כל הזמן אותה תשובה ואני מודאגת

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• כל הזמן אותה תשובה ואני מודאגת
    אורלי
    27/12/2015

שלום, בני בן 14 וחודשיים משקל 54 גובה 158, (נולד 2400)אני 154 בעלי 175, אנחנו במעקב אצל אינדוקרינולוג שכל פעם בודק את בני ואומר שהוא בסדר. נמצא באחוזון 25, אף פעם לא עשה לו צילום כף יד אלא רק כשהתחלנו את המעקב לפני שנה עשה בדיקת דם לראות את מצב הורמון הגדילה.
    לבני יש מעט פצעי בגרות שמפוזרים קצת על הפנים והוא נראה לי קטן לשאר בני גילו, האם לעשות צילום, אני ממש פוחדת לפספס איתו, מה הגובה שהוא אמור להיות? עד איזה גיל אמור לגבוה? בבקשה אודה שתכוונו אותי מה לעשות, אני פוחדת לפספס איתו כל מה שאני שומעל בכל ביקור "את לוחצה" (הוא נמצא כבר בשלב האחרון של הצמיחה-כך נראה לי)
    שתי בנותי נמוכות מאוד 150

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הזמן אותה תשובה ואני מודאגת - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    28/12/2015

גובה המטרה הוא 172 כאשר הטווח הוא בין 162-182 . תחזית הגדילה שלו תלויה בגיל העצמות שלו המהווה מדד לבשלות הביולוגית. חשוב לעקוב אחר קצב הגדילה וההתפתחות המינית אחת ל 6 חודשים.
    לא נראה לי שאת "מפספסת" משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו