגה, ואינכם רגועים, לכו לשמוע חוות דעת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו