מתן הורמון גדילה ללא חוסר

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• מתן הורמון גדילה ללא חוסר
    יעל
    12/12/2015

שלום רב.
    בני בן 13.5 גיל עצמות 16 גובה 165 משקל 60. ערכנו את כל הבדיקות והטסטים הנדרשים-הכל תקין ולאחר בירור רפואי עם 2 מומחים- הוסק שכנראה עסקינן בהתפתחות מוקדמת שלא אותרה במועד.
    ידוע לי שבגיל זה כבר לא נותנים הורמון גדילה היות והאפקט נמוך במיוחד לאור ההוצאה הכספית הגבוהה. למרות כל זאת ולאור מצבו הנפשי של בני... אני מוכנה לחסוך מעצמי ולהשקיע כל שקל בילד עבור כל סמ - בידיעה שהתוספת לא תהא משמעותית.
    שאלתי- למי עלי לפנות? כיצד והיכן אוכל לקבל מרשם להורמון גדילה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתן הורמון גדילה ללא חוסר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרטים נוספים

יעל
    12/12/2015

בעלי 179 אני 164
    עוד 2 בנים:
    בן 16 עם גיל עצמות 18 גובה 170 - לאחר כל הבדיקות והטסטים -כנראה גם הוא עם התבגרות מוקדמת אך עלינו על זה מאוחר מדי.
    בן 10 עם גיל עצמות 11 וחצי והשמנת יתר גובה 149- לאחר כל הטסטים גם עם התבגרות מוקדמת ורוצה לתת לו הורמון גדילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    15/12/2015

שלום לך

אני מבין את הכאב שלך והרצון לעזור לבנך. אך בגיל עצמות של 16 שום טיפול תרופתי לא יועיל כי הגדילה כמעט והסתיימה.
    בנך השני הגיע לטווח גובה המטרה שלו.
    את הבן השלישי צריך להעריך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה ברשותך...

יעל
    16/12/2015

ראשית תודה רבה על המענה.

שאלתי היא- אם בכל זאת אני רוצה לתת לילד הורמון גדילה באופן פרטי (מודעת לעלויות ולתופעות לוואי אפשריות) ויודעת שאין אפקט משמעותי... אבל בכל זאת לתת לו... כיצד ניתן... ? מוכנה לכל תהליך ולהפוך כל אבן למען זה ולו לסיכומ קטן.
    (אם הנושא אינו לפורום - אשמח גם לתשובה בפרטי)
    סליחה מראש על הנידנוד... הנושא קריטי מאוד...
    תודה רבה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה ברשותך... - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    22/12/2015

אני סבור ששום רופא עם מינימום של אחריות לא ינפק תרופה ללא שום סיכוי לתועלת. אין פה ענין של פרטי או ציבורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו