ריח חריף של זיעה ושיעור יתר לילדה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• ריח חריף של זיעה ושיעור יתר לילדה
    מירי
    02/07/2014

שלום רב,
    הילדה שלי בת חמש וחצי. מגיל ממש קטן היה לה ריח חריף של זיעה ושיער רב על כל איזורי הגוף. לאחרונה התרבה השיער באיזור השפם, הכתפיים, מעט מאד בבית השחי ובפות. בנוסף, כבר הרבה זמן יש לה ריח חריף מאד של זיעה בבית השחי. ממש חריף! מה עושים? למי צריך לפנות? על מה זה מעיד?
    אנא תשובתכם.
    מירי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח חריף של זיעה ושיעור יתר לילדה - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    05/07/2014

זיעה, ריח חריף ושיעור הם סימנים לפעילות של הורמונים זכריים. אלה מופיעים באופן רגיל אצל ילדות בגיל 8, אך גיל צעיר יותר דורש ברור. כדאי לפנות לאנדוקרינולוג ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה נוספת..

מירי
    06/07/2014

בהיותי בתחילת ההריון נטלתי אנדומטרין (נרות) לצורך חיזוק הורמונאלי. ללא ידיעתי גם המשכתי אחרי השבוע ה-12 ליטול את התרופה. הרופא לא הסביר לי שצריך לעצור בשלב מסויים ורק בדיעבר התברר לי שזה אסור. האם יש קשר בין אנדומטרין לבשלות מינית מוקדמת אצל הבת שלי? נשים רבות כתבו באינטרנט שיש קשר... מה הנזק של התרופה הזו לתינוק שמתפתח בגוף? ואיך זה בא לידי ביטוי בבגרותו? אודה לך מאד על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה נוספת.. - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    16/07/2014

אין קשר בין התרופה שנטלת לזיעה של הילדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו