מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- ביתי בת 12 גיל העצמות שלה פחות מהגיל הכרונולוגיבדוי24/05/2018
הבת שלי בגיל 12.1 ..עשינו לה צילום כף יד ומתברר שגיל העצמות שלה 8.9.. ולפי בדיקת הדם יש חוסר בהורמון הגדילה ..
היינו אצל רופאה ואמרה שבדיקת הדם והחוסר בהורמון לא משקף כלום כי היא צריכה לעשות טסט ואז יכולים לדעת..את הצילום רנטגן לא ראתה בכלל
היא אמרה שאין מה לעשות כרגע וצריכים לחכות כי היא כבר התחילה בהתבגרות(כבר יש לה ניצני שד)
הגובה שלה 133 והמשקל 32..
גובה אמא 158( קיבלתי מחזור בגיל 12)
גובה אבא 185
מצרפת צילום כף יד אם זה יעזור ( לא יכלתי לצלם ברור יותר)
בכרטיס טיפת חלב מופיע שהיא כל הזמן היתה עם גובה תקין ( מתחת לממוצע )
אחרי שביררתי עם אחות בית הספר אמרה לי שכשהבת שלי היתה 7 שנים הגובה שלה היה 114 והמשקל 21..
רציתי לדעת אם יש משהוא לעשות עכשיו ..ומה הגובה הסופי פחות ויותר
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערכת גדילה
פרופ' אלי הרשקוביץ04/06/2018כדאי לברר מדוע יש פער כזה בגיל העצמות . בהנחה שהיא בריאה היא עשויה לגדול לגובה של 155-160
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)