האם לעשות בדיקות

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• האם לעשות בדיקות
    עמית
    29/12/2014

בני בן 13וחודשים, נמצא בתהליך התבגרות מתקדם מאוד, שיער בבית השחי, שיער באשכים, אשכים גדלו כולל איבר המין. מאז הבר מצוה אני לא רואה שבני תופס תאוצה בגובה האם עלי לעשות בדיקות כלשהן שלראות שהוא בסדר כיום 151 ושוקל 55

(עשינו מעקב מ2013 עדסוף 2014 הוא גבה כל התקופה כ8 ס"מ, כולל צילום כף יד שנעשה בשנת 3013 שהראה שגיל העצמות מתקדם ב9 חודשים)

הגובה שלי 151 והגובה של בעלי 174
    שתי הבנות שלי 150

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לעשות בדיקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לעשות בדיקות - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    30/12/2014

נראה לי שבנך מתפתח כעת באופן תקין אך כנראה לא יהיה גבוה במיוחד (בסביבות ה 160 ) גובה הנמצא בטווח הנמוך של גובה המטרה הגנטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

עמית
    30/12/2014

האם כדאי לעשות לו שוב צילום כף יד לוודא את גיל העצמות, ולקחת אותו לאינדקרינולוג כדי לראות אם ניתן לעשות משהו? בכלל איזה בדיקות כדאי לעשות כדי שלא ישאר כל כך נמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    03/01/2015

בשלב זה, כשההתבגרות כמעט נגמרה, אין כל טיפול שישנה את גדילתו. צלום נוסף או בדיקות לא יגביהו אותו. כדאי להרפות, ולהוריד את הנושא מסדר היום של הבן, ואם זה אפשרי, גם שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו