מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- גנוקמסטיה1234513/12/2014
שלום רציתי לדעת למה הרופא הכירורג שד המליץ לי לעשות את הניתוח של הגנוקמסטיה אחרי גיל 23 הוא אמר משהו בקשר לתהליכים הורמונים שעדיין מתרחשים בגוף ושעם אני יעשה את זה עכשיו יש סיכוי שזה יחזור זה נכון?
יש לציין שהגנוקמסטיה שלי לא גדול בכלל הם לא נופלים לא כלום רק הפטמה בולטת וקצת מהציצי
איזה עוד דרכים יש להקטין את איך שזה נראה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גנוקמסטיה - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ17/12/2014בטכניקה נכונה אין חזרה של השד.
סף גיל 23 אינו מוכר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה אני אמור לעשות ?
1234517/12/2014אז מה לעשות לחזור לרופא להגיד לו שהתייעצתי ושאמרו לי שאין דבר כזה סף גיל לניתוח גנוקמסטיה ושכן אפשר לעשות עכשיו ?
ומה אתה מציע ? שאיבת או ניתוח ?
ומה ההבדל ביניהם באיכות שיוצא אחרי זה
ברמת הסימנים שנשארים ?
בהרדמה?
בכללי מה ההבדל בניהם....
תודה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה אני אמור לעשות ? - תגובה
פרופ` זאב הוכברג17/12/2014לפי הטון שלך נראה לי שזה לא ממש מפריע לך. אינך חייב לעשות ניתוח.
ואם תרצה בעתיד, תמיד תוכל לעשות זאת. אין בעיית גיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגנוקמסטיה
1234524/12/2014מה בעצם מבטיח לי שאחרי הניתוח לא תחזור לי הגנוקמסטיה במשך החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגנוקמסטיה - תגובה
פרופ` זאב הוכברג25/12/2014הניתוח מוציא את כל רקמת השד, כך שאין מה שיגדל שוב. הניתוח הוא טיפול סופי בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)