מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- שאלהדני07/07/2015
אני גבר בן 25 סובל מילדות מפלאשינג (נטיה להסמיק בקלות ) מכיתה ב-ג בכל מקום זמן ושעה מרגיש כל החושים ורגשות ב פנים , תופעת הפלאשינג(הסומק) מלווה בחום בבית החזה כך שאיני יכול לשבת במקומות סגורים בכלל ובמיוחד מקומות מחוממים שם הבעיה . אני כל הזמן מזיע בפנים ומקבל התקפים של פלאשים (הפנים הן חמות ואדומות ורטובות ומזיעות ) וכמה שהן אדומות מקבלים עוד צבע של אדום ועוד של אדום במקרה של כל מפגש רגיל ושגרתי עם אנשים . אני מנסה להיות במזגנים כל הזמנים אבל לידעתכם כיום זה בלתי אפשרי כי ישנו גם חורף .
האם יש קשר בין היותי ילד שמן בילדות לדבר הזה ?זא אומרת בשקילה על ידי אחות בכיתה ג' כאשר כל בני גילי הם שוקלים 25-30 קילו אני שקלתי 55-60
אני לא יודע מה לעשות עם הדבר המעצבן הזה ? אני מיואש לגמרי .
ביצעתי בדיקות TSH - תקינות
בדיקות קטכולאמינים - תקינות
בדיוקת סד תפקודי כבד - תקינות
בדיקות HIAA5 -תקינות
האם יש מקום לתת פעילות סמויה של בלוטת התריס ? ועל סמך מה מבצעים זאת .
והאם זה יכול להיות לחץ מעמוד השדרה או מהחזה על העצבים ?
מה הבדיקות האחרות שעלי לבצע
ומה הן המלצתוכים לדברים הנל
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` זאב הוכברג08/07/2015אנחנו עונים כאן רק לשאלות על ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)