דיקפפטיל -תופעות הלוואי

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• דיקפפטיל -תופעות הלוואי
    mam
    03/11/2013

שלום,
    אני חוששת לתת את הזריקה לבתי בת 10.5 בגלל תופעות הלוואי אני מפחדת שלא הזיק לה אני די בדילמה
    האם מסוכן לתת את הזריקה הזו בגלל תופעות הלוואי האם לשקול שוב זאת :

אלו תופעות הלוואי

שכיחות גבוהה מאוד:
    1. מערכת אנדוקרינית ומטבולית: גלי חום. 2. מערכת שריר ועצם: כאבי עצמות. שכיחות גבוהה: 1. לב וכלי דם: יתר לחץ דם 2. מערכת עצבים מרכזית: כאב ראש, כאבים, עייפות, סחרחורת, נדודי שינה, חוסר יציבות רגשית. 3. עור: גרד 4. מערכת העיכול: הקאה, שלשול 5. מערכת שתן ומין: אין אונות, אצירת שתן, זיהומים בדרכי השתן, החמרת תסמונת קדם ויסתית. 6. מערכת הדם: אנמיה. 7. מקומי: כאב במקום ההזרקה. שכיחות נמוכה: 1. לב וכלי דם: בצקת. 2. מערכת החיסון: אנאפילקסיס, רגישות יתר. 3. מערכת שריר ועצם: שבר בעצמות השדרה.

מה דעתך
    תודה רבה ,
    אמא

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקפפטיל -תופעות הלוואי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקפפטיל -תופעות הלוואי - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    04/11/2013

ראשית זה די נדיר להתחיל טיפול בדקהפפטיל בגיל 10.5 שנים, כך שאיני בטוח לגבי האינדיקציה והצורך בטיפול
    תופעות הלוואי אותן מן הסתם העתקת מהעלון הינן נדירות קלות והפיכות . חלקן כמו אין אונות אינן רלוונטיות ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו