איבר מין קטן לילד בן שנתיים ו4 חודש

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• איבר מין קטן לילד בן שנתיים ו4 חודש
    אמא
    26/05/2015

לאחר בדיקה אצל אנדוקרינולוגית ילדים אורך איבר המין הוא 3.2 סמ, הומלץ לתת 3 זריקות טרוסטרון. רציתי לשאול האם זה יעיל לתת את הזריקות בגיל שנתיים וארבעה חודשים? אם יהיה השפעה לטיפול? מהן תופעות הלוואי? האם כדאי לתת את הזריקות או לחכות לגיל ההתבגרות? אני מפחדת לתת ולא תהיה השפעה ויהיו השפעות לוואי לא רצויות. מצד שני אני חוששת שאיבר המין ישאר קטן וזה יפגע בילד כשיגדל. מבחינת התפתחות הכל תקין צילום גיל עצמות מתאים לגיל שנה וחצי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר מין קטן לילד בן שנתיים ו4 חודש - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    26/05/2015

אישית, אני נוהג לטפל בחודשי החיים הראשונים, זהו הזמן המומלץ ושעליו יש נתונים מחקריים. תחנה נוספת היא בגיל ההתבגרות 12-13 שנים.
    במינונים מתאימים ונמוכים אין תופעות לוואי. תיתכן הופעת זיקפה ממושכת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אמא
    26/05/2015

האם האורך שציינתי הוא באמת בעייתי לילד בגיל כזה? האם זה נחשב קטן והאם יכול לגדול ולהגיע לממוצע בגיל ההתבגרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    02/06/2015

האורך הוא גבולי. חשוב לעקוב אחריו מתחילת גיל ההתבגרות הצפוי 12-13 שנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו