מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- איבחון תנגודת לטסטוסטרוןאהרון28/05/2008
שלום רב,
אמנם אני בן 22, הומלץ לי ע"י אנדרולוג באיכילוב להתייעץ אם אנדו ילדים בקשר לבעייתי.
לדעת הרופאים יש אצלי חשד לתנגודת לטסטוסטרון. מכיוון שיש לי סימפטומים של היפוגונדיזם אך רמות ההורמונים תקינות. הסימפטומים הם: גינקומסטיה, השמנה (למרות היותי בדיאטה כמה שנים), שיעור פנים דל, גלי חום, בעיות בתפקוד מיני, עייפות, ותופעות נפשיות כמו רגישות וקשיי ריכוז. איברי המין מפותחים כך שהחשד הוא לתנגודת קלה.
ביקרתי אצל אנדוקרינולוגים למבוגרים אך לטענתם הם אינם יודעים איך לאבחן את התופעה.
אז שאלתי היא: האם אתה יודע מהן הבדיקות הנחוצות לאיבחון "תנגודת לטסטוסטרון"? ואם כן תוכל בבקשה לומר לי מהן?
תודה רבה!
בברכה, אהרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ANDROGEN INSENSETIVITY
פרופ' אלי הרשקוביץ29/05/2008השם בכותרת הוא השם הנכון "לתנגודת בטסטוסטרון"
בצורה הקשה יש בזכרים מופע חיצוני של אברי מין נקביים.
בצורות החלקיות יש התפתחות זכרית לקויה וחלקית של אברי מין .
רמות הטסטוסטרון בגילך הן גבוהות כמו גם רמות ה LH
התאור שתארת אינו מתאים לדעתי לתנגודת "קלה" לטסוסטרון יתכן שההשמנה גרמה ליצור מוגבר של הורמוני מין נשיים מטסטוסטרון ברקמת השומן דבר שהביא להגדלת שדיים
אבחון של תנגודת מעין זו יעשה שלוב של בדיקות הורמונליות ובדיקת הגן לקולטן של הטסוסטרון והדגמת מוטציה עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לגן הקולטן
אהרון05/06/2008האם אתה יכול בבקשה לומר לי איפה עושים בדיקה לגן הקולטן? הרופאה שביקרתי אצלה אמרה שלא עושים אותו בארץ, האם זה נכון?
תודה שוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עטשים זאת באינטרנט
פרופ` זאב הוכברג06/06/2008יש לההתייעץ עם אנדוקרינולוג שיבדוק את הילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)