מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- טסטוסטרון נמוך, מתלבט כיצד לפעולאיתמר17/02/2016
שלום רב.
אני נער בן 18. טופלתי עד לפני שנתיים בערך ברמב"ם עקב עיקוב בגדילה וטופלתי בזריקות טסטוסטרון לתקופה של כמה חודשים, שהופסקו לאחר שרמות הטסטוסטרון התאזנו.
מאז כבר עברו מים בנהר, אבל בחודשים האחרונים הייתה לי תחושה שרמות הטסטוסטרון שלי נמוכות. הסתמכתי בעיקר על העובדה שרמות השיעור שלי בבית השחי לא מאוזנות (אחד שעיר במקצת והשני כמעט ולא), שיעור הפנים שכמעט ולא קיים, שיעור כללי שמאוד דליל. כאילו עדיין לא לגמרי מפותח. לעיתים אני חש גם עצבני או מדוכדך.
בכל מקרה, עשיתי בדיקת טסטוסטרון אתמול ולהלן התוצאות:
LH: 3.8
FSH: 3.33
TESTOSTERONE TOTAL: 5.27
התוצאות הן בגדר הנורמה, אבל נמוכות. בעבר רמת טסטוסטרון נמדדה כ6.4, אך הרופא המטפל ברמב"ם אמר כי גם זאת תוצאה נמוכה יחסית לגילי, ושבגילי רמת הטסטוסטרון אף צריכה להיות מעל הנורמה.
רציתי לדעת אם אתה חושב שיש איזשהו מקום לטיפול או לבירור נוסף, בהסתמך על מה שהצגתי.
תודה מראש, איתמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסטוסטרון נמוך, מתלבט כיצד לפעול - תגובה
פרופ` זאב הוכברג19/02/2016שלום איתמר,
רמת הטסטוסטרון באמת קצת נמוכה. אני מציע שתקבע תור ברמב"ם ותשאל אותם האם הרמה הזאת מתאימה לך בהתחשב בטיפול שקבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, עוד שאלה
איתמר20/02/2016אני כבר לא מטופל ברמב"ם בשנתיים האחרונות, כלומר הפסקתי את המעקב. אני אקבע תור לרופא המשפחה ואשאל אותו מה הוא מציע לעשות.
העניין הוא שאני מתגייס עוד כחודש.. האם יש משהו שניתן בכל זאת לעשות? האם יש אפשרות להשתמש בג'ל טסטוסטרון במהלך הצבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, עוד שאלה - תגובה
פרופ` זאב הוכברג25/02/2016יש גל טסטוסטרון, אבל לפני שנותנים טיפול חשוב לדעת למה הרמה נמוכה.
לדעתי יהיה לך קשה בצבא עם טסוסטרון נמוך. תחשוב אולי על דחיית הצבא עד סיום הברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי רמת הטסטוסטרון
איתמר25/02/2016אתה חושב שרמת הטסטוסטרון שלי נמוכה עד כדי מצב שהיא תפריע בשירות? איך לדעתך ההפרעה תתבטא?
ומה הרמת טסטוסטרון הממוצעת לנער בגילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי רמת הטסטוסטרון - תגובה
פרופ` זאב הוכברג26/02/2016לא אוכל להמשיך לייעץ לך ברשת.
את השאר תצטרך לעשות בפגישה עם אנדוקרינולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)