קומה נמוכה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• קומה נמוכה
    אמא מודאגת
    11/05/2014

היי, בתי בת 13 עוד חודש . בעלת קומה נמוכה! 1.42 ומשקל 52 בערך...ממש מודאגת מהקומה הנמוכה! הייתי אצל 2 רופאים כשהיתה בת 11 וגם 12 ולא הסכימו לתת הורמון גדילה בטענה שצילום כף היד תקין ומתאים לגיל.. אני ממש בייאוש! פוחדת שישפיע על הבטחון שלה! היא בהובר משקל.. מנסה ולא מצליחה!! שבוע הבא מנסה דיאטנית בתקוה ותעזור לה . אני האם 1.60 והאבא 1.78.. ממש ייאוש! מבחינת התבגרות : מחזור עדיין לא קיבלה . שערות בשחי- עדיין אין. שערות בפות- יש . חזה קצת יש( לא יודעת אם משומן או התבגרות) יש אפשרות עדיין לעזור לה?!? אולי דרככם פה רופאים יקרים?!? מחכה לתשובתכם.. תודה ויום נעים;-)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קומה נמוכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קומה נמוכה - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    12/05/2014

אכן תמונה מדאיגה שדורשת ברור .
    האם בוררה על ידי מומחה כולל בדיקה גנטית ?
    אם גיל העצמות הוא 13 אין תועלת בטיפול בהורמון גדילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא מודאגת

ירון
    12/05/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ירון
    12/05/2014

המשך מהודעב קודמת:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו