עלייה במשקל אך לא בגובה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל אך לא בגובה
    רונית
    16/06/2015

שלום רב,
    היינו עם בתי בת השנתיים וחצי במעקב גדילה בטיפת חלב שם נאמר לי שבמשך השמונה חודשים האחרונים היא לא עלתה בגובה אולם במשקל היא ממשיכה לעלות (עלתה במשך הזמן הזה ב 2 קילו) הילדה היתה עד לפני 8 חודשים בעקומה 50 גם בגובה וגם במשקל וכרגע ירדה לאחוזון 3 בגובה ומעל אחוזון 97 בוגבה מול המשקל!!!
    אני מאוד מודאגת מהעניין והייתי שמחה לדעת מה יכולה להיות הסיבה שהיא רק גודלת במשקל אך לא בגובה.
    אני רוצה לציין שהילדה לא אוכלת בצורה מופרזת ולא אני מתפלאה על המשקל יתר שלה.
    דבר נוסף בעלי ואני נחשבים לאנשים מאוד רזים.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל אך לא בגובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל אך לא בגובה - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    18/06/2015

אם זה נכון שלא גדלה בגובה, זה לא תקין ודורש בדיקה. אך אני מטיל ספק באמיתות הדבר. ילדים בריאים ממשיכים לגדול, ומי ששוגה לעתים קרובות זה המודד. כדאי להציב את כל הנתונים על עקומת גדילה ולראות אם מרבית המדידות מסתדרות על קוו קבוע. אם אחת המדידות חרגה - אולי היא שגויה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רונית
    21/06/2015

תודה רבה!!!
    הלכתי איתה לרופא ילדים והוא אמר שהיא גבהה בסנטימטר וחצי בתקופה הזאתי אבל עלתה יותר ביחס לגובה, האם זה עדיין מדאיג?
    הגובה שלי הוא :1.58
    הגובה של בעלי הוא:1.74
    שניינו אנשים מאוד רזים.
    הגובה שלה:84.5 ס"מ ומשקל 13.400

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    25/06/2015

אין כאן די אינפורמציה לחוות דעת ממשית. בד"כ רופאי הילדים הם שיודעים מתי צריך לפנות ליועץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו